HTML

Ass blaster

Friss topikok

  • diggerdriver: @tanyasi értelmiségi: Nem érted a lényeget. A kutyát sem érdekli Magyar Péter személye. MINDEGY ki... (2024.04.19. 16:59) TE TETTED EZT KIRÁLY
  • Hejira: Fityesz himnusz: Most múlik pontosan (2024.03.28. 15:49) Gyerekiahóra...
  • diggerdriver: @Ferenczi Krisztián: Gratulálok a háthoz. A faváz sokszáz évig kitart és egybentart. A legöregebb ... (2023.12.17. 20:44) Házépítés itt és ott...
  • Móka Miki: Ez valami eszméletlen ahogy a sérült agy tirpák zotyi nyalja a munchhausen valagát. Ewwwww (2023.05.19. 21:44) Ki a rosszfiú?

Címkék

A kezdetek.

2013.04.07. 15:10 diggerdriver

Na lássuk…

 

Megpróbálom leírni néhány szóban az 2011 szeptemberétől idáig eltelt időszakot.

Szeptemberben költöztünk be egy stúdió lakásba Golders Green-ben. Egy szoba együtt a konyhával külön kis fürdőszoba. Nem olcsó 800font havonta erre jön félévente kb 350font fűtésszámla. A mosógép központi közös pénzbedobós 2,40 egy mosás.

 Golders Green London zsídónegyede..

Előrebocsátom nem vagyok zsidó és a mai trenddel ellentétben egy fikarcnyi antiszemitizmus sincs bennem. Rasszizmus van de az egy más téma.

Az a ház ahol lakást kaptunk egy zsidóé. Tizennégy lakásos ház és ilyenből van neki több.

Egy magyar srác intézi az összes ház ügyes bajos dolgait végtelen hálával tartozunk Neki hogy megbízott bennünk és állás nélkül gyerekkel kiadta nekünk a lakást.

2 komment

London

2013.04.06. 22:41 diggerdriver

Ebben az írásban nem lesz szó projektekről, menedzsmentről állásinterjúkról és egyetemi végzettségről.

Ez az írás egy szakmunkásról szól akinek még érettségije sincs viszont van egy szakmája amit fantasztikus módon szeret és professzionális szinten művel. Ez az írás nélkülöz minden haza iránti pátoszt és misztikus ködöt. Lehet hogy a kommentekben rámszabadítja a hazaffyakat  de nem érdekel. Az írás hangneme sem egy kifinomult értelmiségi stílusa.

Ismerjétek meg ezt az oldalt is.

 

32 komment

Csapjunk bele a lecsóba.

2013.04.06. 19:20 diggerdriver

Hurrá blogot indítottam.

Egyrészt mert az most a trendi meg mert bíztattak hát legyen.

Mindenről szó lesz benne.

Elsőnek beteszem a Londonról írt szösszenetet aki már olvasta ugorja át.

Ez az írás az első itt töltött fél évben született az utána következő időszakról is írok majd amig elérünk napjainkig és valóban friss történésekkel szolgálhatok.

Ezen kívül lesz itt szó sok minden egyébről. Többségét már megírtam és publikáltam specifikus fórumokon. A világról való véleményem van leírva nem biztos hogy hízelgő formában.

Fogadjátok szeretettel és írjátok meg a véleményetek. Én sem vagyok tévedhetetlen (dehogynem) így minden kritikát szívesen fogadok (ja persze) .

Köszönöm hogy időt fordítottatok  rám.

4 komment

süti beállítások módosítása