HTML

Ass blaster

Friss topikok

  • Hejira: Fityesz himnusz: Most múlik pontosan (2024.03.28. 15:49) Gyerekiahóra...
  • tanyasi értelmiségi: Itt még olvasható Kónya Endre írása: pecsaktual.hu/balhe/megszolalt-k-endre-es-leirta-a-sajat-ver... (2024.02.17. 19:24) TE TETTED EZT KIRÁLY
  • diggerdriver: @Ferenczi Krisztián: Gratulálok a háthoz. A faváz sokszáz évig kitart és egybentart. A legöregebb ... (2023.12.17. 20:44) Házépítés itt és ott...
  • Móka Miki: Ez valami eszméletlen ahogy a sérült agy tirpák zotyi nyalja a munchhausen valagát. Ewwwww (2023.05.19. 21:44) Ki a rosszfiú?

Címkék

Elek Úr...

2013.10.27. 20:01 diggerdriver

Ez a poszt egy emlékposzt.
Néhány éve meghalt kollégámra és barátomra emlékezek benne.
Név szerint Elek Gáborról írom ezeket a sorokat hátha olvassák ezt a blogot Alcsútiak is és olyan ember nincs a faluban aki ne jószívvel gondolna rá.
Gabi jellemzésében sok az ellentmondás. Aki ismerte az általában azt tartotta róla hogy nem százas. Nem alaptalanul. Ugyanakkor olyan képességei voltak ami meghaladta az átlagemberét.
A brigádban ahol dolgozott ő volt a lótifuti ember. Reggel 6-8 ember lediktálta neki hogy mit hozzon a boltból, ő pedig minden jegyzet nélkül megjegyezte, megvette, elszámolt mindenkinek a pénzzel és hogy hogynem mindig maradt neki egy sörre vagy legalább a napi szotyiravaló.
Ha valaki megkérdezte tőle hogy az NB18-ban az Ináspacsajdi Baszdelőre mit játszott a Bivalybürgözdi Libalegelő SC-vel ő kapásból mondta az eredményt.
Ezenkívűl pontosan tudta hogy a Felcsúti határban melyik földet mikor milyen traktorral szántották,és mit vetettek bele.

12 komment

süti beállítások módosítása