HTML

Ass blaster

Friss topikok

  • diggerdriver: @Mrs. Clayton: Nagyon egyszerű a válasz. Nem vagyok rá büszke hogy kövér vagyok. Éppen ezért nem ... (2017.08.19. 10:38) A sötétség birodalma...
  • diggerdriver: @Quercus erdész: Itt vendéglőben nem találkoztam még vele de a lengyel boltokban üveges pacalpörkö... (2017.08.19. 09:57) Vendégoldal.
  • Jossarian: @Jossarian: Balira, akartam irni, de a mobil... (2017.08.10. 12:24) Kérdések.
  • BlueCorsa: Ùgy megkívántam a húslevest a posztodat olvasva, hogy muszáj volt vasárnap azt (is) föznöm. Olyan ... (2017.07.03. 20:36) Csak... avagy unortodox gasztronómia.
  • bpetya75: @soad1221: Ezek szerint túl sok infót adtam már ki magamról :-P (2017.06.27. 20:54) Könyörgöm akasszuk fel.

Címkék

A sötétség birodalma...

2015.11.21. 20:55 diggerdriver

Ez a poszt egy kicsit keményebb hangú lesz a megszokottnál de úgy tapasztalom hogy mostanában a hülyeség tort ül a józan ész felett és muszáj kicsit helyretenni a dolgokat.

2015-11-22_091320.jpg

Igen megint a bevándorlásról és a terrorizmusról írok. Azon nem csodálkozok hogy sokan a bevándorlást teszik felelőssé. Ezt előre megmondtam. A reakciók az igazán elgondolkodtatóak. Olvastam olyan hisztériás kirohanást hogy "nem akarok bevándorlókat látni Magyarországon". Ok hát akkor ne akarjál bazdmeg...Mostantól kezdve minden errefelé tartó csinál egy hátraarcot mert te azt mondtad. Megnyugtatlak hogy nem fogsz bevándorlót látni Magyarországon. No nem azért mert úgy kívánod, hanem azért mert egy meztelenseggű Bangladesinek sincs ingerenciája ott letelepedni. Na ERRE lehet büszke magyarnak lenni. EZ az igazi teljesítmény. Gratulálok. "Hát Bástya elvtárs már szart ér?". Magyarország a legutólsó csóró migránsnak sem célország. Hatalmas eredmény 25 év piacgazdaság után.

Nagyon sokan még mindig ott tartanak hogy "ne jöjjenek ide". Ha nem vettétek volna még észre akkor felvilágosítalak benneteket hogy MÁR ITT VANNAK. Több tízmillió migráns van Európában. 

Csaxólok.

Lehet hisztériázni, lehet égbe kiáltani lehet világforradalmat emlegetni, lehet liberálisokat átkozni de ez a fenti tényen nem változtat. 

Már nem a spájzban vannak, már mindenki konyhaasztaláénál ott ülnek. Az európai valóság részei ők, akár tetszik akár nem.Igen a bevándorlást szabályozni kell. Igen az iszlám radikalizmust vissza kell szorítani meg kell szüntetni. A sok tízmillió akár évtizedek óta itt élő tömeget senki nem fogja kitoloncolni még Lutz Gizella vagy Gipsz Jakab drámai sikolyára sem. 

Nincs olyan hogy integrálhatatlan tömeg. Mindenkit lehet integrálni. Igen, tudom mi a következő kérdés. Igen, a cigányokat is. Világosan megmutatta a Kádár rendszer hogy sikeresen lehet cigánypolitikát folytatni.

Valamikor több mint ezer évvel ezelőtt betört Európába keletről egy hitében és életmódjában teljesen kultúridegen nép. Berúgták Európa ajtaját és ott pusztítottak ahol tudtak. A történészek zseniális szerecsenmosdató szófordulata a kalandozás kifejezés használata a gyilkolászásra, fosztogatásra, erőszakra. Körülbelül úgy minthogy a török történelem szerint ők itt vendégeskedtek 150 évig. Aztán ezt a duhaj népet jól pofánverték és mindjárt tudta merre hány méter. Ez a nép letelepedett, áttért a földművelésre, felvette a kereszténységet és sikeresen integrálódott Európába. Óriási teljesítmény. Ez a nép Európa egyik legbefogadóbb népe lett. A jászoktól a svábokig mindenkit sikeresen integrált. 

Most pedig az egyik legelutasítóbb nép vált belőle. Az a nép akinek a fiait lányait a történelem folyamán mindig mindenhol szívesen látták, most nem akar idegeneket. Magyar, hamar megtagadtad önmagad. Hamar megtagadtad történelmi hagyományaid. Befelé forduló elzárkózó magáramaradó remete lett belőled. Tudod, akinek eső veri, nap "szijja"... Merthogy senki nem áll szóba vele.

Szörnyű dolog a terrorizmus. Tűzzel vassal harcolni kell ellene. Ha viszont valaki hátrányosan megkülönböztet egy békés vallásgyakorlót az lesüllyed a legaljasabb náci szintjére. Na de miért beszélek én erről? A magyar ember hátrányosan különböztet meg valakit már azért is ha a Tescóban vásárol... 

Tegyük fel hogy az iszlám egy erőszakos térítő vallás. most éli azt a korszakát amit a kereszténység a középkorban. Nem lehet betiltani kiirtani beszüntetni. Aki az ellenkezőjét állítja az nincs tisztában a valósággal.

Tisztelt világforradalmár, Európa nem fog felébredni, Európa nem fogja a saját kezébe venni a sorsát. Lózungok még nem változtatták meg a történelmet. Hogy én mit gondolok, és mit szeretnék az a lőtéri kutyát sem érdekli.

Az égbe kiálthatom a fájdalmam meg a felháborodásom és akkor mi történik? 

Te öntudatos magyar, te világforradalmár NEKED kéne felébredni. Mennyivel vagy kevésbé radikális mint azok akiket kitoloncolnál? Észre sem vetted és már beálltál közéjük. Előre a hitleri úton...

97710 komment

A bejegyzés trackback címe:

http://diggerdriver.blog.hu/api/trackback/id/tr838096896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

felirat 2017.08.18. 06:50:29

"Vagy van vagy nincs. "

Így igaz.

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.08.18. 06:52:13

@Quercus erdész:

Olyan ez, mint amikor Mo-on az egész parlament zengte, hogy az állami tulajdon olyan rossz, hogy még az is jobb, ha ingyen odaadunk mindent bárkinek, miközben nyugaton volt ugyanakkor egy rakás állami cég.

A következó évek feladata hosszú távon:
- többközpontú világrend, ahol minden régió szabadon választhatja meg saját ért,
- a kizsákmányolás tilalma,
- a spekulációs pénzügy nagytőke betiltása, minden ilyen vagyon elkobzása az állam javára,
- minden ásványkincs államosítása,
- az alapvető, közhasznú gazdasági ágazatok állami monopóliuma,
- az ofsór övezetek likvidálása,
- erős és kiterjedt állam kiépítése, a nagytőke kizárása a politikából,
- alapellátás alanyi jogon minden embernek,
- a szólásszaabdság törlése romboló eszmék számára,
- minden makacs ellenálló átnevelő táborba utalása, ha aktívan bomlaszt.

felirat 2017.08.18. 06:57:47

"Azóta kamatozott és már 875 billió. "

Zimbabwei dollárban mégtöbb.

Cascabel 2017.08.18. 07:01:05

@diggerdriver:
Digger! Az en kommentemben az anyarol szolo dolognak semmi koze a te irasodhoz. De azt hiszem, Kampics ur hozzaszolasaban sem. Az egy teljesen fuggetlen eszrevetel, megjegyzes vagy mit tudom en, hogy minek nevezzem. Most azt hiszem, te ertetted felre a kommentjeinket. Van ilyen. De miert is tortenik ez es hasonlo dolgok? A valasz pofon egyszeru:
" Igen, igen uram, ki tudja? Látja? Látja, maga se tudja pontosan. Azért van az egész, mert ki lát az emberekbe? És azt mondta, hogy én például...." :)))
Peace!

felirat 2017.08.18. 07:01:33

"A következó évek feladata hosszú távon: ..."

Észak Korea már megvalósította, Venezuela pedig jó úton van eme ideális társadaolm felé.

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.08.18. 07:04:49

@felirat:

Euróban 875 billió. Ebből a pénzből 320 milliárd lélegeztetőgépet lehetne vásátolni!

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.08.18. 07:05:31

@felirat:

Észak-Korea más modellt követ, mi maradunk a demokráciánál.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2017.08.18. 07:06:41

@Cascabel: Ok:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2017.08.18. 07:08:04

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző:
Ezdejóóóóóóóóóóóóóóó
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

felirat 2017.08.18. 07:08:55

"Euróban 875 billió"

Nem igaz. Viszont igaz, hogy sok lélegeztetőgépet lehetne ebből vásárolni.

felirat 2017.08.18. 07:09:13

"Észak-Korea más modellt követ, mi maradunk a demokráciánál."

Igen, demokratikus átnevelő táborokkal.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2017.08.18. 07:10:46

@felirat: Az a demokrácia amit annak nevezünk. Volt itt már népi demokrácia Recsk-el...

felirat 2017.08.18. 07:12:34

@diggerdriver:
Így van. Koreai Népi Demokratikus Köztársaság.

Quercus erdész 2017.08.18. 07:15:09

Ez a feliratgyerek igazi liberós éltanuló. Na meg tyúknak sem rossz. Fölcsípi a taknyot, amit a liberós szennyportálokon kivágnak, és itt lerakja.

Quercus erdész 2017.08.18. 07:17:57

@diggerdriver:

Jó a posztod. Kár, hogy azon a foskupacon jelent meg először.
De majd jönnek a szarházi amerikások, meg az ökocelebek, tudod, akik a vitamín bevitelt legeléssel oldják meg, és majd jól megmondják....

Cascabel 2017.08.18. 07:58:41

@felirat:
"Igen, demokratikus átnevelő táborokkal."
Ha ismerned a tortenelmet, tudnad, hogy nem is olyan regen, a 70-es evek kozepen Vietnamban is voltak ilyen atnevelo taborok, a DNFF gyozelme utan, ahol milliok lettek atnevelve. Sikerrel. Pedig akar ki is vegezhettek volna oket, a kollaborans deli hadsereg tagjait es az amcsikat kiszolgalo tisztviseloket. Es az altalad oly nagyrabecsult kapitalista orszagokban is voltak ilyen taborok, igaz, mas okokbol es mas nevvel. Ja, es honnan tudod, hogy vannak e-Koreaban ilyen taborok? Voltal bennuk? Ja, megirta a Washington Post vagy a Times esetleg az Economist. En tavaly dolgoztam egyutt del-koreaiakkal. Toluk hallottam a "Juche"-rol es a "Sadae"-rol. A koreaiaknal fanatikusabb nep azt hiszem nincs jelenleg a Foldon. Egyenesen Dzsingisz kan leszarmazottjainak tartjak magukat. Ugy az eszakiak, mint a deliek. Elvegre egy nep. Mint gondolsz, mi a del-koreai "gazdasagi csoda" titka? Nem az esz, nem a penz, hanem a magasabb rendusegbe vetett hituk, a fanatizmusuk. Japan nem azert szallta meg oket, hogy kirabolja, gyarmatava tegye, hanem hogy moresre tanitsa oket, hogy vegyenek vissza a nagy arcukbol. Ket nagy arc az azsiai csardaban nem fer meg egymassal:)
Peace!
Egy nep, akiket az angolok atnevelo taborokba zartak:
www.youtube.com/watch?v=_VmFgG91qb4 De La Rey

Quercus erdész 2017.08.18. 08:07:17

@diggerdriver:

Tudod kíváncsi lennék ezekre a hatalmas arcokra, mikor egy angol pubban a tévében megjelenne a Királynő, mire ők vén trottyosnak nevezné, bilivel a fején, persze szép tiszta angolsággal, aztán egyszerre vagy tízen vernének bele az üres fejükbe, de olyat, hogy derékig kékülnének.

Quercus erdész 2017.08.18. 08:11:49

Ja és persze nem azért, mert minden angol a korona híve, hanem azért mert ha nem azok, akkor is tisztelik a hagyományaikat, és azok jelképeit. Ellentétben ezekkel a mocskos, hazátlan liberós patkányokkal.

Cascabel 2017.08.18. 08:26:18

@Quercus erdész:
Ott a pont Kollega!! +
En utalom az angolokat, de Her Majesty Szent a szamomra!
(talan azert, mert egy keveske magyar ver is csorgedezik az ereiben?) :))
Peace!

Quercus erdész 2017.08.18. 08:35:44

@Cascabel:

A fosblogon a világ legtermészetesebb dolga gyalázni a Szent Koronát, a magyar zászlót, a Himnuszt. Eszterke, Botondka még tapsikol is ehhez.
De amikor én lator államnak neveztem az USA-t ugyan ezek a tetvek vérig voltak sértődve. Na meg ugye buzit, migráncsot, sorost, cigányt még gondolatban sem szabad bántani, mert kitör a liberós hiszti.

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.08.18. 08:48:13

@Quercus erdész:

Az tegnap végig nem derült ki, hogyan nem sértő a másik embert szidni, gusztustalannak nevezve őt, míg sértő a homoklobbista cikk részletes kritikája.

Quercus erdész 2017.08.18. 08:48:34

@Cascabel:

Tudod Kedves Kolléga, Magyarországon diktatúra van. Nincs szólásszabadság. Megmondták a liberósok. A patás zOrbán meg plakátokon folytat gyűlöletkampányt Brüsszel, meg a migráncsok ellen.
A kérdésem. Azokat a plakátokat, ahol egy demokratikusan megválasztott kormány miniszterelnökét tolvajnak titulálják hová lehet sorolni? Az ugye nem gyűlöletkeltő?
További kérdésem. Tele lehetne ragasztgatni ilyen plakátokkal az USA-t, vagy Fritzlandot, Trumpot, Merkelt tolvajnak titulálva?
Ha igen, akkor Magyarországon szólásszabadság van. Ha nem akkor Magyarországon szólásszabadság van, az USA-ban, és Fritzlandban viszont nincs.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2017.08.18. 08:50:59

Gépkezelő kolléga egy hónapja vett egy Mercedes 350 CDI kupét.
Letérdelt az automata váltó.
2ezer font a javítása.

puhacica · http://www.koloreditors.co.uk/ 2017.08.18. 09:30:37

@Quercus erdész: ja, hogy az kotelezo olvasmany volt? elnezest. mellesleg, akkor mar nem digger es babette a bloggazda? ezt is leirtad mar parszor... :D

Horthy Miklós cselédje 2017.08.18. 09:31:59

@Quercus erdész:

Bolond vagy te. Az USA nem lator állam. Mi bajod az amerikai emberekkel?

Neked inkább a birodalmi USÁval van bajod szerintem, arról meg pont semmit nem tehet a kisember ott.

Horthy Miklós cselédje 2017.08.18. 09:34:38

@diggerdriver:

Az komoly.

Te hány autót tudsz annyiért venni?

Horthy Miklós cselédje 2017.08.18. 09:42:41

A süllyedő Magyarország :

www.napi.hu/magyar_gazdasag/erzi_soha_ilyen_gazdagok_nem_voltak_a_magyar_haztartasok.645722.html

"A háztartások pénzügyi vagyona ezzel 45 963,5 milliárd forintra hízott, ami történelmi csúcsnak számít."

"Az otthon tartott készpénz állománya átlépte a 4000 milliárd forintos lélektani határt,"

Se vasalo se munka 2017.08.18. 10:02:26

@Quercus erdész: nalunk a pub-bam sokan voltak anti-kiralyi csalad.
A kiralynot pont soha nem kritizaltak. De Charlest boven, nem volt egy nepszeru alak. Mikor atveszi a tront, el tudom kepzelni, hogy nem fognak szep dolgokat mondani majd rola.

Se vasalo se munka 2017.08.18. 10:13:39

@Michael the Kitchenporter: ok, kivancsi vagyok
Erdekes volt amit irtal, megkedvelni viszont nem kedveltem meg az oroszokat ez alapjan, sot visszataszitonak tunik.
Persze, tok jo, hiszen egy egy szemely konnyen halasz ki szep holgyeket. Nade, mint szocialis "model" elitelendo.

Mar nem tudom mikor olvastam, hogy van egy "range", ami egy nepnel garantalja a tulelest, a ferfi-no szuletesi arany
Ha jol emlekszem 102 es 108 kozott feri/no tekinti a bilogia egeszsegesnek es fenntarthatonak a tarsadalmat.

Amiket leirtal, sok mindent megmagyaraz, amit eddig furcsan neztem. Ugye a szokasos orosz youtube videokat, random teenagerek langszoroval szedik le a szemoldkumet, stb. Az orosz hokupacba ugralas a10-rol, ezzel tenyleg televan a youtube. Es mondjuk ezek nem az alkoholizmus nepbetegsegevel magyarazhato. Hanem neveles, csaladi/tarsadalmi.
Egyenloseg jelet teszek az AKval a levegobe lovoldozessel. Aztan marhara csodalkoznak, hogy a golyo le is pottyan. Valakibe.
Az alkoholizmus szerintem csak egy "subset"-te a problemanka

Se vasalo se munka 2017.08.18. 10:25:09

@Quercus erdész: tudod, kivanvsi vagyok, hogy most a tablenoek minet mondanak a migrans ugyre, igy ennyi terror esemeny utan
Emlekszel, hogy mi voltunk itt a veszmadarak meg Mirjam? Utalom azt mondani, hogy "told ya", marpedig igazam volt.

Annyira kivancsi vagyok, hogy azota "megettek -e mar a szavaikat"

Főgebra 2017.08.18. 10:39:54

@Se vasalo se munka:
Nem nagyon vannak terítéken a migráns ügy hazai vonatkozásai. Van másfajta gitt, amit lehet rágni.

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.08.18. 10:40:48

@Se vasalo se munka:

Semmi gond. Már megvan az akcióterv!

Ökumenikus ünnepség a béke vallásának képviselőivel. Majd elő lánc az iszlamofóbia ellen.

A helyszínen 5000 darab plüssmackó felhalmozása.

Végül összejön pár liberális politikus, erősített testőri őrizet alatt, s egyhangúan kijelentik, hogy nem félnek, s semmi se tántoríthatja el őket megszokott életüktől és értékrendjüktől, melynek szerves és elidegenítetlen része a iszlamisták rászabadítása a kontinensre.

Se vasalo se munka 2017.08.18. 10:52:24

@Főgebra: de tablenoek nem otthon elnek.
@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: az aban, higy amit leirsz, az tenyleg pontosan igy zajlik. Esetleg egy #loveconquersall tweet-tel megfejelve

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.08.18. 10:52:28

@Főgebra:

Van egy érdekes dolog: a kettős mérce.

Amerikában egy náci megölt valakit. Reakció: rúgjunk ki minden nácigyanúst a munkahelyéről, Trump mondjon le, legyen cenzúrázva mindenki aki él és nem ítélte el egyértelműen az ügyet.

Iszlamisták megölnek egy rakás ember, a huszadik alkalommal pár éve óta: Reakció: a béke vallása nem hibás, le az iszlamofóbiával.

Kb. mintha neonácik szólalnának fel Amerikában, kijelentve, hogy az igazi nácizmustól távol áll az erőszak, s küldjünk együtt az antifasizmus ellen, mert legalább annyira veszélyes dolog, mint az ilyen gyilkosságok.

Michael the Kitchenporter 2017.08.18. 11:02:33

@Se vasalo se munka: Egyetértek a meglátásaiddal.

Tegnap elfelejtettem reagálni erre: "Ki az az orosz szulo, amelyik hagyja, hogy egy ilyen beteg tarsadalmat fenntartson."

Erre a válasz a pszichológia, az alapvető emberi gondolkodásmódban keresendő. Valahogy belénk van kódolva, hogy mindig az elérhetetlen után vágyakozzunk, és ne becsüljük meg azt, amink van. Ha egy társadalomban a nemek aránya erősen eltolódik a nők felé, a férfihiány ösztönösen elindítja a nőkben az anyaság iránti vágyakat, mivel ráeszmélnek korlátozott lehetőségeikre.

Nem kell nagyon messzire mennünk, gyerekként is vágyakoztunk különböző játékok után, majd miest megkaptuk valamelyiket, néhány óra után megunva a többi közé raktuk porosodni.
A párválasztás terén is elég gyakori a jelenség, mikor a jól szituált, szerető és ideálisnak tűnő személyt nem megbecsülve elérhetetlen, vagy nehezen megkapható nő/férfi után ácsingózunk.

Képzelj el egy társadalmat, ahol mondjuk a szülőképes nők fele egyáltalán nem akarna gyereket, és folyamatosan ellene propagál. Ha egyik napról a másikra az összes férfi eltűnne a föld színéről, garantálható, hogy az 50% jelentős többségében beindulnának az anyai ösztönök, mert hirtelen megszűnt a választási lehetőség.
Az orosz társadalomra ha nem ilyen durván is, de ez a jellemző.

Egyébként a jóléti nyugati társadalmakra épp a fordítottja jellemző, ugyanis több férfi vág neki a nagy nyugati útnak szerencsét próbálni, mint nő, és ez is egy egészségtelen nemi arányt generál (nők elenyésző számmal jönnek egyedül, javarészt párral együtt, vegy a párjukat követve/őket követi a párjuk).

Nem vagyok szociológus, de szerintem ez is az egyik oka lehet annak, hogy a nyugati fejlettebb/gazdagabb társadalmakban ekkora a feminizmus, az elnőietlenedés, a tesztoszteronszint-túltengés a gyengébbik nem részéről, ami a férfiak eltöketlenedését is magával hozta. Én itt tapasztaltam azt a fajta hozzáállást a férfiakhoz, mint Oroszországban a férfiak élveznek és kihasználnak nemi kisebbségük alapján az ottani nőkkel szemben.

Főgebra 2017.08.18. 11:07:00

@Se vasalo se munka:
Nem, de itt blogol és ordítja le mindenkinek a fejét aki nem az ő szája íze szerint gondolkodik.

raerunk.blogrepublik.eu/

Természetesen nem tableno a nickje!

Főgebra 2017.08.18. 11:09:43

@Michael the Kitchenporter:
A Gandhi bácsi mondta azt hiszem, hogy "a vágy kielégítése nem örömöt, hanem újabb vágyakat szül".

Horthy Miklós cselédje 2017.08.18. 12:33:46

Na, faternek már megint ki kell meszelnie az éttermet..
Természetesen puszira, mindenféle ellenérték nélkül.

Mrs. Clayton 2017.08.18. 13:57:23

@Quercus erdész: amikor a kis Charlotte meg korabban a kis George szuletett meg ugy egyebkent is jellemzoen tele van veluk minden bulvarlap, szoval az ilyen felhajtasok korul a ferjem mindig elszolja magat, hogy az a f.cking royal baby van mar megint a tv-ben
plusz a collegeban van antiroyal kor, ahol a gyerekek mindenfele karikaturat csinalnak a kiralyi csaladrol, talan meg majmos is volt koztuk, mert abszolut elitelendonek tartjak, hogy a 21.szazadban van ilyen

egyebkent kb a tarsadalom fele monarchia parti a masik fele meg ellenes
amikor Margaret Thacher meghalt voltak akik az utcan tancoltak oromukben

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2017.08.18. 14:06:27

@Mrs. Clayton: jellemzően fogalmatok sincs miről van szó.
Nem azokról van szó aki HORDTÁK a koronát hanem arról amit a korona képvisel.
Az emberek megítélése ellentmondásos lehet. A királyoké is.
Nyilván egy liberális az monarchiaellenes.
A királynőt meg tisztelni kell, egyrészt a személye, a kora, a státusza miatt valamint amit képvisel az miatt.
Én azért nem próbálnám meg szidni angol környezetben.

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.08.18. 14:16:35

@Mrs. Clayton:

Alapvetően nevetséges ez az álmonarchia. Anglia köztársaság, mi a fenének ehhez királyi család?

Se vasalo se munka 2017.08.18. 14:18:31

@diggerdriver: szerintem is kozel fele
Nem nagyon ismerek egyetlen monarchistat sem. A legtobb angol ismerosomet kifejezetten irritalja ez a George/Charlotte felkapas a mediaban.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2017.08.18. 14:18:36

@Mrs. Clayton:
Van egy rossz hírem számodra.
Eddig azt hittem nálad nagyobb sznobot a föld nem hordott a hátán, de ma letaszítottak a trónról.
Leborulok a konfirmált galambod előtt.
:)))))))))))))))))))

Horthy Miklós cselédje 2017.08.18. 14:41:32

@diggerdriver:

Nem munkaidőben, az étterem zárva van akkor.
Volt már ilyen meszelés, 0 eurót kapott érte pluszban.

Sajnos fater is Csermanek alatt szocializálódott, hozzá van szokva az ingyen munkához is.

Cascabel 2017.08.18. 15:02:12

@diggerdriver:
A gyöngyösi sznob mindent visz! :) Reggeben irritalt, mostanra megszokram:) Mrs Clayton meg olyan "earthy" lett:)
Peace!
PS: elegtetelt ereztem, amikor a Vastyuk meghalt! O es a Remegos volt az A'ntikrisztus a proliknak. Az o uralkodasukkal kezdodott a neoliberalizmus gazdasagi amokfutasa.

Horthy Miklós cselédje 2017.08.18. 15:26:09

@diggerdriver:

Jézusom!

Mi lenne ezen a hazugság?

Már megint te döntöd el mi történhet meg meg mi nem?

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2017.08.18. 15:34:20

@Cascabel:
Nagy tisztelője vagyok a Vasladynek.
A remegőst nem tudom ki.

Horthy Miklós cselédje 2017.08.18. 15:37:09

@diggerdriver:

Az igen!
Akkor erről ennyit.

Inkább betolok az arcba egy kis tejfölös gombás csirkemelles rizst.

Főgebra 2017.08.18. 15:43:59

@diggerdriver:
Te digi!

Hogyhogy te vendég vagy a Határátkelőn?

Cascabel 2017.08.18. 15:48:39

@diggerdriver:
A regi 56-os proli barataim csak igy emlegettek a Ronnie-t (R. Reagen) "A Remegos" :) Remelem, a Pokolban talakozok vele, meg a Maggyvel is:) (Ne orulj, te is odakerulsz) :)
"Lehet, hogy a Menyorszagban jobb a klima, de a Pokolban tobb az ismeros" :))))
Peace!

Mrs. Clayton 2017.08.18. 15:56:20

@diggerdriver: de ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne azt mondani, hogy micsoda sapi van mar a kiralyno fejen, eleve hany humorista parodizal ilyeneken
De meg ha igazad is lenne, akkor tovabbra sem ertem, hogy azok az altalad ratyinak hivott emberek, miert nem elveznek semennyi tiszteletet? Miert kell oket alazni, kigunyolni mittomen? Szerintem tisztelet mindenkinek jar, akkor is ha szerinted o egy gusztustalan ratyi. Es tudod miert? Mert az ha te vagy mas tiszteletlen barmivel, az ot minositi nem azt amivel szemben tiszteletlen.
Pl van egy skot humorista, akinek elegge vad a humora, sokan nem is birjak, mert viccel pl rokkantakkal, meg Michael Jackson altal abuzalt gyerekekkel is, viszont annak ellenere, hogy ez igen bizarr, megis vicces.

Mrs. Clayton 2017.08.18. 15:59:13

@Cascabel: earthy? Pontosan mire erted?

Mrs. Clayton 2017.08.18. 16:06:13

@diggerdriver: akartam mar mondani, hogy legutobb, amikor csinaltad a mikroban a halat, akkor epp sous videltel

Cascabel 2017.08.18. 16:10:12

@Mrs. Clayton:
Emlekszem amikor meg a "fellegekben eltel" te is, de egy jo ideje leszalltal a foldre az emberek koze.:) Nem vagy mar olyan sznob,na:) Egyet meg kell hagyni, benned es a meg mindig fellegekben elo London2009-ben nem volt ill. nincs gonoszsag. Ez becsulendo.
Peace! :)

Cascabel 2017.08.18. 16:19:03

Ma keszulok ket Farmer's Marketre is kimenni, majd csinalok kepeket. Itt ezek a merketek olcsobbak, mint a elelmiszer aruhazlancok. Amikor kijottem, en is dolgoztam egy ilyen kis farmermarketen, egy magyarnak. Vettuk a tojasokat egy hutterite colony-n es olyan cegtabla alat arultuk, hogy "Farmer's Eggs" :)))) Akkorakat rohogtem rajta es a vevok is, mar aki ertett kicsit angolul:) Regi szep idok!
Peace!

Mrs. Clayton 2017.08.18. 16:20:08

@Cascabel: szerintem en nem vagyok igazi sznob, ez csak egy rolam egyesekben kialakult kep. Az teny, hogy nem jarok bizonyos helyekre, mert nem vagyok kivancsi bizonyos emberekre, dolgokra, vagy ha ma kaja a tema, en nem mennek enni a Harvesterbe, csak azert hogy etteremben egyek. Erre en mas arkategoriaju helyet valasztok. Es nem azert mert en szeretek sokat fizetni semmiert, hanem mert en ott erzem ug hogy kaptam kajaelmenyt a penzemert. Teszem azt pl ha az egesz magyar csaladom eljonne meglatogatni holnap bennunket en meg nem akarnek 20 emberre fozni, akkor siman vinnem oket a Harvesterbe, mert nem fizetnek 500 fontot azert, hogy mashol etessem oket, ha itt meg mondjuk kijonne 200-bol.

Cascabel 2017.08.18. 16:25:54

@diggerdriver:
Izlesek es pofonok. A mostaninal bunkobb es faragatlanabb elnoke meg nem volt az Allamoknak, de a Charlotteville esemenyekrol jol beszelt, tudod, a hagyomanyok tiszteletben tartasa, stb.
Je Suis Southerners!!!! Viva General Robert E. Lee!!!!

Mrs. Clayton 2017.08.18. 16:31:00

@Cascabel: oh, ne mar, az az ember, akinek a szobra kivaltotta az egeszet a rabszolgasag fonntartasaert harcolt...
Az elnyomas, meg rabszolgatartas nem amerikai hagyomany, az a mult, amit igyekeznek meghaladni es jovatenni a bunoket.

Cascabel 2017.08.18. 16:42:24

@Mrs. Clayton:
"oh, ne mar, az az ember, akinek a szobra kivaltotta az egeszet a rabszolgasag fonntartasaert harcolt..."
Ez egy nagy tortenelmi tevedes, szerintem. A polgarhaborunak keves koze volt a rabszolgatartashoz. Ott a principalert harcolt mindket fel. Es mindkettonek igaza volt, az az igazi tragediaja az egesznek. The American Tragedy. De szerintem majd minden haboruban, kulonosen a polgarhaborukban az ellenfeleknek igazuk van. A proli meg elpusztul a masik proli altal. Ez a vilag rendje:( Meg az, hogy "elunk es meghalunk" :)))
Peace!

Mrs. Clayton 2017.08.18. 16:53:34

@Cascabel: jo, igaz, hogy nem kifejezetten csak a rabszolgasag miatt volt polgarhaboru, ettol fuggetlenul az hogy Trump nem itel el nacikat, akik tomegbe hajtanak, az gaz. Mert ugye a kluxkluxklanos vagy feher fajvedos nyugodtan elsetalhat az ellentuntetok kozul, addig a fajvedok altal megolt no meg rmeg endben is van es meg tobb ilyen is lesz.
Mondjuk az amaerikai szolaszabadsag mas mint az europai, itt olyat nem lehet mint amerikaban. Naluk mindent lehet mondani nincs korlatja a szolasszabadsagnak, europaban meg van.

Cascabel 2017.08.18. 17:01:01

@Mrs. Clayton:
Nalunk is europai hozzaallas van a szolasszabadsaghoz. Sot, europaiabbak vagyunk az europaiaknal ebbol a szempontbol:) Olyan libsi kormanyunk van, amirol a vilag tobbi resze csak almodhat! Es ez jo, nagyon szeressem! Nem zaklatjak az ember hulye torvenyekkel:) Lehet a zavarosban halaszni illetve el lehet benne bujni:) Alomorszag! :)

Quercus erdész 2017.08.18. 17:14:48

@Se vasalo se munka:

Nem tudom már nagyon régen nem olvasom a zárt blogukat. Arra azonban fogadni mernék, hogy alapból mindent meg tudnak magyarázni, akárcsak tanato. Hidd el, ezek a vérliberósok még abból sem tanulnának, ha közvetlen családtagjukat mészárolnák le. Olyan szinten át van mosva az agyuk, hogy azt mi el sem tudjuk képzelni.
Engem egyébként hidegen hagy a dolog. Mindenkinek a maga keresztje. Nem tudom az angol fogadóirodákban lehet-é arra fogadni, hány ártatlan embernek kell még meghalnia ahhoz, hogy meginduljon az európai ember, és lámpavasra húzza azokat, akiknek ezt köszönheti.
Mondjuk egy letakart Juncker, Merkel, Schulzt, vagy a fogatlan holland liberós pedofil köcsög megérne egy plüssmacit.

A lényeg az, Magyarországra egy muszlim migráncs se tegye be a lábát. És a dolgok jelenlegi állása szerint erre egyedül Orbán a garancia.

Quercus erdész 2017.08.18. 17:26:59

@Mrs. Clayton:

Nem vagyunk egyformák. Én szemrebbenés nélkül elküldök a kurva anyjába bárkit. A virtuális világban, és a valós világban is.
Viszont tisztelem a hagyományokat, és tiszteletben tartom ha valaki vallásos. Függetlenül attól, hogy nem járok templomba. Nem gúnyolódok nemzeti lobogókon, himnuszokon, papokon,rabbikon, királyokon,királynőkön, és így tovább.

Quercus erdész 2017.08.18. 19:56:58

@diggerdriver:

Nézd. Én nem tudom ki cenzúráz most a fosblogon, hogy Eszterke föladta, de eléggé egyértelmű, tökéletesen elégedett ezzel az agyatlan bandával, aki most ott kommentel. Főleg az amerikásokkal. Miután ezek totál agymosott vérliberósok, nincs velük baj. Akikkel baj lenne, azok gyakorlatilag önként eljöttek onnan. Te voltál az utolsó akadály. Saktival elintéztetett. A posztod kirakja, mert tudja, hogy szétszedik, meg szétoffolják.

Mrs. Clayton 2017.08.18. 21:08:38

@Quercus erdész: en azt ertem, hogy te tiszteled a hagyomanyokat, meg kiralyokat, meg zaszlokat egyebeket. Ez normalis emberi, civilizalt viselkedes. De azt nem ertem, hogy akkor mas embereket miert nem tisztelsz? Csak azert mert ember, hiszen a zaszlo meg csak zaszlo ugye. Aztan meg inkabb buszke is vagy ra, hogy csak ugy elkuldesz masokat a busba meg meg annal durvabb helyekre is. Ez nekem nem all ossze. Nem ertem hogy van az hogy nem lehet valaki alpari a katolikusokkal, de te lehetsz alpari valakivel, akivel nem vagy egy velemenyed mondjuk a katolikusokrol.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2017.08.18. 21:29:21

@Mrs. Clayton: Azért itt álljunk meg egy pillanatra.
Ne mossuk össze a dolgokat. Miért kéne minden embert tisztelnem?
Pusztán azért mert ember? A lófaszt. Nem azért tisztelek valakit aminek született hanem amivé vált. Egy ratyit miért tiszteljek? A pávatollal a seggében.

Cascabel 2017.08.18. 21:36:28

Aggyisten!
Megjottem a piacrol, lottem egy par kepet, lehet bongeszni:

indafoto.hu/cascabel/farmers_market_calgary_2017081

Azert egy kicsit el vagyunk mi itt kenyeztetve a Vadnyugaton. Tunderkert:)
Peace!

Quercus erdész 2017.08.18. 21:36:53

@Mrs. Clayton:

Elmondtam már egy párszor, de akkor elmondom megint.
Nagyon sokáig azt az elvet vallottam, hogy kerülni kell a konfliktust. Inkább kitértem, nem reagáltam, fő a békesség. Ennek az az egyenes következménye, hogy hülyének néznek, itt a virtuális világban, és a való világban is. Lenéznek, átnéznek rajtad, gyengének tartanak. Úgy gondolják, bármikor leugathatnak, megkóstolhatnak, nem kell hogy komolyan vegyenek, mert úgy is kussolsz, kitérsz. Hogy ez hogyan működik, azt láthatod a fosblogon, meg itt is.
Na ennek vetettem véget sok-sok évvel ezelőtt. Ahogy mondani szokták, lehetsz nyúl, vagy lehetsz vadász. Te döntesz.Én döntöttem. Ha valakivel lehet értelmesen vitázni, azzal vitázom. De ha valaki alattomosan, sunyi módon piszkál, mint itt egy páran, azt lerendezem. És nem válogatok az eszközökben.

De hogy a példádnál maradjak. A katolikusok legjobb tudomásom szerint nem voltak alpáriak pappitoval szemben. Ő viszont ennek ellenére alpári volt velük szemben. De ez nála természetes dolog, hiszen alapból leugat mindenkit. Mindezt egy olyan alja blogon, ahol a leugatottaknak nem adatik meg a válasz lehetősége. Vagyis ez a tetű elbújik a fosblog fala mögé, és ott arc. És még van ott jópár ilyen gerinctelen szarházi. Mocskolnak nemzeti szimbólumokat, mocskolják Magyarországot, a magyarságot, mindezt úgy, hogy nincs lehetőséged erre reagálni.
Na ezek nem érdemelnek semmi tiszteletet. Ezek szimpla gyáva gazemberek. Akiket le kell darálni.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2017.08.18. 21:44:23

@Cascabel: Jééé, tudod mit láttam az egyik képen? FEHÉRCSERESZNYÉT.
Nem láttam már 30 éve.

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.08.18. 21:58:06

@Quercus erdész:

Valójában ezek a szarpatkányok marha rosszul érzik magukat, ezt igyekeznek ezzel a viselkedéssel kompenzálni.

Szóval szerencsétlen alakok, akik arra büszkék, hogy nyugaton mosogatnak, de máig nem képesek feldolgozni, hogy nem gazdagok, így ezt az érzést valahogy le kell vezetni. Ennek módja a hányás volt hazájukra.

Így is hisztériás rohamaik vannak, mert új hazájukban páriák, ott őket magyarokként tartják számon. Ez még inkább dühíti őket, így igyekeznek még többet okádni a magyarságra.

Életük fő öröme, hogy egy terrorcenzúrázott blogban hozzászólhatnak, mert VIP-tagok. Ezt úgy élik meg, mintha új hazájukban bejutottak volna egy helyi elitklubba vagy nemesi címet kaptak volna Sorostól.

Hiteltelen életet élő véglények, semmi egyebek.

Ha túl sokat pofáznak és komolyan veszályeztetni kezdik az emberiséget, el kell őket gázosítani családostul. De jelenleg teljesen veszélytelenek, szóval érdemesebb meghagyni életüket, így csak lejáratják saját magukat.

Mrs. Clayton 2017.08.18. 22:04:46

@diggerdriver: a hagyomanyon mit tiszteljen mas? Ez ugyan az. Tisztelni egymast meg civilizalt viselkedes. Nem kell szeretni azt aki homokos, de gunyolni, alazni se kell. Mert egyebkent mi az indokod ra, hogy szerinted nem kell tisztelni mint embert? Azert mert neked nem tetszik, hogy kivel szexel? Honnan tudod hogy en, vagy adg kivel es hogyan szexel? Ha mi birjuk az analt az oke, de ha a ratyik is az baj? Es mi van ha en is full sminkben, 110 kilosan miniszoknyaban meg haspoloban megyek az utcara? Es mi van azokkal akik a koverektol hanynak? Megjegyzem a ferjem ilyen. De nem turnem el hogy nyilvanosan megjegyzest tegyen, mondjuk nem is tenne. De akkor szerinted neki meg lehetne teleokadni a netet azzal, hogy gusztustalan dagadekok, minek tiszteljem oket, ha maguk se tisztelik annyira magukat, hogy legogyjanak egy normalis meretre.
Kovernek lenni az egyen dontese, harsany buzinak lenni is az, ettol meg mindketto lehet normalis ember es mint embert megilleti annyi tisztelet, hogy nem gusztustalan ratyizzuk, meg dagadtazzuk se online se szemtol szembe. Gondolni magadban aztan azt gondolsz amit akarsz, mind a ratyikrol, mind a koverekrol. Szerintem. A husvet, meg a szent korona total mas teszta, mert az semmit nem gondol arrol, hogy o husvet-e vagy szent korona-e.

Cascabel 2017.08.18. 22:06:52

@diggerdriver:
Mondom, van itt minden, mi szemnek s szajnak ingere. raadasul a fehercseresznye itt terem British Columbiaban, az Okanagen volgyben. De tolunk 400 km-re is van egy volgy, a Creston nevu varoskanal, lenn az USA hatarnal, ahol megterem minden europai gyumolcs es szoloskertek is vannak. Ja, es megy a kendertermesztes is ezerrel:) Meg szoktam ott allni amikor megyek furdeni gyumolcsot es zoldseget venni.

Mrs. Clayton 2017.08.18. 22:10:27

@Quercus erdész: en ezt nem igy latom, marmint hogy barki lenezne, ha nem kaffogsz vissza. Sot! En rengeteg fele emberrel beszelek nap mint nap, jellemzoen olyanokkal tamadnak be, ami abszurd. Direkt heccelnek, hogy majd elvesztem az onuralmam es kaffogni fogok veluk. Hat nem fogok. Te kiabalhatsz velem, elmondhatsz barmilyen kurvanak, engem is anyamat is. Nem fogom elveszteni az onuralmam. Na ilyenkor a masik fel jellemzoen meghunyaszkodva elvonul. Szo sincs ott lenezesrol. Persze en tudok bocsanatot is kerni, ha tevedtem. Nekem ez nem gond. Neked is ezt a taktikat tudom javasolni. Semmi szemelyeskedes, semmi kaffogas. Ettol meg nem biztos, hogy meg tudsz mast gyozni az igazadrol. Viszont adsz eselyt arra, hogy legalabb meghallgasson es lehet el fog gondolkodni azon amit mondtal. Ha csak leugatsz, meg elkuldesz a busba tuti senki nem fog komolyan venni, tisztelni meg plane.

Cascabel 2017.08.18. 22:15:48

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző:
Max, ilyen kemenynek meg nem lattalak. Mi tortent? Hova lett a keresztenyi felebarati szeretet. "Megdobnak kovel dobd vissza kenyerrel."
Mir!
(az utolso soraidert keresztre feszitenek a libsik) :( Azt nem kellett volna. Kar volt, nagyon kar. Gondolkoztam, hogy par napig kicserelem az avataromat egy konfederacios zaszlora, benne "Je Suis Robert E. Lee" felirassal, de nem mertem. Felek! Komolyan. Meg nem kell a bajt keresni, jon az magatol is. Ket dologtol felek: Az Istentol es a libsiktol.
"Szabadnak lenni annyi, mint nem felni"

Quercus erdész 2017.08.18. 22:23:44

@Mrs. Clayton:

A kövérség egy külső testi adottság. A görbe láb is, a kancsalság is, a nagy mell is. Senkit nem lehet ezért nyilvánosan kritizálni, megalázni, kitiltani közterületről, ezen adottságok miatt.
A homokosság genetikai adottság. Senkit nem lehet ezért nyilvánosan kritizálni, megalázni, kitiltani közterületről.
Ha te szereted az análszexet, akkor lásd mint fenn.

De láttál már kövér, görbelábú, vagy kancsal embereket fölvonulni közterületen, félmeztelenül, közösülést imitálva, papnak, és apácának öltözve, megsértve ezzel hívő emberek ezreit, megsértve olyan emberek érzékenységét, akiknek a nemi életről, a családról homlokegyenest más felfogásuk van, azzal az indokkal, hogy mindezt csak azért csinálják, hogy a társadalom elfogadja őket?

Mrs. Clayton 2017.08.18. 22:31:28

@Quercus erdész: a koverseg nem testi adottsag, hanem a mozgasszegeny eletmod es a tulzott kaloriabevitel eredmenye, lattal mar kover de ehezo etiopiait? Ugyehogy nem. Es igen kover emberek is tudnak meglehetosen vulgarisan viselkedni, foleg itt Angliaban, lathatsz 110 kilos agyonsminkelt noket, akik akar szexelnek is az utcan mata reszegen. Erre se kivancsi sok ember, nem mennek oda. Es akkor meg nem is beszeltem arrol, hogy a koverek mennyire harcolnak azert, hogy ne legeyenk megszegyenitve, mert a kover szep. Es lehetsz koveren is fit meg hasonlo baromsagok.

Quercus erdész 2017.08.18. 22:31:45

@Mrs. Clayton:

Ott tévedsz alapvetően, hogy azoknak, akik itt vagy a Ha-n ahogy Te mondod betámadnak azok nem Quercust támadják be,hanem az a világnézetet, politikai teret, amit képvisel. A Quercus nevet be lehet helyettesíteni bármely másik névvel. És ez érvényes Maxra, vagy bárki másra. Nem a személlyel, hanem a nézeteivel van bajuk. És ilyenkor amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj Isten.

Mrs. Clayton 2017.08.18. 22:38:38

@Quercus erdész: de tovabbra sem az a lenyeg, hogy masok mit csinalnak meg mit nem csinalnak. Neked szived joga nem szeretni a buzikat, vagy a kovereket, sot azzal sincs gond hogy te nyilvanosan elmondod, hogy nem helyes, hogy ok buzulnak, vagy hulyere zabaljak magukat. Ezzel meg akar a tevebe is elmehetsz, meg ujsagot is irhatsz rola es naponta leirhatod, hogy ez rossz szerinted. De azt irni, hogy rohadjanak meg az aljas buzik, atomot nekik, aki eri usse oket, mert gusztustalan amit csinalnak, ez a gond. Senki nem kotelez hogy szeresd oket. De mint ahogy te leirhatod, elmondhatod mi a bajod veluk, ok meg felvonulhatnak evi egyszer, ha akarnak. Te max nem nezed, hanem benyomod a Netflixet aznapra, vagy betelefonalsz a Naptevebe, hogy ez mar unalmas hagyjak abba, mindenki tudja hogy vannak buzik.

Mrs. Clayton 2017.08.18. 22:44:31

@Quercus erdész: igen be lehet helyettesiteni, de azok is elitelendoen viselkednek, akik veled kaffognak. Az nem ment fel senkit, ha barki mondja, hogy de az xy is kaffog. Remelem kierzik, hogy ez egy kicsit gyerekes, az oviban meg oke mondani, hogy de a Lacika is megutott. Alapveto tisztelet, kritikat megfogalmazni valaki nezeteive, ertekeivell szemben egy dolog, kaffogni, meg anyazni esetleg meg lelkyeb menni egy masik. Persze nem mondom, hogy mindig lehetseges visszafogni magunkat, mert sokszor jon annyi provokacio, amikor ez lehetetlne es az ember elkuld valakit a fenebe, de ilyenkor ismerje mar fel es mondjon annyit, hogy bocs, vagy ha a masik aljas, akkor menjen mar odebb, mert szart dobalni akar virtualisan is randa egy dolog.

Quercus erdész 2017.08.18. 22:45:11

@Mrs. Clayton:

Engem teljes mértékben hidegen hagynak a buzik. Nem érdekel mások szexuális szokása. De aki egy buzifelvonulást népszokásokhoz, vagy egyházi szertartásokhoz hasonlít, az súlyosan hülye.

Egyébként ha nem csinálnának folyamatosan reklámot abból, hogy buzik, ha nem vonulnának, provokálnának, szerinted hány ember foglalkozna velük? Szerintem a kutya sem. Lehet,hogy ez a gond?

Mrs. Clayton 2017.08.18. 22:56:21

@Quercus erdész: nem tudom, amikor itt volt a felvonulas voltak ilyen betelefonalok itt is, akik azt mondtak, ha otthon maradnanak senki se foglalkozna veluk. Sot volt egy pap, aki maga is homoszexualis volt, de a hittel kigyogyult. O ezt propagalta.

Quercus erdész 2017.08.19. 06:49:27

Ne panaszkodj Digger. 300 fölött van a kommentek száma a tegnapi fosblogos posztod alatt. Igaz, ebből 300-at a szippantótöltelék sakti, a detoxos gáborka, a szopóskurva vajmi, meg a "ma sem dugott meg senki" londonka hozta össze.

Bazdmeg, ezeket sajnálod Te otthagyni azon a tetű blogon?
Hát ha Orsós Ronaldó reggel kimegy a kertvégére szarni, amit otthagy abban több érték van, mint ezek négyen.

Quercus erdész 2017.08.19. 06:59:45

Vazze, a bloggazdát lefelejtettem. Na majd szólok Ronaldónak, legközelebb vigye ki a kisesernyőt, és tűzze a csomó tetejére. Az lesz a bloggazda.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2017.08.19. 10:38:12

@Mrs. Clayton:
Nagyon egyszerű a válasz. Nem vagyok rá büszke hogy kövér vagyok. Éppen ezért nem szervezek kövérek büszkeség napját valamint nem teszem ki magam ruha nélkül közszemlére. Minden emberen vannak olyan dolgok amit vagy más vagy akár ő saját maga nem tart túl jónak. Ebből élnek például a plasztikai sebészek.
De hogy más példát mondjak én soha nem dohányoztam, viszont soha nem zavart a dohányfüst és bármikor elbeszélgetek olyan társaságban ahol vágni lehet a füstöt. Tudod miért nem szoktam rá? Mert tudom hogy képtelen lennék leszokni róla.
Ugyanezt bárkinél tolerálom. Elfogadom hogy nem tud leszokni róla. Elfogadom a melegeket. El tudok fogadni egy olyan társadalmat ahol melegeknek ugyanolyan joguk van mint bárki másnak. Házasodhatnak, gyereket vállalhatnak stb...
A TÚLHANGSÚLYOZOTT nemi identitást nem fogadom el sem buziktól sem heteróktól. Csakhogy heterók nem rendeznek heteró büszkeség napját.
Vállalom a ratyifóbiámat.