HTML

Ass blaster

Friss topikok

  • tanyasi értelmiségi: @diggerdriver: Én már egy jó ideje kizártam a napi politikát az életemből, a portfolio, és az in... (2024.04.19. 20:03) TE TETTED EZT KIRÁLY
  • Hejira: Fityesz himnusz: Most múlik pontosan (2024.03.28. 15:49) Gyerekiahóra...
  • diggerdriver: @Ferenczi Krisztián: Gratulálok a háthoz. A faváz sokszáz évig kitart és egybentart. A legöregebb ... (2023.12.17. 20:44) Házépítés itt és ott...
  • Móka Miki: Ez valami eszméletlen ahogy a sérült agy tirpák zotyi nyalja a munchhausen valagát. Ewwwww (2023.05.19. 21:44) Ki a rosszfiú?

Címkék

Hol van Európa?

2015.02.01. 12:43 diggerdriver

Ez a poszt a Határátkelőn megjelent két év távollét utáni hazalátogatásom írása.

Mindig érdekes, amikor valaki hosszabb távollét után látogat vissza Magyarországra. Ez történt Diggerrel, aki két év Anglia után töltötte az év végi ünnepek idejét Magyarországon. Tapasztalatairól (melyek között akadt ilyen is, olyan is) az alábbiakban számol be.

 

 

1107 komment

Csoda Magyarországon és Angliában.

2015.01.27. 22:16 diggerdriver

Ez a poszt a Határátkelőn Karácsonykor megjelent írásom.

 

Karácsony második napja van, köszönt és minden jót kíván… ezúttal Digger, aki megírta, milyen volt az ünnep gyerekkorában Magyarországon, és milyen most, családos emberként Angliában.

 

 

„Karácsony. Szent Karácsony Ünnepe. A családok, a szeretet ünnepe. Néhány alapvetést leszámítva a legkülönbözőbb módon megélt ünnep. Mit jelent nekem a karácsony és mi az, amit nem szeretek benne?

A magam részéről a leggyűlöltebb évszak a tél. Nem részletezem most, hogy a munkámat hogyan befolyásolja, de a munka nélküli hétköznapokban ugyanúgy utálom. Nem tudok elképzelni olyan szituációt, hogy én önként, csak a saját szórakozásomra kimenjek a hidegbe. Téli sportok közül én a meleg szobában fogyasztott hideg sört preferálom.

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása