HTML

Ass blaster

Friss topikok

  • tanyasi értelmiségi: @diggerdriver: Én már egy jó ideje kizártam a napi politikát az életemből, a portfolio, és az in... (2024.04.19. 20:03) TE TETTED EZT KIRÁLY
  • Hejira: Fityesz himnusz: Most múlik pontosan (2024.03.28. 15:49) Gyerekiahóra...
  • diggerdriver: @Ferenczi Krisztián: Gratulálok a háthoz. A faváz sokszáz évig kitart és egybentart. A legöregebb ... (2023.12.17. 20:44) Házépítés itt és ott...
  • Móka Miki: Ez valami eszméletlen ahogy a sérült agy tirpák zotyi nyalja a munchhausen valagát. Ewwwww (2023.05.19. 21:44) Ki a rosszfiú?

Címkék

Közérdekű közlemény

2015.11.22. 18:14 diggerdriver

Az Örkény Színház januártól ismét műsorra tűzte a Diggerdrájver című előadást.

http://www.orkenyszinhaz.hu/index.php/eloadasok/repertoar?view=szinlap&id=1171:diggerdrajver&catid=35

A januári jegyek elfogytak, az idő előrehaladtával valószínűleg sűrűbben fogják játszani de aki jegyet akar venni rá az folyamatosan kísérje figyelemmel a színház honlapját.

Köszönöm.

5 komment

A sötétség birodalma...

2015.11.21. 20:55 diggerdriver

Ez a poszt egy kicsit keményebb hangú lesz a megszokottnál de úgy tapasztalom hogy mostanában a hülyeség tort ül a józan ész felett és muszáj kicsit helyretenni a dolgokat.

2015-11-22_091320.jpg

Igen megint a bevándorlásról és a terrorizmusról írok. Azon nem csodálkozok hogy sokan a bevándorlást teszik felelőssé. Ezt előre megmondtam. A reakciók az igazán elgondolkodtatóak. Olvastam olyan hisztériás kirohanást hogy "nem akarok bevándorlókat látni Magyarországon". Ok hát akkor ne akarjál bazdmeg...Mostantól kezdve minden errefelé tartó csinál egy hátraarcot mert te azt mondtad. Megnyugtatlak hogy nem fogsz bevándorlót látni Magyarországon. No nem azért mert úgy kívánod, hanem azért mert egy meztelenseggű Bangladesinek sincs ingerenciája ott letelepedni. Na ERRE lehet büszke magyarnak lenni. EZ az igazi teljesítmény. Gratulálok. "Hát Bástya elvtárs már szart ér?". Magyarország a legutólsó csóró migránsnak sem célország. Hatalmas eredmény 25 év piacgazdaság után.

Nagyon sokan még mindig ott tartanak hogy "ne jöjjenek ide". Ha nem vettétek volna még észre akkor felvilágosítalak benneteket hogy MÁR ITT VANNAK. Több tízmillió migráns van Európában. 

Csaxólok.

Lehet hisztériázni, lehet égbe kiáltani lehet világforradalmat emlegetni, lehet liberálisokat átkozni de ez a fenti tényen nem változtat. 

Már nem a spájzban vannak, már mindenki konyhaasztaláénál ott ülnek. Az európai valóság részei ők, akár tetszik akár nem.Igen a bevándorlást szabályozni kell. Igen az iszlám radikalizmust vissza kell szorítani meg kell szüntetni. A sok tízmillió akár évtizedek óta itt élő tömeget senki nem fogja kitoloncolni még Lutz Gizella vagy Gipsz Jakab drámai sikolyára sem. 

Nincs olyan hogy integrálhatatlan tömeg. Mindenkit lehet integrálni. Igen, tudom mi a következő kérdés. Igen, a cigányokat is. Világosan megmutatta a Kádár rendszer hogy sikeresen lehet cigánypolitikát folytatni.

Valamikor több mint ezer évvel ezelőtt betört Európába keletről egy hitében és életmódjában teljesen kultúridegen nép. Berúgták Európa ajtaját és ott pusztítottak ahol tudtak. A történészek zseniális szerecsenmosdató szófordulata a kalandozás kifejezés használata a gyilkolászásra, fosztogatásra, erőszakra. Körülbelül úgy minthogy a török történelem szerint ők itt vendégeskedtek 150 évig. Aztán ezt a duhaj népet jól pofánverték és mindjárt tudta merre hány méter. Ez a nép letelepedett, áttért a földművelésre, felvette a kereszténységet és sikeresen integrálódott Európába. Óriási teljesítmény. Ez a nép Európa egyik legbefogadóbb népe lett. A jászoktól a svábokig mindenkit sikeresen integrált. 

Most pedig az egyik legelutasítóbb nép vált belőle. Az a nép akinek a fiait lányait a történelem folyamán mindig mindenhol szívesen látták, most nem akar idegeneket. Magyar, hamar megtagadtad önmagad. Hamar megtagadtad történelmi hagyományaid. Befelé forduló elzárkózó magáramaradó remete lett belőled. Tudod, akinek eső veri, nap "szijja"... Merthogy senki nem áll szóba vele.

Szörnyű dolog a terrorizmus. Tűzzel vassal harcolni kell ellene. Ha viszont valaki hátrányosan megkülönböztet egy békés vallásgyakorlót az lesüllyed a legaljasabb náci szintjére. Na de miért beszélek én erről? A magyar ember hátrányosan különböztet meg valakit már azért is ha a Tescóban vásárol... 

Tegyük fel hogy az iszlám egy erőszakos térítő vallás. most éli azt a korszakát amit a kereszténység a középkorban. Nem lehet betiltani kiirtani beszüntetni. Aki az ellenkezőjét állítja az nincs tisztában a valósággal.

Tisztelt világforradalmár, Európa nem fog felébredni, Európa nem fogja a saját kezébe venni a sorsát. Lózungok még nem változtatták meg a történelmet. Hogy én mit gondolok, és mit szeretnék az a lőtéri kutyát sem érdekli.

Az égbe kiálthatom a fájdalmam meg a felháborodásom és akkor mi történik? 

Te öntudatos magyar, te világforradalmár NEKED kéne felébredni. Mennyivel vagy kevésbé radikális mint azok akiket kitoloncolnál? Észre sem vetted és már beálltál közéjük. Előre a hitleri úton...

100484 komment

süti beállítások módosítása