HTML

Ass blaster

Friss topikok

  • Hejira: Forr a nagy szittya szar, jájj (2024.03.21. 22:44) Gyerekiahóra...
  • tanyasi értelmiségi: Itt még olvasható Kónya Endre írása: pecsaktual.hu/balhe/megszolalt-k-endre-es-leirta-a-sajat-ver... (2024.02.17. 19:24) TE TETTED EZT KIRÁLY
  • diggerdriver: @Ferenczi Krisztián: Gratulálok a háthoz. A faváz sokszáz évig kitart és egybentart. A legöregebb ... (2023.12.17. 20:44) Házépítés itt és ott...
  • Móka Miki: Ez valami eszméletlen ahogy a sérült agy tirpák zotyi nyalja a munchhausen valagát. Ewwwww (2023.05.19. 21:44) Ki a rosszfiú?

Címkék

Lazuljunk...

2016.01.19. 22:56 diggerdriver

Ez a poszt lehet hogy nem illik bele ennek a blognak a tematikájába. Nem baj. Már úgy is kezdett itt olyan komoly lenni a helyzet mint egy vakbélgyulladás. Autókról írok most és hölgyekről. Vagy mindkettőről. Nem kell komolyan venni, a jellemek valósághoz közeli hasonlósága csak a véletlen műve.

Három prémiummárkáról írnék most. Audi kisasszonyról, Mercedes kisasszonyról, és BMW kisasszonyról. Ki mire számíthat ha említett márkákból beszerez egy példányt.

                                                                            AUDI

A szépségkirálynő. A tökéletes, a hibátlan, a páratlan szuperlatívusz. A vénuszi arányok a kőbe vésett domborulatok a szoborszerű tökéletesség. Ha egy ilyen nővel megjelensz valahol te vagy az élet császára. A befutott ember, a kétlábon járó sikeresség. Ha ő vonul az oldaladon minden férfiembert elemészt az irigység. Ő egy csoda. Minden a helyén van minden mozdulata maga a tökély. Tud viselkedni, tud reprezentálni tud VONULNI. Ő a csiszolt gyémánt. Életed koronáján a koh-i-noor. Mindenki azt hiszi boldog ember vagy. 

Pedig...

Audi kisasszonnyal ha kettesben maradsz azt is megbánod hogy élsz. A magánéletben is olyan mint a kifutó reflektorfényében. Hűvös távolságtartó és elutasító. Külön szobában alszik és mikor reggel kilép az ajtaján akkor tökéletes sminkben és öltözékben teszi. Életét a világbékének szentelte és oda te már nem férsz be. Neki a szeretkezés annyi hogy hanyattfekszik és úgymarad. Szalvétával és eltartott kisujjal fogja meg a brét ha egyáltalán... 

Kóbor numerákról szó sincs, lift vagy konyhaasztal szóba sem jöhet. Minden megtervezve percre pontosan német precizitással kivitelezve. Havonta háromszor menstruál a többi időben fáj a feje. Ha közel enged magához mártír ábrázattal tűri hogy magadévá tedd de reakcióra ne számíts. Tudsz mindent mi hol van, szolgáld ki magad. Csak te tudod hogy egy hideg, rideg lélektelen teremtés, egy guminő is hamarabb felizgul mint ő.

Vacsoránál négy méterre ültök egymástól az ebédlőasztal két végén ő estélyiben te szmokingban és villával eszed a borsófőzeléket. Tv nézés szótlanul külön fotelban. Társalgás csakis emelkedett világmegváltó dolgokról. Káromkodás, disznóvicc mesélés urambocsá' egy jó recsegős fingás a jelenlétében kizárt. 

Ő a TÖKÉLETES nő.

                                                                    Mercedes

Mercedes kisasszony a megtestesült bujaság.A szemüveges bubifrizurás hölgy aki kiskosztümben, szűk szoknyában tipeg előtted de alig várja hogy széttehesse a lábát. A negyvenes MILF az autók Monika Bellucci-ja. Dús idomok, érzékiség minden mennyiségben. Mindenből egy kicsit több mint a tökéletes de épp csak annyival hogy minden érintése az őrületbe kergessen. Az a nő aki sokat nyújt de sokat is kíván. Egy hirtelen ötlettől vezérelt numera a konyhaasztalon nála követelmény. A liftben egy mozdulattal letépi rólad a ruhát és mire felértek a tizedikre belőled csak a nadrág marad. Szeretkezéseteket a harmadik szomszéd is hallja, és egy közös fürdés után elegánsan pöcköli szét azt a buborékot ami te voltál valamikor. Véresre karmolja a hátadat, megnyúz felaprít kicsontoz és ha egyszer is meginogsz elhajít mint egy használt felmosórongyot. A hedonizmus, az életigenlés reprezentánsa  ő.Te pedig boldog vagy és azt hiszed az isten nyúlt le érted. Mindent szabad nála és mindent megenged magának. Ha úgy tartja kedve akkor holnap éjfélkor az Eiffel Torony lábánál fog lepippantani akármennyibe is kerül neked. 

Észre sem veszed és romlásba dönt. Nem tudsz neki nemet mondani. Mindíg, mindíg többet kíván. Te pedig teljesítesz. Erőn felül, kondíción felül, ha akarod ha nem de teljesítesz. Szép lassan csonttá aszalódsz. Hálni jár beléd a lélek, a nadrág akkor ér a lábszáradhoz ha odafújja a szél. Aki Mercedes kisasszonnyal jár annál soha nem lehet tudni hogy kőgazdag vagy ezer forintért tankol a kúton.

Ő a SZIRÉNEK ÉNEKE.

                                                                                     BMW

BMW kisasszony a szénné szoláriumozott szikkadt picsa. Inas testű kidolgozott izomzatú fitnesz guru. Csont, izom és bőr. Neki csak ez számít. Mikor dugod akkor két nyögés között testzsírszázalékot számol, és az orgazmus csúcspontján boldogan sikítja a füledbe hogy "ezer kalória minuuuuusz". 

Tőled is ezt követeli. Születésnapodon cukormentes répatorta vár frissen facsart uborkalével. Már kockás a hasad, kockás a füled, kockás a fogad de még nem elég. Arcizmaid kapnak némi botoxot hogy a fogpasztavigyor állandósuljon. Ő sem tétlenkedik. Szilikonmell szilikonvádli szilikonsegg. Kivasalt arc, feltöltött ajkak, szálkásra koplalt nyakizmok. Már nem elég natúr az asztalra tett lósóska. A természetesség jegyében kijártok legelni a mezőre. Te éjszakánként arról álmodsz hogy eladod a fél vesédet egy abált tokaszalonnáért. Amúgy szép pár vagytok. Tökéletesen kidolgozott test, arányos izmok, a bőrötök annyit sötétedett az állandó szoláriumozástól hogyha kétszáz évvel ezelőtt éltek eladnának benneteket rabszolgának.

A szteroidoktól az állkapcsod fél métert nyúlik a cerkád fél centire zsugorodik. Aztán egy szép reggelen eljön a pillanat mikor arra ébredsz hogy te vagy ő, ő pedig te. Ne felejtsd el a személyi számodat kettesre cserélni.

Ő a TELJESÍTMÉNY.

Köszi hogy elolvastátok.

25 komment

Otthon...

2016.01.04. 20:13 diggerdriver

Ez a poszt tíz nap történéseit mondja el. Jót rosszat, hivatali anomáliákat, családi örömöket és tragédiákat. Jellemrajzok családtagokról, barátokról és szösszenetek mindenről ami eszembe jut és jó kiírni magamból.

Huszadikán késő este a reptéren a lányom várt és a  barátja, aki ha ráért engem hurcolászott ha nem ért rá kölcsönadta az autóját. Nagyon nagy köszönet érte.

Másnap első utunk a bicskei CBA lacikonyhájába vezetett, rántotthús hegyek vételezése céljából. Az otthontöltött idő gasztronómiai vezérfonala most a rántotthús volt. Kevés helyen tudják jól csinálni, márpedig ott jól csinálják. VASTAG. A jó rántotthús VASTAG. Nem cipőtalppá klopfolt taplószáraz fűrészporízű frizbi. Szeretem a KFC csirkéjét de az nem rántotthús. A igazi panír ott kezdődik hogy liszt-tojás-zsemlemorzsa. 

Szóval magunkhoz vettünk egy jó adag schnitzel-t és otthon betoltuk arcba. Megbékéltem a világ dolgaival.

Délután bementünk az Örkény Színházba. Az utcán mindjárt volt egy kis parkolóügyi bazmegelés. Az úgy történt hogy találtunk parkolóhelyet, Jani beparkolt én meg kérdem a közelgő parkolóőrt hogy mennyi a díj? Azt mondja 440 forint egy órára. Maximum három órát lehet igénybe venni. Ok, mondom hol lehet fizetni? Ott a parkolóautomata. Kérdem hogy papírpénzt elfogad-e? Azt nem. Mondom, mi van??? Ha valaki parkolni akar akkor tartson magánál 1320Ft vasat? Igen. Köszbazdmeg. Illetékes elvtársnak üzenném hogy kitalálták már a papírpénzt elfogadó automatát. Ha pedig az árak szárnyalásával nem tud lépést tartani az érmeforgalom akkor javasolnám az 500 forintos érme bevezetését. Szerencsére találtunk egy magánparkolót ahol feleannyit fizettünk.

Szóval bementünk a színház társalgójába ahol Bagossy Lacival a Diggerdrájver rendezőjével ültünk össze egy kis beszélgetésre. Ö egyébként egy igen figyelemreméltó ember, érdemes a wikipédián utánanézni viselt dolgainak.

https://hu.wikipedia.org/wiki/Bagossy_L%C3%A1szl%C3%B3_(rendez%C5%91,_1967)

A darabnak nagyon jellegzetes zenéje van. Ez a részlet talán visszaad belőle valamit. A Sonar együttes zenéje.

https://www.youtube.com/watch?v=dGnJ9pvwbqU

Kérdeztem tőle hogy ki választotta és hogyan? Azt válaszolta hogy sok zene meghallgatása után ő választotta mert szerinte ez illik a darabhoz. Telitalálat. Ez a Laci fiú tud valamit na...

Sajnos rossz hírt is mondott. A január 8-ra kiírt előadást Attila egészségi állapota miatt le kellett mondani. Tiszteletbeli diggerdrájver kollégámmal beszéltem telefonon azt mondta hogy nagyon bízik benne hogy a január 28-ra kiírt előadást már meg tudják tartani. Nagyon drukkolok neki hogy mielőbb felépüljön. Nekem azt az előadást látnom kell, így átíratom a repülőjegyet akkorra.

Közben befutott Pogány Judit aki hozott két akkora kürtőskalácsot hogy valószínűleg hajóárbócra tekerve sütötték meg. Finom friss fahéjas tészta. Találkoztam Bíró Krisztával aki a darab premierje előtti Széljegyzet műsorvezetője volt és hajcsavaróval a hajában is elbűvölő személyiség.

Lacival még beszélgettünk blogról, színházról, menekültkérdésről, aztán hazaindultunk. A parkoló felé menve a Rumbach Sebestyén utcában hirtelen ötlettől vezérelve betértünk egy kávézóba. Az a fajta kávézó ahol frissen pörkölt, frissen darált, frissen főzött kávét lehet fogyasztani nagyon hangulatos környezetben nagyon kedves kiszolgálással körítve. Olyan kávét ittunk hogy megint csak azt mondhatom hogy meg vagyok elégedve a világ dolgaival.

Másnap a Trófea étterembe voltunk hivatalosak ebédre. A meghívást feleségem családjának doyenjétől, Gyuri bácsitól és Irénke nénitől kaptuk. Igazából a doyen szó nem fedi a lényeget. Ők az EGÉSZ család nagypapája és nagymamája. Gyuri bácsi egy joviális öregúr aki minden korosztállyal szót ért, Irénke nénit pedig tökéletesen leírta Fekete István a Tüskevár című regényében mikor kitalálta Náncsi néni figuráját. Ők azok akiktől nem lehet üres kézzel eljönni, akiknél a jó szó alaptartozék. Rendkívül művelt és széles látókörű emberek akik nyolcvan felé közeledve is megőrízték szellemi frissességüket. Isten tartsa meg őket még sokáig jó erőben egészségben.

Szóval a Trófeában is ráficcentem a rántotthús vonalra, borjúpaprikással kombinálva. Jelentem, hogy a rántotthús borjúpaprikás szaftjába tunkolva olyan gasztronómiai magasságokba visz hogy ott már a szférák zenéjét hallod, ha pedig mindezt megfejeled a pölöskei bodzaszörp üveges szóda kombinációjának mértéktelen élvezetével akkor már érzed hogy az Isten nyúlt le érted és a mennybéli hurik csak neked adják elő hastáncukat. Hogy apám szavaival éljek a kínai császár sem eszik különbet.  Ha azt mondom hogy a bodzaszörp fogyasztását előnyben részesítem a sörnél akkor világossá válik hogy ital még ilyen dicséretet tőlem nem kapott.

Másnap az okmányirodával kellett kezdenem a napot. Az hogy sorszám és végeláthatatlan várakozás, az nem lep meg. Hamarosan lejár a személyim és az útlevelem, újat kell csináltatni. Ha várni kell akkor várni kell.

Hanem!!! De!!! A kutyaúristenit!!!

Bejutottam, leültem udvarias ügyintézés. "Kérem fáradjon át a másik asztalhoz fénykép elkészítése céljából".

Átfáradtam. Aztán lefáradtam. Fél órát ültem egy furnérból tákolt bodegában mert az a kibaszott kamera folyamatosan visszautasította a felvételkészítést csukott szemre hivatkozva. Most tekintsünk el attól hogy annál a kameránál egy húszforintos telefon is többre képes. Legjobban az ügyintézőket sajnálom hogy a huszonegyedik században olyan eszközökkel dolgoznak amihez képest már egy dagerrotípia is előrelépés. 

De.

Nincs másik kamera, nincs másik program, nincs másik számítógép, nincs elérhető rendszergazda, nincs a közelben hozzáértő ember, nincs a kezelő ilyen helyzetekre kioktatva. Ez kész. Mit lehet erre mondani? Fél óra múlva jut el oda egy rendszer hogy használható fényképet csináljon. Erről nincs több mondanivalóm.

Délután egy szomorú családi eseménynek kellett eleget tenni. Temetésre mentünk. Feleségem egy közeli rokonát temettük. Sajnos azt kell mondanom hogy ez az év a rák éve volt. Közeli családtagokat, barátokat, ismerősöket támadott meg és vitt magával ez a terrorista. Igen terroristának nevezem. Könyörtelen, alattomos terroristának aki nem válogat, nem ismer se istent se embert csak gyilkol. 

Pistáról, Katona Pistáról megemlékeznék néhány szó erejéig. Én jobbára családi ünnepeken, vagy disznóvágásokon találkoztam vele. Igazi társasági ember volt. Jó humorú, tájékozott beszélgetőtárs. Máig szállóige a családban mikor valaki már jól belakva körbenézte az asztalt hogy mit egyen még akkor megszólalt "egyél még ha nem tudod mi az elég":)))))).Kiváló ács szakmunkásként élte le az életét. Igen, ő is olyan melós volt aki olvas, aki művelődik, aki elgondolkodik az élet dolgain, aki észreveszi a hernyóból pillangóvá válás csodáját. Ötven évesen kapta el először a rák. Akkor az orvosok adtak neki még tizenöt évet. A másodikat már nem tudták kivédeni. Hatvanöt évesen elment. Nyugodj Békében Pista.

Aztán elérkezett huszonnegyedike szenteste. Pontosabban előtte még a szentdél, mivel mi két helyen ünnepeljük a karácsonyt, és az ebédet a lányom prezentálta otthon. Igazán kitett magáért volt minden. Halászlé, sült kacsa párolt káposzta, sütemények. Délután fadíszítés majd irány anyósomékhoz ahol igazi nagycsaládos vacsorázós ajándékozós szenteste volt. Másnap a szokásos családlátogatás, és minden olyasmi amit a "Karácsony" című posztomban már megírtam. A vasárnap barátok meglátogatásával telt. Minden évben meglátogatom barátomat és munkatársamat aki jól megérdemelt nyugdíjas napjait tölti, és akivel évtizedeket dolgoztam együtt. Utána egy olyan régi utcabeli barátnőmnél tettem tiszteletemet aki még babakocsiban tologatott engem, csekély ötvenegy évvel ezelőtt amikor még akkora voltam mint egy kukoricacső. Na jó, egy ötkilós kukoricacső:)))))

A hétfői nap megint hivatali ügyintézéssel kezdődött. Decemberben kaptam egy levelet a biztosítótól hogy mennyi lesz az autóm biztosítási díja 2016-ban. Apró probléma hogy én az autót 2015 januárjában leadtam a bontóba és kivonattam a forgalomból. Mindenhova be lett adva a kivonásról szóló igazolás de a biztosítónál hogy hogynem tovább élt a biztosítás és egész évben vonták a díjat. Vinni kell egy másolatot a kivonásról és akkor visszamenőleg visszaadják a pénzt. Ok, irány az okmányiroda. Alig másfél óra várakozás után sorra kerültem és mondom az ügyintéző hölgynek hogy kéne nekem egy másolat a kivonásról. Aztán itt jött a következő párbeszéd amitől az agyam ledobta az ékszíjat.

-Hol vonták ki az autót a forgalomból?

-Szigetszentmiklóson ahol apósom intézte a kivonást.

-Látom a monitoron hogy az autó ki van vonva, látom hogy Szigetszentmiklóson vonták ki de nem adhatok igazolást mert azt csak a Szigetszentmiklósi okmányiroda állíthatja ki.

-Míííííííí???

Tehát hogy mégegyszer pontosítsunk. Elvileg minden okmányirodában minden ügyet el lehet intézni. Hiszen ezért lett egy bicskei lakos autója Szigetszentmiklóson(apósom ott lakik a közelben) kivonva a forgalomból, de akár a személyi vagy útlevél is intézhető bárhol. Minden adat látható bármelyik okmányiroda monitorján. Senki nem vitatja a kivonás megtörténtét viszont igazolást csak ott adnak ahol kivonták a forgalomból. Van egy számítógépes rendszer ami adatokat tárol és az ország bármelyik hivatalában hozzáférhető. Jaaa hogy nem ér semmit az egész??? Így jártál bazdmeg.

Az ügyfélszolgálatos hölgy igazán segítőkész volt és azt mondta hogy menjek át az önkormányzat adóosztályára mert a súlyadó miatt ott is szerepelni kell a kivonás tényének. Átballagtam és azzal a lendülettel lepattantam a bezárt ajtóról merthogy ügyfélfogadás majd januárban.Magyarország jobban teljesít.

Mit lehet erre mondani? Az okmányiroda munkatársainak ügyfélkezelése egyébként csillagos ötöst érdemel. Mind a fényképkészítési malőrnél mind a járműügyintézésnél Bicskén és később Szigetszentmiklóson a maximális udvariassággal kedvességgel és segítőkészséggel találkoztam. Nem az ő hibájuk hogy a rendszer még a kőkorszakban ragadt. 

Volt még egy érdekes epizód ebben a tíz napban. Hazavittem a magyar SIM kártyás telefonom hogy azon beszéljek a otthoniakkal. Volt rajta néhány ezer forint. Aztán úgy a nyolcadik nap táján egyszercsak beszélgetés közben beleszól valaki hogy van még tizenöt másodpercem, és nincs tovább. Húha. Elszoktunk mi már ettől. Bizony el vagyunk kényeztetve telefonügyileg ott kint. Megszoktuk hogy kötök egy kétéves előfizetői szerződést amivel amivel annyi ingyenperc jár hogy Zoli barátomnak felolvashatom a Háború és Békét, valamint annyi ingyen SMS hogy a szomszédnak 160 karakterenként elküldhetem Lenin összes műveit. Tényleg. Meg is fogom tenni, hadd művelődjenek:))))) Mindehhez korlátlan internethasználat jár korlátlan megosztással.

Este pedig elérkezett a Határátkelő találkozó. A tavalyi sikerén felbuzdulva idén is gondoltuk hogy szervezni kéne egyet. Mivel senki nem vállalta így rám maradt. December 23 volt a jelentkezési határidő és 23.-án 23óra 20perckor is érkezett jelentkezés sőt egy órával a találkozó megkezdése után 28.-án este 6órakor is jelentkezett valaki. Volt olyan aki írt hogy jön, aztán mégse, aztán jön ha... aztán mégse. Így is jelenvoltunk azért tizennyolcan. Érdekes hogy jelenvolt néhány titokzatos figura akik nem kommentelők csak kívülről figyelők vagy esetleg kommentelők csak nem akarták felfedni magukat. Féltem hogy ők nem tudnak bekapcsolódni a beszélgetésbe de alaptalan volt az aggodalmam mert mindenhol a hosszú asztal mellett beszélgetőcsoportok alakultak ki. 

Mikor odaértem Tanató már ott volt. A doki egy rendkívüli vitalitású joviális figura aki bátran letagadhat tíz évet a korából. Őrá nagyon kíváncsi voltam mert a blogomon aktív kommentelőként a menekültügyben azonos véleményen voltunk. Ő egy igazi humanista közösségi ember. Aztán befutott 33621akit ezen a nicknéven képtelen vagyok emlegetni ezért a továbbiakban Peti lesz. Ő Debrecenből csak ezért a találkozóért utazott a fővárosba ami szerintem egy óriási dolog. Következetesen öcsinek szólít engem annak a három napnak az okán amennyivel előbb született. Most mit mondjak erre? Petikém nagy előny hogy mire megszülettem én, addigra te már vagy hatszor összeszartad magad:))))))))))))

Aztán jöttek sorra a vendégek. Jött Zsanett akiről annyit tudunk hogy Kínában tanult. Jó lenne ha leírná kínai élményeit. Jött egy fiatal srác aki Floridában lakik és mentőápolónak tanul. Érkezett egy fiatal pár akik csak olvassák a blogot de nem kommentelnek. Felmerült a gyanú bennem hogy a srác a Nagy Kékség de ez a srác nem egy ideggóc. Ordított róla hogy fát lehet a hátán vágni és soha nem húzná fel magát azon ha valaki eldob egy csikket. Befutott Articsóka a férjével. Hogy is jellemezhetném Zsuzsát? Talán úgy hogy az Értelmező kéziszótárban a kedvesség, az aranyos, és a mosolygós szónál az ő neve szerepel.Ő és a feleségem egyébként évtizedekig egy munkahelyen dolgoztak. A férje is a mi kutyánk kölyke, egy jómunkásember, aki Németországban minősített hegesztőként dolgozik. Jött még egy fiatal srác aki néha szokott kommentelni és a legobszcénebb nicknévvel rendelkezik. Jelen volt még Sanz, a mi Sanzunk aki minden korabeli lányra az asztalnál ráficcent. Egy nagyon jóhumorú jópofa fiú egyébként csak az a típus akire ha ránéz egy lány akkor ő már berendezte a közös fürdőszobát. Kívánom neki hogy találja meg az igazit. Végül de nem utolsósorban berobbant a Grazi Mészáros, Vitya családostul. Idomított családostul. A gyerekek ha megkérdik őket hány éves az apjuk akkor kapásból rávágják hogy 24. Ja. Most még csak fülenként de lesz a foganként 24 is...:)))))))))))))))) Vitya egyébként olyan társaság motorja féle ürge, aki mellett nem lehet unatkozni.

Szóval öt órakor érkeztünk és fél tizenegykor mentünk haza tehát sikeres és építő jellegű találkozó volt. A kaja sem volt elhanyagolható momentum mert ahogy elnéztem volt ott hagymás rostélyos, bécsiszelet, harcsapaprikás, marhapörkölt és minden egyéb. Én csak szerényen egy sóletet ettem füstölt libamellel, töltött libanyakkal és tojással aminek utánaküldtem egy mákosgubát forró szilvalekvárral.Ha már zsidónegyedben lakok... Ne vigyorogjatok nem fogom magam körülmetéltetni:))))))))))))

15 komment

süti beállítások módosítása