HTML

Ass blaster

Friss topikok

  • Hejira: Forr a nagy szittya szar, jájj (2024.03.21. 22:44) Gyerekiahóra...
  • tanyasi értelmiségi: Itt még olvasható Kónya Endre írása: pecsaktual.hu/balhe/megszolalt-k-endre-es-leirta-a-sajat-ver... (2024.02.17. 19:24) TE TETTED EZT KIRÁLY
  • diggerdriver: @Ferenczi Krisztián: Gratulálok a háthoz. A faváz sokszáz évig kitart és egybentart. A legöregebb ... (2023.12.17. 20:44) Házépítés itt és ott...
  • Móka Miki: Ez valami eszméletlen ahogy a sérült agy tirpák zotyi nyalja a munchhausen valagát. Ewwwww (2023.05.19. 21:44) Ki a rosszfiú?

Címkék

Lazuljunk...

2016.01.19. 22:56 diggerdriver

Ez a poszt lehet hogy nem illik bele ennek a blognak a tematikájába. Nem baj. Már úgy is kezdett itt olyan komoly lenni a helyzet mint egy vakbélgyulladás. Autókról írok most és hölgyekről. Vagy mindkettőről. Nem kell komolyan venni, a jellemek valósághoz közeli hasonlósága csak a véletlen műve.

Három prémiummárkáról írnék most. Audi kisasszonyról, Mercedes kisasszonyról, és BMW kisasszonyról. Ki mire számíthat ha említett márkákból beszerez egy példányt.

                                                                            AUDI

A szépségkirálynő. A tökéletes, a hibátlan, a páratlan szuperlatívusz. A vénuszi arányok a kőbe vésett domborulatok a szoborszerű tökéletesség. Ha egy ilyen nővel megjelensz valahol te vagy az élet császára. A befutott ember, a kétlábon járó sikeresség. Ha ő vonul az oldaladon minden férfiembert elemészt az irigység. Ő egy csoda. Minden a helyén van minden mozdulata maga a tökély. Tud viselkedni, tud reprezentálni tud VONULNI. Ő a csiszolt gyémánt. Életed koronáján a koh-i-noor. Mindenki azt hiszi boldog ember vagy. 

Pedig...

Audi kisasszonnyal ha kettesben maradsz azt is megbánod hogy élsz. A magánéletben is olyan mint a kifutó reflektorfényében. Hűvös távolságtartó és elutasító. Külön szobában alszik és mikor reggel kilép az ajtaján akkor tökéletes sminkben és öltözékben teszi. Életét a világbékének szentelte és oda te már nem férsz be. Neki a szeretkezés annyi hogy hanyattfekszik és úgymarad. Szalvétával és eltartott kisujjal fogja meg a brét ha egyáltalán... 

Kóbor numerákról szó sincs, lift vagy konyhaasztal szóba sem jöhet. Minden megtervezve percre pontosan német precizitással kivitelezve. Havonta háromszor menstruál a többi időben fáj a feje. Ha közel enged magához mártír ábrázattal tűri hogy magadévá tedd de reakcióra ne számíts. Tudsz mindent mi hol van, szolgáld ki magad. Csak te tudod hogy egy hideg, rideg lélektelen teremtés, egy guminő is hamarabb felizgul mint ő.

Vacsoránál négy méterre ültök egymástól az ebédlőasztal két végén ő estélyiben te szmokingban és villával eszed a borsófőzeléket. Tv nézés szótlanul külön fotelban. Társalgás csakis emelkedett világmegváltó dolgokról. Káromkodás, disznóvicc mesélés urambocsá' egy jó recsegős fingás a jelenlétében kizárt. 

Ő a TÖKÉLETES nő.

                                                                    Mercedes

Mercedes kisasszony a megtestesült bujaság.A szemüveges bubifrizurás hölgy aki kiskosztümben, szűk szoknyában tipeg előtted de alig várja hogy széttehesse a lábát. A negyvenes MILF az autók Monika Bellucci-ja. Dús idomok, érzékiség minden mennyiségben. Mindenből egy kicsit több mint a tökéletes de épp csak annyival hogy minden érintése az őrületbe kergessen. Az a nő aki sokat nyújt de sokat is kíván. Egy hirtelen ötlettől vezérelt numera a konyhaasztalon nála követelmény. A liftben egy mozdulattal letépi rólad a ruhát és mire felértek a tizedikre belőled csak a nadrág marad. Szeretkezéseteket a harmadik szomszéd is hallja, és egy közös fürdés után elegánsan pöcköli szét azt a buborékot ami te voltál valamikor. Véresre karmolja a hátadat, megnyúz felaprít kicsontoz és ha egyszer is meginogsz elhajít mint egy használt felmosórongyot. A hedonizmus, az életigenlés reprezentánsa  ő.Te pedig boldog vagy és azt hiszed az isten nyúlt le érted. Mindent szabad nála és mindent megenged magának. Ha úgy tartja kedve akkor holnap éjfélkor az Eiffel Torony lábánál fog lepippantani akármennyibe is kerül neked. 

Észre sem veszed és romlásba dönt. Nem tudsz neki nemet mondani. Mindíg, mindíg többet kíván. Te pedig teljesítesz. Erőn felül, kondíción felül, ha akarod ha nem de teljesítesz. Szép lassan csonttá aszalódsz. Hálni jár beléd a lélek, a nadrág akkor ér a lábszáradhoz ha odafújja a szél. Aki Mercedes kisasszonnyal jár annál soha nem lehet tudni hogy kőgazdag vagy ezer forintért tankol a kúton.

Ő a SZIRÉNEK ÉNEKE.

                                                                                     BMW

BMW kisasszony a szénné szoláriumozott szikkadt picsa. Inas testű kidolgozott izomzatú fitnesz guru. Csont, izom és bőr. Neki csak ez számít. Mikor dugod akkor két nyögés között testzsírszázalékot számol, és az orgazmus csúcspontján boldogan sikítja a füledbe hogy "ezer kalória minuuuuusz". 

Tőled is ezt követeli. Születésnapodon cukormentes répatorta vár frissen facsart uborkalével. Már kockás a hasad, kockás a füled, kockás a fogad de még nem elég. Arcizmaid kapnak némi botoxot hogy a fogpasztavigyor állandósuljon. Ő sem tétlenkedik. Szilikonmell szilikonvádli szilikonsegg. Kivasalt arc, feltöltött ajkak, szálkásra koplalt nyakizmok. Már nem elég natúr az asztalra tett lósóska. A természetesség jegyében kijártok legelni a mezőre. Te éjszakánként arról álmodsz hogy eladod a fél vesédet egy abált tokaszalonnáért. Amúgy szép pár vagytok. Tökéletesen kidolgozott test, arányos izmok, a bőrötök annyit sötétedett az állandó szoláriumozástól hogyha kétszáz évvel ezelőtt éltek eladnának benneteket rabszolgának.

A szteroidoktól az állkapcsod fél métert nyúlik a cerkád fél centire zsugorodik. Aztán egy szép reggelen eljön a pillanat mikor arra ébredsz hogy te vagy ő, ő pedig te. Ne felejtsd el a személyi számodat kettesre cserélni.

Ő a TELJESÍTMÉNY.

Köszi hogy elolvastátok.

25 komment

süti beállítások módosítása