HTML

Ass blaster

Friss topikok

  • Hejira: Fityesz himnusz: Most múlik pontosan (2024.03.28. 15:49) Gyerekiahóra...
  • tanyasi értelmiségi: Itt még olvasható Kónya Endre írása: pecsaktual.hu/balhe/megszolalt-k-endre-es-leirta-a-sajat-ver... (2024.02.17. 19:24) TE TETTED EZT KIRÁLY
  • diggerdriver: @Ferenczi Krisztián: Gratulálok a háthoz. A faváz sokszáz évig kitart és egybentart. A legöregebb ... (2023.12.17. 20:44) Házépítés itt és ott...
  • Móka Miki: Ez valami eszméletlen ahogy a sérült agy tirpák zotyi nyalja a munchhausen valagát. Ewwwww (2023.05.19. 21:44) Ki a rosszfiú?

Címkék

Kampány van

2018.02.01. 23:09 diggerdriver

"Látjátuk feleim isá kampány közepén vogymuk˝

Mi volt? Mi van? Mi lesz?

Az volt barátaim hogy a nagy büdös átkos komenista rendszerben nyugalom volt és a lőtéri kutyát nem érdekelte a politika. Volt a Népszabadság pártnapilap aminek az első oldalait gyorsan átlapozta mindenki aztán a híreket meg a sportrovatot elolvasta, az újság pedig jó volt begyújtani az olajkályhát. Jellemző cikkei például arról szóltak hogy Losonczi Pál baráti látogatást tett a baráti Mongólia Nagy Népi Huráljában és kölcsönös barátsági szerződés keretében lefektették a baráti árucserefogalom alapvetéseit miszerint mi adunk tíz Ikarus buszt, cserébe kapunk három teve és két mormotabőrt.

Az ellenzék jelentősége annyi volt mint bolhafaszán a pattanás. Volt néhány valóban bátor ember akik próbálkoztak némi szamizdattal de a rendszer ingerküszöbét nem nagyon lépték át. Ahogy az egyik későbbi SZDSZ képviselő mondta, ellenzéki tevékenységük jórészt abból állt hogy összejöttek valakinek a lakásán és szidták a rendszert. 

Azért annak a kurzusnak is megvoltak az erősségei. A család család volt, aki pöccsel született az BIZTOS hogy fiú volt aki duplacsővel született az meg lány. Harmadik lehetőség nemigen fordult elő. A tanároktól megkaptuk a kellő számú pofont, a honvédségnél meg megmutatták mit jelent ha FELETTÜNK áll az 50-es szókincsű ügyeletes tiszt aki tegnap még a tehén seggéről vakarta a szart Mocsolyáspusztán. Mindez a hasznunkra vált. Aki pedig minden határon túlment azt felhúzták a bitóra és le volt a gond róla. "Régi szép idők".

Aztán megérkezett a nagy büdös komenizmus után a nem kevésbé büdös liberális szabadság. Kiírták a szabad választásokat. Uramisten, hány barátom hülyült meg. Hányan hittek, kampányoltak aláírást gyűjtöttek, pörögtek ezerrel. Még engem is behülyítettek és elmentem egy MDF-es kampánygyűlésre. Für Lajos elmagyarázta hogy az a különbség az MDF és az SZDSZ között hogy az MDF lassú fokozatos átmenetet akar nagyobb megrázkódtatás nélkül. Visszagondoltam erre a beszédre mikor az MDF kormány alatt megláttam a kilométeres sorokat a munkanélküli hivatalok előtt. Még jó hogy a LASSÚ átmenettel "csak" ennyi munkanélküli lett, mi történik ha gyors a változás? A szakma, a szakértelem elértéktelenedett. Piaci viszonyok keletkeztek és erős gazdaság híján nem érvényesült a kereskedelmi alapelv miszerint az áru hiánya növeli értékét. Szarért hugyért dolgozott minden szakmunkás ha egyáltalán talált munkát. Jobbára nem talált.

A lényeg a lényeg hogy a rendszerváltás óta tart egy hiszterizált túlfeszített, átpolitizált közélet ami a mai napig tart. Mindenki pontosan tudja miről beszélek. Inkább a háttérben zajló folyamatok az érdekesek. A magyar ember előtt kinyílt a szabad világ. Oda utazik ahova akar, azt mond amit akar, A feminizmus megkezdhette ámokfutását, a másságát mindenki nyíltan vállalhatta, a gyerekeket nem pofozzák már az iskolában, a sorkatonaságot eltörölték, a halálbüntetést szintén. később beléptünk az Unijóba bár később maradt az Unió jó nélkül. Szabad munkavállalás, kávéháznyitás Bécsben, utazás személyi igazolvánnyal. Habzsi dőzsi tejbe vaj.

A politikusok játszották közben kisded játékaikat. Osztogattak mikor nem volt miből, visszavették mikor nem volt kitől. A magyar ember pedig hitt. Még csak egy kicsit kell kibírni aztán jobb lesz.

Körülbelül tíz éve kezdett megérni a helyzet. A hit elveszett, aki tehette lelépett, aki maradt az túlélésre rendezkedett be.

Közben alig észrevehetően jelentős társadalmi változások álltak be. A szabad világ hogy úgy mondjam túltolta. A szabadság kezdett penetránsan bűzleni.

A hagyományos jól bevált értékeket kezdték szétverni. Az emberek arcába tolták a meleg büszkeséget. A feminizmus mint alattomos vírus megfertőzte a családokat. A gyerekeket nem verik a tanárok, de helyette a a tanárokat verik a szülők. Nemzedékek nőnek fel úgy hogy nem látják az apjukat elmenni reggelente dolgozni. Jött a genderkurzus és aminek eredményeképpen nem tudjuk kezitcsókolommal vagy jónapottal köszönjünk valakinek. Jött a me too kampány aminek az a következménye hogy egy nőnek mondott hellóbébi felér egy megerőszakolással. A magyar ember már nem csodálkozik ha arra ébred hogy a faluja migránstábort üzemeltet, mint az én fatornyos kisfalum például. Senki meg nem kérdezi hogy akarod-e. Viseld el bazmeg vagy költözz el.

 Nézzük a fentieket részletesebben.

Homofób vagyok. Nem vagyok rá büszke, ez is egy állapot. Megtehetném hogy letagadom de attól nem lennék kevésbé homofób. A fóbia az irtózás undor valamitől. Mint a pókiszony vagy az egértől való félelem. Jó én nem kezdek el székreállva sikoltozni ha meglátok egy homoszexuálist. Elmondom miről van szó. Semmi bajom a melegekkel. Maximálisan támogatom hogy házasodhassanak, hogy gyereket fogadhassanak örökbe, hogy egyenlő jogaik legyenek és semmiben ne különböztessék meg őket a heteroszexuális emberektől.

DE

A nemiségüket előtérbe toló, azt kihangsúlyozó buzzancsokat mélységesen elítélem. Azok a ratyik akik a büszkeségük napján teherautó platóján tangában, pávatollal a seggükben, kereszttel a nyakukban rázzák magukat a legalávalóbb undort keltő emberek a szememben. Valamikor az volt a duma hogy azért kell a meleg büszkeség napja hogy elfogadtassa a másságot. Kérem szépen, nincs még egy olyan toleráns, melegeket elfogadó ország mint Hollandia, azon belül is Amszterdam. Na most ott HAT napig tart a parádé. Ennyire utálják a hollandok a ratyikat hogy hat napig tart elfogadtatni magukat? Vagy mi van? Martin Luther King után szabadon van egy álmom. Egy meleg büszkeség napjáról. Mondjuk egy melegfelvonulásról az Andrássy úton. A meleg férfiak és nők szép ruhában férfiak öltönyben nők kosztümben vonulnak az utcán. Elől a meleg politikusok közéleti szereplők, színészek és egyéb prominensek. Mögöttük a meleg társadalom. Szivárványos zászlót lengetve demonstrálják hogy NEM mások. Hogy ők is ugyanolyan emberek mint mi. Hogy igenis lehet belőlük bárki. Nem a nemiségüket hangsúlyozzák ki hanem pont azt hogy UGYANOLYAN EMBEREK mint mi. Ez lenne az IGAZI büszkeség napja. Mert ami most van az undort kelt. EZ nem fogja maguk mellé állítani az embereket. Ez eltaszítja az embereket. Olvastam olyan írást amiben a valamelyik skandináv államban élő apuka elmondja hogy a hároméves kislánya azzal jött haza az oviból hogy apu tudod-e hogy a lányok is szerethetnek lányt és a fiúk is fiút? Apuka pedig büszke volt erre. A hozzászólók javarésze(bár a java szóval itt nem értek egyet) pedig tapsolt hozzá. Hova jutunk? Előbb tanítják meg a gyereket a másságra mint a hagyományos párkapcsolatra? Háromévesen? Azért ha gyereke születik valamelyik barátunknak megkérdezhetjük hogy milyen nemű vagy ez már illetlenség mert ha felnő majd eldönti? 

Beszéljünk a feminizmusról.

Megmondom őszintén, nálam odáig terjedhet egy nő feminizmusa hogy néha megengedem hogy ő legyen felül...

A feminizmus arról szól hogy a nők megtanultak férfi módra káromkodni és inni, a férfiak meg megtanultak gyereket pelenkázni és porszívózni. Kösz nem kérek belőle. A férfiak és nők közötti szereposztás évezredek alatt kialakult gyakorlat szerint zajlott. A férfi nem ment a konyhába a nő pedig nem ment a bányába. A férfiak milliószám estek el a harcmezőn a nők meg tartották a hátországot. Fordítva nemigen volt rá példa. Nyilván vannak feminista vívmányok amikkel egyetértek. A szavazójoggal vagy ugyanazért a munkáért ugyanakkora bért kapjanak. Ezek mind alapvető emberi jogok amik megilletik a nőket. Na de ha szabadna kérni MARADJANAK meg nőnek. GYENGE nőnek. Meghódítani való, védelmezni való, PUHA nőnek. Ugyanis csak ekkor érezheti magát egy férfi KEMÉNYNEK. Márpedig ha a kemény és a puha egymásra talál az csak jól sülhet el. Ugye értettük egymást?

Aztán jött a genderkurzus.

Ja. Oda jutottunk hogy néha le kell nyúlnom megbizonyosodni hogy melyik nembe tartozok mert körbenézve már tényleg nem tudom hogy merre van az előre. A nők férfiasodnak, a férfiak nőiesednek. Csaxólok hogy nincs az az Isten hogy én ülve pisiljek. Olyan emberpéldányokat látok hogy mind az ember mind a példány szó megkérdőjeleződik. Tudnak ezek még gyereket csinálni vagy legyek rendszeres donor a spermabankban?

Na most akkor itt álljunk meg egy szóra.Félreértés ne essék. A lőtéri kutyát nem érdekli a melegek szexuális élete. A feministák családon belüli domináns viselkedése, a saját nemükben is bizonytalan önmagukat kereső, identitászavaros aztsetudomélekvagyhalok emberek viselkedése. A probléma nem itt van. Hanem ott hogy mindezt kéretlenül a pofánkba tolják. Hogy megmondják mit gondoljak ezekről. Aztán ha nem azt mondom ami trendi, ami korszerű, ami haladó akkor egy őskövület vagyok és alig várják hogy kihaljak mint a dinoszauruszok. Elvárják hogy másként gondolkodjak. Senkit nem érdekel hogy én akarok-e másként gondolkodni. Mi van ha nem? Mi van ha én valóban egy Kádár korban szocializálódott öregedő őskövület vagyok? Nekem jó így. Én így érzem jól magam. Nem akarok ratyiparádét nem akarok feminizmust, nem akarok genderkurzust. Eddig, hangsúlyoznám EDDIG az volt a válasz hogy nem baj, előbb utóbb eltűntök a haladás útjából és a korszerű eszmék győznek. Megfordult a világ, tehén bassza a bikát.

Lófaszt barátaim. Változik a trend, csak még nem vettétek észre. A nagy büdös szabadságból kezdenek megcsömörleni az emberek. Kezdenek felébredni. Mert túltoltátok elvtársak. A négyszáz éves demokrácia hazája, az emberi egyenlőség és szabadság élharcosa, a tolerancia zászlóvívője Nagy Britannia nemet mondott a migránsokra. Arohadtéletbe. Hülye angolok mi? BIZTOS hogy ők a hülyék? Aztán mi van ha követik őket? Akkor is ők a hülyék? Ha Magyarország is követi őket mint ahogy megtörtént akkor a magyarok a hülyék? Biztos hogy a szabadságnak nincs felső határa? Nekem el kell fogadnom mindent amit rámöntenek az interneten a TV-ben az újságokban de ha ellentétes véleményt fogalmazok meg akkor abcug le veled? Hol van akkor az ÉN szólásszabadságom? Ja hogy szólnom szabad, feltéve ha a liberális fősodornak megfelel. Hogy is van ez? 

Menjünk tovább.Oktatás.

Lehet hogy nem leszek túl népszerű de támogatom az iskolai testi fenyítést. Egészen addig amíg a tanárnak eme brutális és elítélendő eszköz helyett egy másik HATÁSOS eszközt adnak a kezébe fegyelmezés céljából. Tudjuk mi történt. A tanárok eszköz nélkül maradtak és a szülőktől nemhogy támogatást de inkább a háttérben zajló megalázó aknamunkát kapnak. Ma már a gyerek és a szülő közösen szidja a tanárt ha hülye a gyerek, aztán a végén megegyeznek hogy mégiscsak a tanár a hülye. Néha még meg is verik a tanerőt. Ide jutottunk a nagy büdös szabad világban. Jól van ez így?

Migránsok.

Kényes kérdés. Nagyon kényes. Én is változáson mentem keresztül az idők folyamán ebben a kérdésben. A kormány és a nemzeti oldal a migránsok ellen foglal állást, az ellenzék pedig a migránsok mellett. Sok minden elhangzott már pro és kontra. Én csak két végtelenül tisztességtelen kérdést tennék fel. Az egyik elhangzott, valahogy így egy népszavazás előtt: "Akarják-e hogy huszonnyolcmillió román munkavállaló jöjjön Magyarországra? "

Én is felteszem a magam nem kevésbé tisztességtelen kérdését: "Akarja-e ön hogy a gyereke azzal jöjjön haza az iskolából hogy holnaptól nem vihet disznóhús szalámiból készített szendvicset mert sérti az osztálytársai vallási előírásait?" Merthogy ez Angliában már megtörtént.

Összegezzünk.

Van egy rendszerváltás óta mesterségesen fenntartott túlpolitizált közélet. Van egy túltolt liberális vagy ha úgy tetszik szabad világszemlélet. Mindkettőtből elege van az embereknek. 

A kormánypárt felismerte hogy a magyar ember csak egy dologban egységes. Ha van közös ellenségkép. Hogy ez a bankárok vagy a románok vagy a migránsok teljesen mindegy. Most ők is túltolták a Soros György elleni kampánnyal. Ez már annyira abszurd hogy kiröhögik őket. Orbán a fél karját adná ha a nemzet Viktorja lehetne. Ha egységbe tudná kovácsolni és maga mellé állíthatná az embereket. Nem tudja. Már csak valami erőltetett ellenségképre telik nekik. Innen üzenném a teljes magyar politikai kurzusnak hogy ideje lenne váltani. Ellenségkép helyett PÉLDAKÉPET mutatni a magyaroknak. Merthogy ilyenről még hírből se hallottak.

Pedig kreáltak rá állást. Úgy hívják hogy köztársaság elnöki poszt. A legfőbb közjogi méltóság. A poszt ami mögé a magyarság egységesen felsorakozhat. Egyetlen ember felelt meg eddig a kritériumnak. Göncz Árpád. Persze most felhördül a nemzeti oldal hogy de hát ő egy SZDSZ-es pártkatona volt. Na most a nemzeti oldalnak mélységes hallgatásba kéne burkolózni Schmitt Pál után ebben a témában. Kussolni kéne gyerekek... Tudjátok, pofa lapos. Pali után, Áder után a pártkatona szót felejtsétek el. A köztársasági elnöki posztra az az alkalmas személy akinek a SZEMÉLYISÉGE olyan hogy ELFOGADJÁK az emberek. Árpi bácsi ennek tökéletesen megfelelt.Ennyi.

Szóval példakép kellene emberek. Sajnos Magyarországnak a jelenlegi helyzetben szégyenkeznivalója van. Szerintetek nem szégyen az hogy nyolc év alatt egy nyomorult ellenzék nem tudott összeállni amelyiknek hangyafasznyi esélye lenne Orbánnal szemben? Nem szégyen ez? Orbán olyan jó? Lófaszt mama... Ti vagytok gyengék mint a harmatos libafos. 

Ideteszem egyik barátom nagyon tanulságos példabeszédét a jelenlegi választási esélyekről.

"A történet a következőről szól, és fog szólni.

Adott egy nő(a nép, a választók). A nő 2010-ben új

kapcsolatot létesített, új hapsija lett(Fidesz). Az új

hapsi nem egy leányálom. Bár anyagilag jól szituált,

több a pénze mint az előző hapsinak(2010 előtti

baloldali kormányok), de ebből a pénzből sokat el is

szór értelmetlenül. Kocsmázik, itatja a

haverokat(Mészáros és társai), fölösleges dolgokra

költ(stadionok), kötözködik(EU), nem fogad el más,

eltérő véleményt, mindig csak neki lehet

igaza(média), de mindemellett azért odafigyel a

nőre is, és megpróbál a kedvébe járni.

Nagyságrendileg több pénzt ad haza, mint az előző

hapsi(egykulcsos adó, családi adókedvezmény),

odafigyel a lakásra, a lakhatás körülményeire(csok,

háztartási gépek, nyílászárók cseréjéne

támogatása), ajándékot ad a nőnek(kedvezményes

nyugdíj, gyed extra, stb), Támogatja a

gyereket(bölcsődék,óvodák, nagycsaládos

támogatások), szóval mindent egybevetve jobb

élete van mellette a nőnek, mint az előző hapsija

mellett(baloldali kormányok).

Persze a régi hapsi(balliberális ellenzék) nem adja

föl. Vissza akarja szerezni a nőt. A nő(nép,

választók) 4 évente(választások) meghallgatja,

megkérdezi mit ajánl neki a régi hapsija(balliberális

ellenzék). De az semmi újat nem tud mondani, csak

mindig ugyan az a szöveg. Hogy az új hapsi tolvaj,

hogy diktátor aki elnyomja a nőt, hogy nem igazi

európai férfi, és így tovább. Mire a nő(nép,

választók) ismét rákérdez, hogy ezt érti, de mit

kínál neki ehelyett a régi hapsi(balliberális ellenzék).

Ugyan azt mint régen? Mert abból nem kér. Mire a

régi hapsi közli, hogy egyenlőre nem tud erre

válaszolni, mert még ő maga sem tudja, hogy mit

akar, nem tud jobbat ajánlani, mint a mostani

hapsi(Fidesz), sőt gyakorlatilag semmit nem tud

ajánlani, mert ahhoz előtte meg kellene egyezni

erről a haverokkal(ellenzéki pártok), de most még

abban sem jutottak közös nevezőre hogy merre van

észak.....szóval ettől függetlenül a nő(nép,

választók) akkor járna el helyesen ha ejtené az új

hapsit(Fidesz), és helyette ismét őt választaná. 

A nő(nép, választók) ezen elmosolyodik, és

megkérdezi a régi hapsiját(balliberális ellenzék): Te

most tényleg ennyire hülyének nézel engem?

Aztán 2018 április 8-án úgy dönt, hogy marad az új

hapsija(Fidesz), mellett.


Mire régi hapsi(balliberális ellenzék, és csatlósai),

ismét azzal tölt el 4 évet, mint amivel már korábban

eltöltötte: lekurvázza a nőt(fideszbérenc, zombi,

agymosott, orbánbirka). 

És ez a dolgok jelenlegi állása szerint így fog menni

az idők végezetéig."

 Ez egy tökéletes helyzetelemzés ami pontosan felvázolja az ellenzék impotenciáját. Nem a kormány annyira jó, nem a Fidesz annyira jó, nem Orbán annyira jó, hanem ti tisztelt ellenzék vagytok egy semmitérő széthúzó haszonleső mondjuk ki úgy ahogy van, szart sem érő társaság. Egy a lényeg hogy bejussatok a parlamentbe, hogy a semmittevésért felmarkoljátok a lóvét, a kapcsolati tőkétek megmaradjon aztán utánatok a vízözön. A pofátokról nem sül le a bőr? Csak kérdezem. Ennyire telt az "eeemúúút nyóóc év alatt"? Hogy felkínáltok az országnak néhány százezer migránst, buznyákfelvonulást, me too kampányt? Nem szégyellitek magatokat?

324 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://diggerdriver.blog.hu/api/trackback/id/tr9513618776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2018.02.09. 07:01:00

@MRN: Mondom én....
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2018.02.09. 07:03:09

@MRN: Szar helyen dolgozol.
A főnök szidása nem ugyanaz egy párt, egy politikai kurzus, egy kormány szidásával.
Ha neked ugyanaz akkor már nagyon nagy a baj.

MRN 2018.02.09. 07:04:49

@diggerdriver: valami ilyesmi.
"A meglepőbb azonban az, hogy egy szemre jó húsban lévő gyerek/felnőtt is lehet alultáplált; ekkor az elfogyasztott étel nem tartalmaz megfelelő mennyiségű tápanyagot - ásványi anyagokat, nyomelemeket, fehérjéket és vitaminokat. Ezt nevezzük minőségi éhezésnek."

MRN 2018.02.09. 07:09:56

@diggerdriver: Szándékosan nem akarod érteni a hasonlatot. Állami alkalmazottaknak az állam a legfőbb főnöke. Arra pedig még mindig nem válaszoltál, hány olyan embert ismersz, akiket "egy párt, politikai kurzus, egy kormány" szidása miatt rúgtak ki.

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.02.09. 07:14:52

@fordulo_bogyo:

Akkor megyek is kirabolni téged. Hiszen nem téma, mivel már mást is kiraboltak a héten.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2018.02.09. 07:18:35

@MRN:
Arohadtéletbe...
EMBEREK ÉHEZEEEEEEK.!!!!!

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2018.02.09. 07:19:51

@MRN:
Ismerek. Furcsa módon egy takarítónőt.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2018.02.09. 07:23:37

@MRN:
Állami cégnél dolgoztam a Kádár rendszerben.
Vastagin kommunistázhattunk akár rendőr jelenlétében is.
Melós szinten soha nem volt szankcionálva a rendszerkritika csak a fidesz érában. Ebbe buktak bele 2002ben.
Be volt hűtve a peezsgő a győzelemre aztán elhasaltak mertaz emberek nem mertek beszélni.

MRN 2018.02.09. 07:41:36

@diggerdriver: Most már csak egy dolog, ami kérdéses lehet, hogy azt az egy darab takarítónőt a beszéde, vagy a munkája minősége miatt rúgták ki?

MRN 2018.02.09. 07:51:25

@diggerdriver: most sincs szankcionálva, csak hát mégis jobban hangzik, hogy azért ért hátrány, mert szídtam a rendszert...
Él még a kádári idők iránti nosztalgia.
2002-ben elbízták magukat, azért veszítettek.

Nézd, van vaj a fejükön éppen elég, tisztában vagyok vele. Ezért nem is körítek hozzá olyat, amit nem tapasztalok.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2018.02.09. 08:04:11

@MRN:
Nyilván a munkája minősége miatt. Fel se mernék tételezni mást.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2018.02.09. 08:05:28

@MRN:
Na most eddig még semmit sem körítettél hozzá csak mentegetted őket.

MRN 2018.02.09. 10:22:45

@diggerdriver: Elolvastad, amit írtam? Azt, hogy elég vaj van a fejükön, nincs szükség rá kitalálni olyat, ami nincs (szerintem).
Konkrét bűnlajstromot vársz tőlem, akkor elégedett lennél? Miközben még te is adós vagy a bizonyítással.
Ilyen válasz után valahogy az az érzésem, mintha nem is te írtad volna a fenti posztot...

MRN 2018.02.09. 10:30:14

Bocs, hozzászólásban írtad ezt:
"Nem az érdekel hogy MILYEN a Fidesz. Az érdekel hogy MENNYIVEL JOBB az ellenzék?" "Ne úgy udvaroljunk hogy lekurvázzuk a nőt hanem vigyük el egy jó vendéglőbe."

Ehhez képest igenis elvárod tőlem, hogy teli szájjal kurvázzam le a nőt, különben meggyanúsítasz, hogy nyalizok neki (pedig csak egyetlen állításodat vitattam).

fordulo_bogyo 2018.02.09. 10:37:07

@diggerdriver: Kerlek ne ertetlenkedj.
"Ez mennyiben menti AZT a pofont?"
Azt az elejen tisztaztuk, egyetertunk, hogy arra nincs mentseg, senki nem is akarja menteni.
Ez megfelelo perpektivaba helyezi, megmutatja, hogy aljas szemet embertelen emberek mindenfele vannak.
Arra probal ravezetni, hogy egyik esetbol sem jogos altalanositanunk az elkovetovel azonos nyelvet beszelo, azonos vallasu, vagy azonos borszinu tobbi emberre.
Ennyi es nem tobb.

fordulo_bogyo 2018.02.09. 10:40:29

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: "Akkor megyek is kirabolni téged."
Gondold meg jobban, birka. Probald meg (tudom, nehez) ertelmezni amit olvasol.
Помислете по-добре, овце. Опитайте по-трудно (знам, трудно) да заложите на това, което четете.

fordulo_bogyo 2018.02.09. 10:49:20

@diggerdriver: Ne alacsonyodjunk le a kuruc info szintjere (vagy az ala), ennel teged tobbre tartalak.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2018.02.09. 10:49:55

@MRN:
Figyu, ha azt îrom hogy nem érdekel milyen a fidesz az azt is jelenti hogy a MELLETTE való érvekre sem vagyok kiváncsi. Eddig még csak mentegezted öket

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.02.09. 10:54:06

@fordulo_bogyo:

Rosszul fordít a Google, csak nevetségessé teszed ezzel magadat.

fordulo_bogyo 2018.02.09. 10:58:32

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Te, birka, ilyen szinten erted a magyart. A szavak ott vannak, de hianyzik az ertelem.

fordulo_bogyo 2018.02.09. 11:13:10

Nem erted, most sem, migrans birka.
Kell(ene) a bolt, de nincs eleg penz...

MRN 2018.02.09. 11:54:27

@diggerdriver: Mivel is mentegettem? Nem értettem egyet azzal, hogy szerinted nincs szólásszabadság. Ez mentegetés lenne?
Érdekes mód semmi kifogásod más nyílt kampányolása ellen.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2018.02.09. 12:14:47

@MRN:
Mond hogy kampányolsz és egy kúrva szavam se lesz. Nincs azzal baj.
Bogyó a barátom aki eléggé balos és kemény vitàkat folytatunk.
Semmi baj nincs ezzel.

MRN 2018.02.09. 12:19:19

Nem én kampányolok, sosem volt szándékomban, de így már értem.
Csak nem érdemes szólásszabadságról beszélni, ha nem tűröd, hogy másnak más a véleménye.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2018.02.09. 12:35:13

@MRN:
Nem tűröm???
Ez miben nyilvánul meg?

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2018.02.09. 12:39:34

@fordulo_bogyo:
Figyelj, ha a Kurucinfó vagy más aljaportál megírja hogy megölték Kennedyt akkor ne higgyek neki?
Nyilván nem volt ott a Kurucinfó mikor megölték Kennedyt de attól még megölték.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2018.02.09. 12:43:15

@fordulo_bogyo:
Az általánosítás jó dolog. Életmentő dolog.
Semmi baj az általánosítással.
Ha az ember nem általánosítana akkor kihalt volna régen.
Tudod az oroszlán megeszi a gazellát. Általában nem eszik embert.
Azért mégsem megyek közel hozzá.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2018.02.09. 12:45:54

@MRN:
Amúgymeg nem tudom ki vagy de szívesen látlak itt mert gondolkodsz.

MRN 2018.02.09. 13:31:22

@diggerdriver: "CSAK és KIZÁRÓLAG bő nyállal leffentesz nekik."
Ez volt a reakciód az eltérő véleményre.

Holott ezt is te írtad:
"Ha én itt az interneten nem értek egyet egy liberális tézissel akkor én liberálfasiszta zsidóbérenc antiszemita nemzetiszocialistakommunista és gerontopedofil vagyok. Jobbára ez így mind együtt."

Te pontosan ugyanezt teszed. Ha valaki nem ért egyet veled, akkor az csakis fidesznyalonc lehet.
Ugyanazt az eszközt használod. Kár.
Persze, én nem vagyok a barátod, így ne csodálkozzak.

MRN 2018.02.09. 13:31:41

@diggerdriver: Én is szívesen olvastalak.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2018.02.09. 13:41:18

@MRN:
Te figyu ok igazad van. Csak mellékesen jegyzem meg hogy itt rágjuk a gittet de még mindig nem tettél egyetlen kibaszott teves kritikát a fideszre.
Mi a tökömet kéne gondolnom?
Azt hogy te rendszerkritikus vagy?
Még mindig ott tartasz hogy márpedig szólásszabadság van.
Lófaszt...

fordulo_bogyo 2018.02.09. 14:27:46

@diggerdriver: "Az általánosítás jó dolog. Életmentő dolog.
Semmi baj az általánosítással.
Ha az ember nem általánosítana akkor kihalt volna régen."
Ebben probalok segiteni a magyarorszagi hirekkel, de valamiert te csak a kulfoldi bunozokrol akarsz altalanositani, a magyarokrol meg nem.

"Figyelj, ha a Kurucinfó vagy más aljaportál megírja hogy megölték Kennedyt akkor ne higgyek neki?" - Ha CSAK az aljaportal ir meg valamit, akkor gyanakodj, hogy igaz-e.

Ha az aljaportal ir naponta ot bunugyrol amit valahol a vilagon bevandorlok kovettek el (lehet, hogy igaz), es kozben a magyar sajtoban van ot cikk magyaraorszagi magyarbunozesrol (errol nem ir az aljaportal) akkor te az aljaportalt olvasva tevesen fogsz altalanositani.

Amugy ennek kapcsan raneztem a kuruc.info lapra, hat tovabbra is szelsojobboldali, mmenekultellenes, antiszemita, de valamiert nagyon a kormany ellen fordult.

kuruc.info/t/53/
- Megkapta menetrend szerinti százmillióját Orbán testvérének cége is
- Farkas Flórinak még a cigányok szerint is börtönben kellene megrohadnia - de Viktor nem engedi
- Kétmillió euró kenőpénz - nyolc év börtönre ítélték Orbán vendégének egyik tanácsadóját
- Egy kis tapasztalatcsere: Orbán találkozóra hívta a bukaresti vörös maffiafőnököt
- Ami nálunk nem fenyegeti a Mr. 15%-okat: hat év négy hónap letöltendőre ítélték a Kolozs megyei önkormányzat volt elnökét
- Rogán nem ment el a kenőpénzes meghallgatásra - a politikus- és rendőrbűnözők érdekében titkosítanak a Vizoviczki-ügyben
- "Isten druzsbája" - meghalt az egyik legnagyobb RMDSZ-es gazember
- A fideszesek fele szerint elképzelhető, hogy Mészárosék Orbán strómanjai, 13% szerint ez "nagyon valószínű"
- Szilágyi Györgynek nincsenek illúziói Orbán vejének excége kapcsán - 40 millió eurót csalhatott el Tiborcz cége
- A gazdag migránsok családja is jöhet: Semjén "messzemenően támogatta" a jordánok honosítási kérelmét
- Véletlenül kifelejtett vagyonnyilatkozatából egy 100 milliós kulipintyót a Fidesz ceglédi elnöke
- Focialista kormányunk újabb 37 milliárdot költ stadionokra
- Egyszerűen kizárták azokat a pályázókat, akik a fideszes haveroknál olcsóbban adták volna termékeiket

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2018.02.09. 15:14:42

@fordulo_bogyo:
Nagyon egyszerű a magyarázat.
A magyar bűnözők ott vannak.
Elkövetnek X számú bűncselekményt.
Ha odamegy százezer ember és egy elkövet valamit az pont eggyel több mint kellene.

Nézd én is migráns vagyok sőt te is.
Elmentünk egy országba amelyiknek a törvényei lehetővé tették a letelepedést.
Nem elindultunk a vakvilágba hogy majd lesz valami aztán hárha befogad valaki.
A törvényesen megválasztott magyar kormány nem akar migránsokat.
Mi a probléma?
Ha a nép akar akkor választ olyan vezetőket akik lehetővé teszik a migránsok tömeges betelepülését.
Nem értem a problémát.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2018.02.09. 15:29:22

@fordulo_bogyo:
Azt mondod tévesen általánosítok és te próbálod ezt egyensúlyozni.
Ok.
Vonjuk le az általános véleményt.
Magyarországon sok bűncselekményt követnek el.
De mégsem eleget mert be kéne engedni néhány tízezer migránst hogy kicsit "feljavítsák" a statisztikát.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2018.02.09. 15:32:09

@fordulo_bogyo:
Az Orbán kormány egy tolvaj harácsoló banda. Ok.
Le kéne váltani őket.
Ok.
Támogatom.
Mire? Kire?
Javaslat?

fordulo_bogyo 2018.02.09. 15:35:09

@diggerdriver: Vigyuk tovabb a gondolatmenetedet:
"Vonjuk le az általános véleményt.
Magyarországon sok bűncselekményt követnek el.
De mégsem eleget mert be kéne engedni néhány tízezer migránst hogy kicsit "feljavítsák" a statisztikát."
Ugye akkor nem kene egymillio uj magyar allapolgart sem befogadni (Tegnap irta nekem a viktor, dicsekedve), mert ugye azok kozott is van nehany bunozo.
Sot, nem kene novelni a nepesseget, mert ugye tobb ember, tobb bunozo...
Biztos, hogy a nepessegszam korlatozasa a legjobb vedekezes a bunozes ellen?

fordulo_bogyo 2018.02.09. 15:38:36

@diggerdriver: Egyetertunk:
"Az Orbán kormány egy tolvaj harácsoló banda. Ok.
Le kéne váltani őket.
Ok.
Támogatom."

Sajnos ebben is egyetertunk:
"Mire? Kire?
Javaslat?"

Elso kozelitesben barkire. Ennyire gatlastalan biztosan nem lesz, kulonosen, ha latja, hogy az orbanek belebuktak, esetleg megerdemelt buntetesuket is megkapjak.
Mig ha nem valtjak le oket, akkor orbanek meg gatlastalanabbak lesznek.

fordulo_bogyo 2018.02.09. 16:12:57

Az elozo link a video vegere mutat, ez az eleje:
www.youtube.com/watch?v=4MRZbWuUmkk

2018.02.09. 16:29:47

@diggerdriver:
"Nézd én is migráns vagyok sőt te is.
Elmentünk egy országba amelyiknek a törvényei lehetővé tették a letelepedést."
Nem a letelepedest tettek lehetove, hanem tartozkodasi engedelyt adtak, amit barmikor visszavonhatnak, meg akkor is, ha nevlegesen adnak allampolgarsagot. (volt mar ra pelda a tortenelemben es meg lesz is)
@fordulo_bogyo:
"Elso kozelitesben barkire."
Uj szinfolt a magyar politikai palettan:
"Szavazz a Barki Partra! Szebb jovot!"
Ui.:
"- Focialista kormányunk újabb 37 milliárdot költ stadionokra"
Ezeket a stadionokat azert epitik, hogy amikor eljon a megfelelo pillanat legyenek jol zarhato helyek a sorosberenc ratyi es feminaci libsiket hova zarni, atnevelesi celzattal. :)
Peace and Love! Vilag kereszteny precarious feher proletarjai egyesuljetek! :)

fordulo_bogyo 2018.02.09. 17:01:34

@Röfögő Csalogány: "Nem a letelepedest tettek lehetove,"
De igen.

"hanem tartozkodasi engedelyt adtak, amit barmikor visszavonhatnak,"
Ugy kezdododott.

"meg akkor is, ha nevlegesen adnak allampolgarsagot."
Mi az, hogy nevlegesen? Valodi allampolgarsagot adtak, igazibol.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2018.02.09. 17:09:48

@fordulo_bogyo:
Gondolom arra utal hogy usa állampolgárokat táborokba zártak mert háborúban álltak az eredeti hazájukkal.
Usa-japan

fordulo_bogyo 2018.02.09. 17:18:47

@diggerdriver: Visszavontak, elvettek az allampolgarsagukat? Nem.

fordulo_bogyo 2018.02.09. 17:28:35

@diggerdriver: Meg nemet, magyar, lengyel, stb allampolgarokat is (megsemmisito) taborokba zartak egy masik orszagban abban az idoben... vallasi, szarmazasi, vagy politikai alapon.
Egy harmadik orszagban foleg politiai alapon tettek ugyanezt, valami nagyon hideg orszagreszbe telepitettek oket.
Szeretnem hinni, hogy ezek az esemenyek nem fognak megismetlodni.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2018.02.09. 18:07:50

@fordulo_bogyo:
Dehogynem. Sebrenica nem olyan régen volt Guantanamo még működik, Észak Korea működik.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2018.02.09. 19:55:05

@fordulo_bogyo:
Tudod nagyon érdekes az hogy az USA amelyik kúrvára büszke a szabadságára meg az egyenlőségre meg a demokráciára táborba zárt embereket mert olyan országból jöttek amelyikkel háborúban állt.
A legsötétebb személyi kultuszos kommzunizmusban embereket hurcoltak meg azért mert nem voltak kommunisták. A legsötétebb USA demokráciában embereket hurcoltak meg azért mert kommunisták voltak.
A 60-as években mikor még külön WC volt a feketéknek és egy feketének át kellett adni a helyét a buszon a fehéreknek akkor Magyarországon a nagy büdös Kádár rendszerben felszámolták a cigánypérókat a putrikból C lakásokba költöztették őket és SIKERESEN integrálták a cigányokat.

fordulo_bogyo 2018.02.10. 03:03:10

@diggerdriver:
"Tudod nagyon érdekes az hogy az USA amelyik kúrvára büszke a szabadságára meg az egyenlőségre meg a demokráciára táborba zárt embereket mert olyan országból jöttek amelyikkel háborúban állt."
Sot, elegendo volt, ha onnan bevandorolt szuloktol szarmazo, szuletes jogan USA allampolgarok voltak.

"A legsötétebb személyi kultuszos kommzunizmusban embereket hurcoltak meg azért mert nem voltak kommunisták. A legsötétebb USA demokráciában embereket hurcoltak meg azért mert kommunisták voltak."
Egyforman aljas, gonosz rendszerek voltak.

"A 60-as években mikor még külön WC volt a feketéknek és egy feketének át kellett adni a helyét a buszon a fehéreknek akkor Magyarországon a nagy büdös Kádár rendszerben felszámolták a cigánypérókat a putrikból C lakásokba költöztették őket és SIKERESEN integrálták a cigányokat."
Es nezd meg, milyen korulmenyek kozott elnek ma a feketek itt es a ciganyok ott... :-(

Ebbol a gyaszos felsorolasbol mai orban fidess rendszerre egyedul a ma Magyarorszagon elo ciganyok relevansak.

fordulo_bogyo 2018.02.10. 03:13:28

Tenyleg a menekultektol kell rettegni es rettegtetni?
Ezek a mai nap hirei egyetlen prortalon:
_Borzalmas gyilkosság Borsod megyében - videó
Karddal és tucatnyi késszúrással végeztek egy fiatalemberrel. A barátnőjének pedig végig kellett néznie.
_Gyilkosság egy győri üzemben: az E.ON igazgatóját akarták leszúrni. Az 53 éves támadó a helyszínen életét vesztette, a megszúrt férfi megállítani próbálta a támadót.
_Szétszabdalták Babos Tímea csomagját Ferihegyen
Fosztogatók áldozata lett a friss páros Grand Slam-győztes teniszező.
_Hárman támadtak rá egy fiatal lányra a budapesti Lehel piacon
Indokolatlanul támadtak rá egy fiatal nőre egy dohányboltban a Lehel Csarnokban.
_Pucér férfiak kergettek egy hetedikest Győrben
Három meztelen férfi kergetett meg egy hetedikes gyereket a győri Bem téren. A rendőrség vizsgálja az ügyet.
_Halálra verte ismerősét egy férfi Iharosban
A 49 éves helyi lakos olyan súlyosan bántalmazta áldozatát, hogy a helyszínen belehalt sérüléseibe.
_400 ezret fizethet a horogkeresztes karszalagot viselő szlovák
Négyszázezer forint pénzbüntetésre ítéltek jogerősen egy szlovák férfit, aki Esztergom belvárosában horogkeresztes karszalagot viselt.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2018.02.10. 07:51:10

@fordulo_bogyo: Nem. A cigányok a rendszerváltás legnagyobb vesztesei. A teljes politikai kurzus szégyene ami velük történt.
Sok száz év alatt az egyetlen sikeres integrációjuk a Kádár rendszerben volt. Igaz akkor nem voltak díszcigányok akik"képviselik őket".
MINDEN politikai párt felelős ebben. A fidesz is vastagon benne van bár tény hogy próbálják menteni ami menthető.
Például pont azzal hogy NEM emelik a családi pótlékot vagy a közmunkaprogrammal. Jogosan mondod azt hogy ez kevés. Az. Na de egyrészt a többi párttól ennyit sem kaptak másrészt valahol el kell kezdeni.
A politikai kurzusok legnagyobb hibája a szakmunkásképzés elsorvasztása volt.

2018.02.10. 09:16:38

@fordulo_bogyo:
"_Pucér férfiak kergettek egy hetedikest Győrben
Három meztelen férfi kergetett meg egy hetedikes gyereket a győri Bem téren. A rendőrség vizsgálja az ügyet."
Honnan tudod, hogy nem menekultek voltak azok a ferfiak? Biztosan faztak, szerettek volna a gyerek ruhait megkaparintani. Azt mar fel sem merem tetelezni, hogy esetleg irigykedsz a kisfiura?
Komolyabbra forditva a szot, mire jo ez a negativ sajtoszemle? Barmely orszagrol lehetne hasonlo hircsokrot osszeallitani, vagy meg durvabbat. Csak hogy megnyugtassalak, az USA-ban tobb, mint haromszoros a 100 ezer lakosra juto gyilkossagok aranya, mint Magyarorszagon, de Kanadaban is tobb valamivel, mint otthon. Pont az utobbi hetekben bukott le egy ratyi sorozatgyilkos, eddig 6 elasott hullat talaltak, akiket valoszinuleg o tett el lab alol.

2018.02.10. 09:20:03

@diggerdriver:
"A politikai kurzusok legnagyobb hibája a szakmunkásképzés elsorvasztása volt. "
Nem is volt az olyan nagy hiba: Nyugat-Europanak kepezzenek ki szakmunkasokat?

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2018.02.10. 09:41:09

@Röfögő Csalogány: Nem. A cigányság legnagyobb esélye a beilleszkedésre. A cigány szakmunkások kiváló és szorgalmas emberek. Ha szakmát adnak a cigányoknak mint a Kádár rendszer tette az elsőrangú út a normális élet felé. Rengeteg cigány szakmunkást ismerek otthon is és itt is. Sok román cigány kollégám van itt. Kiváló emberek.

2018.02.10. 10:18:27

@diggerdriver:
Nem a ciganysagra gondoltam a szakmunkas kepzessel kapcsolatban. De tenyleg jo otlet lenne a hosszutavu ciganyproblema megoldasara a szakmunkaskepzes: szakmunkas papirral a zsebeben nagy reszuk elhuzna Nyugat-Europaba orokre.:) Mindenki jol jarna, Magyarorszag is es Nyugat-Europa is.
Uj valasztasi szlogen:
Szakmunkasbizonyitvanyt minden cigany kezebe!!!

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2018.02.10. 10:22:43

@Röfögő Csalogány: Hülyeségeket beszélsz. Nézd meg hogy a kivándorlók között mekkora a cigányok aránya. Elenyésző. Sokkal jobban ragaszkodnak a családjukhoz.

2018.02.10. 10:30:03

@diggerdriver:
" Nézd meg hogy a kivándorlók között mekkora a cigányok aránya. Elenyésző."
Pont ezt mondom: ha lenne szakmunkasbizonyitvanyuk, mar regen elhuztak volna.:)

2018.02.10. 10:33:54

@fordulo_bogyo:
"_Szétszabdalták Babos Tímea csomagját Ferihegyen
Fosztogatók áldozata lett a friss páros Grand Slam-győztes teniszező."
A vilag repuloterein ez mindennapos, nem kell minden negativ dolgot "Hungaricumnak" beallitani.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2018.02.10. 10:44:59

@Röfögő Csalogány: Én meg azt mondom hogy akkor sem mennének. Sokkal nagyobbfokú a családhoz kötődésük mint a magyaroknak. A tágabb értelemben vett családhoz.

fordulo_bogyo 2018.02.10. 16:41:57

@Röfögő Csalogány: "Komolyabbra forditva a szot, mire jo ez a negativ sajtoszemle? "
Csupan arra, hogy ha egy kulfoldinek kinezo (menekult, migrans, vagy mar ott szuletett, de mas borszinu) mepofoz valakit, akkor az erv a menekultek, migransok, mas rasszhoz tartozok ellen.
Szerintem meg nem erv, mert ahogy te is ramutatsz, minden tarsadaloomban van ilyen jelenseg, ilyen reteg.
Csak ennyi.

fordulo_bogyo 2018.02.10. 16:43:53

@diggerdriver: Respect!
"Rengeteg cigány szakmunkást ismerek otthon is és itt is. Sok román cigány kollégám van itt. Kiváló emberek."
Innen mar csak egy lepes, hogy nekem meg sok kozel keleti, azsiai, afrikai kollegam is van. Ok is kivalo emberek.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2018.02.10. 18:08:14

@fordulo_bogyo: Nekem is. Kimondottan kedvelem a szikheket például.
Jaa hogy a migránsok betelepítését továbbra is ellenzem...
Igen.

tanato 2018.02.10. 19:07:12

@diggerdriver: A betelepítés nagyon rossz kifejezés mind a mai mind a 2015-ös helyzetre.
betelepítés pl. a románok és a szerbek tömeges betelepítése volt a törökök után a kipusztult magyar vidékre a Habsburgok által.
Vagy a románok által Trianon nután a magyar erdélyi területekre,a havasalföldről,szervezetten.
Vagy a németek a 60-s években a török vendégmunkásokat.Szervezetten.
A mai és a 2015ös helyzet is bevándorlás és a menekülés kombinációja volt, nem a NÉMETEK és a svédek vagy a dánok által szervezetten történő betelepítés.
Ég és föld a különbség.A betelepítés az behívásos alapon megy,a menekülés és és a bevándorlás meg meg a küldő országok helyzete miatt indult.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2018.02.10. 19:15:04

@tanato: Ok. Akkor ellenzem a bevándorlás és a menekülés kombinációját.

tanato 2018.02.10. 19:21:41

@diggerdriver: Ahhoz a küldő államokban kéne rendet teremteni politikailag és gazdaságialag is.Amire esély az nincsen.
Épp a mai hiradóban néztem hogy hatalmas menekülthullám indult meg Venezuelából ahol gyakorlatilag éhínség van,a szomszédosz Kolumbiába,ahol ezért a hadsereget kivezényelték a határra hogy feltartóztassa a a menekülő százezreket.Majd belinkelem a riportot.

2018.02.10. 19:26:35

@tanato:

Tisztára politikamentes lett a fosblog, igaz?

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2018.02.10. 19:32:35

@Liberofasiszta Fosblogos Gyula:
Te figyu rendezzünk már valami gyűjtést Mónika gyógykezelésére a választások utánra. Merthogy beleőrül az biztos.

2018.02.10. 19:40:05

@diggerdriver:

Kizárt, hogy ettől hülyébb legyen.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2018.02.10. 19:56:20

@Liberofasiszta Fosblogos Gyula Csák Norrisz:
A heverod is beszáll a kampányba. Még utóbb koalícióra lép Mónival.

2018.02.10. 20:02:54

@diggerdriver:

Hát ha a degenerált táblás Móni, meg a bazsevás szarkupac cigány összefog vége a patás zOrbának.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2018.02.10. 20:10:23

@Liberofasiszta Fosblogos Gyula Csák Norrisz:
Vigyázz ezt itt olvassák az érintettek.
Tudják hol laksz ki vagy, a lófejet már az ágyadba rakták...
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

2018.02.10. 20:23:04

@diggerdriver:

Figyelmeztettem Gyuszikát, de úgy látom még mindig nem érti.....

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2018.02.10. 21:17:02

@Liberofasiszta Fosblogos Gyula Csák Norrisz: @tanato:
Na de az oldalkocsis egybites milyen jó helyen van ott:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

tanato 2018.02.10. 21:29:12

@diggerdriver: hirtv.hu/video/200839

Itt a riport a menekülthullűámról.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2018.02.10. 21:37:11

@tanato: Micsoda egy mocskos szemét tetvedékek a kolumbiaiak. Még védeni merészelik a határaikat.
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

tanato 2018.02.10. 21:45:08

@diggerdriver: Na látod,pedig a venézek is katolikusok,ráadásul egy nyelvet is beszélnek .De hiába az éhség nagy úr.Hiába fogják lezárni az átkelőket,a hegyeken és az őserdőben fognak átvágni a csóringer szomszédok,persze a "Járulékos veszteségekkel"mármint hogy a gyengék ot halnak majd meg az erdőben mint az afrikaiak a FÖldközi Tengeren..

tanato 2018.02.10. 21:47:01

@diggerdriver: Na még egy kis bevándorló téma meg orvosi is.Igaz ebben az esetben hozzánk vándoroltak be.
www.rtlmost.hu/fokusz-plusz-p_7722/fokusz-plusz-2018-02-10-c_11888271
Az utlsó 10 perc szól erről a témáról.

tanato 2018.02.10. 22:00:10

Akkor menj rá az RTL most. hu-ra és regisztrájl be úgy már látható.

tanato 2018.02.11. 12:17:16

@Liberofasiszta Fosblogos Gyula Csák Norrisz: Mindkettő spanyol nyelvű katolikus állam.És most hatalmas menekülthullám indult meg az éhező Venezuelából Kolumbiába.

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.02.11. 13:22:57

@fordulo_bogyo:

Ez nem általánosítás, hanem sztereotípia, édes makákóm!

tanato 2018.02.11. 13:30:00

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Akkor nem indulnának több százezren neki a határnak.

tanato 2018.02.11. 13:34:07

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Szóval menekülthullám iszlám felhNG nélkül,de ugyancsak a politikai káosz és az elégtelen élelem és eü.ellátás miatt.Hogy kerítést hogyan húznak majd az esőerdőben meg a 4000 méteres ANdokon keresztbe,azt meglátjuk.

tanato 2018.02.11. 17:56:04

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Hát,ahol kifosztják az élelmiszerszállító kamionokat,ott azért gondok vannak.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2018.02.16. 17:17:04

@doggfather:
Ok. I'm asshole.
But VIRGIN asshole.
His asshole maybe used return...
süti beállítások módosítása