HTML

Ass blaster

Friss topikok

  • Kövérmadár [swe]: @upgrade: Itt, ha jol tudom, akkor 25 nap. Viszont nem no idovel, mint Magyarorszagon. A kulonbo... (2018.12.14. 01:12) Gyerekiahóra...
  • diggerdriver: @Öreg tölgy: Jó zenék. Szeretem a jó zenét. Csak nem hallgatok. (2018.11.27. 19:54) Hogyan lettem illiberális?
  • diggerdriver: @bandika57: Köszi (2018.11.25. 19:18) Gőzgépfesztivál 2018
  • emzperx: Erre a gondolatmenetre van egy vicc amikor a megfagyott pocsolya öntudatra ébred - majd felteszi m... (2018.11.20. 20:46) Egy marék por
  • szociál: @Quercus erdész: Libsizel közben a góréd nyitott egy muszlimsimogatót, olyan nyelveseket váltana... (2018.10.16. 20:25) Mi van ha mégis?

Címkék

Egy hozzászólás története...

2013.06.30. 11:28 diggerdriver

Még mindig rugóznék egy kicsit a villamosvezető kontra angol nő témán ami most kibővült azzal hogy egy pécsi körforgalomban gumikalapáccsal beverték egy  sofőr arcát mindössze azért mert rádudált valakire. Rendkívül sajnálatos ami történt de az emberek reakciója az igazán megdöbbentő.

A hobbimból kifolyólag van egy specifikus fórum ahol évek óta jelen vagyok. Ott értelmes tanult emberek vannak jelen akik még ráadásul mind dolgoznak is és nem a társadalom szegényebb rétegéből kerülnek ki.

Na szóval ott az egyik topicban komoly vita alakult ki az esetről. Rajtam kívül még egy ember volt aki elítélte a történteket az összes többi helyeselte a pofont. Ami az igazán érdekes hogy nők is. Volt olyan nő aki egyenesen azt mondta hogy az angol hölgynek meg kellett volna köszönnie a pofont. A másik szintén női vélemény a villamosvezetőt állítja be áldozatnak merthogy elhagyni KÉNYSZERÜL az otthonát. Aztán mivel én Londonban élek elkezdtek betenni mindenféle itteni köztörvényes bűnözésről You Tube-os videókat meg újságcikkeket arról hogy milyen rossz itt a közbiztonság.

Szóval ment az adok kapok míg aztán besokalltam és megírtam az alábbi vitazáró hozzászólásom:

Tisztelt Fórumtársak. 
Ezúton kérek elnézést, bocsánatot valamint megkövetlek Benneteket, és leborulok nagyságotok valamint a nagyságák előtt. Vak voltam belátom. Nem menti semmi tájékozatlanságom.Két év alatt mióta kiköltöztem eme napigyilkolászós legrosszabb közbiztonságú helyre olyan mélyreható társadalmi változások történtek Magyarországon amiről nem volt tudomásom. Az népi önszerveződésnek olyan magas foka jött ott létre ami követendő példa a hanyatló nyugatnak.

Megkövetem a villamosvezetőt is hiszen napnál világosabb hogy nevelő célzattal járt el. Csodálom önuralmát hogy meg tudta tartóztatni magát egy pofonnál. Ahogy nagytiszteletű sokat bizonyított hölgy fórumtársunk írta a hibázó gyalogosnak meg kellett volna köszönni a pofont. Továbbmegyek. Kérni még egyet. Bűnös volt, életeket veszélyeztetett. Ne essünk mi is abba a hibába hogy kihangsúlyozzuk áldott állapotát bár nála maradjunk a terhes szónál az előbbi jelzőt ne érdemli meg. Jogos a felvetés inkább nézzük árnyaltabban ama szelíd lelkű APÁT ki egyedül neveli kislányát és nap mint nap a szájától vonja meg a falatot hogy gyermekének több jusson. Áldozat Ő kérem szépen. Hiszen olyat tett ami hasznára válik a figyelmetlen gyalogosnak.

Át kell értékelni a „lakását elhagyni KÉNYSZERÜLT” fogalmat is. Eddig helytelenül úgy tudtam hogy olyanok KÉNYSZERÜLNEK elhagyni lakásukat akik tevőlegesen nem vettek részt eme helyzet kialakulásában. Például árvíz, tűzvész tényállásának fennforgásakor. Hogy párhuzamot vonjak egyéb esetek hasonlóságához nagyon sajnálom hogy Szögi Lajos nevelő célzatú meglincselésének elkövetői is elhagyni KÉNYSZERÜLTEK otthonaikat. Magyarország fejlődik kérem szépen. Hamarosan kikerül a BTK-ból az önbíráskodás büntetőjogi fogalma mivel okafogyott lett. Nincs önbíráskodás kérem szépen. Nevelés van. Makarenkó büszkén tekint le Magyarországra. Az elhintett mag jó talajba hullt.

A társadalom mozgalmat indít a figyelmetlen egyedek megrendszabályozására. Figyelmetlenül lelép a járdáról? Durr egy pofon. Dudálni merészel a körforgalomba? Beverni a pofáját gumikalapáccsal. Európa végérvényesen lemaradt. Csak az ilyen tetvek mint én próbálnak ágálni nem figyelve az idők szavára. Hamut szórok fejemre és esedezek bocsánatotokért.

Én ebben a rabszolgatartó kizsákmányoló idegengyűlölő társadalomban nem veszem észre a tiszta búzát az ocsú között. Nem veszem észre hogy Magyarország történelmet ír. Az önszabályozó, az önmagát nevelő társadalom történelmét.Hogy lehettem ilyen vak hogy nem vettem észre. Miért kell nekem leragadni az elkövető és az áldozat évezredes definíciójánál? Új tavasz virrad új idők szele fúj engem pedig elkábít a rothadó nyugat mákonya. Mea culpa. Mea maxima culpa. Nem tehetek mást innen kívánok sok erőt egészséget Tisztelt Fórumtársaimnak valamint még annyit hogy ELŐRE A MEGKEZDETT ÚTON. 

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://diggerdriver.blog.hu/api/trackback/id/tr675384310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tildy[UK] · http://tildy.blog.hu 2013.07.07. 10:47:16

Azert a kulfoldi let sokban megvaltoztatja az ember mentalitasat. Itt ez elkepzelhetetlen lenne, sot nem kizart, hogy dutyi jarna erte, lasd angol no villamoson eset Croydonban. ( Ott szimplan rasszista volt a no, de mehetett szepen a birosagra)
Amugy 100%-ban egyetertek veled.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2013.07.07. 22:31:00

Én pontosan tudom hogy mennyire megváltoztatta a szemléletemet ez a két év itt.
Sokkal nyugodtabb toleránsabb lettem. Otthon a bőrszín szerinti rasszista voltam. Az itt teljesen elmúlt. Most is rasszista vagyok de már csak bizonyos viselkedésformák irányába.
Ha valahol akkor ebben a városban megtanul előítéletek nélkül élni az ember.
Mindettől függetlenül otthon sem lett volna más véleményem a fenti esetről.

tableno 2013.07.18. 17:40:07

Én a facebook-on próbáltam érvelni arról, hogy bizony a villamosvezetőnek nem volt igaza, és jogosan rúgták ki. Egy idő után engem kezdtek el pofonokkal fenyegetni... :S

Amúgy jól írsz, csak így tovább! :)

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2013.07.18. 22:59:18

@tableno:
Köszi.
Szerencsére én a facebook-on nem vagyok regisztrálva de azon a fórumon ahol a fenti történet játszódott engem is megfenyegettek többször is.
Ebben a villamosos történetben a legnagyobb szerepet az játszotta hogy a nő angol volt.
Már körvonalazódik bennem egy poszt a magyarok irigységéről.

macamuca [IHUN] 2013.07.19. 02:21:22

@diggerdriver:
"Már körvonalazódik bennem egy poszt a magyarok irigységéről."

Húzós téma...
Várom nagyon, mint minden újabb bejegyzésedet. :)
Ja, és "csatolmányként" küldök némi friss h-b-i air-t :D Abszolút friss (most értünk haza, alig 3 órája), fogyasszátok egészséggel! :)