HTML

Ass blaster

Friss topikok

  • diggerdriver: @MAXVAL bircaman közíró: Dögunalom. Annál már a semmi is jobb. (2019.07.20. 06:59) Gyerekiahóra...
  • MAXVAL bircaman közíró: @diggerdriver: Most újra megjelent, furcsa. (2019.06.07. 18:40) Brexit
  • lpt1: Ó, a családoknak kifizetett támogatásoknak megvan a hozadéka bel- és külföldön is. (2019.04.23. 16:33) Billog
  • diggerdriver: @Sütemény1975: @emzperx: Így van, azért a moziélményt nem lehet űberelni. (2019.04.08. 08:21) A mi kis Mozink.
  • Sir Bates dö Hól: Megértem atyai büszkeséged... (2019.04.02. 19:42) Retró fesztivál

Címkék

Gyerekiahóra...

2017.09.16. 22:40 diggerdriver

Körülbelül két évvel ezelőtt írtam egy posztot. A poszt nem érdekes, nem vagyok rá büszke később bocsánatot is kértem érte. Nem ez a lényeg, hanem hogy a hozzászólások között teret adtam egyik barátomnak akinek, hát hogyis mondjam, elég sajátos világképe van. Több más blogról kitiltották már, de igazából ez sem érdekes. az egésznek az a lényege hogy azon a kommentmezőn összeverődött egy jó kis társaság a világ minden tájáról és bizony sokszor alakultak ki nagyon érdekes és tartalmas beszélgetések. Annyira hogy néhány napja elértük a 100ezredik kommentet. Mindezt úgy hogy az utolsó kétszáz napra esik 50ezer komment ami minden napra átlagban 250-et valószínűsít. Fent említett barátomnak igen nagy szerepe van ebben. Ő ott a bokszzsák, az aktuális hülyegyerek és a megnevelendő rosszfiú, nem mellékesen a bulvár szerepét tölti be. Mitől pörög egy blog? Nyilván a posztoktól. Én havonta 2-3 posztot tettem ki mostmár valahol a 250. környékén járunk és hát tudjuk hogy hol van a Digger blog.

Ugyanakkor váratlan sikert hozott az említett poszt kommenszáma is. Mitől pörög a kommentlista? Egyértelműen attól ha odakattintok és látok ott MINDIG friss hozzászólást.  Ez a lényeg és nem más. Ha felkeresem az oldalt és nem látok friss írást akkor legközelebb később keresem fel és mivel mindenki így tesz szép lassan elhal az egész.

Ezért kell a bulvár, a bokszzsák, a semmiről sem szóló töltelékkommentek hogy alkalomadtán aztán értelmes témáról folyjon a szó. Ezt a köztes időt biztosította fent említett barátom.

Úgy döntöttem hogy onnan a Sötétség birodalmának legmélyéről felhozom a nyilvánosság elé kommentfolyam folytatását. Legalábbis megpróbálom.

Úgy terveztem hogy bezárom azt és kinyitom ezt. Rögtönzött közvéleménykutatásomnak az lett az eredménye hogy nem sokan támogatták. Ezért köztes megoldást választottam. Megnyitom ezt és nyitva hagyom azt.

Aztán vagy feljövünk ide vagy nem.

Rengeteg blog van az internet világában. A többség valamire szakosodott fórum. Főzésre, határátkelőkre, politikára, ufókokra és felsorolni sem lehet mi mindenre. Beszélgetős blog is van biztos ezen kívül. nem tudom mennyire sikeres.

Nem akarok egy blognak sem a konkurrenciája lenni. Nem akarok ÉRTELMES BESZÉD BLOGOT. Az értelmes beszéd blogok mind dögunalmasak. Bulvárblogot akarok ahol nyomokban előfordul értelmes beszéd.

Nem moderálok, nem cenzúrázok, tegye meg ezt mindenki magának. Nem védek meg senkit, védjen meg téged a Nőtanács. Ha idejössz szívesen látunk, ha nem akkor meg kiutálunk. Előre borítékolom hogy lesz néhány sértett ember aki duzzogva elmegy innen. Nyilván van aki nem bír egy társaságot vagy személyt, személyeket és elmegy. Ez természetes. Én is jöttem már el két blogról úgy hogy mindegyik helyen 5 évet kommenteltem. Aztán tele lesz a hócipő és lelépünk.

Azt viszont megtanultam hogy ahhoz hogy valaki megsértődjön nem kell hogy megsértsék. Ez a két dolog nem függ össze. Gyere ide, aztán ha nem érzed jól magad akkor ideológia gyártás nélkül lépj le.

Ha idejössz számolj vele hogy kapni fogsz a pofádra. Akik engem ismernek azok tudják hogy nincs még egy akkora marha aki a barátaitól olyan sokat elvisel mint én. Tény hogy én is adom az ívet rendesen, ritkulnak is mintha ciánoznák őket.

A mi társaságunk elég sokszínű. A jogásztól a munkakerülőig, a bankártól az árokásóig széles a paletta. 

Itt most mindenki tiszta lappal indul, egyetlen embert kivéve aki már alapból ki van tiltva. Igen nehezen tolerálom a frissen regisztrált nicknévvel idehányó trollokat. Általában kibaszom őket mint macskát szarni.

A Gyerekihóra poszt egy nyílt tér mostantól. Rajtatok múlik hogy a hamvába hullik vagy a következő 100ezer kommentet itt éljük meg. A blog természetesen az általam írt posztokkal megy tovább ahogy eddig.

Hogy az egyik általam nagyon tisztelt kommentelőtársam szavait idézzem útjára bocsátva ezt a posztot:

HAJRÁ MARI NÉNI...

29409 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://diggerdriver.blog.hu/api/trackback/id/tr3512870058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2019.06.30. 16:07:56

@guma: Jaaa te ilyeneket is tudsz? Miért zavar téged? Valaki ír egy blogot és itt népszerűsíti hát tegye. Maxot külön kértem rá. Sőt most megragadom az alkalmat és téged is kérlek hogyha új posztot írsz tedd ki ide légyszíves. Szívesen olvasnám.
Nem értelek. Mi a probléma? A te blogod kevésbé lesz látogatott ha odateszi az övét? Milyen kárt okoz neked? Említett benne téged? Mert akkor megértem. Egy kúrva szóval nem hibáztattalak mikor a blogodról idejöttek "emberek" szétbaszni a blogomat. Megoldottam.

Quercus Maximus · https://melyikoldal.blog.hu/ 2019.06.30. 16:10:46

@diggerdriver:

A nyugger ír posztot? Hol?

Ja és átlag kétnaponta változik az IP címem.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2019.06.30. 16:12:41

@guma: Miért? Mi a zaklatás? Élvezettel olvasom a blogját. Értelmes beszéd. Kinek árt vele? A te blogod egy ismeretterjesztő blog. Tedd ide. Egyszerűen nem tudom felfogni hogy valaki csinál valamit amivel senkinek nem árt nem okoz kárt és azonnal keresztre kell feszíteni. Miért?
Arra kérnélek indokold meg mi az a szörnyűség amivel ártott neked?

guma 2019.06.30. 16:30:41

@diggerdriver:

"Egy kúrva szóval nem hibáztattalak " :DDD

szerintem én sem hibáztatlak semmivel :)

azt azonban talán elnézed, hogy más amikor megkérsz valakit, vagy valaki a házasélete helyett, előtted maszturbál.
na ezért nem érdekes egy idő után... nevetséges lesz és "közszemérem" sértő, ha gátlástalanul mutogatja magát.
így csak egy unalmas zaklatás marad az egész.
*

"Jaaa te ilyeneket is tudsz?"

van a blogon 2 db külföldi látogatás számláló.
ők tudnak ilyeneket.
engem csak az érdekelt sokáig, hogy mit visznek el (poszt, kép, stb) - mert azt is láthatom...
engem azt sem érdekel, hogy az index melyik forumáról, vagy a fácsé melyik csoportjától jönnek oda heti kb 100-200-an.

ezt pedig csak a blog statisztikában a hívatkozásában látom, de nem nyomozok...

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2019.06.30. 16:35:59

@guma: Nézd ok azt csinálsz amit akarsz. Továbbra sem értem a miértet?

Hol találom azt a látogatás számlálót? mert azt látom hogy mennyi a látogató de ország szerinti felbontásban nem.

guma 2019.06.30. 16:39:11

@diggerdriver: :)

köszönöm!

egy dolog, hogy érdekel valaki véleménye és a másik az, ha nem.

ahogy megismertem itt: még véletlenül sem vagyok kíváncsi arra az emberre aki a volt ismerőseit csak véres szájjal tudja emlegetni...

kerülöm és kész.

ennyi.

guma 2019.06.30. 16:46:13

@diggerdriver:

a revorvermaps.com-ot ha felrakod (nekem is társam tette be) akkor ha belépsz megmutatja a felbontásokat. :)

minden jót!
további szép napot!

Quercus Maximus · https://melyikoldal.blog.hu/ 2019.06.30. 16:53:18

@diggerdriver:

Hát.....ennyi telik a nyuggertól. Ne feszegesd tovább a dolgot, mert már így is 188% százalékos agykapacitáson üzemel. A végén még megpattan a fejében valami.

Quercus Maximus · https://melyikoldal.blog.hu/ 2019.06.30. 17:23:57

@guma:

Nem tudtok érdemben reagálni a mondandóimra, a véleményeimre, a gondolataimra. Ez az alapvető probléma. Mert a zindexes, 444-es, hvg-s baromságok visszaböfögése nem vélemény, nem érv, nem cáfolat. És ezzel tisztában vagy te is, meg a hozzád hasonlók is.
Nincs önálló gondolatod, véleményed. Neked sem, meg a hozzád hasonlóknak sem. A csicskáidnak sem. Azért nincs, mert ismereteitek, tudásotok sincs. A liberofasiszta agymosó média bekopírozása nem tudás, nem ismeret.

Sakk-matt.

2019.06.30. 18:41:50

A libsi agymosas egyik gyongyszeme "odaatrol":
"Az élet célja nem az, hogy saját lakásod legyen, hanem az, hogy életed végéig el tudd magadat adni a globális piacon, mint ember, mint munkaerő, mint termék."
Megall az ember esze!
Vilag proletarjai egyesuljetek! :)

MAXVAL bircaman közíró · http://bircahang.org 2019.06.30. 20:05:38

@Pol Pot elvt:

Jó, hogy ebben hisznek ezek a véglények. Minél nagyobb marhaságokat terjesztenek, annál jobban viszket a kisember tenyere.

Aztán egy nap tízszeresen adunk vissza mindent.

Majd meglátjuk amint Krisztus kardja vérbe kaszabolja a magukat eladó piaci tényezőket.

MAXVAL bircaman közíró · http://bircahang.org 2019.07.01. 09:45:20

@Quercus Maximus:

Az alternatíva a nyugati rablóbefektetők hízlalása.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2019.07.01. 09:45:45

@Quercus Maximus:
Kinek az oldalán állsz?
:))))))))))))))))))))))))))))))))))

Quercus Maximus · https://melyikoldal.blog.hu/ 2019.07.01. 11:10:26

@MAXVAL bircaman közíró:

A probléma az Max, hogy azokat is hizlaljuk gazdagon. Elég ha csak az úgynevezett munkahelyteremtő százmillió, milliárdos vissza nem térítendő támogatásokat nézzük, amiket a külföldi tőke kap, amely adatok nem publikusak. Vagy a zöldmezős beruházásaikhoz biztosított ingyen közművesített, infrastruktúrával ellátott területeket vesszük. Az adóparadicsom szintű 9%-os társasági adóról már nem is beszélve. Orbán ezerrel nyalja a seggüket, és eszébe nincs kiszorítani őket az országból, mert ők működtetik az országot, ha tetszik nekünk, ha nem. Na meg halkan mondom, de ők Orbán életbiztosításai. Mert amíg nekik jó itt -és most nagyon jó-, addig megvédik Orbánt a brüsszelitáktól, meg a saját politikusaiktól is. És ez a megvédés a kisgömböc hizlalásra is érvényes.

Tehetség, rátermettség, szaktudás, kreativitás, innovatív gondolkodás, vállalkozói bátorság. Ezek azok az alapismérvek, amely alapján föl kell építeni a nemzeti burzsoáziát, és nem a haverizmus, a rokonizmus, a szolgalelkűség, a lakájmentalitás, az önálló gondolkodás alapvető hiánya. De az ilyen vállalkozások, vállalkozók Magyarországon legfeljebb a második, harmadik vonalba vannak. És csak akkor tudnak megélni, ha elfogadják a fideszes kiválasztottak által diktált feltételeket. Ezek közé tartozik az is, hogy ha elérnek egy bizonyos szintet, és szemet vet a "portékájukra" valamelyik fideszközeli járadékvadász, akkor azt oda kell adni. Mert ha nem.....

Quercus Maximus · https://melyikoldal.blog.hu/ 2019.07.01. 11:14:27

@diggerdriver:

Magyarország, a magyar emberek oldalán állok. Nem vagyunk még túl sokan egyenlőre.

Quercus Maximus · https://melyikoldal.blog.hu/ 2019.07.02. 19:16:58

Ez a szégyenletes ndk-s nőimitátor, mertkel nemcsak fritzlandnak, de Európának is rengeteget árt.
Kíváncsi vagyok mikor tudnak a fritzek kiállítani megint egy Kohl kaliberű politikust.

MAXVAL bircaman közíró · http://bircahang.org 2019.07.03. 05:49:22

@Quercus Maximus:

Nagyot bukott Zorbán, mert ő Webert és Timmermanst akarta, de nem ők lettek.

Quercus Maximus · https://melyikoldal.blog.hu/ 2019.07.03. 12:38:46

A melegről behúzódva beleolvastam a határátkelő blogba.
Nekem az jött le, annak a blognak már csak egyetlen funkciója van, a magyar gyűlölet fenntartásán kívül. Teret adni a kanadai bazsevás cigány agymenéseinek, politikai propagandájának.
Sakti lett a HA hintája.

2019.07.03. 17:41:42

@Quercus Maximus:
A HA nárcisztikus személyiségzavarban szenvedok Világdzsemborijava notte ki magat! :)
Vilag proletarjai egyesuljetek! :)

Quercus Maximus · https://melyikoldal.blog.hu/ 2019.07.03. 18:20:25

@Pol Pot elvt:

Na igen. És az borítékolható, hogy ilyenkor megjelenik a hulladék főhadnagy, a grinicsi prosti, meg természetesen a kanadai hazátlan cigány.

Quercus Maximus · https://melyikoldal.blog.hu/ 2019.07.03. 19:57:24

@diggerdriver:

Igen, és a mi jó gyulánk fölriasztott jó pár alvónicket, meg importált más liberofasiszta hulladékblogról kommentelőket.

Quercus Maximus · https://melyikoldal.blog.hu/ 2019.07.03. 21:08:28

Te sakti. Miután tudom, hogy napi 24-ben itt baszod az anyádat, adok neked egy feladatot. Vigyázz, embert próbáló.

Menj be a fürdőszobába, és kezd el mereven bámulni azt a majmot, aki visszanéz rád a tükörből. A feladat. Próbáld megtalálni a majom tekintetében az értelemnek legalább a szikráját.

Ha sikerült, jelentkezz.

Quercus Maximus · https://melyikoldal.blog.hu/ 2019.07.04. 05:45:41

Te Max. Ez a dobrev klán ugye bolgár eredetű. Nem cigány alakulat ez. Első ránézésre is van ebben a klárikában vagy 20 vonóval.

Quercus Maximus · https://melyikoldal.blog.hu/ 2019.07.04. 16:06:30

"A DK frissen megválasztott EP-alelnöke az ATV Híradónak is nyilatkozott. Mint mondta, nem tudja, hogy a fideszesek is megszavazták-e, de abban biztos, hogy ő nem szavazta meg Járóka Lívia fideszes EP-képviselő alelnöki jelöltségét.

Járóka Lívia közben azt nyilatkozta, hogy: „örülök neki, hogy ketten vagyunk. Jó dolog, hogy több magyar van az Európai Parlament elnökségében”. A fideszes EP-alelnök azután nyilatkozta ezt a Magyar Nemzetnek, hogy mindkettejüket megválasztotta a testület, és ennek apropóján gratulált Dobrev Klárának."

Quercus Maximus · https://melyikoldal.blog.hu/ 2019.07.05. 08:29:33

@diggerdriver:

Ez az igazi arcuk. Meg majd az a magyar gyűlölet, amit elő fognak adni az EP-ben. Ezért veti meg őket a magyar társadalom elsöprő többsége. Mert libbant klárika akkor is gyurcsótány felesége, meg apró antal unokája marad, ha most "új, friss arcként" próbálják meg eladni. Mint ahogy fekete-győr andrás is fekete-győr endre, a volt Heves tanácselnök unokája marad akkor is, ha most gründolt egy liberós patkánypártot.

Nincs új "elit", csak a régiek reinkarnációi.

Quercus Maximus · https://melyikoldal.blog.hu/ 2019.07.05. 10:15:56

Szóval guma nyugger.

El kell ismernem igazad van. Semmi értelme nem volt kirakni a blogom ajánlóját a te fantasztikus, még a jegesmedvék által is olvasott blogodra. Mindösszesen 5 látogató érkezett onnan. Más oldalakról, pl. innen is nagyságrendileg több.

Szóval öreglány. Ideje volna környezettudatosan élni, és lekapcsolni azt a sok kamulámpát a földgolyón. Legalább ennyi haszna lenne a jelentéktelen blogodnak.

Quercus Maximus · https://melyikoldal.blog.hu/ 2019.07.06. 13:05:16

"Tehát 2006-ban, amikor elsöprő liberós médiatúlsúly volt, az MSZP, és a Fidesz közel azonos tömeget tudhatott maga mögött. Kb. 2,3 millió szavazót.
Aztán 2010-ben, mikor még mindig elsöprő libreós média túlsúly volt, a Fidesz kapott 2,7 millió voksot, az MSZP meg durván 1 milliót. Vagyis az MSZP elsöprő média túlsúlya ellenére elbukott 1,3 millió szavazatot.
Aztán 2018-ban mikor már állítólag a média a Fidesz kezében van, a Fidesz 120 ezerrel kapott több szavazatot, mint 2010-ben, az MSZP elbukott még. 320 ezret.

Összefoglalva. A Fidesz média túlsúly 120 ezer plusz szavazót jelentett 2010-hez, és mintegy 500 ezeret 2006-hoz képest. Miközben az MSZP elveszített 1,5 millió szavazót. Akkor ez utóbbi is a Fidesz média túlsúlyának köszönhető? Vagy annak, hogy a Fidesz szavazótábora mellett van még legalább 1 millió ember, aki nem hajlandó mégegyszer a szavazatával hatalomra segíteni ezt az unalomig ismert, lejáratódott, országrontó libbant gazember bandát.

A hiba nem Orbán Viktor, és nem a Fidesz tábor készülékében van."

sörbunda 2019.07.06. 15:50:36

Beállt az agyhalál a blogon.

2019.07.06. 17:16:30

@Quercus Maximus:
"Ma 30 éve halt meg Kádár János."
RIP Kadar elvtars. :( Nemzeti Gyasznap.
A magyar tortenelem meghatarozo szemelyisegei (szerintem):
I. Istvan
Aba Samuel
IV. Bela
Hunyadi Matyas
Dozsa Gyorgy
Dobo Istvan
...hosszu szunet
Rakoczi Ferenc
...megint szunet
Deak Ferenc
Stromfeld Aurel
Kadar Janos
Orban Viktor
Vilag proletarjai egyesuljetek! :)

2019.07.06. 17:21:26

@sörbunda:
"Beállt az agyhalál a blogon."
Melyik blogon? "Odaat"?
Ha erre a blogra gondolsz, akkor tevedsz. Itt most uborkaszezon van. Erogyujtes. Keszulodes a vegso harcra. :)
Vilag proletarjai egyesuljetek! :)

Quercus Maximus · https://melyikoldal.blog.hu/ 2019.07.06. 19:52:53

Ma van a buzifelvonulás is Pesten.

Gyurcsótány az első sorban vonul, nyakában táblával: "Én is buzi vagyok!"

Tudjuk feri, meg egy degenerált barom is. Vagyis keverék.

taga_20 2019.07.06. 20:52:54

@Quercus Maximus: mi van te jörghájder szindrómás hulladék?!:)))

taga_20 2019.07.06. 20:55:05

@Pol Pot elvt:

"Kadar Janos
Orban Viktor
Vilag proletarjai egyesuljetek! :)"

bazdmeg, szálasi nemzettársat kihagytad a sorból,faszkalap!:))))

2019.07.07. 06:36:25

@taga_20:
"bazdmeg, szálasi nemzettársat kihagytad a sorból,faszkalap!:))))"
Anyadat is kihagytam, ha nem vetted volna eszre. S tudod miert? Mert egy ilyen jellemtelen sunyi faszt szart a vilagra! :)
Peace and Love!
PS: Tudom, hibat kovettem el, lementem stilusban ehhez a takonyhoz. :( Ez van, nem tudom sokszor kontrollalni az erzelmeimet, elhagy a legendas hidegverem. :)
Elnezest kerek ezert elvtarsak! Reszesitsenek partfegyelmiben, ha kell.

Quercus Maximus · https://melyikoldal.blog.hu/ 2019.07.07. 07:59:27

@Pol Pot elvt:

Azt gondolom Te is látod, hogy a blogvilág kommentmezejét,zömében a naplopó, here, semmirekellő pestiek uralják. Akik ugye percenként mocskolják, birkázzák a vidéken élőket.

Na most. Ilyen szintű degenerált barmot, mint az oldalkocsis szippantótöltelék vidéken lámpással sem lehet találni.

sörbunda 2019.07.07. 10:06:52

@Pol Pot elvt: Érd már nem vidék, hanem agglomeráció. Az viszont kétségtelen, hogy ez a fazon a kommentelők alja.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2019.07.07. 10:18:43

@Quercus Maximus: @Pol Pot elvt:
SOK MINDENT MEGÉRTEM MÁR SZŐRÖS FEJJEL DE EZT ÁLMOMBAN SEM GONDOLTAM.
NA AKKOR EZT VÉLEMÉNYEZZÉTEK.

youtu.be/CXlb6Bu3qJo

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2019.07.07. 10:26:16

@MAXVAL bircaman közíró: Max a mi cégünknél a következőképp volt az adakozás. A cég fizetési rendszere a premizálásra épült. Volt egy órabéres alapfizetés és a az adható prémium a fizetés egyharmadát tette ki. Ezt mindenki megkapta ha nem volt link. A prémium is alapból járt. Ha betegállományba vagy szabadságra mentél arányosan csökkent a prémium.
A Nemzeti Színház adakozásakor ez úgy zajlott hogy mondjuk volt a havi prémium 5ezer forint. Felajánlottál ezer forintot a színháznak és kaptál hétezer forint prémiumot.
Mindenki jól járt.

Quercus Maximus · https://melyikoldal.blog.hu/ 2019.07.07. 11:23:37

@diggerdriver:

Igen, ez az akció már fut egy párhete, és a végéhez közeledik. Ha jól emlékszem július 10 a határidő.

A szőlészet-borászat a magyar mezőgazdaság egyik legnagyobb maffiaágazata. De ez a dolog ennél tovább mutat, és nem igazán lehet pár mondatban kifejteni.

De ami a legszomorúbb, hogy a zöldszüret éppen azokat sújtja, akik minőségi borszőlőt termesztenek.

taga_20 2019.07.07. 11:41:44

@Pol Pot elvt: "Mert egy ilyen jellemtelen sunyi faszt szart a vilagra! :)"

projektálsz csöves?:)))

szerintem nálad fölöslegesebb ember, nem sok van a világon. talán csak a csútigeci és maffiája.

taga_20 2019.07.07. 11:45:41

@sörbunda: segítek. 30 évig budán éltem.

egyébként, miért is én vagyok az alja? mert a pofátokba vágom, hogy ami ebben a retekországban folyik, az minősíthetetlen.

hozzám képest, kövérlaca, vagy a csútiklán maga a pokol:))

nepszava.hu/3036102_kover-laszlo-kocsmai-stilusban-uszitott-a-melegek-ellen-egy-lakossagi-forumon

taga_20 2019.07.07. 11:47:16

@MAXVAL bircaman közíró:

sorost, a civileket, és a prájdot kihagytad ruszkiügynök!

döbbenet, hogy mekkora egy retek vagy "ember"!

Quercus Maximus · https://melyikoldal.blog.hu/ 2019.07.07. 12:26:01

@diggerdriver:

Egyébként ha jól értelmezem, ez nem magyar, hanem ejus "találmány".

Quercus Maximus · https://melyikoldal.blog.hu/ 2019.07.07. 12:37:31

Bevontam ebbe az oldalkocsis hulladék játékba a vén hülye nyuggert, gumát is. Ha lúd, legyen kövér.

taga_20 2019.07.07. 13:00:20

@Quercus Maximus: mi van kukkolós vén hülye, benéztél gumához?

azé arra vigyázz, nehogy megpattanjon egy ér az "agyadban", me szerintem a lányod nem fog ápolni belgiumból:)))

Quercus Maximus · https://melyikoldal.blog.hu/ 2019.07.07. 14:22:11

Szóval a dolog lényege.

Ameddig az oldalkocsis genetikai hulladék nem takarodik el innen, addig rendszeresen meglátogatom -sőt kommentelek is- a szenilis gumanyugger blogján, megszólítva a gazdát, meg a kutyáit. Ez persze kitüntetés a számukra.

Mert, rá kell ébresztenem ezt a vén hülyét, meg a kutyáit, hogy a világ nem gy működik, hogy idetolják a pofájukat, arcoskodnak, mocskolódnak, aztán vihognak, böfögnek a szenilis blogon, és abban a tévhitben ringatóznak, hogy ott védve vannak.

Tanuld meg nyugger. Eddig mindenki sírján elszáradt már a művirág is, akit én célba vettem.

MAXVAL bircaman közíró · http://bircahang.org 2019.07.07. 14:35:36

@taga_20:

Amit felsorolsz, az minden a liberalizmus következménye.

taga_20 2019.07.07. 15:02:59

@MAXVAL bircaman közíró:

mi más?

szerintem az inkvizíció is, és az is, hogy telefonos kisasszony vagy 10 éve, az is:)))

szakadok rajtad droid!

MAXVAL bircaman közíró · http://bircahang.org 2019.07.07. 15:51:05

@taga_20:

Az inkvizíció egy modern büntetőjogi eljárés, mi a bajod vele?

12 éve vagyok kólcenteres.

taga_20 2019.07.07. 16:27:24

@MAXVAL bircaman közíró:

"12 éve vagyok kólcenteres."

az kúl!:))))

Quercus Maximus · https://melyikoldal.blog.hu/ 2019.07.09. 13:10:49

London2009 2019.07.09. 10:53:50
@Platonica: egyetertek.
A magyar videk az kegyetlen. Legalabb 40-50 evet vissza lehet lepni az idoben.
De nem baj, majd jon a falusi CSOK, minden mas lesz! : )

Miután a bloggazda egy gerinctelen féreg, aki cenzúrázza a hulladékblogot, így itt válaszok londonkának.

Egy olyan prosti, aki Londonban egy zacskó söröskupakért is hajlandó dugni, az ne minősítse a magyar vidéket.

MAXVAL bircaman közíró · http://bircahang.org 2019.07.09. 15:29:30

@Quercus Maximus:

Szerinted nem borzasztó, hogy a magyar vidék nem ragad kapát-kaszát és kel fel Soros érdekében???

Quercus Maximus · https://melyikoldal.blog.hu/ 2019.07.09. 17:21:39

"Csodabogár 2019.07.09. 16:33:24
@London2009: A főváros és környékén lehet meinden féle tv adót nézni hallgatni. Igazi vidéken van az M1 és a Kossuth rádió. Nemigen járok vidékre, de akik kiismerik magukat ezzel szokták magyarázni a remek választási eredményeket.
A fejekben sajnos mélysötétség van, tisztelet a biztos létező kivételnek."

Szóval nyugger.

Vidéken is ugyan azokat a tv, és rádióműsorokat lehet nézni mint a sötét fővárosban. Igaz, a vidéki emberek elsöprő többsége nem a tv előtt bassza az anyját nap mint nap, mert van kertje, udvara, amivel van munka, vannak rokonai, barátai, szomszédai, akikkel tartja a kapcsolatot,és nem csak arról szól az élete, hogy az utcán vadidegen emberekre vigyorog, mint a vettmalac. Nem a vidéki ember sara, hogy ez az ország már évtizedek, évszázadok óta főváros centrikus, hogy minden fejlesztés, értsd gazdasági, kulturális, oktatási, eü. stb Budapestre koncentrálódik. És ennek ellenére a vidékről származó emberek ugyan olyan, vagy jobb szinten teljesítenek pl.a felsőoktatásba, mint az öntelt, pökhendi hülye pestiek.
Ti nagyon okos pestiek a vidéki emberek rovására vagytok elhalmozva a földi jókkal, és nem azért, mert olyan kurva okosak, műveltek vagytok.

Alapvetően naplopók vagytok. Nézd meg nyugger a blogvilágot. Nézd meg a liberofasiszta hulladékblogot, ahol kommentelsz. A határátkelőt.
A kommentelők elsöprő többsége budapesti. Azok is akik itthonról kommentelnek, meg azok a hulladékok is akik külföldről. Ide értve a bloggazdát csákgyuszikát is. Mindegy hová kerültök, nem tudtok magatoknak értelmes elfoglaltságot találni csak ülni a szobában, lesni ki a buta fejetekből, kommentelgetni, szidni Magyarországot, szidni a magyar népet, mocskolni a vidéki embereket.

Köpnivalók vagytok,és akkor még finoman fogalmaztam.

Quercus Maximus · https://melyikoldal.blog.hu/ 2019.07.09. 17:36:21

Itt vannak a magasan kvalifikált pestiek:

mandiner.hu/cikk/20190628_heincz_barnabas_nagy_csomor_andras_kadar_vagy_orban_30_eves_a_rendszervaltas

Na ezekhez képest egy 88 éves, 6 osztályos vidéki paraszt is értelmesebben fogalmaz.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2019.07.10. 20:10:02

Ha megnézed elpusztulnak az agysejtjeid. Én megnéztem...

youtu.be/L0xt9fYNbpU

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2019.07.10. 21:27:16

@Perszeusz: Úgy néznél ki rajta mint szúnyog a görögdinnyén.
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2019.07.10. 21:40:57

@Perszeusz: Igyad...
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2019.07.15. 20:09:20

@kopasz raszta: Köszi de a kígyóbőr csizmát jobban szeretem.
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2019.07.19. 08:24:58

Tesó bazmeg mit olvasok? Tegnap falra hánytad a borsót?
Még nagyműveltségű méltóságos sakti urunk is megszólított?

Quercus Maximus · https://melyikoldal.blog.hu/ 2019.07.19. 09:03:28

@diggerdriver:

Látom. Szeretem miikor így rettegnek tőlem a fosblogon. Az mondjuk undorító, hogy mindenkit, aki nem az ő nótájukat fújja azzal akarnak elüldözni, hogy quercusnak titulálják.

De szeretem ha ezek a gyáva szarok rettegnek tőlem.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2019.07.19. 13:56:42

@Quercus Maximus:
Semmi különös. Akinek van mondanivalója az ír ide ha nincs nem ír.
Nem ebből élek.

Quercus Maximus · https://melyikoldal.blog.hu/ 2019.07.19. 16:07:46

@diggerdriver:

Pedig amint látod csákgyuszika megél abból, hogy átengedte a fosblogot a bazsevás kanadai cigánynak politikai propaganda terjesztésére.
Nagy lehet a bazdmeg libbantéknál.

MAXVAL bircaman közíró · http://bircahang.org 2019.07.19. 16:42:52

@Quercus Maximus:

A bezárkozó, zárt világnézetű ember mindig retteg.

Quercus Maximus · https://melyikoldal.blog.hu/ 2019.07.19. 19:39:02

@MAXVAL bircaman közíró:

Az a pár ember, aki még ott van a HA-n saját magát csapja be. Nem a sakti félékre gondolok persze. Ezért írtam embert.

Az már egy más kérdés, hogy ezért nem szégyenlik magukat.

taga_20 2019.07.19. 19:54:23

@Quercus Maximus:

röhögnek rajtad, te szerencsétlen kukkolós vénember, nem rettegnek tőled!

:)))

Quercus Maximus · https://melyikoldal.blog.hu/ 2019.07.19. 20:23:55

Amíg ez az oldalkocsis genetikai hulladék kommentelhet itt, addig én kiszálltam. Ez van tesó.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll 2019.07.19. 20:35:12

@taga_20: Ez annyira hülye, hogy az elképesztő. Figyu! Ezt írta - "@Quercus Maximus: "Ha az egyik oldalon azt állítjátok, hogy a patás ellopja az ejus pénzt, akkor a másik oldalon hogy lehet azt állítani, hogy ez a pénz járul hozzá a GDP növekedéséhez? Ha ellopják, akkor hogy?"
Ez a barom azt sem tudja mi a GDP és okoskodik.
szeka.blog.hu/2019/07/17/miert_tapsol_a_fidesz_ursula_von_der_leyennek_amikor_szinte_semmiben_sem_ert_egyet_vele

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll 2019.07.19. 20:40:22

@Quercus Maximus: "Tanuld meg nyugger. Eddig mindenki sírján elszáradt már a művirág is, akit én célba vettem." - Te? ugyan már! Alapvető fogalmakat nem ismersz. Könnyedén össze lehet téged zavarni.

taga_20 2019.07.19. 20:47:40

@Quercus Maximus: "Amíg ez az oldalkocsis genetikai hulladék kommentelhet itt, addig én kiszálltam. Ez van tesó."

érdekes erdész, hogy te állandóan köpködsz a határátkelőre, hogy ott cenzúra van.

erre te itt pont ezért reklamálsz?

hogy van ez???

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll 2019.07.19. 20:57:24

@taga_20: Ilyeneket ír hogy a sírján elszáradt a művirás annak akit ő célba vesz. Hehehe... ezt egy négy hónapos nickkel.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll 2019.07.19. 20:58:39

@taga_20: Elég egy picit pöckölgetnünk és máris menekül.

taga_20 2019.07.19. 21:04:27

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

döbbenet ez az arc. mindenkibe beleszáll, de ha visszakapja a pofájába, akkor picsog, mint a csúti geci.

nem akarok cigányozni, mert bírom a zenéjüket, de ez az a vér.

MAXVAL bircaman közíró · http://bircahang.org 2019.07.20. 06:54:33

@Quercus Maximus:

Tegnapelőtt beleolvastam. Zárt klub, ahol mindenki egyetért.