HTML

Ass blaster

Friss topikok

  • Hejira: youtu.be/5SJnjCE_aPg?si=it4jWMxkvHUpQAHI (2024.03.15. 20:32) Gyerekiahóra...
  • tanyasi értelmiségi: Itt még olvasható Kónya Endre írása: pecsaktual.hu/balhe/megszolalt-k-endre-es-leirta-a-sajat-ver... (2024.02.17. 19:24) TE TETTED EZT KIRÁLY
  • diggerdriver: @Ferenczi Krisztián: Gratulálok a háthoz. A faváz sokszáz évig kitart és egybentart. A legöregebb ... (2023.12.17. 20:44) Házépítés itt és ott...
  • Móka Miki: Ez valami eszméletlen ahogy a sérült agy tirpák zotyi nyalja a munchhausen valagát. Ewwwww (2023.05.19. 21:44) Ki a rosszfiú?

Címkék

Ez kínos volt...

2018.05.18. 20:15 diggerdriver

Előre bocsátanám hogy a mai médiabohócok közül Puzsér Robi az egyik kedvencem.  Vitaképes, jól érvel szenvedélyesen  adja elő és a nézeteivel jórészt egyetértek. Liberálisnak vallja magát de pont úgy elutasítja a túltolt liberalizmust és minden túltolt ideológiát mint én. Van neki a "Sznobjektív" című műsora amiben mindig egy témának 10 prominense vagy aspektusa kerül terítékre. Néha hülyeségekről van szó de összességében egy nézhető jó műsor. A minap a magyar liberális elit tíz főbűne volt a téma. Fodor Gábor volt a vendég és olyan terjengősen védte a védhetetlent hogy csak két adásba fért bele.

Amiért írok róla az a Puzsértól szokatlan reagálás volt. Fodor Gábor szó szerint a földbe döngölte lealázta, kicsontozta és ebek harmincadjára vetette Robit. Megismétlődött a Sváby-Orbán interjú ami Sváby karrierjébe került. Teljes joggal.

Ami megdöbbentett az az hogy Fodor Gábor végig magas labdákat adott fel amit Robinak csak le kellett volna ütni, ehelyett lefagyottan hallgatott. Néha volt valami erőtlen próbálkozása de kevés sikerrel.

Miközben a NYERŐ lap végig a kezében volt, és a végén csak ki kellett volna játszani.

Menjünk sorban.

Fodor mindjárt az elején óriási eredménynek könyveli el a sorkatonaság megszüntetését ami az SZDSZ érdeme. Puzsér valószínűleg ezzel egyetért, és ez nem baj de én szívesen visszahoznám, látva a mai fiatalság testi és szellemi állapotát. Ok, ez az én heppem lépjünk túl rajta.

Utána Fodor kiállt Soros György mellett és gyakorlatilag cáfolta a Soros hálózat mítoszát és elmondta hogy akik ma támadják azok mind kaptak tőle támogatást. Ezzel én egyetértek. Az egész Soros démonizálás porhintés, ellenségképkreálás és  hatalmas bullshit.

Majd jött az első magas labda. Gábor elmondta hogy a liberalizmus elleni idegenkedés abból fakad hogy a liberális eszme túl sikeres volt és ilyenkor van egy visszahatás ami szerint természetes viszolygást kelt egyesekben.

Ez egy ritka nagy baromság. Pontosan az történt amit már régóta ugatok hogy egyszerűen nem tudtak megállni és túltolták. Felépítettek valamit és ugyanazzal a lendülettel lerombolták. Szó sincs itten visszahatásról meg liberalizmus elleni ellenforradalomról. Egyszerűen az emberek megcsömörlöttek a szabadosságtól az értékek semmibevételétől az erkölcs devalválásától.

Robi próbálkozott egy gyenge kísérlettel hogy hol van a liberális elit de Fodor azonnal elvitte a elit kérdését a sima értelmiség liberalizmusa felé. Ügyes hárítás volt Robit elterelte attól hogy hol a tökömbe van a liberális elit, pedig ezen kellett volna végigmenni.

Majd Fodortól megtudjuk hogy a liberáliis eszme nem azonos az SZDSZ-el. Nabazmeg. A kommunizmus sem volt azonos Sztalinnal mégis tízmilliók életébe került. A liberalizmus nem azonos a liberális párttal de azért az ország koldusbotra jutott tőle. Ez kész, eszemfaszom megáll. Azt mondja Fodor hogy a magyar társadalom 20%-a liberálisnak vallja magát. Szerintem alábecsülte de a kérdés nem ez. Itt kérdezném meg hogyha ennyi a liberális akkor hogyhogy kidobták a történelem szemétdombjára a liberális pártot? Mert ez alapján vagy nem volt liberális párt vagy az volt de olyan kóklerekből állt hogy a szavazóbázisa bottal sem piszkálná meg.

Végigmehetnék most mind a tíz kérdésen és minden mondatát cáfolhatnám.

Egyet emelnék még ki ami a hazugság legmagasabb foka és a pofátlanság non plus ultrája. Az SZDSZ az 1994-es választás előtt végig azt hangoztatta hogy az MSZP-vel nem nem soha... Soha nem lép koalícióra. Aztán a választás után úgy hogy az MSZP-nek sima többsége volt a kormányalakításhoz az SZDSZ a karjaiba omlott. Fodor Gábor pedig elkezdte magyarázni hogy mindez az ország érdekében történt mindezt MAGYARORSZÁGÉRT tették. Itt dobta le az agyam az ékszíjat ekkora pofátlanságot ebben a században még nem mondott senki. Elképesztő. 

Aztán elkezdtem gondolkodni. Néha szoktam. Rájöttem hogy igazat szólt. Mert ha megkérdem a bankrablót miért megy a bankba mit válaszol? Pénzért. ZSÁKMÁNYÉRT.

Fodor Gábor szerint miért lépett koalícióra szükségtelenül az SZDSZ az MSZP-vel? Magyarországért. ZSÁKMÁNYÉRT.

Tizenkét év koalíció alatt végig zsákmánynak tekintették Magyarországot és ki is csontozták padlóra is tették olyan sebészi pontossággal hogy minden MEO átvenné.

A végén kellett volna kijátszani a nyerő lapot. 

Tiszteletlenül megkérdezném hogyha a műsorból az derült ki hogy az SZDSZ a kisdedek gyámolítója, idősek istápolója és Magyarország számára a tejjel mézzel folyó kánaán elhozója akkor hol a picsába van MOST?  HOL VAN? 

Kérem szépen ha én megkérdezek egy saját mocskában fetrengő hajléktalant hogy hogy jutott az utca kövére és elkezdi nekem magyarázni hogy korszerű nevelési elvek hatására verte a családját és a túl sikeres nevelés ellenhatásaként rúgták ki pedig valójában a családja érdekében itta pocsolyarészegre magát minden nap akkor ez a magyarázat pontosan megfelel Fodor Gábor szerecsenmosdatásának. 

Az egész műsor az SZDSZ szarból való kimosásáról szólt olyan magas labdák feladásával hogy csak egy gúzsbakötött ember nem tudná leütni. Puzsér gúzsba volt kötve. A saját megilletődöttségének kötelékében vergődött. Mintha Svábyt láttam volna mégegyszer.

Az SZDSZ jelenleg a saját hányadékában fetreng a történelem szemétdombján. Nagyon jó helyen van. Regnálásának minden éve felért egy sáskajárással. Lehet védeni. Lehet mosdatni. A végső kérdést mégsem lehet félresöpörni.

HOL VAN AZ SZDSZ? 

Aztán ha megtaláltátok jöhet a következő kérdés. MIÉRT van ott? Miért van ott ha Fodor Gábor szerint mindent jól csinált mindent Magyarországért tett? Tessék liberális polgártársaim hozzatok fel mellette ezer érvet. Attól még ott marad ahova való.

19 komment

Proli? Igen az

2018.05.14. 21:11 diggerdriver

Sokszor mondták már hogy nem vagyok proli. Való igaz ennek a szónak az eredeti jelentése megváltozott az utóbbi időben.  Nézzük mi volt az eredeti meghatározás. A Wikipédia szerint:

"proletariátus (a latin proles, am. „utód” szóból) a kapitalizmus egyik alapvető társadalmi osztálya. Tagjai a proletárok, vagy rövid, gyakran dehonesztáló megnevezéssel „prolik”. Eredeti meghatározás szerint a proletárok azok az emberek, akik nem rendelkeznek termelési eszközzel, így munkaerejük eladásából, bérmunkából élnek."

Azt hiszem a fenti meghatározás tökéletesen illik rám. Nézzük Marx és Engels véleményét:

"A proletárok vagyonnal nem rendelkeznek és munkaerejüket eladva, az annak ellenértékeként kapott jövedelemből élnek. Napjainkban a proletár szót néha alacsony társadalmi státuszú vagy a „munkásosztályhoz” tartozó személyekre alkalmazzák. A marxi elmélet szerint viszont a proletariátushoz való tartozás nem függ az adott személy jövedelmi viszonyaitól vagy munkájának konkrét tartalmától, hanem tevékenységének bérmunka jellege a döntő."

Talált. Ez is én vagyok. Mi a probléma?  Maradjunk annyiban hogy semmi baj nincs a proli meghatározással. ez a poszt viszont nem erről szól. Csinálom ezt az írott blogot de van nekem egy videóblogom is. ezidáig közel 550 videóm van feltöltve a Youtube-ra amik szinte teljes egészében a munkámról szólnak. Jelen pillanatban 2250 ember van feliratkozva a csatornámra és minden videómat legalább ezren megnézik.Egy nagyon jó társaság jött ott össze és sok jó ötletet kaptam mivel egészítsem ki az ottani jelenlétemet. Arra gondoltam hogy mi lenne ha videóra mondanám az életem. A gyerekkortól a jelenig sok sztorival, de ugyanakkor sok komoly gondolattal is. Bemutatnám milyen egy proli élete. Eddigi életem felét, a gyerekkoromat a fiatalságomat a Kádár korban éltem meg. Ha úgy tetszik a Kádár korban szocializálódtam annak minden előnyével és minden hátrányával, kitanulva minden simlijét ügyeskedését és a megélhetéshez szükséges rafinériákat.

Szóval belevágtam ebbe és össze is jött rengeteg videó, összességében majdnem tíz órányi anyag. Sokáig gondolkodtam hogy egyenként tegyem fel ide minden részt egy posztba vagy az egészet ömlesszem rá a nézőre egyetlen posztban. Végül az utóbbi mellett döntöttem. A videókban van egy idővonal de a sztorik nem követik ezt. Ahogy eszembe jutottak úgy rögzítettem őket. Valamint az időrendet néha megszakítják személyesebb vagy bensőségesebb videók amikről úgy gondoltam hogy helyük van ott. Az egész sorozat nem más mint egy "Ülök és mesélek" monológ.

Aki kíváncsi egy proli életére az fogadja szeretettel ezt az önéletrajzot. Rengeteg sztorival, komoly gondolatokkal ez egy ember élete. "Élj úgy hogy mikor lepereg életed filmje érdemes legyen végignézni."

Az első rész az a családi háttérről a gyerekkorról a pályakezdésről szól. Itt ragadom meg az alkalmat hogy egy elhangzó hibámért elnézést kérjek. Albert Flóriánt az Aranycsapat kapusaként említem míg aztán felvilágosítottak hogy se nem az Aranycsapatban játszott se nem kapus volt. Az én hibám, bocsánat.

Következő rész színtiszta sztorizás a Gazdagréti lakótelep építésén töltött időből. Illető hölgy neve közben eszembe jutott, Csillának hívták. Nem, nem azért emlékszem rá harminc év távlatából.:)))))

A harmadik videó a honvédségről szól. Egy évet voltam katona mert két gyerekesként fél évvel korábban leszerelhettem. 1986 februárjában bevonultam és 1987 februárjában leszereltem. Azért mondom ezt az időpontot mert Magyarország biztonsága az utóbbi fél évezredben, ebben az egy évben volt garantálva. :))))))))))))))))

Itt pedig megemlékezek mestereimről valamint arról hogyan tanultam meg egy olyan géppel dolgozni amivel az elkövetkező húsz évet harcoltuk végig.A videó vége egy kicsit elharapott de én sem csinálhatok mindent tökéletesre.:)))))))))))))))

Ez az epizód néhány szóban érinti a rendszerváltást valamint olyan sztorik hangzanak el amik úgymond csókos munkában estek meg ami azt jelenti hogy főnököknek, műszaki ellenőröknek dolgoztam ingyen "pusziért".:)))))))))))

Válás, újrakezdés, új kapcsolat, Munkahelyváltás még csak otthon aztán a második munkahely meghozta az elhatározást. Menni kell.

Újrakezdés idegenben talpraállás, moralizálás sztorikkal fűszerezve.

Ez megint egy sztorizós rész amiben megemlékezek rég meghalt jóbarátomról Elek Gabiról.

Ez a videó pedig egy mérföldkő. Ebben ledöntöm a saját magamról felállított bálványt és megmutatom a proli negatív oldalát is. Ebben kiderül hogy nem vagyok szent, sőt közelebb állok az Antikrisztushoz. Ez is én vagyok.

Megint sztorizás Elek úrról, a robbantósokról és bemutatom az építőipar romboló ágát.

Megint sztorik, valamint a nyugati és keleti gépek összehasonlítása.

Most pedig megszakítom a sztorik végeláthatatlan folyamát és komolyra fordítom a szót. Ez egy nagyon bensőséges személyes vallomás. Érdemes egy kicsit elgondolkodni rajta.

Akkor egy kicsit oldjuk fel a szomorúságot néhány sztorival.

Sztorik, és jótanácsok hogyan kell a gépkezelést megtanulni.

Ez pedig a disznóvágásokról családi összeröffenésekről szól.

Itt akár be is fejezhetném. Így zajlik egy proli élet. Ha összegyűlik némi sztoriadag akkor folytatom.

Köszönöm hogy elolvastátok hogy megnéztétek.

118 komment

Nehéz kérdés

2018.05.06. 11:47 diggerdriver

Nem szoktam távol tartani magam a politikától, szívesen írok politikai posztokat. Arra mindig ügyelek hogy valahova középre pozicionáljam magam ami sikerül is mert általában az egyik oldalnak sima libsibolsi vagyok a másik oldalnak fidesznyik. Ennél pontosabb visszajelzés nem kell ahhoz hogy tudjam jó úton járok. Magyarországon felálltak a szekértáborok és aki közöttük foglal helyet arra kétfelől lőnek. Nincs közép, nincs mérsékelt, semleges.

RADIKÁLIS kormánypárt és RADIKÁLIS ellenzék van. Én nem bontom fel az ellenzéket ilyen olyan oldalakra, mind egyformán haszonleső ingyenélő percember. Pont mint a kormánypárt. Egyik kutya másik eb. 

Az emberek pedig vagy az egyik vagy a másik oldalra állnak de VAKON hisznek annak az oldalnak amelyik mellé odaálltak.

Az alábbiakban egy olyan esetről szeretnék beszélni amikor nagyon kényelmetlenül éreztem magam. Mikor otthon voltam és a Könyvbemutató utáni beszélgetésen a közönség kérdezett, akkor feltett egy olyan kérdést amire nincs jó válasz. Őszinte válasz van de az nem MINDENKINEK jó.

Azt kérdezték hogy külföldről hazatérve milyennek látom az országot.  

Most erre mit mondjak? Ha azt mondom hogy dögvész és pusztulás akkor az egyik oldalnak leszek szar szemétláda, ha azt mondom hogy fejlődést látok akkor a másik oldalnak leszek orbánseggnyaló. 

Azt mondtam hogy fejlődést látok. Épül szépül az ország és nem akarom azt hazudni hogy ezt nem látom. Erre a reakció az volt hogy merre jártam? Nyilván az volt a válasz hogy kisfalumban Bicskén és Budapesten. Mondtam hogy egyéb vidékekről nincs tapasztalatom. Éreztem hogy kúrva szar helyzetben vagyok. Nem tudok jól válaszolni. Nagyon kényelmetlen szituáció volt.

Elmesélek egy viccet.

A nagygazdát kérdik hogy milyen volt a tavalyi termés? 

-Sajnos elég gyenge volt.

-Mennyi búza termett?

-Több mint előtte.

-Milyen volt a kukorica?

-Olyan sok hogy nem tudjuk hova tenni.

-Napraforgó?

-Rogyásig.

-Akkor mi a baj? 

-A mák. A mák nagyon gyengén fizetett.

Az a gyanúm hogy olyan végletesen megosztott az ország hogy ha BÁRMELYIK oldal csinálna belőle tejjel-mézzel folyó Kánaánt a másik oldal mindig találna valami okot ami szerint élhetetlen az ország. Ez pedig baj. Ezt csőlátásnak hívják. Vagy szemellenzőnek.  A teljesítményt el kell ismerni. BÁRMELYIK oldal érdeme legyen, akkor is.

 Nem a gazdag és fejlődő ország az élhető ország.

Minden évben a hazalátogatásaimkor írtam egy posztot milyennek látom az országot. Az első három poszt a letargiát, a kilátástalanságot a stagnáló vagy éppen romló országképet mutatta be. Az utolsó három a lassan, de láthatóan és érezhetően megindult fejlődést írja le még akkor is ha éppen Kamcsatkához hasonlítom.

Az én kis falum szerencsés helyzetben van. Mikor szoci volt a kormányzás szoci volt a polgármester, mikor a Fidesz kormányzott fideszes volt a polgármester. Így aztán mindig fejlődtünk. Ismerek olyan falut ahol ennek éppen az ellentettje volt és ott alig történt valami. 

A baj az hogy nem a fejlődés vagy a gazdagság tesz élhetővé egy országot. Az Arab Emírségeket sem mondanánk élhető országnak a gazdagságuk ellenére sem. Magyarország egy fejlődő épülő szépülő ország ami még mindig nem élhető ország.  Valami piti dologgal valami aprósággal de mindig elbasszák a kedvező összképet. Élhető országban ha metró jegyet akarok venni akkor az automata három fizetési opciója közül mind a három működik. Ha busz jegyet akarok venni akkor nem kell sorszámot húznom. Ha beülök a hivatal fényképezőgépe elé útlevél készítésekor nem romlik el a gép. Ha bemegyek egy hivatalba nem romlik el a nyomtató. Ha bemegyek egy bankba nem omlik össze az internet. Ha autót veszek akkor utána leülök otthon a számítógép elé és együltő helyemben elintézem a biztosítást az útadót a parkolási engedélyt és egy lépést sem kell tennem hogy át legyen iratva a nevemre az autó. Ha tönkremegy a bérletkártyám akkor ott a metróállomáson adnak egy újat INGYEN és feltöltve olyan összeggel amit én MONDTAM. 

A jelenlegi politikai kurzus kormányoz. Egy utolsó szemét korrupt banda de kormányoz. Legutóbb az ország kinyilvánította hogy jóban rosszban korrupcióban de a Fidesz mellett van. Ha kérhetném NE matekoljunk. A TÖRVÉNYESEN megválasztott kormány által TÖRVÉNYESEN módosított választási törvény TÖRVÉNYES felhatalmazást ad nekik a kormányzásra. Kétségbe lehet vonni, lehet tüntetni, sőt ha az ellenzék fejre áll és levizeli magát akkor is a következő négy évben Fidesz kormány lesz.

Szólásszabadságot korlátozó, korrupt, embereket megfélemlítő, kirúgató, adóhivatallal fenyegető és tönkretevő, arrogáns és pökhendi kormány fog kormányozni. Viszont a zsebekbe több jut. Nekik is nektek is. 

Próbálok középen maradni. Rühellem a hit, erkölcs, hagyomány, nélküli liberális szabadosságot és rühellem a népnemzeti melldöngető, turulmagyarkodást.

Tisztelem a lokálpatriotát és elutasítom a nacionalistát.  

Mindazonáltal szomorúan látom hova tartunk. Olvasom hogy valamelyik bevásárlóközpontban leverték egy zsidó fejéről a kipát. Vajon az elkövetőben milyen érzések és indulatok lehettek? Hogy jut el egy ember idáig? Mi a folytatás? Mi a következő lépés? 

Valamelyik nap néztem a Youtube-on "A halál 50 órája" című remek filmből a német páncélosok indulóját.

https://youtu.be/5mng4yJ8yk4?t=1

Olvasom a hozzászólásokat és akkor akadtam az alábbi "gyöngyszemre". A hozzászóló elismeri a német katonák felkészültségét valamint elismeri hogy nem mind volt náci. A válasz magáért beszél.

Itt tartunk:

 

Egyszeruen fantastic ,,a legjobb katonak a foldon ,,egy rossz erdek erdekeben mentek a halalba ,,,En mint izraeli katona jol tudom hogy nem minden nemet katona volt nacci
pákó mapper
Jokoko Lopopo Akkor halj meg rohadt zsidó"

155 komment

süti beállítások módosítása