HTML

Ass blaster

Friss topikok

  • lenn a bánya mélyén: @Horthy Miklós cselédje: egyszer találkoztál vele? És hogy ismerkedtetek meg? Mikor kezded a tanf... (2019.01.16. 23:30) Gyerekiahóra...
  • balcán maxval birca: A mozi olyan, mint az írógép. Az idő eljárt felette. (2019.01.15. 05:24) A mi kis Mozink.
  • KissGecihuszár: @diggerdriver: Ott a Dévényi Tibibáféle 10 pontos labda!!! @Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:... (2019.01.10. 10:13) A ló túloldala (2)
  • Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: @Occam beretvája: Mert leginkább már csak röhögök azon,amiért régen még anyáztam!:)) (2019.01.09. 12:48) A ló túloldala (1)
  • Kövérmadár [swe]: @Konni: Most miert? Azert gondolod igy, mert a szomaliai emberszabasu mindent megdug, ami az utja... (2019.01.02. 06:10) Egy marék por

Címkék

A ló túloldala (2)

2019.01.07. 20:59 diggerdriver

Na szóval...

Tegnap reggel nekiálltam írni. Egész nap a billentyűket vertem, aztán átnéztem és beélesítettem. Elég kemény írásra sikeredett vártam hogy kicsontozzanak vagy a libsik vagy hazaffyak. Vagy mindkettő. Gyanús volt hogy olyan lájtos kommentek jönnek. Mi a fasz? Nézem a posztot a felétől hiányzik. Óhogybazdanyád...Nem vagyok összeesküvés hívő de a cenz ura betette a lábát ide? Azonnal kitettem az 1-es számot hogy még folytatása következik, amit most írok. 

Ott hagytam abba hogy az EU ügyel arra hogy a tej az tej legyen a lófasz pedig mindenkinek lófasz maradjon. Na és ebben az esetben mi a pálya? Vettem kúrva drágán hársmézet a LIDL-ben. Annyi hárs volt benne mint térdkalácsban mazsola. Persze, tudom hogy termelőtől meg piacon meg a Józsi bácsitól. Egyrészt az sem garancia hársmézre, akkor ilyen alapon mehetünk lisztért a molnárhoz, vízért a patakra, húsért az erdőbe. Másrészt meg miért van az EU aki garantálja hogy a hársméz hársméz legyen? 

Térjünk át közérdekűbb témákra. Két politikai esemény volt otthon ami kiverte a biztosítékot. Az egyik Kunhalmi Ágnes "Visszapattanok az ajtóról" művészi előadása.</p>

Ez olyan szánalmas blama volt hogy ennek a nőnek soha az életben nyilvánosság előtt megjelenni nem szabadna. Mindig azt hiszem nincs már lejjebb, pedig van. Például mikor egy szobrot kora hajnalban sötétben bontanak el és visznek máshova.

Basszátok meg csak ennyire telik Fideszéktől? Suttyomban orvul alattomban? Nem az eltávolítást bírálom hanem a módját. Egy tökös kormánynak ezt teljes mellszélességgel vállalni kell vasárnap délben mikor minden ellenzéki birka ráér. Mi volt ez? Milyen kisstílű pitiáner megoldás? Féltek bazmeg? Kitől? ETTŐL az ellenzéktől? Na ez a szégyen. 

Azt kell mondanom hogy amióta innen hazajárok még ilyen rossz közhangulatot nem láttam. Mi történik? Fejlődik az ország. Pörög a gazdaság. Munkaerőhiány van. Nőnek a fizetések. Mindenhol felújított épületek, terek utcák. Tisztaság. Jó adórendszer, jó családpolitika, jó migránspolitika, jó külpolitika. 

Mi a baj?

Az kérem szépen hogy vazallus ország épül. Az hogy Döbrögiek országa épül. A seggnyaló hajlékony gerincű boldogul a többinek kuss van. Ha egy kormányközeli Döbröginek megtetszik Márti néni pincsikutyája akkor holnap az már a Döbrögi portán ugat. Bármelyik Csák Máténak bármi megtetszik bármikor elveheti. Aki pofázik holnaptól nincs munkahelye. A nyugdíjas mamának megsúgják hogy ne nagyon szidja a kormányt a piacon mert van egy gyereke aki közalkalmazott és talán az is akar maradni. 

Persze a magyar rebellis nép. Minél jobban taszigálják egy irányba annál jobban betart és ellenáll. Az egész Kárpát medence egy szótól hangos. TOLVAJOK. Soha annyit nem hallottam ezt a szót mint az utóbbi két hétben.  Tolvajok, tolvajok, tolvajok. Tolvaj Orbán, tolvaj Fidesz, tolvaj Mészáros. Ez hallatszik mindenhonnan. Jobban rájukégett már mint Gyurcsányra Öszöd. A lopás a mérce, az összehasonlítási alap. A fideszes nem azt mondja hogy mit csinál jól a kormány hanem hogy a másikak is loptak. Jön rá a kontra hogy azok tolvajlásban ipari tanulók sem voltak a mostaniakhoz. Kérem szépen Magyarország eljutott oda hogy a lopás MÉRTÉKE alapján ítélnek meg egy politikust. Fel se merül hogy bármelyik becsületes lenne. Az kétségtelen kész tény hogy MIND lop. Ez igen. Ez morál. Ez közerkölcs. Ezért a ló túloldala a poszt címe. Azt hiszik hogyha löknek a népnek némi koncot akkor hálásan megnyalják a kezüket. Nem tudják hogy a felszín alatt iszonyatos indulatok feszülnek.

A kormány minden intézkedése a megalkuvás a behódolás a ne szólj szám nem fáj fejem irányába tereli a népet. Elvették a TAO-t a színházaktól. Jónéhány független színház bezár a többiek kénytelenek lesznek az önkormányzatoknál kuncsorogni. Nyilván kapnak pénzt de "majd kérünk valamit Pelikán elvtárs". Aztán egyszer majd egy irodában elhangzik hogy van az a londoni árokásó akinek nagy sikerrel fut a blogjából készült darab. Nem kell propagálni a nyugatot. Nem kell bemutatni hogy meg lehet ott kapaszkodni. Játsszátok helyette a Timúr és csapatát. 

Azt hinnénk hogy legnehezebb dolguk az egyenes gerincű elveikhez hű embereknek van. Pedig nem. Az egyensúlyozó emberek dolga a legnehezebb. Mit csináljon? Behódoljon vagy ellenálljon? Emberek vannak alá beosztva, családok mindennapi kenyeréért felel. Ér annyit a gerinc, ér annyit az elv hogy emberek, családok életét tegye kockára? Iszonyatosan nehéz kérdés ez.

Nem tudom hogy a fent leírtak mögött van-e valóságtartalom. Hogy valóban olyan sokat lopnak-e, vagy tényleg szankcionálják a bírálatokat. Viszont azt tapasztaltam hogy ott most ERRŐL szól minden. Egy politikus azt mondta egyszer hogy nem csak becsületesnek kell lenni hanem annak is kell látszani. Hogy az első kitétel mennyire érvényes a politikusokra azt nem tudom de a második állításból egy betűt sem tartanak be az biztos. 

Befejezésül még valamit. Az Orbán kormánynál alkalmasabb vezetői nincsenek most Magyarországnak. Sőt azt is állítom hogyha a jelenlegi ellenzék marad akkor Orbán unokájának is biztosított a miniszterelnöki szék. Szeretném hangsúlyozni hogy ez az utolsó bekezdés nem az Orbán kormány dicsérete volt. Csak hogy értsük egymást.

270 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://diggerdriver.blog.hu/api/trackback/id/tr914545454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval balcán bircaman · http://bircahang.org 2019.01.09. 06:07:41

@Ellenzéki Tüntető:

A helyzet drasztikus. Londonisztánban mosogat 2,5 millió magyar, a munkanélküliség 101 %, átlag minden 10 diákból 11 éhesen zuhan ki a padból.

De miért nem lázad a nép? Nos, 3 okból:
- mert a MTV-ben nem olvasták be a nép 5 pontját,
- rettegés van az országban,
- mert Zorbán betiltotta az internetet vidéken, így nem jutnak el hírek Bp. határán kívülre.

Már érted?

MACISAJT1 2019.01.09. 07:09:40

Ez az eftársak...:P
nepszava.hu/3021037_sargentini-az-ellenzekkel-tuntetett-brusszelben

" magyarországi jogállam helyzetét bíráló európai parlamenti jelentés szerzője mellett, a szocialista Ujhelyi István és a DK-s Molnár Csaba EP-képviselők mondtak beszédet, de szót kapott Kendernay János, az LMP elnökségi tagja, valamint Németh Balázs a Momentum képviseletében. A Párbeszéd EP-képviselője, Jávor Benedek nem tudott részt venni a megmozduláson, felszólalását az egyik munkatársa olvasta fel. Sargentini beszédében sürgette a tagállami kormányokat, hogy végre hozzanak döntéseket a tavaly szeptember óta zajló 7. cikkelyes eljárás keretében, mert eddig “semmi nem történt”. Molnár Csaba a Fidesz pártcsaládját, az Európai Néppártot bírálta, amely “a korrupt, velejéig romlott Orbán-rendszert védelmezi”. Ujhelyi István azt hangsúlyozta, hogy “magyarnak lenni ugyanolyan fontos, mint Európában maradni”, és felszólított, hogy “tartsuk Magyarországot Európában”. Az LMP-s Kendernay János azt vetette az Orbán-kormány kormány szemére, hogy az országot szerelőüzemmé alakította át. A momentumos Németh Balázs beszéde végén felolvasta az ellenzék ötpontos követelését, majd meggyújtott és magasba tartott egy lila füstbombát — a több hete tartó tiltakozóhullám jelképét."

Csodálom hogy szar hentini mellett tavarest nem hívták meg hogy többen legyenek..:P Ja és kohn bendit?

Nyihihi

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.09. 07:52:16

@MACISAJT1: Ennél bugyutább tervképzelgést már rég láttam. Talán kádár ötéves terveihez, vagy a sorosnak kikiáltott orbán tervhez hasonlíthatnám. Ez nem is terv, csak fideszmajmok elképzelései arról mit akarhat a politikai ellenfele. Konkrétumokat nem tartalmaz, így értelmetlen maszlag, ahogy a soros tervről szőtt fantazmagória is. Mindenesetre a hozzád hasonlatos fideszbirkák megkajálták a jelek szerint. És ez volt a céljuk hogy a birkáikat úgy terelgessék, hogy rájuk szavazva tovább lophassanak.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.09. 07:52:16

@MACISAJT1: Ennél bugyutább tervképzelgést már rég láttam. Talán kádár ötéves terveihez, vagy a sorosnak kikiáltott orbán tervhez hasonlíthatnám. Ez nem is terv, csak fideszmajmok elképzelései arról mit akarhat a politikai ellenfele. Konkrétumokat nem tartalmaz, így értelmetlen maszlag, ahogy a soros tervről szőtt fantazmagória is. Mindenesetre a hozzád hasonlatos fideszbirkák megkajálták a jelek szerint. És ez volt a céljuk hogy a birkáikat úgy terelgessék, hogy rájuk szavazva tovább lophassanak.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.09. 07:57:22

@maxval balcán bircaman: Persze, egy 300 milliós állam él a 2 millió munkás és közmunkások tömegét adó törpeállam rabszolgamunkájából. Ezt a faszságot melyik fideszgyűlésen hallottad, vagy melyik fideszpropagandaadó böfögte a pofádba? A tény, hogy a magyar gazdaság légyfing az eu-hoz képest.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.09. 08:04:09

@maxval balcán bircaman:
"De miért nem lázad a nép?"
Azért mert a magyar szolganép. Méghozzá rabszolganép. Ferenc jóskát 68, Kádárt majd 40, horthyt 25-ig szolgálta, és orbán seggét is élete végéig fogja nyalni úgy hogy közben európa hulladékává válik, mint korábban. A történelem ismétli önmagát.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.09. 08:14:16

@Brix: Én meg erkölcsi okból nem támogatom orbánt. Egy szarfaszú kis sunyi jogásztolvaj, aki lop, csal hazudik a hatalma megtartása érdekében, hogy tovább lophassa az eus pénzeket. Az anyagiakhoz semmi köze, kit támogatok, előtte is sok pénzem volt, meg alatta is, mivel nem politikusbűnözőktől függök, hanem a magam erejétől.

maxval balcán bircaman · http://bircahang.org 2019.01.09. 08:58:26

@szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi:

Ellenkezőleg. A magyarok fellázadnak a nagyurak ellen. Pont ezt tudta kihasználni Orbán.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.09. 09:20:35

@maxval balcán bircaman: No majd akkor órbán sith nagyúr ellen is felfognak lázadni? Nem hiszem, kinyalják neki is a seggét a szolgái, ahogy korábban minden nagyúr seggét kinyalták. Orbán nem különbözik sem horthytól, sem ferencjóskától, sem kádártól, ugyanúgy a népe nyakán élősködik, várat épít meg stadionokat magának. Van egy szűk kör, akik igen jól élnek orbánhorthyból, a nép meg elvan ahogy tud, mint korábban. Épp ezek a nagyurak ellen lenne jó a demokrácia, amiben nem lehetne évtizedekig uralkodnia valakinek, mint a királyoknak. De az orbánnak nem volt jó, akkor nem lophatott annyit.

maxval balcán bircaman · http://bircahang.org 2019.01.09. 09:27:49

@szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi:

Miért lázadna a nép a jól dolgozó vezető ellen? Ha majd lesz jobb nála, akkor fellázadnak ellene.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.09. 09:30:33

@maxval balcán bircaman: A profitot nem lopják hanem termelik. Egy politikusnak nincs gazdasági teljesítménye, kizárólag az emberek és a gazdasági szereplők munkájából tud lopni, amit szétoszt a seggnyalói között. Orbán is ilyen, ahol tud lop. Orbán tevékenységét akkor lehetne magasztalni, ha nem dőzsölne, és nem csak a haverjait gazdagítaná, hanem a teljes magyar népet. Akkor nem beszélhetnénk lopásról sem. De erről szó sincs, orbán nem a magyar nemzet vezetője, csak egy kisebbségben lévő fideszes tolvaj népség tolvaj vezetője, aki a magyar nép munkájának eredményét átcsatornázza a seggnyalóihoz, akik lassan már az évszázadok alatt meggazdagodott nyugati tőkések vagyonát is lehagyják pár év alatt.

maxval balcán bircaman · http://bircahang.org 2019.01.09. 09:38:34

@szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi:

Ha az egy adott ország által megtermelt profit másik országot gazdagít, az lopás.

A politikus feladata a saját országa helyzetének javítása.

Jó hír, hogy lassan lesz már pár magyar nagytőkés is.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.09. 09:43:44

@maxval balcán bircaman: Pont ezt ecseteltem az előbb, hogy a magyar nem lázad, mivel rabszolganép. Elvan egy tolvaj vezérrel is évtizedekig, szegénységben(amiről ő azt hiszi hogy gazdagság, mert tudott venni pár millióért egy tízéves rozzant nyugati kocsit) . Elég csak végignézni ezt a szerencsétlen nemzetet, mindenki tizenéves autókon jár, égeti a szemetet, hogy meg ne fagyjon, eszi a miészaros által termelt hulladékot, vagy a nyugat által idebaszott csökkentett kalóriájú élelmiszert, mert csak arra futja, issza a sörnek álcázott szénsavas kukoricaléből készült kotyvalékát. Elég csak végigmenni kocsival a magyar vidéken, omladozó házak, putrikban nyomorgó lakosság, sár, mocsok szemétfüstöt okádó kémények. De azért a fideszes polgármester irodája, vagy eus pnzből frissen épült gőzfürdője márvánnyal van kikövezve. Elég csak végignézni vidéken a boltokban sorban állók kosarait: budget tejek, vizek és élelmiszer minden kosárban. Majd amikor kitolják a kosarukat a rozzant, rozsdás likaktól hemzsegő tizenéves kocsijaikba, miközben hajléktalan koldusok kéregetik a kosarukban megbúvó filléres érméiket, akkor meg lehet ízlelni a felbukkanó magyar valóságot.

maxval balcán bircaman · http://bircahang.org 2019.01.09. 09:50:56

@szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi:

De, lázad, se sose azért, hogy nagyurakat segítsen hatalomba.

Atya Isten, a magyarok nem a leggazdagabbak a világon??? S erre most jöttél rá?

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.09. 09:55:11

@maxval balcán bircaman: Mai globális világunkban az országok nem különülnek el úgy, ahogy szeretnéd. A vállalkozó mindenhol vállalkozó, igaz a német sokkal jobb, mint a magyar mert az piaci versenyben edződött és az elmúlt évtizedekben onnan már kihullott a férgese, akik csak az állam nyakán élősködtek. Ha egy német kínában fektet be az ugyanolyan vállalkozó mint a kínai, nincs különbség. A megszerzett profitjával meg azt csinál, amit akar. Ne irigykedj a sikeres nyugati vállalkozóra, hanem csináld utána valós piaci versenyben, nem orbán és az eu csöcsén csüngve, pusztán a magad erejből, tudásoddal, kreativitásoddal. Ja, hogy a munka és tanulás önerőből az keserves számodra, és könnyebb orbán faszát szopni az ingyenpénzért? Hát akkor baszkikám így jártál, hosszabbtávon így is úgyis elbuksz, mert nem tanulsz meg önállóan minőséget termelni.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.09. 09:55:11

@maxval balcán bircaman: Mai globális világunkban az országok nem különülnek el úgy, ahogy szeretnéd. A vállalkozó mindenhol vállalkozó, igaz a német sokkal jobb, mint a magyar mert az piaci versenyben edződött és az elmúlt évtizedekben onnan már kihullott a férgese, akik csak az állam nyakán élősködtek. Ha egy német kínában fektet be az ugyanolyan vállalkozó mint a kínai, nincs különbség. A megszerzett profitjával meg azt csinál, amit akar. Ne irigykedj a sikeres nyugati vállalkozóra, hanem csináld utána valós piaci versenyben, nem orbán és az eu csöcsén csüngve, pusztán a magad erejből, tudásoddal, kreativitásoddal. Ja, hogy a munka és tanulás önerőből az keserves számodra, és könnyebb orbán faszát szopni az ingyenpénzért? Hát akkor baszkikám így jártál, hosszabbtávon így is úgyis elbuksz, mert nem tanulsz meg önállóan minőséget termelni.

Minden ballib bérretteg 2019.01.09. 09:55:56

@szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi:

Azzal nincs gond ha megveted és lenézed a magyarokat.
Azzal már inkább, hogy zokon veszed ha a magyarok is ezt teszik a magadfajta ballib férgekkel.

maxval balcán bircaman · http://bircahang.org 2019.01.09. 09:58:34

@szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi:

Nem létezik piaci verseny. Ezen az alapon játsszon együtt a nyugdíjas csapat a világbajnokkal.

Aki a pénzt megtermeli, s keveset kap belőle az nem tud versenyezni azzal, aki erőfölényéből képes elvenni a nagyobb részt magának.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.09. 10:03:48

@maxval balcán bircaman: A magyar nagytőkés hulladék. Fingja nincs arról hogyan kell valós piaci versenyben termelni, mivel egész életében orbán faszát szopta, és az ingyen eus és állami pénzért kuncsorgott a pártirodán. Mint a magyar foci, ugyanolyan szemét az orbán által kényszeredetten létrehozott tőkési köre is. Max.ilyen kettőrule rongyok előállítására képes, amit még a macskámra se húznék fel. Egy valós piaci versenyben ezek a nagytőkésnek nevezett microtőkések arra nem lennének képesek, hogy a seggüket kitöröljék.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.09. 10:03:48

@maxval balcán bircaman: A magyar nagytőkés hulladék. Fingja nincs arról hogyan kell valós piaci versenyben termelni, mivel egész életében orbán faszát szopta, és az ingyen eus és állami pénzért kuncsorgott a pártirodán. Mint a magyar foci, ugyanolyan szemét az orbán által kényszeredetten létrehozott tőkési köre is. Max.ilyen kettőrule rongyok előállítására képes, amit még a macskámra se húznék fel. Egy valós piaci versenyben ezek a nagytőkésnek nevezett microtőkések arra nem lennének képesek, hogy a seggüket kitöröljék.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.09. 10:08:06

@maxval balcán bircaman: Már hogyne létezne piaci verseny. Csak innovatív, kreatív minőségi terméket kell létrehozni, amire a világ kíváncsi és megveszi azt. A másik utánzásával, pszichopata fideszes jogászpolitikusok által meghatározottak szerint viszont ilyet képtelenség létrehozni.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.09. 10:08:07

@maxval balcán bircaman: Már hogyne létezne piaci verseny. Csak innovatív, kreatív minőségi terméket kell létrehozni, amire a világ kíváncsi és megveszi azt. A másik utánzásával, pszichopata fideszes jogászpolitikusok által meghatározottak szerint viszont ilyet képtelenség létrehozni.

KissGecihuszár 2019.01.09. 10:12:30

95%-ban telitalálat, tehát -különösen a záró gondolatok- gyaksira 5-ös osztályzatot érdemel! Ezek vagyunk mi, átlagmagyarjai; végtelenül naivak, birkák és jobbágylelkűek; ez már bebizonyosodott a '90-es évek eleji nettó k.oszban, mikoris a taxisblokádot nem használtuk fel arra, amire jó lett volna, azaz megmutatni a mindenkori el presidente jelölteknek, hogy merre van az amarra, azaz hol húzódik a vasbeton kerítés, melynek ha nekiszaladnak, akkor csúnyán fájni fog a burácska, feltéve hogy egyáltalán nem loccsan szét...
A csúti szotyi köpködő véglény már csak egy következmény, kortünet, az elkúrt módszerváltás szomorú következménye, ugyanúgy mint a pufajkás horn gyulánk, D209 petink, fletó pajti, gordonka és úgy en bloc az őket körbevevő ex mszmp-s , ÁVÓ-s, III/III-as népnyúzó slepp, lendvay ilditől kovácsi lacin át egészen suchmann tomcsiig, kuncze gabitól az szdsz hulladékain keresztül a kisz titkár kövér lacáig, kinek csak a szennylé ömlik a pofájából, hasonlóan a népszabi egykori "fenegyereke, bajer elvtársig. Ez van, ez a (jelenlegi) választék a hatalom, illetve a TV székház ostromakor "brillírozó" ellenzéki figurák az ellenzék térfelén. Hogy ez így mire lesz elég? jó kérdés, de az tutifix, hogy ez a vircsaft sokáig így nem folytatható, egész egyszerűen azért nem, mert nem jön ki a matek; egy ily mértékben öregedő, csökkenő, fogyó aktív korosztályú társadalom képtelen lesz működtetni az országot, ellátni a napi kötelező feladatokat, megtermelni azt az adó és járulékbevételt, mely mindenképp szükséges ahhoz, hogy quasi európai módon élhessünk az ország nagyjából egészén!

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.09. 10:16:42

@Minden ballib bérretteg: Lenézem, mint a rühes szart. De nem a magyarokat mindet, csak aki ilyen orbánféle hulladékokat évtizedekig hatalomban tartanak, azokat. Mert nem minden magyar szolgálja a rühes tolvaj politikuskutyákat, akinek volt egy kis esze, már rég elment nyugatra, hogy igaz érdekeket szolgáljon, szabadon, békében fülkeforradalom nélkül. A magyar szót a fideszes riherongyokkal azonosítom. Aki nem a fidesz seggét nyalja az nem is magyar, hanem szabad európai állampolgár és ember.

Jakab.gipsz 2019.01.09. 10:35:15

@szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi: @KissGecihuszár:

Nincs alku !

Magyarország nem alkuszik meg soha sem a sátánfajzat Soros, politikailag korrekt neoliberális csőcselékével, a nyitott társadalmat pedig kenjétek a hajatokra.

És nem kell a pénzetek, se.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2019.01.09. 10:38:46

@KissGecihuszár:
Hogy vagy barátom? Mi személyesen is ismerjük egymást.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.09. 10:42:12

@Minden ballib bérretteg: De bocsánat rosszul fogalmaztam, mert nem ti vagytok magyarok, hanem a rajtatok kívül állók. Ti egyszerűen csak fideszes hulladékoknak vagytok nevezhetők, nem magyarnak. Az orbáni-koppányi logika szerint, akkor Szent István sem volt magyar mivel a németekkel szövetkezett a népe fennmaradása érdekében. Az orbáni pogánylogika szerint aki nem őt követi az nem is magyar. Szerintem meg aki nem az európa barát Istvánt(Újhelyi), hanem a rebellis, csak a saját önös érdekeit néző Koppányt(a pogány orbán) követi, az a nem magyar.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.09. 10:43:49

@maxval balcán bircaman: Legalábbis a te beszűkült, elmaradott, középkori agyadban mindenképp.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.09. 10:43:50

@maxval balcán bircaman: Legalábbis a te beszűkült, elmaradott, középkori agyadban mindenképp.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.09. 10:49:29

@maxval balcán bircaman: Azt rosszul tudod. A helyi modern tőke a piaci verseny során alakult ki. Az orbáni hűbérrendszer a középkori magyarországra volt jellemző, ahol a királyhoz hű seggnyalókat földbirtokkal jutalmazták. Elavult. Ilyen napjainkban a fejletlen, feudális maradványokkal rendelkező banánköztársaságokra jellemző.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.09. 10:49:30

@maxval balcán bircaman: Azt rosszul tudod. A helyi modern tőke a piaci verseny során alakult ki. Az orbáni hűbérrendszer a középkori magyarországra volt jellemző, ahol a királyhoz hű seggnyalókat földbirtokkal jutalmazták. Elavult. Ilyen napjainkban a fejletlen, feudális maradványokkal rendelkező banánköztársaságokra jellemző.

Minden ballib bérretteg 2019.01.09. 10:52:24

@szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi:

Hát ez kurvajó. A Gyurcsány seggnyaló magyargyűlölő konzum idióta rájött, hogy ha a magyarokat szidni, magyar emberek körében nem menő... :DDD

Bár kicsit későn, miután kétszer is leírtad az igaz ballib hazaáruló tetvek valódi álláspontját ! :DDDD

balcán maxval birca · bircahang.org 2019.01.09. 10:54:09

@szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi:

Nem éppen. A nyugati nagytőke masszív állami bevatkozással lett az, ami. Az angol tőke gyakorlatilag az angol korona félhivatalos ügynöksége volt.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.09. 11:06:11

@Minden ballib bérretteg: Kérdés hogy mit nevezel ugye magyarnak. A magyar elnevezést a fidesz találta ki magának, még az ország elnevezését is megváltoztatta, jóformán kisajátitotta, így lehet arról beszélni hogy csak a fideszes magyar, legalábbis az orbáni buta jogászlogika, szerint. Először erre gondoltam. DE más nemzetek hívják eme nemzetet hunnak, ungarnak stb. is, azt hogy magyar nem is érti más, ki se tudja mondani. Tehát akkor úgy fogalmazok, hogy a fideszes magyar az buta szolga, az európai hun magyar pedig felvilágosult.

Mi van lipsik ? Már megint nem bukott az Orbán ? 2019.01.09. 11:07:26

"Azt kell mondanom hogy amióta innen hazajárok még ilyen rossz közhangulatot nem láttam. Mi történik?"

Nevetsegesen gyermeteg, ahogy a kulfoldi es hazai libbantak ennyire eroltetetten probalnak forradalmi hangulatot teremteni, hogy mindennap ezerszeresese nagyitva leirjak,hogy itt mekkora nepharag van. Mikozben a valosagban 2-3 ezer fizetett karacsonyfa gyujtogato veri magat az utcakon. De hiaba irja meg mostmar mindennap a Nyujorktajmsz hogy mar biztosan diktatura van es itt a vilagvege, tamogatottsaguk tovabbra is NULLA.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.09. 11:15:44

@balcán maxval birca: Az a cég, amelyiket pusztán az állam seggnyalás szerint feltőkésít, még nem fog önmagában sikeressé válni. Sőt az állami beavatkozások miatt az ilyen cég elsatnyul, elkényelmesedik, mert nem kell a fennmaradásához semmilyen szakmai teljesítmény, elég a sorozatos seggnyalás. Mint kádár idejében, úgy fognak ezek is valós piacok nélkül összeomlani. A német többmilliós piac nem fog a mészaros gülü- vagy matolcsy két szép kusza szeme miatt a termékből vásárolni, de a gazdag magyar se. Öröm lesz nézni, ahogy hamarosan az eme elvek alapján felfújt kommunista kínai gazdaság is hamarosan kártyavárként fog összeomlani.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.09. 11:18:59

@Mi van lipsik ? Már megint nem bukott az Orbán ?: Forradalmi hangulatot orbán teremt saját magának, amikor mindenki ellen harcol, még kormányon is tüntettet maga mellett. Szánalmasan pszichopata felfogás.

maxval balcán bircaman · http://bircahang.org 2019.01.09. 11:19:07

@szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi:

Ha már erős a cég, akkor esetleg versenyzehet. Addig nem. Ez volt a szingapúri-japán-tajvani-koreai modell is. S ez az a pár kevés eset a perifériáról való felemlekedése.

A kelet-európai modell, hogy adjunk oda mindent idegeneknek, s azok majd adnak morzsákat a profitból nem működik sehol, sehol se hozott felzárkózást.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.09. 11:23:53

@Mi van lipsik ? Már megint nem bukott az Orbán ?: Az egyébként nagyon jó, ha túlságosan elbízzátok magatokat. Annál keservesebb lesz a bukásotok. Legalább elvakultok kellően az orbáni isten fényében, és nem veszitek időben észre a folyamatokat. Ez nagyon jó. Bízzátok el magatokat még jobban, mert az elbizakodott ember elvakult is egyben.

Quercus Csaba 2019.01.09. 11:32:16

@Mi van lipsik ? Már megint nem bukott az Orbán ?:

A poszt-toló egy vérlibsi.
Este lefekvés előtt Soros fényképét csókolgatja, a fiát csak Gyurinak hajlandó szólítani, pedig Dezső, és "Orbán egy geczi" feliratú pólóban ássa az árkot Londonban.

Mit vársz egy ilyentől?

hidroponi 2019.01.09. 11:36:30

munkanelkuliseg:
-3 honap utan kikerulsz a nyilvantartasbol
-500-800 ezer ember nyugaton

inflacio:
a mama es asszonyhotelbol szabadulj ki a valosagba!
elelmiszerek inflacioja 5-10%

porog a gazdasag:
EU-s + adopenzbol a barati oligarchak nyerik a tendereket tularazva, majd kiosztva felpenzert a szakmanak.
kulfoldi cegek allitjak elo a gdp nagyreszet.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.09. 11:36:46

@maxval balcán bircaman: Aki nem versenyzik soha, erőssé se válik soha. Az orbáni oligarchák kellően elkényelmesedtek a politikai seggnyalásban, dől az eus lóvé nyakra főre ellenőrizetlenül, egy valós piaci helyzetben ezen cégek percek alatt elhullanak, mert se modern termelőeszközeik, sem képzett szakembereik nincsenek, csak seggnyalóik. Csak meg kell nézni a kivitelezett építőipari munkákat, amelyeket ezen magukat profinak nevező csőcselék cégek átadtak. A térkövek süllyednek, az épületek beáznak, vízelvezetés híján úszik minden, az átadott utak süllyednek felfoszlanak, a milliárdokért telepített led lámpáik pislákolnak, pár év múlva lehet mindent újrakezdeni. A minap jártam hévizen, feltúrták az egész várost minuszokban betonoznak, kapkodva ordenáré módon térköveznek(mintha a kutya faszának a letérkövezésétől beindulna a fenntartható gazdasági fejlődés) A térkövezés amúgyis szakértelmet kíván, hányaveti alapozás, vízelvezetés hiánya után az egész pár év után kráterré válik.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.09. 11:40:28

@Quercus Csaba: Azért az értelmi színvonal magas szintjét jelzi, ha valakinek mindenről egy spekuláns múmia jut az eszébe. Nem csoda ezekután, ha le van birkázva mind.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.09. 11:40:29

@Quercus Csaba: Azért az értelmi színvonal magas szintjét jelzi, ha valakinek mindenről egy spekuláns múmia jut az eszébe. Nem csoda ezekután, ha le van birkázva mind.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.09. 11:46:21

@szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi: Azt kihagytam a hévizi profi munka ecsetelése során, hogy tél közepén a nagy mínuszokat megelőzően a térkövek közé dísznövényeket ültetnek, locsolgatnak ezek az észkombájnok. Majd tavasszal visszamegyek, megnézem hány darab maradt a több millióért vásárolt bokorból, sövényből.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.09. 11:46:22

@szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi: Azt kihagytam a hévizi profi munka ecsetelése során, hogy tél közepén a nagy mínuszokat megelőzően a térkövek közé dísznövényeket ültetnek, locsolgatnak ezek az észkombájnok. Majd tavasszal visszamegyek, megnézem hány darab maradt a több millióért vásárolt bokorból, sövényből.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.09. 11:58:12

@maxval balcán bircaman: Már hogyne tudnál. Csak jó ötletek kellenek és kitartó szakmai munka. Egyébként meg ha ilyen könnyen feladod, sose vállalkozz, mert tényleg elbuksz. Senki nem írta, hogy ha elkezdesz autót gyártani egyből a BMW-vel versenyezz. Szép lassan haladva lépésről lépésre kell egy sikeres vállalkozást fel~píteni, olyan nem létezik, mint ez a szarfasú m~szaros, hogy pár év alatt milliárdossá válsz. A BMW is több mint száz év alatt vált meghatározó autógyártóvá, nem pár év alatt. Aki kapzsi és korrupt, mint az orbán oligarchák, azok hamar el is buknak. Ebben olyan biztos vagyok, mint a huzat. Kiváncsi leszek hol lesznek húsz év múlva ezek a szarfaszúak. Csányi is azért lett ami, mert ért a pénzügyekhez. Ezt a semmirekellő, orbánseggyaló mészarost megkérdezik a cégeiről, csak dadog, mint egy hülyerek az iskolában. Fingja nincs semmiről, ha egyáltalán meg tud szólalni és mer nyilatkozni. Mészaros tehetségtelenségét az is bizonyítja, hogy orbán előtt egy senki volt, pedig volt vállalkozása.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.09. 11:58:13

@maxval balcán bircaman: Már hogyne tudnál. Csak jó ötletek kellenek és kitartó szakmai munka. Egyébként meg ha ilyen könnyen feladod, sose vállalkozz, mert tényleg elbuksz. Senki nem írta, hogy ha elkezdesz autót gyártani egyből a BMW-vel versenyezz. Szép lassan haladva lépésről lépésre kell egy sikeres vállalkozást fel~píteni, olyan nem létezik, mint ez a szarfasú m~szaros, hogy pár év alatt milliárdossá válsz. A BMW is több mint száz év alatt vált meghatározó autógyártóvá, nem pár év alatt. Aki kapzsi és korrupt, mint az orbán oligarchák, azok hamar el is buknak. Ebben olyan biztos vagyok, mint a huzat. Kiváncsi leszek hol lesznek húsz év múlva ezek a szarfaszúak. Csányi is azért lett ami, mert ért a pénzügyekhez. Ezt a semmirekellő, orbánseggyaló mészarost megkérdezik a cégeiről, csak dadog, mint egy hülyerek az iskolában. Fingja nincs semmiről, ha egyáltalán meg tud szólalni és mer nyilatkozni. Mészaros tehetségtelenségét az is bizonyítja, hogy orbán előtt egy senki volt, pedig volt vállalkozása.

maxval balcán bircaman · http://bircahang.org 2019.01.09. 12:10:42

@szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi:

S mégis nem furcsa, hogy az a pár ország mely felment a perifériából a centrum mind masszív állami tőkeinjekcióval, nem piacgazdasági módszerekkel, összefonódásokkal tette meg ez?

BéLóg 2019.01.09. 12:13:29

Én kéremszépen csak ennyit tudok mondani, és az sem a saját kútfő.
@vitur:

De. Miután a Fidesz-kormány minden szempontból hasznosabb az ország számára, mint bármelyik korábbi libbant kormány, ezért még hatalmon maradnak nagyon sokáig. Mert a gengszterváltás egyik nagy tanulsága számunkra, hogy a bal a jobb, jobb pedig a bal. És miután a magyarok többsége baloldali beállítottságú, értékrendű, ezért a baloldalra szavaz. A Fideszre.

Ámen.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2019.01.09. 12:18:16

@Quercus Csaba:
Bazmeeeeg :))))) =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.01.09. 12:24:18

@diggerdriver: Bazz!ezek hogy ismernek minket!:))
ezeknek a Határátkelő is egy liberálfasiszta blog!:))

sas70 2019.01.09. 12:41:55

@maxval balcán bircaman: "Jó hír, hogy lassan lesz már pár magyar nagytőkés is."

Ja, az én adómból! Költsék a temetésükre!

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.09. 12:46:44

@maxval balcán bircaman: Ezt orbán kurvára elbaszta. Ebek harmincadjára odadta az ország vagyonát kretén seggnyalóknak. Ennek később bizony ára lesz. Ha mészaros orbánnak gyűjti a lopott szajrét, akkor azért bukik meg, mert órbánnak fingja sincs a gazdaságról, egész életben politikai szarkavarásból élt, még egy ügyvédi irodát sem bíznék rá, max. egy olyan céget amelyben azt oktatja, hogyan kell szabotálni valamit, vagy hogyan kell kivonulgatni egy parlamentből. Ha viszont mészaros megkapta saját tulajdonba a cégeket később azért bukik, mert még egy gázszerelő céget sem tudott sikerre vinni, akkor vajon mit kezd a kreténke a milliárdos cégekkel?

maxval balcán bircaman · http://bircahang.org 2019.01.09. 12:55:56

@sas70:

A tőke forrása mindig a kisemberek pénze.

maxval balcán bircaman · http://bircahang.org 2019.01.09. 12:57:31

@szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi:

A lényeg: csökkent az idegen tulajdon aránya, növekedett az osrzéág szuverenitása. Igen, lehetne több is, de előrelépés a liberális görénykurzushoz képest.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.09. 12:57:48

@maxval balcán bircaman: Az állami tőkeinjekció nem életképes hosszabbtávon. Ezt bizonyította a szocializmus. Fogalmam sincs, hogy egyes pszichopaták miért ragaszkodnak bukott rendszerekhez, illetve tudom, mert többet lophatnak a közösből. Egy magántulajdonra épülő állam ugyanis kiokádja magábol a politikus tolvajokat, akik az állam nyakán élősködnek. Egy magántulajdonra épülő államban a magántőke felelőssége is nagyobb, aki töketlenül, felelőtlenül kezeli a saját vagyonát az elbukik, egy seggnyalásra épülő államinál viszont ki lehet bújni a felelősség alól, és esztelenül lehet szórni a más pénzét. Ezt láthatjuk a korrupt orbanisztában is. Végülis mintha egy feneketlen zsákba töltenék a pénzeket, úgy nyeli a korrupt seggnyaló banda a nemzet vagyonát. Kétségtelen ez sokaknak kedvez, mert kibújhatnak a felelősség alól, ha naponta kétszer kinyalják führerük seggét.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.09. 12:57:49

@maxval balcán bircaman: Az állami tőkeinjekció nem életképes hosszabbtávon. Ezt bizonyította a szocializmus. Fogalmam sincs, hogy egyes pszichopaták miért ragaszkodnak bukott rendszerekhez, illetve tudom, mert többet lophatnak a közösből. Egy magántulajdonra épülő állam ugyanis kiokádja magábol a politikus tolvajokat, akik az állam nyakán élősködnek. Egy magántulajdonra épülő államban a magántőke felelőssége is nagyobb, aki töketlenül, felelőtlenül kezeli a saját vagyonát az elbukik, egy seggnyalásra épülő államinál viszont ki lehet bújni a felelősség alól, és esztelenül lehet szórni a más pénzét. Ezt láthatjuk a korrupt orbanisztában is. Végülis mintha egy feneketlen zsákba töltenék a pénzeket, úgy nyeli a korrupt seggnyaló banda a nemzet vagyonát. Kétségtelen ez sokaknak kedvez, mert kibújhatnak a felelősség alól, ha naponta kétszer kinyalják führerük seggét.

maxval balcán bircaman · http://bircahang.org 2019.01.09. 13:00:20

@szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi:

Nem is kell hosszútáv. Kell 25-30 év, aztán a dolgok mehetnek maguktól, bár mindig jelen kell lennie a bivalyerős államnak, mely rákoppint atőkés fejére, ha az a nép ellen fordul.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.09. 13:06:35

@maxval balcán bircaman: Számomra mészaros ugyanolyan, mint jürgen feldmann. Engem kurvára nem érdekel kinek mi a nemzetisége, egy magyar is lehet görény meg egy német is, ez nem nemzetfüggő. Te semmivel nem fogsz több pénzt látni, ezen kár is agyalnod. Kizárólag magadra számíthatsz, nem ilyen seggnyalókra. Egyébként, ha választanom kéne, én inkább egy német tulajban hiszek, mint egy magyarban, mivel azok sokkal jobban képesek vezetni, hasznot termelni, és azt utána szétosztani a beosztottaik között, mint egy görény fideszes, aki ellopja a hasznot magának. Egy görény fideszes ha megtudja, hogy te más nézetet vallasz mint ő megszívat, míg egy német kizárólag azt nézi, mit teljesítesz.

Brix 2019.01.09. 13:07:38

@maxval balcán bircaman: " S mégis nem furcsa, hogy az a pár ország mely felment a perifériából a centrum mind masszív állami tőkeinjekcióva..." Az állam csak ne injekciózgasson közpénzek osztogatásával.... Hagyja az embereknél az adóként beszedni szándékozott pénzt, és én majd mi eldöntjük , hogy kinek adjuk oda a cserepiacon...Ha mindenképpen osztogatni akar az állam, akkor a kiemelt nemzeti nagytőkés osztály helyett , a nép közzé kiszórt helikopter pénz is hatékonyabb gazdaságilag... Az legalább azonnal elköltődik a piacon és nem offshore számlákon landol külföldön...

maxval balcán bircaman · http://bircahang.org 2019.01.09. 13:08:22

@szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi:

A lényeg: a profit hol csapódik le, belföldön vagy nem. Nem a tőkés nemzetisége számít. Lehet kongói is, ha Mo-on él, ott használja a profitot.

maxval balcán bircaman · http://bircahang.org 2019.01.09. 13:08:59

@Brix:

Ezt már próbáltuk 1990-2010 között. Nem jött be.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.09. 13:11:57

@maxval balcán bircaman: A jó tőkés nem fordul soha a beosztottja ellen, mivel belőlük él. Érdekelt abban, hogy a beosztottai nyereségesen termeljenek. Az állam nem tudja eldönteni ki a jó tőkés, és ki nem az. Max. pofára vagdalkozhat, meg aki nem nyal be neki azt megszívatja. Az orbán maffiakormány legalábbis így működik. Fenyeget, zsarol, kényszerít, erőszakol.

Brix 2019.01.09. 13:12:24

@maxval balcán bircaman: "jelen kell lennie a bivalyerős államnak, mely rákoppint a tőkés fejére, ha az a nép ellen fordul." Ennyire nem lehetsz naív! Az állam össze van fonódva a nagytőkével, különösen egy illiberális- vezérdemokráciában, mint Magyarország... Nálunk elképesztő módon " kopogják " a tőkések fejét: olcsó forint, laza munkajog, 10 milliárdos szubvenciók, 10%-os Tánya...

maxval balcán bircaman · http://bircahang.org 2019.01.09. 13:15:38

@szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi:

Jó tőkés nincs. A tőkés a saját érdekeit nézi. A jószívű tőkés meg előbb-utóbb csődbe megy.

Az állam feladata, hogy pórázt tegyen a tőkés vadállatra, s kényszerítse a közösség érdekeinek figyelembe vételére.

maxval balcán bircaman · http://bircahang.org 2019.01.09. 13:25:41

@Brix:

Ez a rendszer lett ránk erőltetve 1990-ben, nem lehet mpst mindent azonna leépíteni.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.09. 13:28:39

@maxval balcán bircaman: Ne nevetess már, profitja egy mészaros cégnek nincs. Nincs arányban ugyanis a ráköltött pénz a termelt pénzzel. Tudsz számolni? Például mészaroskába betoltak százmilliárd állami tőkét, majd ugyanezen cég termel 100 millió profitot, akkor a vesztesége 99 millárd 900 millió évente. Ezek a büdös életbe nem fognak semmilyen nyereséget termelni, még száz év alatt se, mivel jóval kevesebb a hasznuk, mint amivel feltőkésítették. És akkor egy pozitív példát hoztam, mert van pillanatnyi nyereség, mert mi van ha a milliárdokért épített stadionra tízmilliókat költenek fenntartásra évente csak a veszteséget termeli évről évre.

maxval balcán bircaman · http://bircahang.org 2019.01.09. 13:30:47

@szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi:

Ezen kell lassan változtatni. Kell még 5-10 év a magyar nagytőke felhízlalására közpénzből.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.09. 13:31:59

@szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi: bocsánat rosszul írtam
... akkor a vesztesége 99 millárd 900 millió az első évben, a második után 99 milliárd 800 millió és így tovább, egyszóval a ráköltött pénzt soha nem hozza vissza.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.09. 13:34:29

@maxval balcán bircaman: Minél jobban hízlalod, annál nehezebben lesz visszatermelve az a pénz. Kína hamarosan ebbe fog belebukni. Csak akkor lehet egy ilyen nyereséges ha kevesebbet költesz rá, mint amennyit hoz.

maxval balcán bircaman · http://bircahang.org 2019.01.09. 13:37:11

@szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi:

Kína nagyhatalom, s eleve más modellt alklamaznak.

Orbán inkább a koreai-szingapúri-tajvani-japán modellt igyekszik utánozni.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.09. 13:43:43

@maxval balcán bircaman: Például veszel egy lakást 20 millióért hitelre, amit 100 ezrenként törlesztesz, viszont eközben 200 ezerért kiadod albérletbe, tehát minden évben keresel rajta 1 millió 200 ezret a törlesztésen felül és a végén még a lakás is a tied lesz. Mészaros azonban kapott tegyük fel 20 milliós tulajdont, amit nem kell törlesztenie, viszont havonta termel 10 ezer forint hasznot, amit befizet az államkasszába. Akkor számoljunk mikorra is lesz ez az üzlet az államnak nyereséges: 20 millió osztva 10 ezerrel, az 2000 hónap, vagyis 166 év múlva.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.09. 13:43:44

@maxval balcán bircaman: Például veszel egy lakást 20 millióért hitelre, amit 100 ezrenként törlesztesz, viszont eközben 200 ezerért kiadod albérletbe, tehát minden évben keresel rajta 1 millió 200 ezret a törlesztésen felül és a végén még a lakás is a tied lesz. Mészaros azonban kapott tegyük fel 20 milliós tulajdont, amit nem kell törlesztenie, viszont havonta termel 10 ezer forint hasznot, amit befizet az államkasszába. Akkor számoljunk mikorra is lesz ez az üzlet az államnak nyereséges: 20 millió osztva 10 ezerrel, az 2000 hónap, vagyis 166 év múlva.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.01.09. 13:56:09

@diggerdriver: A poszt utolsó mondatára.
Téged is megvettek vityáék?:))

sas70 2019.01.09. 14:09:14

@maxval balcán bircaman: Ez egy baromság! Olyan birkás baromság!

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.09. 14:21:21

@maxval balcán bircaman: Teljesen más a társadalmuk összetétele, munkáról alkotott felfogása, földrajzi elhelyezkedése, felesleges világ végén lévő, teljesen eltérő gondolkodású népeket utánozni. Kun Béla is ugyanígy kínlódott a kommunizmussal, sikertelenül, el is buktuk országunk ké5harmadát miatta. A nemzet kárára nem kéne esztelenül kísérletezgetni. Inkább a környezetünkbe kellene szervesen integrálódni, nem pedig félázsiai, dél amerikai diktátorokkal, katonai huntákkal parolázni. Ilyet csak elmebetegek tesznek.

sas70 2019.01.09. 14:24:16

@maxval balcán bircaman: Miben csökkent az idegen tulajdon aránya és mihez képest?

-Mennyi?
-13!
-Mi 13?
-Mi mennyi?

Nagyjából ez a "magasság"!

sas70 2019.01.09. 14:26:01

@maxval balcán bircaman: Nem lett ez a rendszer ránk erőltetve. A korábbi rohadt szét és ez is szét fog rohadni!

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.09. 14:30:33

@maxval balcán bircaman: Már hogyne lenne jó tőkés, pont hogy csak az él meg, aki ésszerűen, gazdaságosan a beosztottai érdekeinek figyelembevételvel termel és szigorú rendet tart a cégnél, és mindeközben ésszerű, végrehajtható követelményrendszert támaszt. Aki nem így tesz, azt a jó beosztottai hamar faképnél hagyják. Nem a 19. századi vadkapitalizmus korát éljük, és ne is napjaink orbanisztáni fejetlenségére gondolj. Ezek orbanisztánra nem vonatkoznak, mert itt még mindig feudalista uram bátyám rendszer van.

maxval balcán bircaman · http://bircahang.org 2019.01.09. 14:51:16

@sas70:

Nem volt választási lehetőség arról mi legyen az új rend.

maxval balcán bircaman · http://bircahang.org 2019.01.09. 14:52:35

@szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi:

Akkor mivel magyarázod a szegényságet, sőt nyomort a világ nagy részén?

Jakab.gipsz 2019.01.09. 15:22:42

@szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi:

1. A 2/3 az 2/3 Orbán pedig marad, (a továbbiakban pedig annyit hazudhatsz amennyit akarsz) elvégre szólás és vélemény szabadság van.

2. Az szerintem jó dolog ha anyagi biztonságba élsz, és mennyi adót fizettél, Úniós polgárként ?

KissGecihuszár 2019.01.09. 16:05:34

@diggerdriver: Kivagy, ha kivagy?? Majd írd má meg priviben, ki vagy?? Merszi boku!

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2019.01.09. 16:26:18

@KissGecihuszár:
Két éve a Határátkelő találkozón az Ír pubban pesten

KissGecihuszár 2019.01.10. 10:13:54

@diggerdriver: Ott a Dévényi Tibibáféle 10 pontos labda!!!
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: ááá, dehogy; kokaincsempész!! Lécci, ne degradájjá le(fele)... )D