HTML

Ass blaster

Friss topikok

  • Hejira: Fityesz himnusz: Most múlik pontosan (2024.03.28. 15:49) Gyerekiahóra...
  • tanyasi értelmiségi: Itt még olvasható Kónya Endre írása: pecsaktual.hu/balhe/megszolalt-k-endre-es-leirta-a-sajat-ver... (2024.02.17. 19:24) TE TETTED EZT KIRÁLY
  • diggerdriver: @Ferenczi Krisztián: Gratulálok a háthoz. A faváz sokszáz évig kitart és egybentart. A legöregebb ... (2023.12.17. 20:44) Házépítés itt és ott...
  • Móka Miki: Ez valami eszméletlen ahogy a sérült agy tirpák zotyi nyalja a munchhausen valagát. Ewwwww (2023.05.19. 21:44) Ki a rosszfiú?

Címkék

Közszeméremsértés

2018.02.22. 21:12 diggerdriver

Mielőtt még az igazi mondanivalómba belekezdenék egy szolgálati közleményt szeretnék megosztani mindenkivel. A színdarab köszöni szépen jól van. Ahogy kiteszik a műsortervet azon a napon minden jegy elkel az összes előadásra abban a hónapban. egyszer még az elején aggódtam Bagossy Lacinak a rendezőnek hogy félek nem fog népszerű lenni. Azt mondta erre mindig telt ház lesz. Márpedig Bagossy az az ember akire akkor is felnézünk ha nincs jelen. Ő hatvan kilósan is a nehézsúlyú ligában játszik.

Az a szerencse ért hogy a Diggerdrájver színdarab szövegét kiadják könyvben több más kortárs drámaíró művével együtt. A könyvbemutató április 14.-én lesz az esti Diggerdrájver színdarab előadása után. Én is ott leszek, aki dedikált példányt szeretne azt szeretettel várjuk. A címből levezetve nem, nem az én személyem lesz ott a közszeméremsértés, arra most térek rá az alábbiakban.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nem tudom a blogom olvasói mennyire vannak tisztában netes tevékenységem egészével de ha esetleg nem tudnák akkor most közlöm hogy ez mellett az írott blog mellett van egy videóblogom is a Youtube-on közzétéve. Immáron 385 videót publikáltam ott és mindennap teszek fel frisset. Ez a videóblog szakmai blog, mindig az aktuális munkahelyemen történteket filmezem le és megvágva általában 5-15 perces filmekben teszem fel a videómegosztóra.  Ennek a posztnak a végén kitettem néhány linket ízelítőnek hátha kedvet kap valaki hozzájuk.

A közszeméremsértés az alábbi történettel kezdődött.

Tibor barátom aki a Ramsbury sörgyár igazgatója megkért hogy tegyem rendbe az udvarát ahol kivágott néhány tuját és ki kéne szegni a gyökereket egy munkagéppel. Sajnos csak egy nagyon apró gép fért be de megoldottam a feladatot. Erről a munkáról is készítettem egy videót és felraktam a Youtube-ra. Itt láthatjátok:

 A videó végén elhangzik hogy Tibor barátom megajándékozott némi sörrel. Aztán valaki aki látta a filmet írt egy hozzászólást hogy videós sörtesztet akarnak látni. Én meg úgy gondoltam hogy miért ne? Azt az anyagot amit már itt leírtam a Ramsbury capricció című posztban felmondtam némi kiegészítéssel egy videós szemléltető filmben és feltettem a Youtube-ra. Két nap után a Youtube levette korhatáros tartalom nem megengedett közlése miatt. Magyarul közszeméremsértést követtem el. Na most nem lennék én, ha ebbe belenyugodtam volna és nem kerestem volna egy másik videómegosztót ahova feltehetem és bemutathatom. Az alábbi linken megnézhetitek és mindenki számára ki fog derülni mekkora közszeméremsértést követtem el:

Ramsbury Capriccio from János Horvath on Vimeo.

 

Nincs okom és jogom bírálni a Youtube szabályzatát ezért elfogadom ami történt és másik megosztón publikálom a videót. Ennyi.

Aki mégis kíváncsi  lenne a videóblogomra annak ideteszek néhány kedvcsináló linket.

 

 

16 komment

süti beállítások módosítása