HTML

Ass blaster

Friss topikok

  • tanyasi értelmiségi: @diggerdriver: Ami ma az agymosott nyugati libernyák világban folyik, és amit ma ez a hazai libe... (2024.04.27. 12:54) TE TETTED EZT KIRÁLY
  • Hejira: Fityesz himnusz: Most múlik pontosan (2024.03.28. 15:49) Gyerekiahóra...
  • diggerdriver: @Ferenczi Krisztián: Gratulálok a háthoz. A faváz sokszáz évig kitart és egybentart. A legöregebb ... (2023.12.17. 20:44) Házépítés itt és ott...
  • Móka Miki: Ez valami eszméletlen ahogy a sérült agy tirpák zotyi nyalja a munchhausen valagát. Ewwwww (2023.05.19. 21:44) Ki a rosszfiú?

Címkék

TE TETTED EZT KIRÁLY

2024.01.02. 17:07 diggerdriver

Csodaországban jártam. Otthon voltam. Magyarországon.

Elöljáróban most is elsütöm azokat a frázisaimat amiket minden hazautazáskor elsőnek tapasztalok. A sötétség. A közvilágítás középkori kolostorok katakombáinak gyertyafényeit idézi. Nettó pazarlás. Haszna nincs, látni nem lehet tőle jobban akkor meg minek?

A másik a tisztaság. Magyarország tiszta ország. Nem kicsit, nagyon. Budapest is nem csak a vidék. Persze tudjuk jól hogy lokálisan vannak ennek ellentmondó helyek de az általános tisztaságézet fényévekkel jár London előtt.

A közbiztonság Európa élvonalában jár, a nemzetpolitika eredményes, a külpolitika briliáns, a háborús politika példaértékű, az LMBTQ politikától visítanak a libernyákok. A családpolitikán az adópolitikán lehet vitatkozni de legalább van valami. Úgyhogy kívülről egy sikeres ország képe bontakozik ki a szemlélő előtt csak oda ne utazzon.

A gazdaságpolitika úgy van elbaszva hogy azt tanítani kéne hogy lehet egy népet leamortizálni megszorító intézkedések és világválság nélkül. Jövő hónapban hatvan éves leszek, megéltem 27 év szoci diktatúrát megéltem számtalan válságot megszorító intézkedést, a Bokros csomag alatt építkeztem 36%-ra vettem fel építési kölcsönt volt svájci frankos hitelem szóval éppen eléggé megrágott az élet de ilyen szar helyzetet nem tapasztaltam egész életem alatt. Megszorítás? Válság? Háborús infláció? Gazdasági kitettség? Energiaárak? LÓFASZT. BULLSHIT.

Elhiszem hogy királyunk jól vitézkedik Brüsszelben és egyébként is KIFELÉ minden nagyon jó minden nagyon szép csak szólni kéne már neki hogy bazmeg az istenadta néppel mi lesz? Ki viseli gondját? Vajon a nép boldog mint a barom mit igába hajt?

Nem felség, nem boldog. Több mint ezer éves államiságunkat próbára tette a tatár dúlása a törökök általi kiszipolyozás az osztrák félgyarmati sors és bizony ezen korszakok minden túlélési praktikájára szüksége van most a népnek.

TE TETTED EZT KIRÁLY.

Nincs mentség, nincs magyarázat nincsenek külföldről begyűrűző negatív hatások.

TE TETTED EZT KIRÁLY.

Energiaárak? Már régen a háború előttinél is alacsonyabbak. Gazdasági kitettség? Minden kelet európai ország hasonló gazdasági kitettségű mégsincs náluk ilyen mértékű áremelés. Háborús infláció? Miért csak a magyarokat sújtja a legnagyobb mértékben?

Kinek vannak gazdasági elemzői gazdasági szakemberei kinek van módja beavatkozni a kedvezőtlen gazdasági folyamatokba?

NEKED KIRÁLY.

Matolcsit keresztre feszítette az ellenzék az unortodox gazdaságpolitikájáért. Neki volt igaza, emelkedő pályára állt az ország. A covidot is sikeresen levezényeltétek. Aztán 2021-ben félrementetek. Matolcsi figyelmeztetett nem hallgattál rá. Olyan mértékű áremelkedési hullám tört rá az országra ami példa nélküli. Ne értsük félre egymást nem az árak emelkedése példátlan

Ami az egészet elviselhetetlenné teszi az a fizetések LEMARADÁSA az áraktól.

 TE TETTED EZT KIRÁLY.

Londonban olcsóbban vásárolok mint Magyarországon.

Csak két kiugró példát mondok. Betértem fatornyos kisfalum Vas-Műszaki Áruházába. Vettem egy 64gb-os pendrive-ot. 4800ft volt. Most néztem meg itt nálunk az Amazonon mennyibe kerül ugyanez. Nyolcezer forint. Öt darab. Mondom ÖT DARAB.. Vehetek egyet is 3-4ezer forintért. Átballagtam az edény osztályra. Gáztűzhelyre kellett egy lángelosztó a lábasok alá. Ez egy 25cm átmérőjű 3mm vastag vaslap. NÉGYEZERHÁROMSZÁZ FORINT. Na itt térdrerogytam. Pedig nem kellett volna mert ez volt az egyetlen termék ami itt is ugyanannyi. Persze a fizetések különbsége már ezt is aránytalanná teszi.

Nem akarok ebbe mélyebben belemenni felsorolni termékeket belinkelni számlákat, hiszen mindenki tudja milyen árak vannak. Márpedig ezért nem a tehénpásztorok meg az esztergályosok a felelősek hanem TE KIRÁLY. Mondhatnám hogy a Magyar Kormány de ők levegőt sem vesznek az engedélyed nélkül.

Mi volt a kibicsaklás oka? Miért ment félre a sikeres gazdaságpolitika?

Mert meg kellett venni az emberek szavazatát. A szavazat áru és ez természetes folyamat. Hogy kit mivel lehet megvenni az változó. Engem például egy gyermekvédelmi törvénnyel. Van akit választási programmal, marxista ideológiával, lecsókonzervvel, krumplival vagy elég ha van tánc. TE KIRÁLY úgy gondoltad hogy 13. havi nyugdíjjal, fiatalok adókedvezményével, rezsicsökkentéssel és számos pénzbe kerülő intézkedéssel veszed meg a szavazatokat. Sikerült, örülj neki én is örülök.

Hogy az ország ott maradt kiköltekezve meztelen seggel az a TE FELELŐSSÉGED. Hogy az ország Külföldi pénzekből reméli kifizetni a tanárait az önmagában botrány. Milyen ország az amelyik a saját közigazgatására nem tudja előteremteni a pénzt?

TE TETTED EZT KIRÁLY.

Félsz a szavazófülke magányától. Még kísért a 2002-es év nagy buktájának szelleme. Soha nem tudhatod hogy mikor ismétlődik meg.

Még bárdok hada zengi dicséreted. Éljen EDU…

…bocsánat a KIRÁLY.

Internetes kobzok százai próbálják megmagyarázni tetteid. Egyre kisebb sikerrel. Melletted állok. Szavazód vagyok. Tudod miért? Elmagyarázom.

A magyar nyelvnek páratlan a kifejezőkészsége. Ha azt mondom valakire hogy nincs nála jobb akkor feldicsértem. Ha azt mondom valakire hogy jobb híján ő kell arra a pozícióra akkor sárba tapostam. Minkét megfogalmazási mód szavai ugyanazok mégis micsoda különbség.

TE KIRÁLY az utóbbi két év alatt leküzdötted magad a JOBBHÍLYÁN királyok közé.

JOBBHÍLYÁN rád szavazok.

Nem akarok levitézlett baloldalt, nem akarok a Börzsöny aranyát kereső zöldfülű jobboldalt, JOBBHÍLYÁN te maradtál. Ne vedd dicséretnek. Nem annak szántam. Bocsássa meg neked Isten és bocsássa meg a magyar nép amit tettél.

54 komment

süti beállítások módosítása