HTML

Ass blaster

Friss topikok

  • Hejira: Fityesz himnusz: Most múlik pontosan (2024.03.28. 15:49) Gyerekiahóra...
  • tanyasi értelmiségi: Itt még olvasható Kónya Endre írása: pecsaktual.hu/balhe/megszolalt-k-endre-es-leirta-a-sajat-ver... (2024.02.17. 19:24) TE TETTED EZT KIRÁLY
  • diggerdriver: @Ferenczi Krisztián: Gratulálok a háthoz. A faváz sokszáz évig kitart és egybentart. A legöregebb ... (2023.12.17. 20:44) Házépítés itt és ott...
  • Móka Miki: Ez valami eszméletlen ahogy a sérült agy tirpák zotyi nyalja a munchhausen valagát. Ewwwww (2023.05.19. 21:44) Ki a rosszfiú?

Címkék

Ki a rosszfiú?

2022.04.02. 17:30 diggerdriver

Tudom hogy ennek a posztnak a megírásával az emberek többségét magamra haragítom. Ha elolvassátok akkor utána nem lesznek érvek hogy nincs igazad mert…

Minősítések lesznek hogy ilyen seggnyaló olyan fasszopó. Miért nem lesznek érvek és miért a minősítések? A liberális alapvetés miatt. Miszerint a szó és véleményszabadság van ADDIG amíg a liberális véleményt mondod. Ez most a fősodor a vezérlőelv.

Hogy nőttünk fel hogy szocializálódtunk? Úgy hogy MINDIG világosan megmondták hogy ki a jófiú ki a rosszfiú. A Carl May és Cooper regényektől kezdve a Timur és csapatáig minden történetben tudtuk ki a jó és ki a rossz. A filmek jó példát mutatnak erre. A szovjet háborús filmben Szása a megmaradt pisztolyával legyőzi a 7, német dandárt. Az amerikai háborús filmben Rambo a robbanófejű nyíllal megnyeri a vietnámi háborút. Aztán a Szovjetúnió megszűnt és maradtak jófiúnak az usákok. MINDEGY mit tettek azt elfogadta a világ hiszen ők a jó fiúk.

ENSZ felhatalmazás nélkül lebombázzák Belgrádot? A világ hallgatott. mondvacsinált indokokkal lerohanták Irakot? A világ hallgatott. Humanitárius okok? Röhej. Vajon humanitárius okokból hol volt az USA mikor Pol Pot kiirtott kétmillió kambodzsait? Pol Pot ágyban párnák között halt meg békés öregkorában. Humanitárius okokból hol volt az USA a ruandai népírtáskor? Hol volt a Világ Csendőre mikor Kína lerohanta Tibetet? Eljátszotta viszont a Csendőr szerepét mikor Irak lerohanta Kuvaitot. Ja hogy Tibetben nincs olaj míg Kuvait olajban fürdik. Elhanyagolható mellékkörülmény ugye? Lebombázta Líbiát mint szuverén országot. Lerohanta Afganisztánt amit évtizedekig ellátott fegyverekkel mert akkor a tálibok a Szovjetunió ellen harcoltak. Merthogy a Szovjetunió Afganisztánt mint szuverén államot szállta meg. Utána jött az USA és ugyanúgy megszállta Afganisztánt mint szuverén államot. Felfegyverezte és kiképezte az ISIS-t ami aztán önjáró terroregységként a legelképesztőbb kegyetlenséggel irtotta a saját hittársait.

A legpéldátlanabb körülmények között kivonult Afganisztánból. Emberek hullottak túlterhelt repülőgépek futóműszekrényéből, anyák dobálták át a kerítésen gyermekeiket hogy ne tálib uralom alatt nőjenek fel. Többmilliárd dollárt érő modern haditechnikát hagytak a tálibok kezén. Mindeközben a világ, Európa, az Európai Unió köztük Magyarország a legnagyobb leghűségesebb seggnyalója maradt a Jófiúknak. Mert amit az USA tesz az demokratikus és helyes. Mind az USA beavatkozásának és be NEM avatkozásának sokmillió civil áldozata lett. A világ hallgatott.

Aztán a szégyenteljes Közel Keleti kivonulás után más játszóteret kerestek. Európát. Kezdett számukra kínossá válni az EU közeledése Oroszországhoz. A tőke és az innováció szövetkezett a nyersanyaggal.

Az USA tudta hogy itt az idő belefingani a nulláslisztbe.

Jelcin egy kivérzett legyengült Oroszországot hagyott örökül Putyinra. Putyin érezte a nyugati veszélyt és minden országát fenyegető támadást visszavert. Először rendet tett csecsenföldön. Azután a leszakadt tagállamokban szart keverő amcsik tevékenységét blokkolta. Minden jenki törekvés hogy az utódállamokat nyugati befolyás alá vonják kudarcot vallott és minden ilyen próbálkozás azt eredményezte hogy ezek az államok orosz befolyás alá kerültek.  Grúzia, Belorusszia, Kazahszán. Mind USA azon belül CIA kudarc. Ideje volt nagyot lépniük. Oroszország és Európa között volt egy nyersanyagban gazdag kiváló termőföldekkel rendelkező geopolitikailag jó pozícióban lévő ország amelyik belefulladt a korrupcióba és a rendszerváltás óta nem tud előrejutni. Kiváló célpont.

A CIA gyakorlatilag kisajátította magának Ukrajnát. Bevallottan ötmilliárd dollárt költöttek arra hogy puccsal eltávolítsák a kormányt és egy USA-barát az USA-nak mindenben engedelmeskedő kormányt hozzanak létre. Filmek sokasága bizonyítja hogy mindent megígértek Ukrajnának ha a nyugati befolyásnak nem áll ellen. Megígérték nekik az EU csatlakozást valamint a NATO-ba való belépést is. Ugye emlékszünk a kubai rakétaválságra. A Szovjetuníó Kubába akart telepíteni atomrakétákat néhány száz kilométerre az USA keleti partjaitól. Majdnem harmadik világháború lett a vége.

Na most ugyanez zajlik csak ellenkező előjellel. A NATO példátlan agresszivitással terjeszkedik. Ugyan írásbeli szerződés nincs róla de jegyzőkönyvek őrzik a NATO főtitkár szavait hogy ha Oroszország nem ellenzi a két Németország egybeolvadását akkor a NATO NEM terjeszkedik keletre. Ahogy a főtitkár mondta egy inchet(2,5cm) sem.

Ezzel szemben ma NATO támaszpontok vannak Romániában. Magyarországon, Szlovákiában Norvégiában. A NATO tábornokok már kitűzték az Ukrajna keleti határainál majdan létesítendő rakétatámaszpontok helyeit. Néhányszáz kilométerre Moszkvától.

Közben a 2014-ben hatalomra került ukrán kormány elkezdett náculni. Különböző törvényekkel korlátozta a nemzetiségek jogait, őket hátrányosan érintő nyelvtörvényt vezettek be, náci különítményesek pogromokat hajtottak végre oroszok ellen és bizony a kárpátaljai magyarokat is jócskán érte atrocitás. Beregszász utcáin „kést a magyarok nyakára” skandálással vonultak fel és nyíltan kimondták hogy az nem a magyarok hazája menjenek haza. Megrongálták a magyar szobrokat emlékműveket, magyar irodákat gyújtottak fel.

A Szovjetunió széthullásakor sokmillió orosz nemzetiségi került a függetlenedő államokba. Nyilvánvaló orosz elvárás volt hogy ne baszogassák sehol az oroszokat. A legtöbb helyen ezt elfogadták hiszen Oroszország érvényesíteni tudja akaratát.

Ukrajna a nyugattal háta mögött erősnek érezte magát és belerúgott az orosz medvébe. A NATO-hoz való közeledéssel a nacionalizmus erősödésével sok választási lehetőséget nem adtak Putyinnak. Először visszavette a többségében oroszlakta Krím félszigetet, aztán a Donyeck medencét ahol már népírtásig fajult az ukrán nacionalizmus.

Szuverén Ukrajna? Az USA által ötmilliárd dollárért hatalomra segített Washingtonból kézivezérelt bábkormánnyal? Az USA által az egész Ukrajna területén szétszórt rengeteg biológiai laborral? Tegye fel a kezét aki szerint ezekben a laborokban a gyermekbénulás elleni Sabin cseppek fejlesztésén fáradoztak. Hogyan is kommunikálta az USA a laborok létét? „Ukrajnában nincsenek biológiai laboratóriumok de mindent megteszünk hogy ne kerüljenek orosz kézre”.

Egyenes beszéd.

Ebben a helyzetben már egyik fél sem hátrálhatott. Az ukrán kormány mögött ott volt az amerikai nyomás az oroszok pedig nem engedhették hogy a NATO közel kerüljön hozzájuk.

Bevonultak Ukrajnába.

A világ felvisított mint a megszúrt disznó. Miért?

Egyet tudni kell. Az USA-nak van valamilye ami Oroszországnak nincs. Hatékony és jól működő médiája. Az emberek elolvassák az újságot, megnézik a híradót és eszerint alakítják ki az álláspontjukat. A média hatására rohanták le Irakot. A média buktatta meg Trumpot és segítette elnöki székbe Bident. Ugyanakkor ott tartunk hogy Szváziföldön és Burkina Fasoban nagyobb a demokrácia, jobban érvényesülnek az emberi jogok mint a USA-ban.

Kedves olvasó a poszt elején felsorolt USA precedenseknél is felvisítottál? Ha akkor nem akkor most miért? Ha most igen akkor amikor az történt miért nem? Miért a kettős mérce?

Sokan mondják hogy ez nem menti Putyint. Miért nem? A liberális álláspont szerint ami nem tilos amit törvény nem tilt azt szabad. Lehet hivatkozni a nemzetközi jogra hogy nem támadunk meg szuverén államokat. Na de ezt pont a nyugat, pont az USA pont a NATO rúgta fel többször is. A jófiúknak szabad? Nem az érdekel hogy kinek miért NEM szabad, hanem az érdekel hogy kinek miért volt szabad?

Borzasztó dolog a háború, elképesztő az az emberi szenvedés amit okoz. Minden ember örülhet hogy kimarad belőle és egyet tehet, valamilyen módon segíti az elüldözötteket a menekülteket. Emberfeletti az a munka amit a ukrán menekülteket befogadó országok tesznek. Magyarország példaértékűen helytáll és ennek nagyon régi hagyományai vannak. Én még emlékszem gyerekkoromban a Tisza áradásakor lerombolt falvakra a gátakon dolgozókra és az ujjáépítésre. Én is dolgoztam 36 órát egyhuzamban a Duna áradásakor a Római Parton. Mai világunk sem szűkölködik megpróbáltatásokban. Árvíz, belvíz, szárazság, vörösiszap, covidjárvány most pedig menekültek százezrei. Le a kalappal a segítők előtt.

Ugyanakkor térjünk vissza az alapvető emberi jogokhoz. Miszerint Minden ember egyenlő származástól bőrszíntől és vallási hovatartozástól függetlenül.

Ugyanakkor mi történik a liberális világban? Az orosz lett az új zsidó. Orosz boltok ajtaján megjelenik a felirat hogy itt ne vásárolj. Orosz autók kerekét szúrják ki szélvédőjét beverik. Orosz embereket a nevük miatt nem szolgálnak ki boltokban éttermekben. Hosszan lehetne sorolni. Magánszemélyek számláit zárolják mert oroszok. Ugyanezeknek a magánszemélyeknek a pénzét boldogan elfogadták mikor dollármilliókat költöttek autószalonokban, divatruha boltokban, éttermekben.

A Müncheni filharmonikusok karmesterét elbocsátják mert Putyin barátja. Kérem szépen ezentúl az önéletrajz átlényegül káderlappá ahol a világnézetet is jelölni kell? Ezentúl csak a liberális világnézetű karmester a jó karmester akármilyen szarul vezényel? Hova jutottunk? A szakmai hozzáértésnél megint többet számít az elvtársi hovatartozás? A sárga csillag helyett mikor kell kitűzni az oroszoknak kötelezően a vörös csillagot? Mikor fűtik fel a krematóriumok tűztereit? Engem is fenyegettek már meg ukránok rám uszításával. Miben különbözik a liberalizmus a legordasabb náci eszméktől? Hiszen most látjuk hogy milyen erkölcsi és morális dúlást képes okozni.

Szankciók.

Oroszországot szankciókkal még nem gyűrte le senki. Eddig a szankciók eredménye öntökönlövés. Többet ártott a szankciók kitalálójának mint aki ellen kitalálták.

USA. Lemondja az orosz olajat. Merthogy szankció. Az usákok a felhasználásuk 3%-át vették az oroszoktól. Az uránt nem mondták le. Merthogy az a szükségleteik 50%-át fedezi. Venezuelától nem vettek olajat mert nem demokratikus ország. Most hirtelen demokratizálódott egyik pillanatról a másikra mert onnan pótolják amit nem vesznek az oroszoktól.

Európa számtalan szankciót hoz de kínosan ügyel hogy az orosz gáz és olajszállítások rendben legyenek. Ez olyan mintha odamennél valakihez, jól pofánvernéd és kérnél tőle egy százast vacsorára.

Mi a legnagyobb probléma?

A harmadik világháború veszélye. Reális ez a veszély? Igen de senki sem beszél róla. Mi történik? A NATO kínosan ügyel hogy kimaradjon a háborúból. Ezzel szemben NATO tagországok fegyvert szállítanak Ukrajnának. Putyin azt mondta hogy ne avatkozzon senki a háborúba mert olyan választ ad amit még a világ nem látott.

Tegyük fel hogy az angol partoknál felbukkan egy orosz tengeralattjáró és egy hiperszonikus rakétával beköszön Londonba. Vagy Belorussziából indítva Varsóba. Putyin azt mondja hogy ő nem NATO országot támadott hanem egy olyan országot amelyik fegyvert szállított Ukrajnába és azzal orosz katonákat öltek meg. Ilyenkor mit tesz a megtámadott ország? Visszaszalad NATO nagybácsi szoknyája mögé és onnan mutogat hogy védjél meg mert bántottak? Erről miért nem beszél senki?

Mindeközben az ukrán kormányfő és a nagykövetek úgy beszélnek külföldi kollégáikkal mintha a seggükből rángatták volna ki őket. Minősíthetetlen hangnemben követelőznek, ugyanakkor pofátlanul hazudnak mindenben.

Amerika megkeverte a szart és most röhög a markába. Gazdaságilag visszavetette Európát és Oroszországot. Oroszország fog találni másik üzleti partnert az nem kétséges. India máris jelentkezett. Európa csak egy irányba mehet. Amerika felé. Ja hogy az a palagáz többszörösébe kerül mint az orosz. Ja hogy annak a palagáznak a szállítása olyan környezetszennyezést okoz amilyet a világ még nem látott az kit érdekel? Hol vannak ilyenkor a zöldek? Ja hogy még így sem elég Európa gázigényeinek a kielégítésére.

Csak ennyit akartam mondani.

 

222 komment

süti beállítások módosítása