HTML

Ass blaster

Friss topikok

  • Hejira: youtu.be/5SJnjCE_aPg?si=it4jWMxkvHUpQAHI (2024.03.15. 20:32) Gyerekiahóra...
  • tanyasi értelmiségi: Itt még olvasható Kónya Endre írása: pecsaktual.hu/balhe/megszolalt-k-endre-es-leirta-a-sajat-ver... (2024.02.17. 19:24) TE TETTED EZT KIRÁLY
  • diggerdriver: @Ferenczi Krisztián: Gratulálok a háthoz. A faváz sokszáz évig kitart és egybentart. A legöregebb ... (2023.12.17. 20:44) Házépítés itt és ott...
  • Móka Miki: Ez valami eszméletlen ahogy a sérült agy tirpák zotyi nyalja a munchhausen valagát. Ewwwww (2023.05.19. 21:44) Ki a rosszfiú?

Címkék

Gyerekiahóra...

2017.09.16. 22:40 diggerdriver

Körülbelül két évvel ezelőtt írtam egy posztot. A poszt nem érdekes, nem vagyok rá büszke később bocsánatot is kértem érte. Nem ez a lényeg, hanem hogy a hozzászólások között teret adtam egyik barátomnak akinek, hát hogyis mondjam, elég sajátos világképe van. Több más blogról kitiltották már, de igazából ez sem érdekes. az egésznek az a lényege hogy azon a kommentmezőn összeverődött egy jó kis társaság a világ minden tájáról és bizony sokszor alakultak ki nagyon érdekes és tartalmas beszélgetések. Annyira hogy néhány napja elértük a 100ezredik kommentet. Mindezt úgy hogy az utolsó kétszáz napra esik 50ezer komment ami minden napra átlagban 250-et valószínűsít. Fent említett barátomnak igen nagy szerepe van ebben. Ő ott a bokszzsák, az aktuális hülyegyerek és a megnevelendő rosszfiú, nem mellékesen a bulvár szerepét tölti be. Mitől pörög egy blog? Nyilván a posztoktól. Én havonta 2-3 posztot tettem ki mostmár valahol a 250. környékén járunk és hát tudjuk hogy hol van a Digger blog.

Ugyanakkor váratlan sikert hozott az említett poszt kommenszáma is. Mitől pörög a kommentlista? Egyértelműen attól ha odakattintok és látok ott MINDIG friss hozzászólást.  Ez a lényeg és nem más. Ha felkeresem az oldalt és nem látok friss írást akkor legközelebb később keresem fel és mivel mindenki így tesz szép lassan elhal az egész.

Ezért kell a bulvár, a bokszzsák, a semmiről sem szóló töltelékkommentek hogy alkalomadtán aztán értelmes témáról folyjon a szó. Ezt a köztes időt biztosította fent említett barátom.

Úgy döntöttem hogy onnan a Sötétség birodalmának legmélyéről felhozom a nyilvánosság elé kommentfolyam folytatását. Legalábbis megpróbálom.

Úgy terveztem hogy bezárom azt és kinyitom ezt. Rögtönzött közvéleménykutatásomnak az lett az eredménye hogy nem sokan támogatták. Ezért köztes megoldást választottam. Megnyitom ezt és nyitva hagyom azt.

Aztán vagy feljövünk ide vagy nem.

Rengeteg blog van az internet világában. A többség valamire szakosodott fórum. Főzésre, határátkelőkre, politikára, ufókokra és felsorolni sem lehet mi mindenre. Beszélgetős blog is van biztos ezen kívül. nem tudom mennyire sikeres.

Nem akarok egy blognak sem a konkurrenciája lenni. Nem akarok ÉRTELMES BESZÉD BLOGOT. Az értelmes beszéd blogok mind dögunalmasak. Bulvárblogot akarok ahol nyomokban előfordul értelmes beszéd.

Nem moderálok, nem cenzúrázok, tegye meg ezt mindenki magának. Nem védek meg senkit, védjen meg téged a Nőtanács. Ha idejössz szívesen látunk, ha nem akkor meg kiutálunk. Előre borítékolom hogy lesz néhány sértett ember aki duzzogva elmegy innen. Nyilván van aki nem bír egy társaságot vagy személyt, személyeket és elmegy. Ez természetes. Én is jöttem már el két blogról úgy hogy mindegyik helyen 5 évet kommenteltem. Aztán tele lesz a hócipő és lelépünk.

Azt viszont megtanultam hogy ahhoz hogy valaki megsértődjön nem kell hogy megsértsék. Ez a két dolog nem függ össze. Gyere ide, aztán ha nem érzed jól magad akkor ideológia gyártás nélkül lépj le.

Ha idejössz számolj vele hogy kapni fogsz a pofádra. Akik engem ismernek azok tudják hogy nincs még egy akkora marha aki a barátaitól olyan sokat elvisel mint én. Tény hogy én is adom az ívet rendesen, ritkulnak is mintha ciánoznák őket.

A mi társaságunk elég sokszínű. A jogásztól a munkakerülőig, a bankártól az árokásóig széles a paletta. 

Itt most mindenki tiszta lappal indul, egyetlen embert kivéve aki már alapból ki van tiltva. Igen nehezen tolerálom a frissen regisztrált nicknévvel idehányó trollokat. Általában kibaszom őket mint macskát szarni.

A Gyerekihóra poszt egy nyílt tér mostantól. Rajtatok múlik hogy a hamvába hullik vagy a következő 100ezer kommentet itt éljük meg. A blog természetesen az általam írt posztokkal megy tovább ahogy eddig.

Hogy az egyik általam nagyon tisztelt kommentelőtársam szavait idézzem útjára bocsátva ezt a posztot:

HAJRÁ MARI NÉNI...

42926 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://diggerdriver.blog.hu/api/trackback/id/tr2112870058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2023.06.25. 20:53:03

@diggerdriver:

Minden forradalom kitermeli a vezetőit. Még van ebben az országban jópár tisztességes, hazáját szerető, irányításra képes, alkalmas ember. Az, hogy ma még nem látjuk őket, az nem jelenti azt, hogy nincsenek. Az biztos, hogy demokratikus úton erre nincs esély. Mert a felcsúti tolvaj, meg a liberofasiszta ellenzéki csürhe - alkeszferivel az élen - arra gondosan ügyel, hogy erre esélye senkinek ne legyen.
Soha nem támogattam a gazember ejut, maximálisan egyet értek, hogy kilépjünk, de azt is meg kell érteni, Orbánt már egyedül csak az ejus pénz utáni sóvárgás tartja valamennyire kordában.

2023.06.25. 21:20:32

Azt mondtad, ha hazajössz, szeretnéd átadni a tudásodat az utánad jövő generációknak. Üdvözlendő, tiszteletre méltó gondolat. De ahová jössz, az Magyarország. Ezt majd akkor teheted meg, ha megengedik neked. Arra meg majd akkor lesz esélyed, ha beállsz a sorba.
Én hosszú évek óta foglalkozom joggal, napi szintem követem a "jogalkotást", látom hogyam működik ez az egész. Magyarország nem jogállam, Magyarországon nincs jogbiztonság. Magyarországon olyan törvényeket "alkotnak" amelyek elnaggyoltak, értelmezhetetlenek, ennek következtáben 100 féle képpen értelmezhetők. Erre azért van szükség, mert ha egy törvény homályosan, elnaggyoltan van megfogalmazva, akkor azt majd a jogalkalmazás során a hivatalok, hatóságokm úgy értelmezhetik ahogy akarják. Ami elsődlegesen azt jelenti, hogy úgy értelmezik, hogy a ner lovagoknak, a csókosoknak az kedvezzen. Aztán persze ha te leszel a hunyó, elmehetsz a panaszoddal a bíróságra, a bíróság akár még számodra kedvező döntést is hozhat, de szart sem érsz vele. Mert ha akarják elhúzzák az ügyet addig, amíg okafogyottá nem válik, amíg majd járókerettel jársz a bíróságra, és nem mersz előre hajolni, ki ne essen a fogad.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2023.06.26. 06:12:20

@floresta: Én nem pereskedni akarok otthon. Ha igény lesz rá hogy tanítsak szívesen tanítok. Még csak meggazdagodni sem akarok, lásd a könyvem amit három sör áráért árulok. ha bírja az egészségem akkor aktív de nyugodt öregkort szeretnék.
Mire vágyjak még?
A színházban már szembejött az életem.
Megírtam a szakmám bibliáját. Hasonló sincs.
már leforgattuk életem filmjét most van benevezve tizenöt nemzetközi dokumentumfilm fesztiválra.
Senkiházi szakmunkásként mit akarjak még?

2023.06.26. 06:50:40

@diggerdriver:

Jogos. Aki csendben van itthon, aki ki tudja zárni a politikát, a szekértábor harcot az életéből.....annak végül is nyugodt élete lehet.
Én most ezt vezénylem le. Lezárom az életem első 65 évét. És jövőre - ha a Jóisten segít- megkezdem a következő 65-öt. Amiben következetes vagyok, hogy az első 65-ből csak nagyon minimális dolgot viszek át a következő 65-re.

Bora Dalfi 2023.06.28. 20:27:59

@floresta: nem tudod mit akarsz, nem érted mi mozgatja a történelem kerekét. Talán jobb is.

2023.06.29. 08:05:18

@Bora Dalfi:

Mert ugye ha valaki, te aztán tudod, cigány.......

Bora Dalfi 2023.06.29. 12:08:50

@floresta: téged csabi kívülről tud mindenki, faszfej:))

2023.06.29. 14:52:06

@Bora Dalfi:

Látom még mindig nem találtál magadnak értelmes elfoglaltságot Kanada szégyene....

Bora Dalfi 2023.06.30. 19:23:26

@floresta: a ritka üres perceimben megpofozlak, janit is kiherélem a tahót, oszt jófan

Bora Dalfi 2023.06.30. 19:26:30

@floresta: csabi, te roma létedre tán tudod, cigány ez a Tarjányi Péter?

2023.06.30. 20:19:50

@Bora Dalfi:

Neked nem a perceid üresek anyád félrelépésének gyümölcse, hanem a fejed.

2023.06.30. 20:20:36

@Bora Dalfi:

Azt nem tudom. De hogy anyád cigány volt az tudom....

2023.06.30. 20:25:56

Ez annyira király! Kicsimikron arról győzködte brüsszelesben Orbánt, hogy az illegális migráció kurva jó dolog, a muszlim migráncsok mint egy falat kenyér....aztán villámgyorsan haz kellett húznia, mert a falatkernyerek megakadtak 40 000 rendőr torkán, és éppen lebontják a szarkupac francia köztársaságot.

Gondolom a kitartott seldonka, meg az eltartója, a felesége most tapsikol örömében.....

Bora Dalfi 2023.07.01. 00:24:51

@floresta: Lufaszt se tucc gázsi :(

Bora Dalfi 2023.07.01. 12:44:15

@floresta: Erzsébeti proligyerek, egy fantasztikus képzettséggel, karierrel.

Penge.

youtu.be/EG5W2g0dftQ

2023.07.01. 14:03:22

Ami ezeknél a degenerát franciáknál történik, az arra jó, hogy egyre több ember megértse, ki kell lépni ebből a brüsszeli szarkupacból.

Bora Dalfi 2023.07.01. 14:42:43

@floresta: te nemis vagy odavaló muckaszoppancs.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2023.07.02. 02:24:24

@floresta: Az a helyzet hogy a MI Hazánknak kiváló helye lenne az EU-ban. Legalább lenne aki helyretenné a sok buzzancsot. Ami az itthoni szereplésüket illeti mindent amit mondanak azzal 80%-ban egyetértek viszont van 20% ami olyan kapitális baromság hogy csak nézek ki a fejemből hogy ezt most hogy...

2023.07.26. 06:34:11

Mindenki vegye föl a fekete ruháját, temetni kell a fosblogot......

2023.07.26. 10:24:47

@diggerdriver:

3-4 havonta beleolvasok a fosblogba. Most a ráérő belpesti nyugger, dikusz, meg még valaki azon értekezik, hogy már mióta nincs poszt, és, hogy a gazdát sem lehet elérni. Armageddon.
Hát....csákgyula ismételten megbukott. Voltak a csávónak ambiciói, mikor megbízták a SZER vezetésével. A megfelelő pedigréje megvolt hozzá, mert a fosbloggal bizonyította, semmilyen aljasságtól nem riad vissza annak érdekében, hogy lejárassa Magyarországot, és az itthoni magyarságot.
Szerintem a kinevezéssel már arról álmodott, ő lesz az aki megdönti az Orbán-rezsimet. Lehet, hogy már a szobor helyét is meghatározta, amit a nemzet hálája jeléül róla mintáz, és emel.

Aztán nem jött össze az álom. Nagyon nem. Miközben a fosblog - hála a cenzúrának - érdeklődés hiányába oda került, ahová való. A pöcegödörbe. Ugyan úgy, mint a szenilis vén hülye nyugger, guma "blogja".

Na most a retardált belterjes nyáj pár tagja halotti beszédet tart. Majd elmorzsolok egy könnyet a szemem sarkában.

Ezért a blogért viszont kár.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2023.07.26. 11:24:28

@D. Csaba (Quercus):

Én szóltam nekik évekkel ezelőtt.

Ellenvélemény nélkül nem lehet blogot üzemeltetni.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2023.07.26. 11:41:44

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:
Max azt kell mondanom hogy egy látnok vagy. Sose hittem hogy létezik homoklobbi. Ma már tudom.
Sose gondoltam volna hogy a Natóbol ki kéne lépnünk. Pedig bizony ki kéne.
Mindenben igazad van.

2023.07.26. 13:13:14

@diggerdriver:

Ledoktorált magtáros-szertáros szakon.

2023.07.26. 13:18:38

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:

Nekem az tetszet a legjobban, mikor a stílusom miatt hisztiztek. Mint ahogyan pl. Bayer stílusa miatt is hisztiznek folyamatosan.
Na most én már jó ideje nem követtem a napi politikát, de a feleségem igen. Naponta fölháborodik azon, hogyan beszélnek az ellenzék "prominens" tagjai, élükön a kabul rózsájával. Érdekes, de ezen a stíluson még egyetlen libernyák sem háborodott föl.

Mindettől függetlenül sok mindenben változott a véleményem. Pl. maximálisan egyet értek azokkal, akik szerint Magyarország maffia állam.

2023.07.26. 13:24:44

@diggerdriver:

A NATO-ból való kilépés egyet jelentene Magyarország halálával. Az ejuból azonban minél hamarabb lépünk ki, annál jobb.

2023.07.26. 13:34:18

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:

Egyébként a belpesti szalonnyugger, dikusz épp azon síránkozik a fosblogon, mi lesz, ha nem lesz cenzúra. Még a végén bárki szabadon elmondhaja a vélaményét! Akkor neki nincs más hátra, minthogy beszínezze a bugyit.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2023.07.26. 14:36:43

@D. Csaba (Quercus):
A nato ey darab papír. Soha semmilyen konfliktust még nem oldott meg.

2023.07.26. 17:33:05

@diggerdriver:

Miután lassan nem lesz szűkebb-tágabb környezetünkben olyan, akivel ne lennének konfliktusok - kivéve a szerbeket - így az a darab paír is sokat ér. Nincs kétségem afelől, ha az ukránoknak lenne rá kapacitása, már kirobbantottak volna velünk egy fegyveres konfliktust. Persze az egyértelmű, a NATO=usa. Ezért is alapvető érdekünk, hogy a következő lator elnök republikánus legyen.

2023.07.26. 17:34:59

Állítólag Ukrajnának az ejuban a helye. Na ha az ukránok megfelelnek az ejus elvárásoknak, akkor Albánia centrum országnak tekinthető.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2023.07.26. 18:24:52

@D. Csaba (Quercus): Képzeld el mi történne ha kilépnénk a natóból és kötnénk egy védelmi szerződést Oroszországgal.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2023.07.26. 18:26:36

@D. Csaba (Quercus): Az biztos.
Ukrajnát bevitték az erdőbe. Szar sem kíváncsi rájuk. Oroszország a nagy falat a nyugati rablótőkének. Remélem Putyin sokáig kitart.

2023.07.26. 19:51:58

@diggerdriver:

Ukrajna állítólag a nyugati demokráciát védi.
Azért a "demokráciáért", ami ma a nyugati világban dívik, egy kutya életét sem volna szabad feláldozni, nem emberét.

2023.07.26. 20:01:02

Azért van annak egy nemkicsit fanyar íze, amikor egy jogot végzatt földhivatali osztályvezetőnek nekem kell elmagyaráznom, mit jelent a képviseleti megbízás.

2023.07.27. 06:33:15

Gyakran eszembe jut, ugyan van-é a nyugati világban még egy olyan hülye birka nép mint a magyar, aki 13 éve tűri, hogy egy szűk hatalmi "elit" az orbán-klán szétlopja az országát? Mert az is nehezen értelmezhető, hogy ahol diktatúra van, nincsenek szabad választások, ott miért tűrik ezt az emberek. De ott, ahol állítólag demokrácia van, ahol azért még szabadon lehet dönteni a fülkében, ott ez akkor most miért?
Érterm én, hogy a másik lehetőség még a fidesznél is szarabb. De ki akadályoz meg bennünket abban, hogy találjunk egy harmadik, negyedik lehetőséget? Kétségtelen, hogy ez nem egyszerű feladat, mert ha valamiben egyet ért a tolvaj orbán, meg alkeszferi, az az, ezeket a kezdeményezéseket csírájában el kell fojtani.

Mi meg ebbe belenyugszunk.Szóval....birka nép a magyar.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2023.07.27. 08:27:39

@D. Csaba (Quercus):
Figyu egy profi munkagép szerelő is szorult már rá az én segítségemre hogy mi hol van.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2023.07.27. 08:29:53

@D. Csaba (Quercus):
Ez nem így van. NINCS harmadik meg negyedik lehetőség. Nincs. A nincsből nem lehet választani.

2023.07.27. 08:51:52

@diggerdriver:

De ő kolléga volt. A földhivatal meg hatóság. Ha a hatóság nem ismeri a jogot, amit alkalmaznia kellene, akkor milyen döntést hoz? Rosszat.
Évek óta mondom, Magyarországon nem jogalkotás, hanem jogbarmolás folyik. A jogalklamazók, ügyfelek, hatóságok magyar irodalom érettségit játsszanak, mikor jogszabályokat kell alkalmazniuk, mert ki kell találni, mire gondolt a költő.
Ez az egyik oldal. A másik oldal, mikor egy hatóság az egyébként egyértelmű jogszabályi előírásokat sem tudja értelmezni. Például azért nem, mert nem tudja azokat "összefésülni". Márpedig ez egy jogot végzett embertől, aki pozicióba került, minimum lenne. Igaz, ebben az országban már jó ideje nem a tudás, a rátermettség, a tapasztalat számít, hanem a lojalitás a vezérhez.

Félreértés ne essék. Nem vagyok jogász, csak szeretek a joggal foglakozni. Elsődlegesen az erdő-, és agrárjoggal. Látom, mi folyik ezen a területen. Az erdő-, és földtulajdonosok tulajdonhoz fűződő joga olyan szinten le van korlátozva, hogy az már vérlázító. És ez több millió embert érint. Mégsem érdekel senkit. Azért nem, mert akik ebben lépni tudnának, azok ennek a haszonélvezői.

2023.07.27. 08:57:53

@diggerdriver:

Nincs, mert nem is keresünk.
Az agymosott nyugati polgár már eljutott oda, hogy a mainstream pártokat egyre inkább ejti, és felemel olyan új formációkat, amik színt, aktivitást, új gondolatokat visznek a politikai porondra. Persze ezeket a mainstream pártok pórázon vezetett médiái vagy leszélsőjobboldalizzák, vagy le szélsőbalozzák. De eltüntetni, elkaszálni nem tudják őket, mert egyre nagyobb teret nyernek.
Erre Magyarországon is lenne lehetőség, igény. Mind a jobb-, mind a bal oldalon.
De a két szarházi, orbán, meg gyurcsótány arra kínosan ügyel, hogy nálunk ilyen ne forduljon elő. Megtehetik, mert tűrjük.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2023.07.27. 09:17:08

@D. Csaba (Quercus):
MDF. Jó vezetővel helye lenne a politikában.
MIÉP. Csurkával jó volt utána mélyépítés.
Kisgazdák. Jó vezetővel kellenének.
SZDSZ. Kártékonyabb mint az egyiptomi 7 csapás meg a tatárjárás együtt. El velük.
Ezek mind megszüntetése.
Jöttek az újak.
LMP. Schifferrel Jó volt utána mélyépítés.
Jobbik. Vonával Jó volt utána mélyépítés.
Momentum.Szóra sem érdemes.

2023.07.27. 15:20:16

@diggerdriver:

Az LMP-t karácsonyék verték szét. Ugyan azt akarták eljátszani, mint amiben most utaznak. Lator amcsi pénzek, cserébe lator amcsi irányvonal, befolyás
Jobbik. Érdekes történet. Arra várok, Vona mikor mesél arról, Orbán, és Simicska hogyan tették közös erővel szopóágra.

A kettő közül a Jobbiknak volt esélye kormányzati pozícióra, ezért is vált orbán számára veszélyessé.

Orbánt csak úgy lehet leváltani, ha előtte megtanulunk orbánul gondolkodni.

MellowYellow 2023.07.28. 15:57:33

@D. Csaba (Quercus): lator az apád phasza hüjegyerek.

MellowYellow 2023.07.28. 15:59:21

@diggerdriver: siffer szopja meg a vonót, teszi is a dagadt pénzéért.

2023.07.28. 18:58:29

@MellowYellow:

Neked is lenne mit szopni sakti, csak hajolj közelebb.....

MellowYellow 2023.07.29. 14:49:10

@D. Csaba (Quercus): egész közel hozzád a faszom, szopjál buta favágó

2023.07.29. 17:06:45

@MellowYellow:

Nem veszem el a mindennapi betevőt a feleséged elől sakti. Bár szerintem ahhoz a kopasz, köcsög, buzernyák fejedhez, még egy dögkeselyűnek sem lenne gusztusa.

2023.07.29. 19:15:25

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:

Van. Úgy hívják Judy, és naponta 3 kg banánt zabál......

2023.08.06. 07:12:15

Így működik a libernyák "demokrácia":

"Az ügyészség eltiltaná Donald Trumpot a nyilvános megszólalástól az ellene legutóbb megindított vádeljárás részleteivel kapcsolatban."

Degenerált, elmebeteg, hülye ország, degenerált, elmebeteg, hülye nép.

2023.08.06. 07:15:16

Az ejus libernyák "demokrácia" meg így:

"Lettország tavaly jelentette be, hogy kiutasítanak az országból minden olyan orosz személyt, aki nem rendelkezik lett állampolgársággal és nem beszéli a nyelvet. Az új törvény értelmében szeptemberig több ezer orosznak kell elhagynia Lettországot – írja az LRT.

Ingmārs Līdaka, a lett parlament állampolgárság és bevándorlásügyi bizottságának elnöke azt nyilatkozta, hogy jelenleg nagyjából 5-6 ezer orosz állampolgárt érint a deportálás. Szerinte ezek az emberek nem tettek semmit azért, hogy az országban maradhassanak.

Ha valaki nem hagyja el önként az országot, azt akár erőszakkal is elszállítják az orosz határig."

2023.08.06. 09:44:18

Hány éve is mondom, hogy ami a nyugati világban zajlik, az nem demokrácia, hanem liberofasizmus.
Mert ha a lett gazeberségnek nincs jogi akadálya, akkor ez alkalmazható a határon túl élő - elsősorban Erdély - magyarokkal szemben is. Arról nem beszélve, hogy bár azt a libernyák média évtizedek óta elhallgatja, a balti államok az orosz anyanyelvűeket évtizedek óta másodrendű állampolgárként kezelik. A balti jólét jelentős részben ezen polgárok kisemmizésének köszönhető.

2023.08.06. 10:02:42

A gazember lator államban, a zusában az ügyészség az igazságügyi miniszter irányítása alá tartozik. A magyar O1G koalíciónak, a libernyákoknak ezzel semmi baja. Ők már akkor is orgazmuscunamit produkálnak, ha meghalják a szót: usa.
Ezzel szemben, amikor a magyar ügyészség - ami egyébként a mindenkori kormánytól függetlenül tevékenykedik - kerül szóba, akkor olyanok, mint egy nem fékezett habzású mosópor.
Az kétésgtelen, hogy pótpeti az első számú orbán rajongó, és ha ez a semmirekellő az élete hátralévő részét nem a sitten tölti, akkor ez az ország nem jogállam....na de ha ezzel gond van, akkor a lator állam, a zusa gyakorlatával miért nincs?

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2023.08.06. 11:14:11

@D. Csaba (Quercus): Ez így van és ez a jelcini ostobaságnak alkohollizmusnak köszönhető hogy engedte őket belépni a natóba és annak védernyője felett azt csinálnak a kisebbséggel amit akarnak.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2023.08.06. 11:16:31

@D. Csaba (Quercus): Mert azok a jófiúk. a libernyák világ arra van trenírozva hogy a jófiúk mindent jól csinálnak és mindenben igazuk van. Ilyen egyszerű ez.

2023.08.06. 11:16:37

"Világos. Az ellenzék vezető politikusai szerint a Fidesz csalt a tavalyi választáson, Gyurcsányék egyenesen azt állítják, illegitim és törvénytelen a jelenlegi kabinet. Túl azon, hogy ezzel három millió Fidesz-szavazót is megsértenek, a magyar intézményrendszer függetlenségét is erőteljesen megkérdőjelezik, itthon és külföldön egyaránt.

Ezen persze aligha lepődünk meg, ám ha a hatalomba jutásra a leszerepelt magyar baloldalnál jóval esélyesebb Trumpot hasonló okokból az ottani igazságszolgáltatás börtönnel fenyegeti, úgy akár az is felvetődhet, a hazai ellenzék körmére lehetne nézni ebben a témakörben. Ezt természetesen nem javasolnánk, sőt, ám azt a következtetést azért levonnánk:

a jelek szerint Magyarország a demokrácia, a hatalmi ágak szétválasztása és a szólásszabadság szempontjából lényegesen jobb helynek számít, mint Joe Biden Amerikája."

2023.08.06. 11:17:47

@diggerdriver:

Na ezért kell a szarházi, tetves libernyákokat ütni-vágni, ahol csak éred.

2023.08.06. 14:41:30

@diggerdriver:

Ha lesz időm, meghallgatom, de most dolgozom....

Memfisz manusz 2023.08.09. 21:15:07

@D. Csaba (Quercus): Gyuszinak már ezer éve semmi köze a HA-hoz te seggfej.

házelőtthinta · http://hamisgulyas.wordpress.com 2023.08.11. 15:34:05

@diggerdriver:

Nem emlékszem mikor írtam legutóbb, de mire vagy kívácsi? HÁ blogot már évek óta nem olvasom.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2023.08.11. 20:10:39

@házelőtthinta: Szia. Mindenre. Mi van veled hogy boldogulsz? Hol élsz mit csinálsz?

Memfisz manusz 2023.08.15. 19:27:35

@D. Csaba (Quercus): a semmibe köpködsz te dagadt baromarc.

házelőtthinta · http://hamisgulyas.wordpress.com 2023.08.29. 19:19:26

@diggerdriver:

BAZ megyében lakom, hazaköltöztem 2018 őszén (Budapestre), 2020 végén a szülőfalumban.

Sok mindent lehetne mesélni.

www.tiktok.com/@balazska90

Kövess tiktokon, nem régen kezdtem el.

házelőtthinta · http://hamisgulyas.wordpress.com 2023.12.17. 21:16:24

hataratkelo.blog.hu/2023/12/10/szazbol_csak_hat_fiatal_maradna_biztosan_magyarorszagon

Teljes összeomlás a HÁ blogon. 1 hónapja nem volt poszt, most feltűnt egy ilyen demagóg poszt és 9 komment 1 hét alatt.

Ennek a blognak kb. annyi.

tanyasi értelmiségi 2023.12.28. 16:41:30

"fhdgy 2023.12.26. 18:11:01
Titkon azért reméltem, hogy a régi szép idők emlékére lesz pár komment. Csalódnom kellett!"

Köszönettel tartozunk nekked te szarkupac kecskebaszó. Nagyban hozájárultál ahhoz hogy beszart a fosblog. A töke tele volt már mindekinek a baromságaiddal.......

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2024.01.04. 11:53:31

@tanyasi értelmiségi: @https://diggerdriver.blog.hu/2024/01/02/te_tetted_ezt_kiraly_352ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:

tanyasi értelmiségi 2024.01.27. 09:49:39

"Zajlik a kampány: most 83 millió dollár kártérítést kell fizetnie Trumpnak egy 1996-os ügy miatt"

Degenerált, elmebeteg, agyhalott hülye ország.
Degenerált, elmebeteg, agyhalott hülye nép.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2024.01.27. 14:24:07

@tanyasi értelmiségi: Képzeld el ha nyer Trump. Milyen libsi visítás lesz.

tanyasi értelmiségi 2024.01.27. 15:33:36

@diggerdriver:

Még a Holdon is hallatszani fog.....

tanyasi értelmiségi 2024.01.27. 16:04:42

@diggerdriver:

Nem a szívem csücske Tramp, de mindenképpen kell ahhoz, hogy a liberofasisztákat el tudjuk takarítani.

tanyasi értelmiségi 2024.01.27. 18:25:34

@Balfasz csabi:

Vagy nem a polcra, hanem anyádba.....

tanyasi értelmiségi 2024.01.27. 18:56:25

@Balfasz csabi:

Azt hallottam Kanada szégyene, hogy már a családod sem áll veled szóba, a feleséged is lelépett. Sokáig húzta egy genetikai hulladék agyhalott mellett....

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2024.01.28. 17:02:17

@tanyasi értelmiségi:

Nem tudom.

Az igazi bűnhődés számára az, hogy Kanadában le se szarják őt, elvesztette minden közönségét, befolyását.

Szóval remélem még él és szenved.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2024.01.28. 18:31:40

@Sztálin orgnistája: Mi van veled Jóbarát? Eltűntél mint az aranyóra.

t o r o 2024.02.20. 01:50:08

Sokat gondolok Navalnijra. Jó egy éve hozott volna a fogvatartásának körülményeit elítélő határozatot az Unio.

Ez a magyar vétó miatt nem jöhetett létre. A kétlábú pislogó szeszkazán és végbélorientalista gulyás gergely anno ezt azzal indokolta, hogy a határozatban lehet olyan, ami lehetetlenné teszi annak az elfogadását. Hogy lennének mind hererákosok, amikor október 23-án koszorúznak.

Shakt i 2024.03.02. 16:27:12

“ SzZoole 2024.02.21. 18:52:45
@fhdgy: hogy milyen volt az árfolyam, drága, nagyon drága, szinte duplázódott :-)

15-16 éve a szaxi 5-6 ezer volt, gumi nélkül 7-8 ezer. Most 10-12 kezdődik gumi nélkül 15-17 ezer, 20 ezerért le is nyeli :-)))

A dugás 10 ezer volt, gumi nélkül 15 ezer, most 20-25 ezer, gumi nélkül 30 ezer és ezért egy kis tripper/kankó/szifiliszt is kaphatsz grátiszba :-)))”

Felment a tarifád köcsög tirpák :)) análért mit kérsz?? )))

Shakt i 2024.03.03. 20:23:21

Nemcsak szarfaszú Orbánok képviselnek minket a vilàgban

www.cbs.com/shows/video/hx3ggK_5nd17r_DXYDBrwoZq9pjXHJTX/

Shakt i 2024.03.07. 14:56:48

@tanyasi értelmiségi: viszket a segged egy alapos ruszki kancsukára, te idióta
süti beállítások módosítása