HTML

Ass blaster

Friss topikok

  • Hejira: Fityesz himnusz: Most múlik pontosan (2024.03.28. 15:49) Gyerekiahóra...
  • tanyasi értelmiségi: Itt még olvasható Kónya Endre írása: pecsaktual.hu/balhe/megszolalt-k-endre-es-leirta-a-sajat-ver... (2024.02.17. 19:24) TE TETTED EZT KIRÁLY
  • diggerdriver: @Ferenczi Krisztián: Gratulálok a háthoz. A faváz sokszáz évig kitart és egybentart. A legöregebb ... (2023.12.17. 20:44) Házépítés itt és ott...
  • Móka Miki: Ez valami eszméletlen ahogy a sérült agy tirpák zotyi nyalja a munchhausen valagát. Ewwwww (2023.05.19. 21:44) Ki a rosszfiú?

Címkék

digger-konyv.hu

2022.10.19. 13:59 diggerdriver

Szóval megírtam. Három évembe telt de kész lett és elérhető megvehető. Online formátumban ami ugyan nem kézzelfogható de sok előnye van. Negyedannyiba kerül mint a nyomtatott verzió. Lapozható nagyítható kicsinyíthető könyvjelzővel ellátott formátum. Olvashatod bármilyen elektronikus eszközön számítógépen, laptopon, táblagépen, telefonon. A könyv nem másolható nem nyomtatható bár biztos vannak olyan eszközök amikkel ellopható de aki sokall ezért 2500 forintot az irjon odaadom ingyen.

A könyv átfogó és közérthető összefoglalója a nehézgépkezelő szakmának 45fejezetben 460 oldalon. Az eddigi blogtevékenységem talán garancia lesz arra hogy ez is jól meg van írva. A könyv tartalmaz több mint 50 sztorit anekdotát amik megtörténtek a negyven év szakmai múltamban és szakmán kívül valamint két különálló humoros fejezet is oldja a téma szárazságát bár próbáltam inkább ismeretterjesztő mint szakkönyv stílusban megírni. Jelenleg nincs a piacon olyan könyv ami leírja hogyan áss egyenesen hogyan tartsd az irányt hogyan áss körbe egy közművezetéket hogyan rakodj teherautót valamint mikor beülsz egy munkagépbe tudd hogy mi történik körülötted és mi miért történik.

A megvásárlása a következőképpen történik.

Felkeresed a digger-konyv.hu oldalt. Ha a google még nem adja ki bár már kéne neki akkor fent a keresősorba írd be. Telefonon figyelj arra hogy néhány készülék a pont után automatikusan szünetet hagy éa utána írja be hogy hu. Nem mindegyik de amelyiknél igen ott töröld ki a szünetet. Utána lépj a megvásárolom a könyvet menüpontra. Ott regisztrálnod kell majd választhatsz a Paypal vagy banki utalásos forma között. Ha van Paypal fiókod akkor ott fizetve azonnal olvashatod a könyvet. Ha utalsz akkor 1-2 órán belül megérkezik a pénz a számlámra, akkor én lehetővé teszem az olvasást. Előnyben részesítem az utalást mert a Paypal minden tranzakció után levon 195 forintot de természetesen akinek így könnyebb annak is köszönöm a vásárlást.

Reményeim szerint ez a könyv is olyan lesz mint a blogból készült színházi darab hogy mindenki úgy érzi majd a végén hogy többet kapott mint amennyit várt.

Köszönöm a vásárlást olvassátok szeretettel.

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://diggerdriver.blog.hu/api/trackback/id/tr817957736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Digsi 2022.10.19. 15:39:42

Valamint fórum is van benne ahol minden kérdést meg lehet beszélni.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2022.10.19. 22:01:54

Közben megy weboldal fejlesztése folyamatos, nemsokára hangoskönyvhöz hasonlóan hagfelolvasással akár autóban is lehet hallgatni.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2022.10.22. 12:29:16

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: Ez olyan hogy kinyitod a könyvet és vagy olvasod vagy olvasod és hallgatod vagy csak automatán hallgatod és magától lapoz hogy autóban is tudd hallgatni.
süti beállítások módosítása