HTML

Ass blaster

Friss topikok

  • tanyasi értelmiségi: Szóval hogy mindenki értse. Ami ma brüsszelesben az ominózus konferencia körül zajlik, a libernyá... (2024.04.16. 15:46) TE TETTED EZT KIRÁLY
  • Hejira: Fityesz himnusz: Most múlik pontosan (2024.03.28. 15:49) Gyerekiahóra...
  • diggerdriver: @Ferenczi Krisztián: Gratulálok a háthoz. A faváz sokszáz évig kitart és egybentart. A legöregebb ... (2023.12.17. 20:44) Házépítés itt és ott...
  • Móka Miki: Ez valami eszméletlen ahogy a sérült agy tirpák zotyi nyalja a munchhausen valagát. Ewwwww (2023.05.19. 21:44) Ki a rosszfiú?

Címkék

Ki a rosszfiú?

2022.04.02. 17:30 diggerdriver

Tudom hogy ennek a posztnak a megírásával az emberek többségét magamra haragítom. Ha elolvassátok akkor utána nem lesznek érvek hogy nincs igazad mert…

Minősítések lesznek hogy ilyen seggnyaló olyan fasszopó. Miért nem lesznek érvek és miért a minősítések? A liberális alapvetés miatt. Miszerint a szó és véleményszabadság van ADDIG amíg a liberális véleményt mondod. Ez most a fősodor a vezérlőelv.

Hogy nőttünk fel hogy szocializálódtunk? Úgy hogy MINDIG világosan megmondták hogy ki a jófiú ki a rosszfiú. A Carl May és Cooper regényektől kezdve a Timur és csapatáig minden történetben tudtuk ki a jó és ki a rossz. A filmek jó példát mutatnak erre. A szovjet háborús filmben Szása a megmaradt pisztolyával legyőzi a 7, német dandárt. Az amerikai háborús filmben Rambo a robbanófejű nyíllal megnyeri a vietnámi háborút. Aztán a Szovjetúnió megszűnt és maradtak jófiúnak az usákok. MINDEGY mit tettek azt elfogadta a világ hiszen ők a jó fiúk.

ENSZ felhatalmazás nélkül lebombázzák Belgrádot? A világ hallgatott. mondvacsinált indokokkal lerohanták Irakot? A világ hallgatott. Humanitárius okok? Röhej. Vajon humanitárius okokból hol volt az USA mikor Pol Pot kiirtott kétmillió kambodzsait? Pol Pot ágyban párnák között halt meg békés öregkorában. Humanitárius okokból hol volt az USA a ruandai népírtáskor? Hol volt a Világ Csendőre mikor Kína lerohanta Tibetet? Eljátszotta viszont a Csendőr szerepét mikor Irak lerohanta Kuvaitot. Ja hogy Tibetben nincs olaj míg Kuvait olajban fürdik. Elhanyagolható mellékkörülmény ugye? Lebombázta Líbiát mint szuverén országot. Lerohanta Afganisztánt amit évtizedekig ellátott fegyverekkel mert akkor a tálibok a Szovjetunió ellen harcoltak. Merthogy a Szovjetunió Afganisztánt mint szuverén államot szállta meg. Utána jött az USA és ugyanúgy megszállta Afganisztánt mint szuverén államot. Felfegyverezte és kiképezte az ISIS-t ami aztán önjáró terroregységként a legelképesztőbb kegyetlenséggel irtotta a saját hittársait.

A legpéldátlanabb körülmények között kivonult Afganisztánból. Emberek hullottak túlterhelt repülőgépek futóműszekrényéből, anyák dobálták át a kerítésen gyermekeiket hogy ne tálib uralom alatt nőjenek fel. Többmilliárd dollárt érő modern haditechnikát hagytak a tálibok kezén. Mindeközben a világ, Európa, az Európai Unió köztük Magyarország a legnagyobb leghűségesebb seggnyalója maradt a Jófiúknak. Mert amit az USA tesz az demokratikus és helyes. Mind az USA beavatkozásának és be NEM avatkozásának sokmillió civil áldozata lett. A világ hallgatott.

Aztán a szégyenteljes Közel Keleti kivonulás után más játszóteret kerestek. Európát. Kezdett számukra kínossá válni az EU közeledése Oroszországhoz. A tőke és az innováció szövetkezett a nyersanyaggal.

Az USA tudta hogy itt az idő belefingani a nulláslisztbe.

Jelcin egy kivérzett legyengült Oroszországot hagyott örökül Putyinra. Putyin érezte a nyugati veszélyt és minden országát fenyegető támadást visszavert. Először rendet tett csecsenföldön. Azután a leszakadt tagállamokban szart keverő amcsik tevékenységét blokkolta. Minden jenki törekvés hogy az utódállamokat nyugati befolyás alá vonják kudarcot vallott és minden ilyen próbálkozás azt eredményezte hogy ezek az államok orosz befolyás alá kerültek.  Grúzia, Belorusszia, Kazahszán. Mind USA azon belül CIA kudarc. Ideje volt nagyot lépniük. Oroszország és Európa között volt egy nyersanyagban gazdag kiváló termőföldekkel rendelkező geopolitikailag jó pozícióban lévő ország amelyik belefulladt a korrupcióba és a rendszerváltás óta nem tud előrejutni. Kiváló célpont.

A CIA gyakorlatilag kisajátította magának Ukrajnát. Bevallottan ötmilliárd dollárt költöttek arra hogy puccsal eltávolítsák a kormányt és egy USA-barát az USA-nak mindenben engedelmeskedő kormányt hozzanak létre. Filmek sokasága bizonyítja hogy mindent megígértek Ukrajnának ha a nyugati befolyásnak nem áll ellen. Megígérték nekik az EU csatlakozást valamint a NATO-ba való belépést is. Ugye emlékszünk a kubai rakétaválságra. A Szovjetuníó Kubába akart telepíteni atomrakétákat néhány száz kilométerre az USA keleti partjaitól. Majdnem harmadik világháború lett a vége.

Na most ugyanez zajlik csak ellenkező előjellel. A NATO példátlan agresszivitással terjeszkedik. Ugyan írásbeli szerződés nincs róla de jegyzőkönyvek őrzik a NATO főtitkár szavait hogy ha Oroszország nem ellenzi a két Németország egybeolvadását akkor a NATO NEM terjeszkedik keletre. Ahogy a főtitkár mondta egy inchet(2,5cm) sem.

Ezzel szemben ma NATO támaszpontok vannak Romániában. Magyarországon, Szlovákiában Norvégiában. A NATO tábornokok már kitűzték az Ukrajna keleti határainál majdan létesítendő rakétatámaszpontok helyeit. Néhányszáz kilométerre Moszkvától.

Közben a 2014-ben hatalomra került ukrán kormány elkezdett náculni. Különböző törvényekkel korlátozta a nemzetiségek jogait, őket hátrányosan érintő nyelvtörvényt vezettek be, náci különítményesek pogromokat hajtottak végre oroszok ellen és bizony a kárpátaljai magyarokat is jócskán érte atrocitás. Beregszász utcáin „kést a magyarok nyakára” skandálással vonultak fel és nyíltan kimondták hogy az nem a magyarok hazája menjenek haza. Megrongálták a magyar szobrokat emlékműveket, magyar irodákat gyújtottak fel.

A Szovjetunió széthullásakor sokmillió orosz nemzetiségi került a függetlenedő államokba. Nyilvánvaló orosz elvárás volt hogy ne baszogassák sehol az oroszokat. A legtöbb helyen ezt elfogadták hiszen Oroszország érvényesíteni tudja akaratát.

Ukrajna a nyugattal háta mögött erősnek érezte magát és belerúgott az orosz medvébe. A NATO-hoz való közeledéssel a nacionalizmus erősödésével sok választási lehetőséget nem adtak Putyinnak. Először visszavette a többségében oroszlakta Krím félszigetet, aztán a Donyeck medencét ahol már népírtásig fajult az ukrán nacionalizmus.

Szuverén Ukrajna? Az USA által ötmilliárd dollárért hatalomra segített Washingtonból kézivezérelt bábkormánnyal? Az USA által az egész Ukrajna területén szétszórt rengeteg biológiai laborral? Tegye fel a kezét aki szerint ezekben a laborokban a gyermekbénulás elleni Sabin cseppek fejlesztésén fáradoztak. Hogyan is kommunikálta az USA a laborok létét? „Ukrajnában nincsenek biológiai laboratóriumok de mindent megteszünk hogy ne kerüljenek orosz kézre”.

Egyenes beszéd.

Ebben a helyzetben már egyik fél sem hátrálhatott. Az ukrán kormány mögött ott volt az amerikai nyomás az oroszok pedig nem engedhették hogy a NATO közel kerüljön hozzájuk.

Bevonultak Ukrajnába.

A világ felvisított mint a megszúrt disznó. Miért?

Egyet tudni kell. Az USA-nak van valamilye ami Oroszországnak nincs. Hatékony és jól működő médiája. Az emberek elolvassák az újságot, megnézik a híradót és eszerint alakítják ki az álláspontjukat. A média hatására rohanták le Irakot. A média buktatta meg Trumpot és segítette elnöki székbe Bident. Ugyanakkor ott tartunk hogy Szváziföldön és Burkina Fasoban nagyobb a demokrácia, jobban érvényesülnek az emberi jogok mint a USA-ban.

Kedves olvasó a poszt elején felsorolt USA precedenseknél is felvisítottál? Ha akkor nem akkor most miért? Ha most igen akkor amikor az történt miért nem? Miért a kettős mérce?

Sokan mondják hogy ez nem menti Putyint. Miért nem? A liberális álláspont szerint ami nem tilos amit törvény nem tilt azt szabad. Lehet hivatkozni a nemzetközi jogra hogy nem támadunk meg szuverén államokat. Na de ezt pont a nyugat, pont az USA pont a NATO rúgta fel többször is. A jófiúknak szabad? Nem az érdekel hogy kinek miért NEM szabad, hanem az érdekel hogy kinek miért volt szabad?

Borzasztó dolog a háború, elképesztő az az emberi szenvedés amit okoz. Minden ember örülhet hogy kimarad belőle és egyet tehet, valamilyen módon segíti az elüldözötteket a menekülteket. Emberfeletti az a munka amit a ukrán menekülteket befogadó országok tesznek. Magyarország példaértékűen helytáll és ennek nagyon régi hagyományai vannak. Én még emlékszem gyerekkoromban a Tisza áradásakor lerombolt falvakra a gátakon dolgozókra és az ujjáépítésre. Én is dolgoztam 36 órát egyhuzamban a Duna áradásakor a Római Parton. Mai világunk sem szűkölködik megpróbáltatásokban. Árvíz, belvíz, szárazság, vörösiszap, covidjárvány most pedig menekültek százezrei. Le a kalappal a segítők előtt.

Ugyanakkor térjünk vissza az alapvető emberi jogokhoz. Miszerint Minden ember egyenlő származástól bőrszíntől és vallási hovatartozástól függetlenül.

Ugyanakkor mi történik a liberális világban? Az orosz lett az új zsidó. Orosz boltok ajtaján megjelenik a felirat hogy itt ne vásárolj. Orosz autók kerekét szúrják ki szélvédőjét beverik. Orosz embereket a nevük miatt nem szolgálnak ki boltokban éttermekben. Hosszan lehetne sorolni. Magánszemélyek számláit zárolják mert oroszok. Ugyanezeknek a magánszemélyeknek a pénzét boldogan elfogadták mikor dollármilliókat költöttek autószalonokban, divatruha boltokban, éttermekben.

A Müncheni filharmonikusok karmesterét elbocsátják mert Putyin barátja. Kérem szépen ezentúl az önéletrajz átlényegül káderlappá ahol a világnézetet is jelölni kell? Ezentúl csak a liberális világnézetű karmester a jó karmester akármilyen szarul vezényel? Hova jutottunk? A szakmai hozzáértésnél megint többet számít az elvtársi hovatartozás? A sárga csillag helyett mikor kell kitűzni az oroszoknak kötelezően a vörös csillagot? Mikor fűtik fel a krematóriumok tűztereit? Engem is fenyegettek már meg ukránok rám uszításával. Miben különbözik a liberalizmus a legordasabb náci eszméktől? Hiszen most látjuk hogy milyen erkölcsi és morális dúlást képes okozni.

Szankciók.

Oroszországot szankciókkal még nem gyűrte le senki. Eddig a szankciók eredménye öntökönlövés. Többet ártott a szankciók kitalálójának mint aki ellen kitalálták.

USA. Lemondja az orosz olajat. Merthogy szankció. Az usákok a felhasználásuk 3%-át vették az oroszoktól. Az uránt nem mondták le. Merthogy az a szükségleteik 50%-át fedezi. Venezuelától nem vettek olajat mert nem demokratikus ország. Most hirtelen demokratizálódott egyik pillanatról a másikra mert onnan pótolják amit nem vesznek az oroszoktól.

Európa számtalan szankciót hoz de kínosan ügyel hogy az orosz gáz és olajszállítások rendben legyenek. Ez olyan mintha odamennél valakihez, jól pofánvernéd és kérnél tőle egy százast vacsorára.

Mi a legnagyobb probléma?

A harmadik világháború veszélye. Reális ez a veszély? Igen de senki sem beszél róla. Mi történik? A NATO kínosan ügyel hogy kimaradjon a háborúból. Ezzel szemben NATO tagországok fegyvert szállítanak Ukrajnának. Putyin azt mondta hogy ne avatkozzon senki a háborúba mert olyan választ ad amit még a világ nem látott.

Tegyük fel hogy az angol partoknál felbukkan egy orosz tengeralattjáró és egy hiperszonikus rakétával beköszön Londonba. Vagy Belorussziából indítva Varsóba. Putyin azt mondja hogy ő nem NATO országot támadott hanem egy olyan országot amelyik fegyvert szállított Ukrajnába és azzal orosz katonákat öltek meg. Ilyenkor mit tesz a megtámadott ország? Visszaszalad NATO nagybácsi szoknyája mögé és onnan mutogat hogy védjél meg mert bántottak? Erről miért nem beszél senki?

Mindeközben az ukrán kormányfő és a nagykövetek úgy beszélnek külföldi kollégáikkal mintha a seggükből rángatták volna ki őket. Minősíthetetlen hangnemben követelőznek, ugyanakkor pofátlanul hazudnak mindenben.

Amerika megkeverte a szart és most röhög a markába. Gazdaságilag visszavetette Európát és Oroszországot. Oroszország fog találni másik üzleti partnert az nem kétséges. India máris jelentkezett. Európa csak egy irányba mehet. Amerika felé. Ja hogy az a palagáz többszörösébe kerül mint az orosz. Ja hogy annak a palagáznak a szállítása olyan környezetszennyezést okoz amilyet a világ még nem látott az kit érdekel? Hol vannak ilyenkor a zöldek? Ja hogy még így sem elég Európa gázigényeinek a kielégítésére.

Csak ennyit akartam mondani.

 

222 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://diggerdriver.blog.hu/api/trackback/id/tr2917795993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2022.04.16. 16:20:13

@Digsi:

Ennek az előgerinchúros genetikai hulladéknak erről szól az élete. Hét közben rá van gyógyulva a pofája a hegesztőpisztolyra, hétvégén vedeli a tablettást, és előadja a bubkópesti libernyák "értelmiséget".
Az olyan sötét, hogy egy atomvillanás csak pislákoló gyertyafény lenne a fejében.....

kajakibrahim 2022.04.16. 16:32:04

@Digsi: voltam. konkrétan hercegszántón.

nagyon korrektek voltak a helyi erők, a jegyző például fel se vette a népszavazási hülyeséget. azt mondta, hogy nem adja a nevét ehhez a hülyeséghez.

mire vagy még kíváncsi? válaszolok szívesen.

Digsi 2022.04.16. 16:34:42

@kajakibrahim: Ok. Mire alapozod hogy csaltak?

kajakibrahim 2022.04.16. 16:36:21

@Digsi: "Ha holnap a pirézeket kéne gyűlölni azt gyűlölné. "

digger, ne szopasd magad, me rosszul áll neked! ja neked már nem áll, csak fityeg:)))

pont te/ti vagytok azok, akik bárkit tudtok gyűlölni, legyen az meleg, liberális, civil, prüsszel, vagy piréz.

ezért válogasd meg mit írsz, mert csak magadat és a fityeszes bűnöző haverjaidat égeted be.

u.i.: te tényleg szén hülye vagy, nem csak mondják;)

Digsi 2022.04.16. 16:38:40

@kajakibrahim: Jóbarát a kérdésre is válaszolsz vagy az kényelmetlen.

kajakibrahim 2022.04.16. 16:39:13

@Digsi: ha van kedved normálisan beszélgetni, akkor részemről mehet.

2022.04.16. 16:39:54

@Digsi:

Nem elég neked, hogy a kócos fiút kitiltották Oroszországból?DDD

Egyébként érdekes lesz megfigyelni, hogyan reagálja le az UK a válságot. Mint nem eju tag.....

Digsi 2022.04.16. 16:40:08

@kajakibrahim: Normálisan kérdeztem valamit. Nem kaptam választ

2022.04.16. 16:41:12

@Digsi:

Ne sürgesd, meg kell kérdeznie a dk-s központot.....

Digsi 2022.04.16. 16:41:19

@o velho: Szarul. Borisznak ég a lába alatt a talaj muszáj habot verni neki.

kajakibrahim 2022.04.16. 16:41:24

@Digsi: válaszolok, de csak akkor, ha normálisan tudunk beszélgetni.

mehet?

részemről igen.

kajakibrahim 2022.04.16. 16:44:04

@o velho: erdész! egyszer próbálj már normális lenni.

te is ebben az országban élsz, és én is. nem mehet ez az acsarkodás a végtelenségig.

ha valamit akarsz tőlem kérdezni, akkor bátran tedd fel. válaszolni fogok, ígérem.

Digsi 2022.04.16. 16:46:00

@kajakibrahim: Részemről mehet bár eddig is te rúgtad fel mindig a tűzszünetet.

kajakibrahim 2022.04.16. 16:47:42

@Digsi: a válasz a következő:

1. a köztévé 0-24-ben ekézte az ellenzéket, úgy, hogy a fele ország nem fityeszes.

2. az interneten sok milliárdot költött a fityeszmaffia az ellenzék gyalázására.

3. még a kovid tájékoztatásban is fityesz propaganda ment.

és sorolhatnám reggelig.

Digsi 2022.04.16. 16:50:07

@kajakibrahim: Ez csalás? Mi ebben a törvénytelen?
Mit a véleményed a bajnai féle adatlopáshoz?

kajakibrahim 2022.04.16. 16:52:09

@Digsi: haver, látod most is belém rúgsz.

én soha nem voltam durvább veled, mint te velem.

viszont te, ha megsértődtél, akkor kitiltottál, én nem tudtam ezt veled megtenni.

sőt, még gumának is többször mondtam, hogy ne tiltson títeteket ki a kocsmánkból, mert akkor nem látja a kívülálló, hogy kinek mi a nézete.

Digsi 2022.04.16. 16:54:04

@kajakibrahim: Mikor kijött belőled a tahó ki kellett hogy tiltsalak de most hajrá bizonyíthatsz.

2022.04.16. 16:57:38

@Digsi:

Megnézted a Tölgyessy interjút a partizánon? Tételesen cáfolja a süket libernyák mantrákat.

kajakibrahim 2022.04.16. 16:57:51

@Digsi: "Ez csalás? Mi ebben a törvénytelen?"

látod digger, ez a baj, hogy egy világ választ el minket egymástól.

neked ezekkel semmi gondod nincs, pedig ez csalás. te szeretnél olyan foci meccset nézni, ahol az egyik csapat 11 játékosból áll, a másik meg 3-ból?

és ha nyer a 11 tagú csapatod, akkor büszke leszel?

ez komoly haver?

kajakibrahim 2022.04.16. 16:59:54

@Digsi: digger, volt olyan, mikor azt olvastam a fejedre, hogy mit szólna hozzád mácsaipál.

nálad van itt a hatalom, és sokszor visszaélsz vele.

Digsi 2022.04.16. 17:00:25

@kajakibrahim: Miért mit akarsz handicapet?a jobban futó lóra súlyokat tegyenek ami visszafogja?

Még egyszer kérdem mi volt a csalás?

Digsi 2022.04.16. 17:01:11

@kajakibrahim: Mi köze Mácsainak a mi vitánkhoz?

2022.04.16. 17:01:37

@Digsi:

Nem fog tudni értelmes, releváns választ adni, mert ha tudna, azzal megtagadná önmagát, meg a bandáját......

kajakibrahim 2022.04.16. 17:05:54

@Digsi: "de most hajrá bizonyíthatsz."

látod haver, erről beszélek. mit kéne bizonyítanom neked?

azt kértem tőled, hogy beszélgessünk, vitatkozzunk, erre te ilyeneket írsz nekem.

de lépjünk tovább!

azt szeretném meg tudni tőled, hogy mi tetszik az oroszokban, putyinban?

kajakibrahim 2022.04.16. 17:07:48

@o velho: erdész, miért jössz hátulról?

állítólag ti vidékiek egyenes arcok vagytok.
akkor miért nem hozzám szólsz?

Digsi 2022.04.16. 17:08:26

@kajakibrahim: Semmi. Ha békén hagyják őket a legbékésebb nép.

Szóval Bajnai?

2022.04.16. 17:10:14

@Digsi:

2010 óta negyedszer vágta pofán a magyar nép ezeket a hazátlan, hazaáruló libernyák majmokat. És még most sem értik. Még most sem szállnak magukba. Még most is másokban keresik a hibát.

Digsi 2022.04.16. 17:11:33

@o velho: Kívánni sem lehetne jobbat.

kajakibrahim 2022.04.16. 17:11:57

@Digsi: semmi. csak azt akartam prezentálni evvel a fél mondattal, hogy te akkor is kitiltottál, mikor mácsaipálról beszéltem neked.

a csalást leírtam, de szerinted nem volt az, hogy az egyik csapat 11 a másik 3.

ezek után mit mondjak még?
ha már az egyszerű számokban se tudunk megegyezni!

Digsi 2022.04.16. 17:13:49

@kajakibrahim: Törvényes vagy nem? a másik oldal ugyanilyen fölényben volt mikor kormányzott. az nem volt baj. Most se legyen.

bajnai?

kajakibrahim 2022.04.16. 17:14:12

@Digsi: bajnai féle adatlopás. az mi?

léccives dobjál valami linket, me én erről nem hallottam.

2022.04.16. 17:16:10

@Digsi:

Orbán úgy takarította el ezeket a liberopatányokat 2010-ben, hogy egyetlen saját médiája volt, a Heti Válasz....

kajakibrahim 2022.04.16. 17:17:53

@o velho: meg a hír tévé, meg az m1, unzovájter!

erdész, ha hazudtok magatoknak, akkor úgy jártok, mint putyin.

Digsi 2022.04.16. 17:19:49

@kajakibrahim: Egyet jól jegyezz meg. Nem médiákok számának a birtoklása számít hanem a nézettsége. Márpedig a legnézettebb ellenzéki média a Retekklub.

kajakibrahim 2022.04.16. 17:24:10

@Digsi: origo egy propagandagyár. jó hogy nem a szputnyik, vagy a rássentudéjt rakod be! valami más nincsen?

ha csak az origot olvasnánk, akkor már rég a szovjetunió része lennénk.

lécci ne nevettesd ki magad!

Digsi 2022.04.16. 17:25:09

@kajakibrahim: Gugli a barátod üsd be hogy bajnai adatlopás

kajakibrahim 2022.04.16. 17:28:52

@Digsi: nincs igazad, többszörösen sem!

én csináltam mozgó urnás szavazást. a 10 helyszínből 5 helyen, a háttérben az m1 ment. olyan emberek szavaztak, akik a jövő évet se érik meg, de a viktorra akartak szavazni. még azt se tudták, hogy a fityesz mi, csak a viktor. ha segítettem volna neki, hogy az ellenzék a viktor, akkor behúzták volna oda.

nem tettem, me láttam, hogy nem ezen múlik.

Digsi 2022.04.16. 17:30:03

@kajakibrahim: Ok. Médiafölény lezárva.

Bajnai?

kajakibrahim 2022.04.16. 17:31:32

@Digsi: nem tudom, hogy hol akadt be ez a bajnai dolog neked, de itt még a fityesz médiában sem volt ez téma.

de ha neked ez a fixaideád, akkor legyen.

2022.04.16. 17:35:57

@Digsi:

Tudod az a baj, hogy a hülye vidéki hiába kereste a moslékkoalíciót, sehol nem találta. Mert az már derogált ezeknek a parazitáknak, hogy végig járják a vidéket. Úgy gondolták, elég ha bunkópestről osztják az észt.

Tévedtek...

kajakibrahim 2022.04.16. 17:37:07

@Digsi: mondom ez egy képzelt dolog részedről.
itt semmi ilyen nem volt.

Digsi 2022.04.16. 17:37:56

@o velho: Nézd beteszi hogy médiafölény van. Mert 10emberből 5 a kormánypárti tv-t nézi- 10ből 5. Most erre mint mondjak.

kajakibrahim 2022.04.16. 17:38:44

@o velho: erdész, az ilyen tuskóknak mint te, ezer évig beszélhetnénk, akkor is kimenekülne a lányod prüsszelbe!:)))

Digsi 2022.04.16. 17:39:06

@kajakibrahim: Milyen nem volt. Minden ismerősöm kapott sms-t.

kajakibrahim 2022.04.16. 17:40:07

@Digsi: nem ezt mondtam. miért hazudozol, miért?

kajakibrahim 2022.04.16. 17:42:21

@Digsi: kitől kapták?

mégegyszer mondom, itt magyarországon ilyen hír nem volt.
pedig a fityesz propaganda minden bolhából elefántot csinált.

mégegyszer mondom! itt nem volt ilyen hír.

kajakibrahim 2022.04.16. 17:44:32

@Digsi: azt mondtam, hogy vidéken, az öreg emberek nagy része a fityesz propagandát nézi, ahol az ellenzék csak negatív kontextusban jelent meg.

ezt mondtam.

Digsi 2022.04.16. 17:46:13

@kajakibrahim: 10ből ötöt láttál aki az m1et nézi. ez médiafölény?

kajakibrahim 2022.04.16. 17:46:27

@Digsi: mégegyszer mondom. itt magyarországon nem volt ilyen hír.

sem a kesmában, sem az m1-en, sem máshol.

Digsi 2022.04.16. 17:47:26

@kajakibrahim: Amit belinkeltem az Szváziföldről van?

kajakibrahim 2022.04.16. 17:47:58

@Digsi: miért nem érted, amit mondok?

tudod hány plakát helye volt az ellenzéknek?

2000. a fityesznek 25000.

ezt érted?

kajakibrahim 2022.04.16. 17:52:16

@o velho: erdész, aki itt patkány, az te vagy.

Digsi 2022.04.16. 17:52:32

@kajakibrahim: A csalás törvénytelen. A reklám törvényes semmi sem limitálja a számukat.

kajakibrahim 2022.04.16. 17:58:04

@Digsi: de, a kampány költést, még a fityesz törvények is szabályozzák.

szerinted a fityesznek honnan volt ennyi pénze?

szerinted a fészbukon elköltött 5 milliárd fityesz pénz törvényes volt?

olyan szinten lejtett a pálya a fityeszmaffiának, hogy normális embernek kifordul a bele ettől!

Digsi 2022.04.16. 18:02:34

@kajakibrahim: Soros Gyuri bácsi milliárdjai bezzeg rendben vannak. Ok lejt a pálya.
Engem nem ez érdekel.
A nagy arc érdekel amit előtte előadtál. Akkor nem tudtad hogy lejt a pálya? Ugyan már...
Kifogásokat keresel.
Tavaly határozottan állítottad hogy elsöpritek a Fideszt hogy más világ jön hogy vége Orbánnak. Ide írtad le többször is.
A győzelem előtt nem lejtett a pálya a győzelem után meg igen?
Hogy van ez?

Bajnai?

kajakibrahim 2022.04.16. 18:09:56

@Digsi: "Soros Gyuri bácsi milliárdjai bezzeg rendben vannak"

digger, miért hazudozol?

dobjál már egy linket ezekről a milliárdokról!

"Tavaly határozottan állítottad hogy elsöpritek a Fideszt hogy más világ jön hogy vége Orbánnak. Ide írtad le többször is."

hol írtam ilyet? tedd már be!

arról beszéljél, hogy miért csal a fityesz, ha ennyire kurvára
igazatok van, miért?

kajakibrahim 2022.04.16. 18:12:33

@o velho: erdész bakker! téged a futyeszmafia még a cserepadra se ültetne le, me egy luzer vagy!:)))

Digsi 2022.04.16. 18:12:39

@kajakibrahim: Ok. Tehát Soros nem támogatta a baloldalt.
Te nem köpted a markod hogy nyertek. Bazmeg te a Fideszre szavaztál.
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Egy csalást mondjál. Csak egyet.

Bajnai?

kajakibrahim 2022.04.16. 18:16:30

@Digsi: hány milliárddal támogatta sorosgyörgy az ellenzéket?

a mai nap kábé 10 csalást mondtam, csak te süket vagy.

putyin?

Digsi 2022.04.16. 18:18:48

@kajakibrahim: Soros a civil szervezetein keresztül vastagon kibélelte az ellenzéket.
egy csalást sem mondtál.
Nocsak Putyin is benne volt a kampányban?

Bajnai?

kajakibrahim 2022.04.16. 18:23:33

@Digsi: "Soros a civil szervezetein keresztül vastagon kibélelte az ellenzéket."

meséjj, dobj valamit, me ez így egy humbug részedről!

ja és egy tucat csalást mondtam.

putyin?

Digsi 2022.04.16. 18:25:51

@kajakibrahim: Ok igazad van Soros nem pénzelte az ellenzéket.
Egy csalást sem mondtál.
Putyin? Korunk legnagyobb államférfia.

Bajnai?

kajakibrahim 2022.04.16. 18:31:01

@Digsi: "Ok igazad van Soros nem pénzelte az ellenzéket."

végre valamiben egyetértünk.

"Egy csalást sem mondtál."

többet is mondtam, csak szerinted az nem volt az, pedig még a fityesz maffia is szembeszarta magát.

putyin egy háborús bünös állat, aki úgy fogja végezni, mint milosevics, vagy a náci háborús bűnösők!

putyin?

Digsi 2022.04.16. 18:32:22

@kajakibrahim: Utoljára kérdem Bajnai?

kajakibrahim 2022.04.16. 18:36:31

@Digsi: utoljára kérdezem, putyin?

Digsi 2022.04.16. 18:45:11

Jó akkor itt azt hiszem be is fejezhetjük. Aki elolvassa az képet kap oldalkocsis barátom felkészültségéről.
Nincs több mondanivalóm te nyertél.

kajakibrahim 2022.04.16. 18:49:57

@Digsi: és a te felkészültségedről is.

szerintem egy döntetlenben megegyezhetünk:)))

Digsi 2022.04.16. 18:51:39

@kajakibrahim: Ne szerénykedj jobb voltál. Kívánom hogy maradj ilyen az összes ellenzékivel együtt.

kajakibrahim 2022.04.16. 18:52:33

@Digsi: egyébként azt vágod, hogy mi az avatarom?

ilyen motorom volt.

yamaha thunderace. 140LE 270 volt a vége.

Neytiri1 2022.04.17. 10:30:20

@kajakibrahim: tetaga! Amit idéztél a másikon imádatod tárgyáról, csak annyit fűznék hozzá, hogy:

- mit mutatott meg? Mióta megtámadták lobbizik a világban, hogy adjanak neki még és még és még

- követeli a repüléstilalmi övezetet a NATO-tól, miközben tisztában van vele (ha másért nem azért, mert elmondták neki már), hogy az akár egy világháborút indíthat, vagyis a követelése belerántja Európát egy háborúba. Követeli a fegyvert és paripát is, leszarja, hogy putyin mit mond ezekről az országokról

- követel és kap fegyvert, nem keveset, és pénzt, így nem mondanám, hogy saját akármiből mutatja meg, amit megmutat

- szankciókat követel, aminek nagy részét meg is kapja, ami egyébként Európa gazdasági összeomlásához, vagy közeléhez fog vezetni

- vádol, miközben országában a nemzetiségi kérdést egészen durva módon oldotta meg

- te lehet, hogy csak az ukránbarát híreket/videokat/képeket/cikkeket látod, de van más is
- értékrendről írt az idézetted. Nekem azért vannak fenntartásaim, egy magas sarkúban nagyjából kurvának öltözött "férfi" táncáról, vagy amikor azt imitálja, hogy a farkával veri a zongorát

- álkeresztény? Vajon mikor a kisebbséget fizikai bántalmazások érték, akkor hol voltak az ukrán keresztények?

- árnyékboksszal vádol mást? Tudod én úgy gondolom, hogy ne mások faszával verje valaki a csalánt és aztán verje még hozzá a mellét, hogy ő milyen fasza elnök. Az ő harca az orosszal egy olyan gazdaság válságot, inflációt hoz el, ami még nem volt, de neki még mindig nem elég, még akar, mindent.

- bár nem kedvelem orbánt, felháborít, hogy ez a "művészúr" hogy beszél az én miniszterelnökömről, hogy óbégat a tisztelt nagykövetasszonya, hogy fenyegetőznek, hogy mi lesz, és az is, hogy nem értik meg, hogy nekünk szükségünk van az orosz olajra és nem kívánunk anélkül élni, addig legalábbis semmiképpen, amíg teljes egészében nincs helyette más.

Én kíváncsian várom, hogy te meddig leszel művészúr imádó, mikor lesz eleged abból, hogy minden kurva drága lesz, hogy nem lesz ez, meg az, hogy esetleg elveszíted a munkád, hogy fázni fogsz, hogy nem lesz hús. Azt már nem kérdezem meg, hogy akarsz -e majd menni katonáskodni, hogy megvédd őket, vagy már magunkat, hiszen kinőttél a korból.

És azt is szívesen olvasnám tőled, hogy hogyan képzeled a jövőt, ha mindent megkapnak ezek, és Európa szerte szar lesz az élet, akár évekig. Milyen megoldásokban látod ennek kikerülését, vagy együttélését vele?

Egyébként, ha már te idéztél valami okos és bölcs embertől, akkor én is, bár biztos olvastad már, mert máshol leírtam:

"Vang Ji hangsúlyozta, hogy a kínai fél reméli a mielőbbi tűzszünetet és a béke helyreállítását, és a maga módján erőfeszítéseket tesz ennek érdekében.

„Ugyanakkor úgy véljük, hogy minden félnek meg kell teremtenie a béketárgyalások elősegítéséhez szükséges környezetet és feltételeket. Nem elfogadható, hogy egyrészt tűzszünetet és a háború befejezését követeljük, másrészt folyamatosan nagy mennyiségű fejlett fegyvereket és felszerelést szállítunk, ami az ellenségeskedések további eszkalációját okozza“

– idézi a RIA Novosztyi.
Hozzátette azt is, hogy elfogadhatatlan, hogy egyrészt kinyilvánítják a párbeszéd és a béketárgyalások támogatását, ugyanakkor végtelen egyoldalú szankciókat vezetnek be, amelyek az ellentétek további szítását segítik elő."

Nem érzed, hogy van benne valami igazság?

És nem, nem vagyok putyinista, békepárti vagyok, viszont nem viselem jól a művészúr pökhendi, lekezelő, követeléseit, a haknikat, amit csinál, azt, hogy gondolkodás nélkül sodorja Európát nehéz helyzetbe, ami egyébként balga módon még bele is megy (hogy miért, annak számtalan magyarázata van a virtuális világ megszólalói között), így egyáltalán nem gondolom, hogy ez egy bátor, értelmes, valódi értékrenddel rendelkező ember.
A háborúba keveredett országokat segíteni kell, de valóban úgy, hogy a nem háborúba keveredett országoknak is el kell valamilyen szinten "pusztulniuk"?

Persze ő az a hős, aki megvédi Európát az orosztól.
Van valamilyen 100%-os bizonyság arról, hogy el akarja foglalni? Vagy csak bizonyos országok vezetőinek jutott ez eszébe? Tényleg egy elképzelt gondolat miatt kell felégetni a normális életet?

Ja, azt a kérdést már nem is tenném fel, hogy a világ más országok usa támadásánál miért nem borult ki ennyire.

kajakibrahim 2022.04.17. 12:46:58

@Neytiri1: tekékcsaj! miért nem odaírsz, ahol biztosan megtalálsz?

egyébként, annak ellenére szeretlek, hogy egy szőke nő vagy:)))

uploads.disquscdn.com/images/2c3df13e82e697a2c1044ebb219322771a1f1b6be35cc502cf54c8401d357919.gif

Neytiri1 2022.04.17. 13:51:32

@kajakibrahim: itt írogattál tegnap egész nap, miért ne lehetnél megtalálható itt?
Kértelek a spinoffon, hogy válaszolj, nem tetted meg.
De itt sem, ahogy látom. Pedig azt hittem, hogy kurva jó tényekkel meggyőzöl, hogy neked van igazad és nem úgy jó, ahogy én gondolom.
Várom a meggyőzést, bárkitől.

Én nem bírom a kacsingatós haverodat, talán már kiderült.

Szidjátok a fideszre szavazókat, a nem ukrán rajongókat, de arra választ adni, hogy miért is kéne szeretni ezt a pojácát (művészúr), illetve az ellenzék mire lett volna jó - lám, alig száradtak meg a papíron a tinta, már egymásnak estek és egymásra mutogattak, vajh milyen lett volna a kormányzás ezekkel?

Képtelen egy normális ellenzék "kifejlődni" ebben az országban, ami leváltsa őket (fidesz). Én lennék a legboldogabb, ha jönne végre egy potens (cselekvőképes) társaság és repülne a narancs társaság.

Mit vártál volna ettől a széthúzó, egymás egészen durván cseszegető álösszeálltellenzékineknevezettnevetségestársaságtól?
Megváltja a világot? Felvirágoztatja az országot? Eljön a kánaán? Mindenkinek jó lesz? Igazságos lesz minden?

Ész és összefogás is kéne hozzá, és nemcsak önön érdekek.
Abból van most is elég.

u.i.: És szerintem gyurcsánynak el kéne tűnnie a politikából. :)

kajakibrahim 2022.04.17. 14:15:37

@Neytiri1: "Kértelek a spinoffon, hogy válaszolj, nem tetted meg."

le vagyok ott tiltva. ezt érted?

itt is le vagyok kábé 20x, de digger annyira putyincsicska, hogy muszáj volt az arcát belevernem putyin szarába:)))

egyébként, a spinoffon szinte mindenki retardált. te néha mutatsz valami értelmet, de aztán te is fullba tolod a kretént.

evan cica. egyébként szeretlek, mek miegymás, de evan;)

zenét bírod? tessék!:

www.youtube.com/watch?v=6z9nUFu9Ga0&list=RDEMLWwtOHqJzLjJgSMLrfSi7w&start_radio=1

Neytiri1 2022.04.17. 14:34:03

@kajakibrahim: ne viccelj, hogy te aki naponta csinál új nicket nem tud írni oda.
Választ várok tőled a kérdéseimre.
A haverodéra is, akinek írtam miután lecsuprozott.
Jöjjön ide és válaszojon. Normálisan.
Ha nem tudtok, az azt jelenti, hogy nem tudtok választ adni, hogy nem tudtok a távlatokban gondolkodni, hogy csak pillanatnyi állapotot vagytok képes végiggondolni, hogy nem tudtok megoldást, hogy csak felültetek valamire, amiről fogalmatok nincs, hogy hogyan lehet leszállni, és mi lesz a földre éréskor.
Kretén? Én nem képzelem azt, hogy mindent tudok. Én kérdezek, és leírom, hogy valamit nem tudok, és segítsen aki tud. Soha nem állítottam, hogy én okos vagyok, hogy mindent tudok, hogy az ismeretanyagom tökéletes. Leírtam most is, hogy meggyőzhető vagyok. Csak legyen már végre egy normális pojáca barát, aki meggyőz!

Neytiri1 2022.04.17. 14:54:37

@kajakibrahim: nos, a haverod gyáva és nem mer idejönni, csak ott járatja a száját, maradtál te kedvestagám, hogy meggyőzz! :)
Nos?

kajakibrahim 2022.04.17. 15:11:17

@Neytiri1: nem a haverom.

egyébként, miről győzzelek meg?

kajakibrahim 2022.04.17. 15:33:59

@Neytiri1: itt nem fogok neked válaszolni, mert nem értenék a helyiek, és így nincs értelme.

ha érdekel a válaszom, akkor gumánál megkaphatod.

részemről ennyi volt itt veled.

Neytiri1 2022.04.17. 15:55:21

@kajakibrahim: akkor ma sem lettem meggyőzve arról, hogy éljenzelenszkij és vesszen a világ emiatt.
Még csak annyit, hogy írtad, hogy a két embernél van különbség, hogy kire néz föl az ember.
Én egyikre sem...

Digsi 2022.04.17. 20:53:13

@kajakibrahim: Beleverted az arcom?
Azt hiszem aki elolvassa a beszélgetésünket az világos képet kap.

2022.08.22. 07:13:14

Hello Digger!
Itt nezhetok meg a motorfureszekrol a kepek, amik az erdeszeti muzeumban keszultek, amit a chaten is emlitettem:
indafoto.hu/cascabel/erdeszeti_muzeumduncan_bcjun25
- - -
Vilag proletarjai egyesuljetek! Akhmat Sila! Slava Russia! :)

levon 2022.10.16. 21:29:46

Slava :)

Ez a művetlen, aluliskolázott, agysérült kis ótvar geci zolee hágja a kecskéket odaàt :)

pucimuci 2022.10.31. 17:09:01

@levon: na ..odaszart a downing 10 elé a sérült agy.

pucimuci 2022.11.02. 12:19:18

“ SzZoole 2022.11.01. 18:31:51
@nyuszigonosz: dejóegyeseknek :-)

Én meg húzom az igát…….sírok :-)”

Húzod a faszt minimálbéres dispécser..

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2023.03.25. 17:14:22

Második bekezdés első mondat.
Több nem is kell!

radio tarifa 2023.04.22. 17:16:23

Na betelofonáltál az atv-be buta csaba? :))))

Móka Miki 2023.05.19. 21:44:51

Ez valami eszméletlen ahogy a sérült agy tirpák zotyi nyalja a munchhausen valagát.

Ewwwww
süti beállítások módosítása