HTML

Ass blaster

Friss topikok

  • diggerdriver: @tanyasi értelmiségi: azért döbbenet hogy egy ilyen erkölcsi hulla aki zsarolási célból felvételt ... (2024.04.27. 09:06) TE TETTED EZT KIRÁLY
  • Hejira: Fityesz himnusz: Most múlik pontosan (2024.03.28. 15:49) Gyerekiahóra...
  • diggerdriver: @Ferenczi Krisztián: Gratulálok a háthoz. A faváz sokszáz évig kitart és egybentart. A legöregebb ... (2023.12.17. 20:44) Házépítés itt és ott...
  • Móka Miki: Ez valami eszméletlen ahogy a sérült agy tirpák zotyi nyalja a munchhausen valagát. Ewwwww (2023.05.19. 21:44) Ki a rosszfiú?

Címkék

TE TETTED EZT KIRÁLY

2024.01.02. 17:07 diggerdriver

Csodaországban jártam. Otthon voltam. Magyarországon.

Elöljáróban most is elsütöm azokat a frázisaimat amiket minden hazautazáskor elsőnek tapasztalok. A sötétség. A közvilágítás középkori kolostorok katakombáinak gyertyafényeit idézi. Nettó pazarlás. Haszna nincs, látni nem lehet tőle jobban akkor meg minek?

A másik a tisztaság. Magyarország tiszta ország. Nem kicsit, nagyon. Budapest is nem csak a vidék. Persze tudjuk jól hogy lokálisan vannak ennek ellentmondó helyek de az általános tisztaságézet fényévekkel jár London előtt.

A közbiztonság Európa élvonalában jár, a nemzetpolitika eredményes, a külpolitika briliáns, a háborús politika példaértékű, az LMBTQ politikától visítanak a libernyákok. A családpolitikán az adópolitikán lehet vitatkozni de legalább van valami. Úgyhogy kívülről egy sikeres ország képe bontakozik ki a szemlélő előtt csak oda ne utazzon.

A gazdaságpolitika úgy van elbaszva hogy azt tanítani kéne hogy lehet egy népet leamortizálni megszorító intézkedések és világválság nélkül. Jövő hónapban hatvan éves leszek, megéltem 27 év szoci diktatúrát megéltem számtalan válságot megszorító intézkedést, a Bokros csomag alatt építkeztem 36%-ra vettem fel építési kölcsönt volt svájci frankos hitelem szóval éppen eléggé megrágott az élet de ilyen szar helyzetet nem tapasztaltam egész életem alatt. Megszorítás? Válság? Háborús infláció? Gazdasági kitettség? Energiaárak? LÓFASZT. BULLSHIT.

Elhiszem hogy királyunk jól vitézkedik Brüsszelben és egyébként is KIFELÉ minden nagyon jó minden nagyon szép csak szólni kéne már neki hogy bazmeg az istenadta néppel mi lesz? Ki viseli gondját? Vajon a nép boldog mint a barom mit igába hajt?

Nem felség, nem boldog. Több mint ezer éves államiságunkat próbára tette a tatár dúlása a törökök általi kiszipolyozás az osztrák félgyarmati sors és bizony ezen korszakok minden túlélési praktikájára szüksége van most a népnek.

TE TETTED EZT KIRÁLY.

Nincs mentség, nincs magyarázat nincsenek külföldről begyűrűző negatív hatások.

TE TETTED EZT KIRÁLY.

Energiaárak? Már régen a háború előttinél is alacsonyabbak. Gazdasági kitettség? Minden kelet európai ország hasonló gazdasági kitettségű mégsincs náluk ilyen mértékű áremelés. Háborús infláció? Miért csak a magyarokat sújtja a legnagyobb mértékben?

Kinek vannak gazdasági elemzői gazdasági szakemberei kinek van módja beavatkozni a kedvezőtlen gazdasági folyamatokba?

NEKED KIRÁLY.

Matolcsit keresztre feszítette az ellenzék az unortodox gazdaságpolitikájáért. Neki volt igaza, emelkedő pályára állt az ország. A covidot is sikeresen levezényeltétek. Aztán 2021-ben félrementetek. Matolcsi figyelmeztetett nem hallgattál rá. Olyan mértékű áremelkedési hullám tört rá az országra ami példa nélküli. Ne értsük félre egymást nem az árak emelkedése példátlan

Ami az egészet elviselhetetlenné teszi az a fizetések LEMARADÁSA az áraktól.

 TE TETTED EZT KIRÁLY.

Londonban olcsóbban vásárolok mint Magyarországon.

Csak két kiugró példát mondok. Betértem fatornyos kisfalum Vas-Műszaki Áruházába. Vettem egy 64gb-os pendrive-ot. 4800ft volt. Most néztem meg itt nálunk az Amazonon mennyibe kerül ugyanez. Nyolcezer forint. Öt darab. Mondom ÖT DARAB.. Vehetek egyet is 3-4ezer forintért. Átballagtam az edény osztályra. Gáztűzhelyre kellett egy lángelosztó a lábasok alá. Ez egy 25cm átmérőjű 3mm vastag vaslap. NÉGYEZERHÁROMSZÁZ FORINT. Na itt térdrerogytam. Pedig nem kellett volna mert ez volt az egyetlen termék ami itt is ugyanannyi. Persze a fizetések különbsége már ezt is aránytalanná teszi.

Nem akarok ebbe mélyebben belemenni felsorolni termékeket belinkelni számlákat, hiszen mindenki tudja milyen árak vannak. Márpedig ezért nem a tehénpásztorok meg az esztergályosok a felelősek hanem TE KIRÁLY. Mondhatnám hogy a Magyar Kormány de ők levegőt sem vesznek az engedélyed nélkül.

Mi volt a kibicsaklás oka? Miért ment félre a sikeres gazdaságpolitika?

Mert meg kellett venni az emberek szavazatát. A szavazat áru és ez természetes folyamat. Hogy kit mivel lehet megvenni az változó. Engem például egy gyermekvédelmi törvénnyel. Van akit választási programmal, marxista ideológiával, lecsókonzervvel, krumplival vagy elég ha van tánc. TE KIRÁLY úgy gondoltad hogy 13. havi nyugdíjjal, fiatalok adókedvezményével, rezsicsökkentéssel és számos pénzbe kerülő intézkedéssel veszed meg a szavazatokat. Sikerült, örülj neki én is örülök.

Hogy az ország ott maradt kiköltekezve meztelen seggel az a TE FELELŐSSÉGED. Hogy az ország Külföldi pénzekből reméli kifizetni a tanárait az önmagában botrány. Milyen ország az amelyik a saját közigazgatására nem tudja előteremteni a pénzt?

TE TETTED EZT KIRÁLY.

Félsz a szavazófülke magányától. Még kísért a 2002-es év nagy buktájának szelleme. Soha nem tudhatod hogy mikor ismétlődik meg.

Még bárdok hada zengi dicséreted. Éljen EDU…

…bocsánat a KIRÁLY.

Internetes kobzok százai próbálják megmagyarázni tetteid. Egyre kisebb sikerrel. Melletted állok. Szavazód vagyok. Tudod miért? Elmagyarázom.

A magyar nyelvnek páratlan a kifejezőkészsége. Ha azt mondom valakire hogy nincs nála jobb akkor feldicsértem. Ha azt mondom valakire hogy jobb híján ő kell arra a pozícióra akkor sárba tapostam. Minkét megfogalmazási mód szavai ugyanazok mégis micsoda különbség.

TE KIRÁLY az utóbbi két év alatt leküzdötted magad a JOBBHÍLYÁN királyok közé.

JOBBHÍLYÁN rád szavazok.

Nem akarok levitézlett baloldalt, nem akarok a Börzsöny aranyát kereső zöldfülű jobboldalt, JOBBHÍLYÁN te maradtál. Ne vedd dicséretnek. Nem annak szántam. Bocsássa meg neked Isten és bocsássa meg a magyar nép amit tettél.

53 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://diggerdriver.blog.hu/api/trackback/id/tr3218293595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Quercuserdész 2024.02.11. 07:38:34

Gyomorforgató, amit a politikai, a politikus gazemberek - ide értve kivétel nélkül minden parlamenti pártot - folytatnak Novák Katalinnal. Had idézzem ide Magyar Péter - Varga Judit volt igazságügy miniszter volt férje - lemondó nyilatkpzatát.
Magyar Péter kimondja azokat a gondolatokat, amit a magyar társadalom elsöprő többsége gondol. Azért írom, hogy elsöprő többsége, mert szerintem a józan gondolkodású Fidesz szavazók is egyet értenek vele.
Nekem mindig is alapelvem volt, hogy ne féljek. Mert félni csak a bűnös fél......

www.facebook.com/photo/?fbid=7670871072947274&set=a.115525025148621

Quercuserdész 2024.02.11. 08:38:18

A magam részéről fejet hajtok Novák Katalin előtt. Utolsó mohikán volt. Hiteles, okos, értelmes, inteligens. És nem utolsó sorban csinos. Ö volt az utolsó ember a fideszben, akinek a hitelességéhez, elkötelezettségéhez, hazaszeretetéhez, tisztességéhez nem férhetett kétség. És ezt minden normális, józan gondolkodású ember elismerte. Novák Katalin egy olyan politikus, egy olyan köztársasági elnök volt, aki politikusi tevékenysége során azokat a társadalmi rétegeket karolta föl, azon társadalmi rétegek érdekében emelte föl a szavát itthon, és a nagyvilágban, akik soha nem érték el a politikusi csürhe ingerszintjét, vagy ha igen, akkor csak a választások előtt, szavazatszerzés céjából. Köszönet jár neki, nem magaláztatás.

Azt is világosan látja minden józan, normális gondolkodású ember, hová tud süllyedni a "magyar" ellenzék. Mert azt, amit folytatnak, még egy utolsó putris cigány is szégyellné. Lehet, hogy most ez a hazaáruló liberosöpredék úgy gondolja, ebből a mocskos hadjáratból profitálni fog....de nem. Nagyon nem. Mert a társadalom elsöprő többségének - még a fideszt egyébként joggal utálóknak is - fölfordul a gyomra ettől az ellenzéki patkányseregtől.
És még valami. Ahogyan már írtam. Akkor tessék majd tapsikolni, ha meglesz az utód. Mert azt is a Fidesz fogja megválasztani....de az egyértelműen az ellenzéki liberopatkányoknak lesz köszönhető.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2024.02.11. 12:45:11

@Quercuserdész: Korrekt. Egyetértek. Az ellenzék csinált egy filmet a jobboldal karaktergyilkosságairól. Ami abban van az ül. az úgy volt ahogy előadták.
Csak most ők ugyanazt csinálják hatványozottan.

Quercuserdész 2024.02.11. 13:27:25

@diggerdriver:

Csak a szokásos, eltüntetták. Mocsok egy ország.....

Pierre Csók 2024.02.12. 00:17:59

Öcsi!
Sok boldog kerek hatvanat kívánok neked erőben és egészségben!

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2024.02.12. 13:40:17

@Pierre Csók: Köszönöm szépen és viszont kívánom te vén fasz:))))))))))))))))))))))

tanyasi értelmiségi 2024.02.16. 18:37:10

Azért azt alapvetően tegyük már tisztába, hogy Oroszországban diktatúra van, Putyin pedig egy szarházi diktátor. Magyarországon nincs diktatúra. Magyarország egy mafiaállam, Orbán pedig egy szarházi maffia főnök. A történelem arra tanított meg bennünket, hogy sem a diktátorok, sem a maffiózók nem ágyban, párnák között szoktak meghalni. Vagy ha igen, akkor a sitten. Na ennek a két bűnözőnek is már régen a sitten lenne a helye. De a jelek szerint a történelem, és a választók még nem láták elérkezettnek az időt erre.

tanyasi értelmiségi 2024.02.16. 18:38:06

Magyar Péter olyanokat mond, amivel az elvakult fidesz hívőkön kívül mindenki tisztában van. Még a normális fidesz szavazók, szimpatizánsok is. A fidesz egy maffiaszervezet, lopnak, csalnak, rabolnak, fosztogatnak.
Irreleváns, hogy Magyar áruló-é, hogy hová szarik. Amióta világ a világ, egy maffiaszervezetet meggyengíteni, felszámolni csak a bűnbánó maffiózók segítségével lehetett.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2024.02.16. 18:46:49

@tanyasi értelmiségi: Nem értek egyet. A diktatúra vagy a demokrácia nézőpont kérdése. Angliában egy angol meló a faszbukon posztolja hogy nem tetszik neki hogyha kinéz az ablakon palesztín zászlókat lát és húsz percen belül elviszi a rendőrség a mennyivel kisebb diktatúra mint az orosz? Sorolhatnám a példákat végnélkül. Tudomásul kell venni hogy különböző berendezkedésű államok vannak. Én a magam részéről a diktatúrát onnan számolom hogy van minden párt által ellenőrzött szabad választás vagy nincs. Ha van akkor nincs diktatúra.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2024.02.16. 18:50:39

@tanyasi értelmiségi: Mindenki tudta jól mondod de a maffiaszervezet felszámolhatóságában más út is van. Az olasz maffia egy korszakban szűnt meg szinte teljesen. Mussolini fasiszta diktatúrája alatt. A magyar helyzet az nem maffia. Egyszerű szimpla túltolt korrupció. Továbbra is nyerni fognak mert nincs más választás.

tanyasi értelmiségi 2024.02.16. 20:22:11

Az én értékrendemben a diktatúra, és a demokrácia között a választóvolnal a szabad választások. Ennek egyik alappillére, hogy bárki bármilyen pozícióba szabadon jelöltetheti magát, és a választókra van bízva, támogatják-é vagy sem. Oroszország nem demokrácia, mert nem indulhatnak szabadon azok, akik akárcsak a legkisebb veszélyt jelentik Putyinra.
Ugyan így nem demokrácia a mocskos lator állam, a zusa sem. Lásd, amit Tramp-al művelnek.

Magyaroszág viszont ebből a szempontból demokrácia.

A másik éles választóvonal, hogy az emberek szabadon kinyilváníthatják-é a véleményüket a regnáló kormányról, annak politikájáról. Oroszország nem demokrácia, mert minden kormánykritikus megmozdulást barbár módon szétver a rendőrség.
A nyugati országok sem demokráciák, mert ha valaki kritizálni meri a bevándorláspolitikát, a wokit, a gederbaromságot, az az állásával, az egzisztenciájával, a személyes szabadságával játszik.

Magyarország ebből a szempontból csonka demokrácia. Mert bár kétségtelen szabadon lehet kritizálni a fideszmaffiát, lehet tüntizni, de.....aki erre úgy vetemedik, hogy a munkája, az egzisztenciája a kormánytól függ......annak vége.

tanyasi értelmiségi 2024.02.16. 20:22:42

@diggerdriver:

Ez már jóval több, mint túltolt korrupció....

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2024.02.16. 21:08:07

@tanyasi értelmiségi: Magyarországon sajtószabadság van de szólásszabadság nincs. Nyugaton egyik sincs.
A korrupció egy fokkal sem nagyobb mint máshol csak nincs elfedve. Ez a különbség semmi más. Az ellopott pénz a gazdaság vagy a GDP nagyságához mérten jelentéktelen. A legnagyobb probléma a hatalmi arrogancia. A tévedhetetlenség illúziója. Meg a lakájmédia gyomorforgató seggnyalása. A kritikátlan rajongás.

tanyasi értelmiségi 2024.02.17. 08:18:25

@diggerdriver:

Majd ha egyszer lesz időm, meg kedvem leírom, szerintem miről szól ez a maffiavilág.

A tegnapi tüntikézéshez.
Nincs annál lejjebb, mint amikor szarházi, naplopó, semmiresem alkalmas, rohadék büdösbuzik, tehetségtelen majmok - akik egy normálisan működő világban segélyen tengődnénk -, szerveznek tüntizást, a hasonszőrű sakti, cicuska, főhadnagy elvtárs szintű buzernyákoknak, baszatlan picsáknak, meg a belpesti, budai újgazdag hülyegyerekeknek.
Aki ezt a internetes söpredéket akarja követni, tegye. Az elsöprő többségnek azért ezektől felfordul a gyomra...

tanyasi értelmiségi 2024.02.17. 08:37:15

Érdeklődnék. Vette már magának valaki a fáradságot a szarházi liberopatkány csürheseregből, hogy elovassa a Székesfehérvári Törvényszék ítéletét, az ominózus pedofil üggyel kapcsolatban? Mert nem ártana.....
Az hogyan is van, hogy hisztizni, tüntizni kell, meg kell védeni a gyereket a pedofiloktól, de azzal semmi gond, ha ezek a rohadék, tetű, aberrált buzernyák pedofil férgek bemennek az iskolákba gyerekeket érzékenyíteni.
Szóval, hogyan van ez fasszopó libernyák csürhe?

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2024.02.17. 18:40:58

@tanyasi értelmiségi: Nézd bicskei vagyok két hölgy rokonom az életét leélte a gyermekotthonban mint nevelő. Tíz évig családtagként éltem egy fedél alatt olyan gondozottal aki ott nőtt fel pont a bebörtönzött igazgató regnálása idején. Felneveltem egy intézetbe adott gyereket. Nekem teljesen más véleményem van az ott történtekről és a bicskeiek legnagyobb részének is. Nem írom le mit gondolok. Csak egyet fűznék hozzá, emlékezzünk Kaiser Edére.

tanyasi értelmiségi 2024.04.01. 07:29:45

"Joe Biden amerikai elnök kijelölte a Transz-láthatóság napját március 31-re, ami épp húsvét vasárnapra esett."

DEGNERÁLT, ELMEBETEG, HÜLYE ORSZÁG, DEGENERÁLT, ELMEBETEG, HÜLYE NÉP.

t o x i k 2024.04.05. 13:04:59

@tanyasi értelmiségi: látod TranszCsabi, menő lennél ámerikában??

tanyasi értelmiségi 2024.04.12. 06:44:36

Közel 30 évet leéltem az életemből úgy, hogy itt állomásoztak az orosz csapatok. Harminc év alatt nem volt annyi gondja ennek az országnak az itt állomásozó oroszokkal, mint amennyi gondja most van a "civilizált" libernyák nyugati országoknak 1 nap alatt az őket megszálló rohadék, tolvaj, gazember, élősködő patkány muszlim csürhével.
Utálom a fideszt mint a szart.
De.
Amíg Orbán az egyetlen biztosíték arra, hogy az a liberomocsok, ami ma a "civilizált" libernyák, agymosott nyuag utcáin hömpölyög, ne öntse el Magyarországot......addig Orbán marad. És ha ehhez az kell, hogy ismét orosz csapatok állomásozzanak Magyarországon....jöhetnek.

tanyasi értelmiségi 2024.04.16. 15:46:24

Szóval hogy mindenki értse.
Ami ma brüsszelesben az ominózus konferencia körül zajlik, a libernyák söpredék csürhe azt hívja demokráciának.
Na mi meg ebből a liberofasizmusból nem kérünk.......

tanyasi értelmiségi 2024.04.18. 20:19:00

Kifejezetten támogatjuk Magyar Péter indulását az EP választáson. Számunkra, a Fidesz számára ez rendkívül előnyös. Magyar Péter tőlünk nem vesz el szavazatott. A liberopatkány ellenzéktől annál inkább. Ennek az lesz a következménye, hogy reményeink szerint az liberoparazita ellenzák nem fog bejutni az EP-be. Három párt fogja átlépni az 5%-os küszöböt. A Fidesz, a Mi Hazánk, és Magyar Péter pártja.
A választások után nyilvánosságra fogunk hozni olyan dokumentumokat, amik pár nap alatt leamortizálják, ellehetetlenítik Magyar Pétert, és pártját. Ez az fogja eredményezni, hogy a képviselőik ott fognak ülni az EP-ben, de légüres térben. Megoldjuk, hogy rövid időn belül csatlakozzanak a Fidesz csoporthoz. Így ismét Magyarország lesz az etalon, mert mi leszünk az egyetlen ország. aki nem küldött libersöpredéket az EP-be.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2024.04.18. 22:16:29

@tanyasi értelmiségi: Ne becsüld le a magyarokat. Ne becsüld le a szavazófülke magányát. 2002-ben már bebizonyosodott hogy a csalódott emberek mire képesek. Most pedig csalódott emberekkel van tele az ország. Jogosan. A fidesz elbaszta. Nem kicsit, nagyon. Ilyen böszmeséget még senki sem csinált. Fletó sem. Persze jó a migránspolitika meg a genderpolitika meg a háborúellenes politika de az emberek szarul élnek. Ez a kormány bűne. Ezt nem lehet védeni. Ez megmagyarázhatatlan. Ha nem magyar Péter hanem egy ritkafogú tiszaburai etnikum a Maunika showból lenne ott akkor is kimennének az utcára. Félek hogy bukik a fidesz és akkor vége az országnak de büntetlenül ilyen hibát nem lehet megúszni.

tanyasi értelmiségi 2024.04.19. 15:39:50

@diggerdriver:

Ez a majom ugyan az a kategória mint makizaj. És ugyan azon agyhalottakat tudja megszóllítani. A súlyosan hülye butapesti romkocsmaértelmiségi naplopó heréket, mega a tanató féléket, akiknek elég, ha valami idióta felugrik a színpadra, és elordítja magát: Orbán takarodj!.....és már ott csápolnak előtte.
Normális, józan gondolkodású ember - mégha utálja is Orbánt - felteszi a kérdést: ki ez? Hajtott már ez életében 100 Ft értékű hasznot? Ért ez valamihez, van ennek bármely területen releváns tapasztalata, rendelkezik ez bármilyen értékelhető képességgel? És a válasz egyértelműen nem.
Egy szarházi, semmirekellő, naplopó, here kiugrott fideszes, egy bűnbánó maffiózó.
Akkor most egy ilyenből kéne miniszterelnököt csinálni?

Két év múlva, a választások idején, ennek a fasznak már a nevére sem fog emlékezni senki......

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2024.04.19. 16:59:57

@tanyasi értelmiségi: Nem érted a lényeget. A kutyát sem érdekli Magyar Péter személye. MINDEGY ki van ott. A lényeg az ELÉGEDETLEN emberek tömegei. Szarul élnek a magyarok és pont. Elmondom mi a matek. Ha a kormány a négyhez ad ötöt az kilenc, de ha elvesz kettőt akkor a végeredmény HÁROM. Érted? És most nem kettőt vett el hanem ötöt. Tönkrevágták a komplett életszínvonalat. Amit nagynehezen tíz év alatt felépítettek. Matolcsi időben figyelmeztette őket. Nem hallgattak rá. Nem Magyar Péteren van a hangsúly. az elégedetlenségen. Tévedsz, nagyon nem a senkiházi munkakerülő naplopók az elégedetlenek. Pontosan azok azok akik jogosan bírálják a kormányt és mennek ki az utcára akik dolgoznak és egyre szarabbul élnek. Ezért jöttem el onnan. Dolgoztam és egyre szarabbul éltem. Ne becsüld le a dolgozó magyarokat.
Egyetlen egy nagy kérdés van. A sikeres külpolitika az EU protest politika mennyire képes kompenzálni a tönkrevágott életszínvonalat.

tanyasi értelmiségi 2024.04.19. 17:53:27

@diggerdriver:

Hidd el nekem, semmivel nincs jobban tönkrevágva az életszínvonal, mint bármelyik nyugati országban. Még mindig van pénze az embereknek. Még mindig tele van a lidl parkoló, még 640 ft-os benzinnel is tele vannak az utak autókkal, itt a faluban még mindig el lehet adni a házakat olyan pénzekért, amiről 15-20 éve álmodni sem mertünk volna.
A másik. Orbán szavazótáborának nagy része eddig is azokból állt, akik szarul éltek....

Mésfél hónap, és kapunk egy pillanatképet arról, hogyan gondolkodnak az emberek.
A választásokig meg van két év.....

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2024.04.19. 18:14:19

@tanyasi értelmiségi: Nézd, nagyon egyszerűen le lehet mérni a hangulatot. Évek óta figyelem a netes kommenteket. Óriási fordulat van kb három év óta. Sokkal több a bíráló mint a támogató komment.
Elképesztő nagy a szakadék a vásárló rétegek között. Tömegek élnek szarul és tömegek élnek kurva jól. Hidd el hogy három öt évvel ezelőtt csak lézengtek volna Magyar Péter tüntetésén. Öt éve az ár a negyedik szempont volt a vásárlásnál. Ma az első. A magyar árak az EU átlag 98%-a. A bérek a 38%-a. Hidd el össze tudom hasonlítani az itteni árakat az otthonival. Vagy ugyanennyi vagy drágább OTT. A fizetésekről meg nem is beszélek. Elkúrták. Nem kicsit, nagyon. Nézd meg a CSOK-osokat. Alájuk toltak egy lakást és mire felnevelnek három gyereket háromszor fizetik vissza a lakás árát. Az autók átlagéletkora nő. Már 16 év. A magyar autóállomány 70%-a Londonba nem hajthatna be. Annyi pénzből amennyivel négy éve teletöltötted a kosarad már félig sincs.

tanyasi értelmiségi 2024.04.19. 20:03:09

@diggerdriver:

Én már egy jó ideje kizártam a napi politikát az életemből, a portfolio, és az infostart kivételével nagyon ritkán nyitok meg mást, de ezeket is csak átfutom.
Én anno makizajra sem szántam az életemből 1 percet sem, és most erre a magyar péterre sem. ugyan így azokra sem, akik most folyamatosan magyarpéterezbek.
Én egy szimpla faszfejnek tartom, ugyan úgy mint makizajt.

Én abból nem vonok le már semmilyen következtetést, hogy ki mit mond, ír. 2022-es választások előtt arra fogadtam volna, hogy a fidesz 1/3-ot szerez, mert szinte mindenkitől azt hallottam a környezetemben, hogy el kell őket zavarni. Aztán 2/3 lett.

Az nem képezi vita tárgyát, hogy a fidesz egy mocskos, gazember, tolvaj banda, Orbán egy maffia főnök, és már régen lámpavason kellene lógniuk. Szétlopták az országot, tönkre tettek gyakorlatilag mindent, Magyarország Orbán Viktor hitbizománya lett.
Az viszont kétségtelen, hogy profi módon építette ki a birodalmát Orbán. Három dolgot nem kalkulált be - mert nem is tudodtt -, a covidot, a háborút, és azt, hogy brüsszeles elzárja a pénzcsapot.
A kérdés most az szerintem, tud-é az EP választáson fordítani az erőviszonyokon, elzavarják-é az európai polgárok a mocskos libernyák csürhét, illetve mi lesz az amerikai elnökválasztás végeredménye.
Ha fordul a koska brüsszelesben, és megint jönni fog a pénz, illetve Tump lesz az elnök.....Orbán megint nyeregbe lesz.

tanyasi értelmiségi 2024.04.20. 19:12:04

Magyarpetikét ugyan azok az amerikás zsidó gazemberek pénzelik, mint makizajt, csak most úgy próbálkoznak, hogy kihagyják a buliból az alkoholista, hazaáruló gyurcsótány fegyencet, meg az agyhalott libernyák ellenzéket. Abban bíznak, az emberek ezt nem látják át.
Hát.....van egy pár hülye, aki tényleg nem.....

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2024.04.21. 00:41:10

@tanyasi értelmiségi: Le vagy ragadva Magyar Péternél. Le vagy ragadva a nagypolitikánál. Hiba. Ennél egyszerűbb a világ. A póógár bemegy a szavazófülkébe és tök mindegy hogy kinek mit mondott húz egy ikszet. Akkor is ha vérfideszes volt de üres a zsebe. Emlékezz 2002-re. Hidd el nagy a baj.

tanyasi értelmiségi 2024.04.21. 06:02:01

@diggerdriver:

Nem foglalkozom a "nagypolitikával", de a kicsivel sem.
De it élek. Nem üres a zsebe az embereknek, ez csak a libernyákok által terjesztett legenda. A 4 millió szegéy országa. Lófaszt. Rosszabul megy nekik, mint korábban, de nem annyira, hogy leváltsák a fideszt.
A jelenlegi állapotok meg sem közelítik a 2002-est. A 20-30-40-es generációnak meg kifejezetten szalad a szekér. Vagyis pont azoknak, akik esetleg veszélyesek lehetnének....

tanyasi értelmiségi 2024.04.21. 06:25:20

A magyar társadalom elsöprő többsége még olyanokból áll, akik a saját bőrükön tapasztalták, mit jelent az, mikor hazaáruló, országrontó, nemzetet kiárusító rohadék libernyák csürhe van hatalmon. Maszopos, szadeszes patkányok. Ebből nem kérünk. Mert tisztában vagyunk azzal, hogy ez a piperkőc hülyegyerek, a magyarpetike csak csali. Ha bekapjuk a horgot, és hatalomra segítjük, 24 órán belül ot fog állni mellette az összes söpredék libernyák ellenzéki, gyurcsótány fegyemcel az élen. Abból sem kérünk, hogy senkiházi, élősködő, bűnöző here migráncshordák garázdálkodjanak Magyarországon, mert nekünk már attól is hányingerünk van, ha két cigányt látunk az úton.
Abból sem kérünk, hogy rohadék buzernyákok, és más tetű aberráltak flangáljanak, ólálkodjanak a gyerekeink, unokáink körül. Mert ezeket a férgeket nemes egyszerűségel megnyúzzuk elevenen.
Abból sem kérünk, hogy börtöntöltelék, gazember zsidók, mint sorosszarosgyurka, és brüszeli csicskáik mondják meg nekünk, hogyan éljük az életünket.

Amíg ezeket az elvárásokat Orbán tudja garantálni, addig Orbán marad.....

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2024.04.21. 18:09:08

@tanyasi értelmiségi: Nem értek egyet. A kivándorlás 2010- töl egyre csökkent és 2019-20-21- eben többen költöztek haza mint ahányan kivándoroltak. Aztán 2023-ban rekordokat döntött a kivándorlók száma. Vajon miért? Nem pontos leképezése ez a szar helyzetnek? De.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2024.04.21. 18:20:39

@tanyasi értelmiségi: A lőtéri kutyát sem érdekli a Gyurcsány kormány eeemúút nyolc éve. Az utolsó két év érdekli az embereket. Felsorolhatod a migrációt a gendert meg a háborút és ezzel mindenki egyet is ért. Kérdés hogy ez eléggé kompenzálja-e az üres zsebet? Mert az előző hármat csak hírből ismerik az üres zseb meg a saját tapasztalat. Most simán le lehetne váltani a Fideszt ha valaki garantálná az általad felsorolt három irányt de jobb életet ígérne.
Szerinted három vagy négy éve kiment volna az utcára ilyen tömeg egy senkiháziért? Akkor még a békemeneten feszítettek sokszázezren. Most meg az ellenkező oldalon tömörülnek.
Ez azt mutatja hogy tele a zseb? Te sem gondolhatod komolyan. Senkit nem érdekel a politika. Egy politikai megmozduláson lézengenének. Ez egy elégedetlenségi megmozdulás volt. Jogos elégedetlenségből. Tönkrevágták az országot. Hozzájuk képest Gyurcsány kormányzása apácaneveldei szűzleányok őtórai teája volt. Persze nem akarnak Gyurcsányra szavazni de valakire fognak és az nem a Fidesz lesz.
Az a baj hogy magas szinten gondolkodsz. A valóság ennél egyszerűbb.

del’arte 2024.04.21. 19:31:03

@diggerdriver: Hja. Ahogy Orbán konyec, Trump is. Alszik a tárgyalóteremben a nyála folyik. So..

tanyasi értelmiségi 2024.04.21. 19:50:30

@diggerdriver:

A Fideszt bárki le tudná váltani már évek óta, ha egyrészről kőbe vésné, nem nyúl azokhoz a dolgokhoz, amivel a társadalom elsöprő többsége egyet ért, másrészről viszaveszi ettől a söpredék, tolvaj bandától a pénzt, amit elloptak, és sitrevágja a fideszes tolvaj csürhét.
Egy ilyen program minimum 2/3.

De a két év, amit mondasz, még hátra van......

tanyasi értelmiségi 2024.04.23. 06:36:59

@diggerdriver:

Egyébként ha van párt, amely megérdemelne egy hatalmas nagy zakót az EP-, illetve az önkormányzati választásokon, az az tolvaj, gazember fidesz......

tanyasi értelmiségi 2024.04.25. 18:16:10

A rohadt, gazember lator államban, a zusában annyi embert agyonlőnek.
Ezt a senkiházi, patkány zsidó-ufo cukorhegyit miért nem?

tanyasi értelmiségi 2024.04.25. 20:33:55

@diggerdriver:

Nekem van, nem a saját nevemem, és csak azért regisztráltam, hogy reklámozzam a munkám, és megbízásokat szerezzek. Igaz, most 2 napra el vagyok tiltva, mert a fosblog faszbuk oldalán elkövettem a gyúlöletbeszéd "büncselekményét".
De ettől függetlenül az én szememben ez a cukorhegyi nevű zsidó-ufo ugyan az a ketegória mint Hitler, vagy Sztálin.

tanyasi értelmiségi 2024.04.25. 20:35:02

Azért majd szépen, lassan azok az agyhalottak is meg fogják érteni, akik korábban a vásárhelyi géniusznak, alkeszferinek, parízerjakabnak, meg a momentumos prosztóknak csápoltak, most meg a petike nevű selyemmajomtól dobnak egy hátast, hogy........azok akik korábban a libernyák ellenzéket finaszírozták, most meg a selyemmajmot, azoknak 2024-ben nem az a céljuk, hogy leváltsák Orbánt.....hanem az, hogy leváltsák az ellenzéket.

Forestarius Csaba 2024.04.26. 19:43:09

Ez a magyar társadalom, ezek a szavazók már nem ugyan azok, mint a gengszterváltás idején, de még csak nem is azok, akik 2010 előtt az urnákhoz járultak. Ez még akkor is igaz, ha nagyon sokan közülük már szavaztak '90-ben is.
Ennek a mai magyar társadalomnak 2010-re beleégett a tudatába, hogy soha többet nem szabad a hatalomnak még csak a közelébe sem engedni az olyan gazember, nemzetrontó, az országot kiárusító, kifosztó gazembereket, mint a szadesz, meg a maszop.
Innentől kezdve, mindegy, hogy ezek a bűnözők milyen köntösbe bújnak, mert a gazebert már a szagáról megérezzük kéhlek alássan.....

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2024.04.26. 20:34:32

@Forestarius Csaba: Szerintem ez nem így van. Az emberek nem a múltra vagy a múlt ellen szavaznak hanem a mindennapi valóságra. Az pedig nem a legrózsásabb.

tanyasi értelmiségi 2024.04.27. 06:06:28

@diggerdriver:

Meglátjuk. Az EP választásoknak gyakorlatilag semmi tétje nincs, azon kívül, hogy egy nagymerítésű közvélemény kutatás.
Ha most ez a selyemmajom elvisz 100-200 ezer fideszes szavazót, akkor mi van?

tanyasi értelmiségi 2024.04.27. 08:51:03

Feltűnően kussol a hazaáruló, agyhalott tróger liberocsürhe ellenzéki tábor mindenütt. Ez is jelzi, beszartak ettől a nyálhuszár magyarpetikétől, nem kicsit, nagyon.
Persze nagyrészük, elsősorban a büdösbunkó butapesti romkocsmaértelmiség libernyák naplopó here ott csápol a nyálhuszárnak. A többi, gyurcsótány fegyenccel, transzvesztita lárifáriklárival, a momnetumos prostikkal az éleb meg éppen összeszarták magukat, de gazdagon.....

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2024.04.27. 09:06:25

@tanyasi értelmiségi: azért döbbenet hogy egy ilyen erkölcsi hulla aki zsarolási célból felvételt készít a feleségével való beszélgetésről simán elfogadható sokszázezer embernek. Ez egyébként azt mutatja hogy nagy a csodavárási hajlandóság és mindegy ki jön de menjen Orbán.
süti beállítások módosítása