HTML

Ass blaster

Friss topikok

  • Hejira: Fityesz himnusz: Most múlik pontosan (2024.03.28. 15:49) Gyerekiahóra...
  • tanyasi értelmiségi: Itt még olvasható Kónya Endre írása: pecsaktual.hu/balhe/megszolalt-k-endre-es-leirta-a-sajat-ver... (2024.02.17. 19:24) TE TETTED EZT KIRÁLY
  • diggerdriver: @Ferenczi Krisztián: Gratulálok a háthoz. A faváz sokszáz évig kitart és egybentart. A legöregebb ... (2023.12.17. 20:44) Házépítés itt és ott...
  • Móka Miki: Ez valami eszméletlen ahogy a sérült agy tirpák zotyi nyalja a munchhausen valagát. Ewwwww (2023.05.19. 21:44) Ki a rosszfiú?

Címkék

Így is lehet...

2014.09.02. 21:24 diggerdriver

 

  

Sokat gondolkodtam a poszt címén. Próbáltam a címben kifejezni hogy miről szól a poszt. Először a "lehúzásmenetesen" címet akartam adni aztán a "lehúzásmentes szórakozást" de gondoltam még a "felhőtlen öröm" címre is míg végül maradt a fenti.

A történet onnan indul hogy egy nagyon kedves barátom invitálására egyik vasárnap elmentünk Hemel Hempstead-ba egy gőzgép bemutatóra. Valójában egy gőzgép bemutató, egy vintage autó-motor-teherautó bemutató, valamint egy magyarországi búcsúhoz hasonló rendezvény rengeteg a témához kapcsolódó programmal, vásárral, evéssel-ivással és mindenféle szórakozással egybekötve.

A vidéki Anglia egy olyan arcát mutatta meg ami még szimpatikusabbá teszi. Az egy dolog hogy a rendezvény az én hobbimnak, a régi járművek iránti érdeklődésemnek tökéletesen megfelelt de ugyanúgy a feleségeknek és gyerekeknek is. Olyan tökéletesen megszervezett volt az egész hogyha nem lett volna benne egy kis plusz akkor akár precíz német szervezésnek is gondolhattuk volna. Ez a plusz pedig a családiasság hangulata volt. Az angol barátságosság, udvariasság legszebb hagyományai szerint. A kiállított járművek tulajdonosai ott voltak a járművük mellett és aszerint hogy egy vagy két napra jöttek vagy piknikeztek vagy kempingeztek. Minden kérdésre kedvesen válaszoltak, mindent bemutattak, megmutattak és őszinte örömmel vettek minden érdeklődést.

22 komment

süti beállítások módosítása