HTML

Ass blaster

Friss topikok

  • tanyasi értelmiségi: @diggerdriver: Egyébként ha van párt, amely megérdemelne egy hatalmas nagy zakót az EP-, illetve... (2024.04.23. 06:36) TE TETTED EZT KIRÁLY
  • Hejira: Fityesz himnusz: Most múlik pontosan (2024.03.28. 15:49) Gyerekiahóra...
  • diggerdriver: @Ferenczi Krisztián: Gratulálok a háthoz. A faváz sokszáz évig kitart és egybentart. A legöregebb ... (2023.12.17. 20:44) Házépítés itt és ott...
  • Móka Miki: Ez valami eszméletlen ahogy a sérült agy tirpák zotyi nyalja a munchhausen valagát. Ewwwww (2023.05.19. 21:44) Ki a rosszfiú?

Címkék

A Feri

2015.04.12. 13:47 diggerdriver

Feriről szeretnék most írni, A Feriről. 

Ő egy intézmény volt fatornyos kisfalunkban.. Mindenkit ismert és mindenki ismerte. Mindenki szerette, soha haragosa, ellensége nem volt. Ha valaki látta akkor vagy úton volt valahova, biciklivel, mopeddel, kistraktorral, vagy beszélgetett valakivel. Gyakran lehetett még látni valakinél segíteni. Betont keverni, fát vágni, fát metszeni vagy bármi egyebet csinálni.

A világ legsegítőkészebb embere volt. Pénzt soha nem kért, ha segített önzetlenül tette. Mindenkivel jóban volt mindenkihez volt néhány jó szava. 

Legelső emlékem róla még négy éves koromból származik. Akkor jött haza az első eltávozásra a honvédségtől. Akkor még szovjet mintájú egyenruhát hordtak a katonák és Feri, bár magas ember volt, kapott egy olyan hosszú posztóköpenyt hogy a földig ért.beolvasas0010.jpg Na apám hamar orvosolta a dolgot és a köpenyt feltéve az asztalra a legélesebb késsel azonnal levágott az aljából vagy negyven centit. Halványan emlékszem még hogy a család vasárnaponként biciklivel, testületileg meglátogatta a legalább 10 kilométerre lévő laktanyában és én is ott ültem valamelyik csomagtartón.

30 komment

süti beállítások módosítása