HTML

Ass blaster

Friss topikok

  • Hejira: Fityesz himnusz: Most múlik pontosan (2024.03.28. 15:49) Gyerekiahóra...
  • tanyasi értelmiségi: Itt még olvasható Kónya Endre írása: pecsaktual.hu/balhe/megszolalt-k-endre-es-leirta-a-sajat-ver... (2024.02.17. 19:24) TE TETTED EZT KIRÁLY
  • diggerdriver: @Ferenczi Krisztián: Gratulálok a háthoz. A faváz sokszáz évig kitart és egybentart. A legöregebb ... (2023.12.17. 20:44) Házépítés itt és ott...
  • Móka Miki: Ez valami eszméletlen ahogy a sérült agy tirpák zotyi nyalja a munchhausen valagát. Ewwwww (2023.05.19. 21:44) Ki a rosszfiú?

Címkék

Billog

2019.03.02. 16:04 diggerdriver

Ez a poszt egy aluliskolázott alulképzett bevallottan proli posztja. Makacsul prolinak vallom magam mert ezt az egy szellemi örökséget hagyta rám apám és én büszke vagyok erre az örökségre. Megint egy politikai helyzetelemzés következik vulgáris szókimondó formában. Akinek nem tetszik az úgy járt.

A billogot többféleképpen használják. Régen állatok tulajdonjogának igazolására egy, a tulajdonost igazoló jelet sütöttek bele az állat valamelyik testrészébe. Vagy pedig a társadalom által kivetett úgymond rosszéletű embereket jelöltek meg vele hogy mindenki tudja kivel áll szemben. Bűnözőket kurvákat stb... Talán a leghíreseb ilyen megjelölt a Három Testőrben szereplő főgonosz milady. Lényeg hogy a billogot a letörölhetetlenség szándékával sütötték valakire. 

A FIAT cég valamikor közkedvelt és jó autókat gyártott. Talán a 60-as évek végéig. Aztán valami elromlott. Hamar szétrohadó, folyamatos műszaki problémákkal küzdő autókat kezdtek gyártani. Vita tárgya hogy a mai nap is, vagy már ez megváltozott jó irányba. A németek azt mondták hogy ki se kell hozni a szalonból mert már a katalógusban szétrohad. Egy biztos a FIAT a közvéleménytől egy billogot kapott. A szar olasz autó billogát. Tegyük fel hogy hirtelen elkezdenek megbízható autókat gyártani. Mennyi időbe telik a megbízható FIAT imázsát felépíteni? Néhány emberöltőbe biztos.

A falusi embernek a már 30 éve a faluban lakó bevándorló is gyüttment. Ha valakit meggyanúsítanak gyilkossággal de kiderül hogy ártatlan az haláláig gyilkos lesz a falu szemében. 

Na most térjünk rá a politikára. A fentiek ismerete szükséges a továbbiak megértéséhez. 

A Fidesz negyedik kormányzati ciklusát tölti. Mi az első ami az emberek eszébe jut a kormányzó pártról? A gátlástalan leplezetlen, kirakatba tett korrupció és tolvajlás. Már az első kormányzati ciklusukban rájuk égett a billog. A székházügy a Kaya Ibrahim Josip Toth féle cégeladások és még sok egyéb. Minden kormányzati időszakuk a pofátlan tolvajlás jegyében telt, telik. 

Van egy barátom aki szerint az időközben hozott jóléti intézkedések megfogják változtatni az emberek véleményét merthogy el fognak gondolkodni hogy ha ilyen sokba kerül például a családprogram akkor mégsem lophatnak annyit. 

ÓRIÁSI TÉVEDÉS. Nem tud a Fidesz olyan átlátható tiszta üvegzsebű kormányzást folytatni 100 éven keresztül hogy a billogtól megszabaduljon. Elkéstek és tévedtek. A Fidesz tolvajkormányként vonul be a történelembe. Na nem mintha ez a magyar választópolgárt egy kicsit is zavarná abban hogy rájuk szavazzon. Az ellenzéken kívül senkit sem zavar hogy lopnak. A magyar ember így szocializálódott. (Természetesen te vagy a kivétel kedves olvasó mielőtt...)  Ő is visz mindent ami nincs lebetonozva és MINDEN politikusról tudja hogy lop és akkor hazudik mikor mozog a szája. 

A Fidesz saját tábora sem vonja kétségbe a lopás tényét. Ők azt hozzák fel mentségül hogy a másik oldal is lop. A másik oldal azzal menti magát hogy igen de a Fidesz aztán többszörösét és nyíltan és pofátlanul a szemünk előtt. 

Mintha mérték számítana. Ha elvágják a nyakad az kisebb bűn mintha elvágják és még ki is beleznek?

Hogy valóban olyan sokat lopnak vagy nem azt nem tudom. Egy biztos. MEGTEHETIK. Miért? Csak egy név a magyarázat. Polt Péter. Ő az aki áll a vártán és elporlad rajta minden feljelentés  minden vád  minden gyanú, ő a Fidesz garanciája a következmények nélküli tolvajlásra. A következő időben jöhet bármi a billogot az isten se mossa le róluk. A vád ki lett mondva beleégett az emberek tudatába innentől kezdve ezt tényként kezelt alapvetés.

Nem esek bele abba az ellenzéki hibába hogy MINDEN amit a kormány tesz az rossz. A liberálisok a demokráciát 29 éve mindennap temetik, a Fidesz kormányzása diktatúra, Orbán pedig a patás ördög. 

Elemezzük egy kicsit ki a kormányzati munkát. 

A kommunikációjuk hatásos csak gyomorforgató. A Soros György elleni kampányt kajálják a népek pedig önmagában közröhely. Milyen ország az amelyik fél egy aggastyán tőzsdelovagtól? Ki ő? Osama Bin Laden reinkarnációja? A világ ura aki egy tollvonással eltörli Magyarországot a föld színéről? Magyarország fél egy embertől? Tízmillió ember fél egy idős bácsitól? Ha igen akkor az egy gyenge ország, egy gyenge kormány. 

Sajtószabadság. Elkövetik sokan azt a hibát hogy összeszámolják hány média és hány sajtótermék van egyik meg a másik oldal kezében és aszerint temetik a demokráciát. Attól függ a sajtószabadság hogy ki számolja. Pedig  ez nem számít. A nézettség és az olvasottság számít. Hogy melyik oldal üzenete hány emberhez jut el az számít. A kormány még besegít ebbe az óriásplakátokkal és máris az egész ország Sorosozni kezd. 

Szólásszabadság. Közeledünk a Rákosi rendszerhez ezen a téren. Ott volt utoljára hogy a melóst vegzálták a kimondott véleményéért. Mert ABBAN a rendszerben a melósnak is volt vesztenivalója. Elvitték kitelepítették vagy csak simán megverték, feketelistára tették stb... A Kádár rendszerben ez már nem állt fenn. Az értelmiségieket megfigyelték de a melós mondhatott bármit. Úgy voltak vele addig nincs baj míg kimondja, ha csönd van akkor van baj. Fideszék visszatérnek a Rákosi érába. MEGINT van a melósnak vesztenivalója. Az állása, a kenyere. Ennek elvesztése nagyobb csapás mintha megvernék. Fideszék pedig élnek vele. A mamelukok, a csinovnyikok tudják a dolgukat. A seggnyalás érdem lett. A túlteljesítő ganaj ember megbecsült kutya az asztalnál. Ez nagy hiba. A félelem és a demokrácia nem fér össze. A félelemben tartott ember csak a diktatúrában eszköztelen. Demokráciában, szabad választások demokráciájában félő hogy a szavazófülke magánya bátorrá teszi. 

Minden ellenkező híreszteléssel szemben Magyarországon demokrácia van. Néhány területen korlátozott de a szabad választás még garantálja a demokráciát. Itt álljunk meg egy kicsit. Gyakori a vád hogy megváltoztatták a választási törvényt. Nem számít. Ez csak az ellenzék gumicsontja. 2010-ben még nem volt megváltoztatva mégis kétharmaddal nyertek. Az első ciklusban meghozták a lényeges kétharmados törvényeiket és utána nem számít mennyivel nyernek csak nyerjenek. Ostoba emberek még mindig ott tartanak hogy ha nem változtatják meg a törvényt akkor nem nyernek. Dehogynem . Ráadásul törvényi felhatalmazásuk volt arra hogy megváltoztathatják. 

Kultúrpolitika. A Kádár korszak kultúrpolitikája nagyságrendekkel szabadabb volt. Aczél elvtárs a rendszerkritikának is teret adott. Ma minden kultúrát közvetítő eszköz állami csöcsön lóg. Ha a csöcsöt elvonják tőle tönkremegy. Ilyen egyszerű. Innentől kezdve az rendeli a nótát aki fizeti a cigányt. Ugye érthető? Orbán a legelső miniszterelnöksége idején megrendelte a saját nagyságát bemutató filmet a Hídembert. A film üzenete pont ellentétes Orbán tetteivel. Az építő hidat verő ember helyett, az árkot ásó,megosztó, embereket szembefordító családi, baráti és munkahelyi közösségeket tönkretevő embert kellett volna bemutatni. Várom a mostani Orbán éra gigantomán filmjét. 

Nem, Nincs diktatúra Magyarországon. ÖNKÉNYURALMI rendszer van. Bármelyik csókos megkíván valamit azt meg is kapja. Így vagy úgy de az övé lesz. Rongyrázás, pökhendiség, kivagyiság, gátlástalanság jellemzi a Fidesznyikeket. 

Gazdaság. Az unortodox gazdaságpolitika fényes győzelmet aratott. Az ellenzék egyetlen jóslata sem jött be amelyik az összeomlására mutatott. A gazdaság köszöni szépen jól van. Matolcsi zseniális gazdasági szakember, a megfelelő ember a megfelelő helyen.

Család és adópolitika. Az egyik fő ok amiért harmadszor is nyertek. Végre a csóró melósnak is van esélye lakáshoz jutni. Régen mi volt? Proli csinált három gyereket kapott kedvezményes kölcsönt aztán összerántotta a famíliát és felhúzott egy kádárkockát.  Most csinál három gyereket megkapja a kedvezményes kölcsönt , amit lazán kifizet abból a pénzből amit NEM kell adóban befizetnie, mert van három gyereke és anélkül hogy a kisujját mozdítaná alátolnak egy lakást kulcsrakészen. Nyilván ingyenebéd nincs. Három gyerek felnevelése nem kis feladat. Az ellenzék persze kézzel lábbal tiltakozik rendkívül hatásosan, így aztán Orbánnak megint összehozták a harmadik kétharmadot. Nagy gratula faszfejek. 

Aztán Viktor bejelentette a hétpontos csomagot ami az ellenzéknek a kegyelemdöfés volt azóta a helyüket sóval hintették be, emléküket megőrizzük. Gyanítom a következő választásig lesz még néhány jóléti intézkedés és az a néhány lézengő ritter is Tasmániába költözik akik ellenzéknek merik nevezni magukat még. 

Külpolitika. A magyar külügyminiszter egy olyan figura akinek megpillantásakor egy becsületes magyar zsebében kinyílik a bicska és ökölbe szorul a kéz. Az az igazi hamisítatlan tenyérbemászó arc akit még a mentőben is ütnék. HA. Ha nem lenne olyan kiváló külügyminiszter. Kemény, határozott Magyarország érdekeit szem előtt tartó bátran kiálló figura akiből ezt a teljesítményt molekulányi méretekben sem feltételezném ránézésre. Én a kutyám megpisiltetését nem bíznám rá, Orbán viszont az ország külügyeit adta neki és lám, milyen jól tette. 

Számomra a legnagyobb pozitívum Orbán Európai Unióhoz való viszonya és a kelet felé nyitás. Az ellenzéki vélemény az hogy nem harapunk abba a kézbe amelyik etet. CSAKHOGY. A magyar ember már régen leszámolt azzal a hiedelemmel hogy az EU felzárkóztatja a keleti államokat. Lófaszt. Lerabolja és csak annyi alamizsnát lök neki hogy meg tudja venni a szar minőségű élelmiszereiket és parasztvakító Iphone 67-es ipari hulladékaikat. Az EU lefölözte az ország szakembergárdáját(igen, én is köztük vagyok) vagyis ingyen befektetés nélkül jutott sokmillió Kelet Európai szakemberhez majd piacnak használva az újonnan csatlakozókat fellendítette a SAJÁT gazdaságait. Mit érez a magyar ember az EU csatlakozás óta? Csonka lett a család mert mindenhonnan hiányzik valaki aki kivándorolt. Pozitívumot? Ja azt semmit. mert mi történt? Amikor a magyar balliberális oldal volt kormányon és csontig nyalt az Uniónak , na AKKOR döntötték be az országot pénzügyi válsággal. Az EU aki meghatározza az uborka görbületét meg hogy a malacokat Mozart zene mellett kell hízlalni NEM TETT SEMMIT a válság ellen. 

Ezek hátterében miért is csodálkozunk hogy tapsol a magyar mikor Viktor üti vágja az EU-t? Micsoda? Merkel mutti beenged egymillió migránst majd szét akarja osztani a tagállamok között? Anyád. Hülye picsa. 

Oroszbarátság? Kérem szépen Putyin korunk legnagyobb államfője. Agresszív politikája tizede sincs az USA agressziójának. Ki rohanta le Irakot koholt vádak alapján? Ki volt a tevőleges felelős az ISIS megalakulásában? Kinek az elkúrt politikája okozta a migránsok Európába indulását? Egyikért sem Oroszország a felelős. Hogy a liberális sajtó minek állítja be Putyint az a lőtéri kutyát nem érdekli. 

Mi van most Magyarországon? 

Van egy kormány amelyik KORMÁNYOZ. Igen kérem, ez nem magától értetődő Magyarországon. Ott már annak is örülni kell ha valaki tesz valamit. Jót vagy rosszat de tesz. A közvélemény szerint lopnak csalnak és hazudnak. A fő csapásirány jó. Határozottan kiállnak a nemzet mellett ugyanakkor az egyéni szabadságjogokat lábbal tiporják a tulajdonjog pedig igen tág fogalomként van értelmezve. Magyarul pofád lapos és ne legyél Fidesz háttér nélkül túl sikeres mert esetleg megkívánják. A jóléti intézkedések sikeresek az ellenzék érdemi választ nem tud adni rájuk. Van az ő seggükön egy furunkulus amit úgy hívnak hogy Kereszténydemokrata Néppárt. Haszontalan ingyenélő banda de a nevükben szereplő keresztény szó miatt bevették őket a brancsba, azóta mint parazita a gazdaállatón növelik potrohukat.  

A kormányzó párt mint látjuk meglehetősen ellentmondásos és bizonyos elemeiben hányingerkeltő, de ezzel szemben van egy totálisan ALKALMATLAN ellenzék amelyikről mármár felmerül hogy rajta van a Fidesz fizetési listáján. Merthogy ingyen nem lehetnek ennyire balfaszok. A TV székházban a földön fetrengenenek, esetleg visszapattanak az ajtóról vagy nem tudják mi a különbség az ly és j között. 

Kunhalmi Ágnesnak van egy kétségtelenül figyelemreméltó tulajdonsága. Ahogy a magamfajta suttyó prolik szokták mondani "meg hát" . Ilyen szempontból rendben van a csaj. Tény hogy nem lopnák el az eszéért de nem is atomfizikusi kvalitásaival hívja fel magára a figyelmet. 

A többire amit el lehet mondani talán annyi hogy súlytalan vizesnyolcasok akik karakterben, karizmában, egyéniségben azon versenyeznek egymással hogy ki tűnik szürkébb egérnek a másiknál. 

Egyik barátom szimpatizál valamelyik pártcsökevénnyel. Kérdésemre elmondta hogy nem tartja őket alkalmasnak a kormányzásra, nem tudna mondani közülük egy miniszterelnök jelöltet, és ugyanez vonatkozik a lehetséges koalíciós partnerekre, de majd egyszer lesz belőlük valami. Fasza. Ez igen...

Tehát elmondhatjuk hogy az ellenzék egy eszköztelen jelentéktelen képződmény, hogy egyik barátom szavait használjam sánták bénák pitiánerek és buzeránsok gyülekezete. Alternatívát felmutatni nem tudnak, valahol az "Orbán takarodj" szövegnél megakadt náluk a lemez és ők akarják leváltani a Fideszt. 

Ok. Sok sikert átlagjózsik de mi lenne ha tényleg nyernétek valamikor?  Mit kínáltok? Nyugatbarát EU seggnyalást melegszarig? Juncter vagy Merkel ánuszgyűrűje szorul majd a nyelvetekre? Ha nyertek atomvillanás gyorsaságával dobjátok sutba magyarságotok, a magyar nemzeti identitást és mindent aminek eredményeképp még MEGVAN a magyar nemzet. Mit akartok? Mi a gazdaságpolitikátok, a családpolitikátok az adópolitikátok? Ki lesz a góré? Ki tudtok választani valakit? Meg tudtok egyezni valakiben közösen? Mert az elmúlt három választáson nem úgy tűnik... Szégyen a létetek is. 

Egy okot mondjatok amiért RÁTOK szavazzon a magyar és nem Orbán ellen. 

Nehéz most ellenzékinek lenni. Nehéz most liberálisnak lenni. Tolnátok a szekeret de a talpatok alatt nincs semmi.. Nincs hol megvetni a lábatokat. Nincs alattatok talaj. Kapálóztok.  "Orbán takarodj".

93 komment

süti beállítások módosítása