HTML

Ass blaster

Friss topikok

  • Hejira: youtu.be/5SJnjCE_aPg?si=it4jWMxkvHUpQAHI (2024.03.15. 20:32) Gyerekiahóra...
  • tanyasi értelmiségi: Itt még olvasható Kónya Endre írása: pecsaktual.hu/balhe/megszolalt-k-endre-es-leirta-a-sajat-ver... (2024.02.17. 19:24) TE TETTED EZT KIRÁLY
  • diggerdriver: @Ferenczi Krisztián: Gratulálok a háthoz. A faváz sokszáz évig kitart és egybentart. A legöregebb ... (2023.12.17. 20:44) Házépítés itt és ott...
  • Móka Miki: Ez valami eszméletlen ahogy a sérült agy tirpák zotyi nyalja a munchhausen valagát. Ewwwww (2023.05.19. 21:44) Ki a rosszfiú?

Címkék

Hangulatkeltés

2020.02.02. 15:51 diggerdriver

A minap hallgattam a miniszterelnök sajtótájékoztatóját. Egyszercsak olyat hallottam benne hogy az állam a földön koppant. Azt mondja hogy a gyöngyöspatai cigányoknak a kártérítésként megítélt százmillió forint igazságtalan mert NINCS MÖGÖTTE MUNKA. Merthogy a helyi magyarok fel vannak háborodva hogy ők a munkahelyen keccsölnek(sic) míg a cigányok munka nélkül jutnak milliókhoz. 

Kérem szépen eszem-faszom megáll. Egy jogvégzett ember pláne miniszterelnök hogy moshatja össze a kártérítést a munkajövedelemmel? Számtalan jövedelem van ami mögött nincs tényleges munka. Ha nyerek a lottón akkor én igazságtalanul gazdagodtam mert nem dolgoztam meg azért a pénzért? A miniszterelnök szerint igen. Ha levágják a jobb lábamat a beteg bal helyett és kártérítést kapok akkor az nem jár mert nincs mögötte munka? Ha valakinek a lánya építkezik és a szülők adnak neki százezer forintot cementre akkor a lány tisztességtelenül jutott pénzhez? Ha a miniszterelnök úr vesz egy ingatlant és később eladja haszonnal mert felment az ingatlanok ára akkor az mögött milyen munka van? A tőzsdén szerzett jövedelem mögött milyen munka van? Az állampapírok hozama mögött? 

Hogy lehet ilyet mondani? Jogvégzett embernek. Miniszterelnöknek. Hogyan kéne kárpótolni az elkülönítetten tanított cigányokat? Mondják azt a 25 éves Lakatos Rambónak hogy menj vissza elsőbe és járd végig a nyolc osztályt mostmár nem elkülönítve? Nyilván a cigányokat kár érte, tehát kártérítés jár nekik. Hasonló esetben NINDEN embernek járna. 

A sors fintora egyébként hogy kártalanítást váró családok közül az egyik nyert 25 millió forintot kaparós sorsjegyen. Nosza Miniszterelnök Úr vegyék el tőle iziben hiszen nem dolgozott meg érte. Mi az hogy nyer 25 milliót a magyarok meg keccsölnek a kormány által meghatározott minimálbérért magyarra fordítva szaré'-hugyé'. Felháborító. Égbe kiáltó. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ... Égbe kiáltottam. 

A fent leírtak az érem egyik oldala. Nézzük meg a másikat is.

Hagyjuk mostmár a mérhetetlenül ostoba liberális polkorrekt süket dumát. Beszéljünk egyenesen mondjuk ki a valós helyzetet. 

Első alapvetés hogy az iskola oktatásra való és nem nevelésre. Nevelni otthon kell a gyereket. A probléma ott van hogy mind az iskola mind a szülő összekeveri a szerepeket. A szülő elvárja hogy az iskolában végezzék el az ő feladatát és neveljék meg a gyereket. Az iskola elvárja hogy otthon a gyerek még órákig tanuljon egyedül vagy a szülővel házifeladat címén. A házifeladat a legigazságtalanabb oktatási rákos daganat. A gyerek munkahelye az iskola. Reggel elmegy délután hazamegy. Milyen jogon rabolja el az iskola a gyerekkorát? Az otthoni idejét? Anyuka a varrodából hazavisz tíz inget hogy majd otthon megvarrja házifeladatként? A szakács otthon készíti elő a másnapi ebédet a menzára? Milyen elmebeteg szokás a házifeladat? Aztán ha a tanár felelősségre vonja a szülőt hogy nem nevelte meg a gyereket mi a válasz? Mikor neveltem volna bazmeg ha négy órányi házifeladatot adsz neki minden nap? Meg még hétvégére is? Összekeveredtek a szerepek. 

A cigány családokban egyszerűen megoldják a dolgot se nem nevelik és még tanulni sem hagyják a gyerekeiket. Lássuk be egy sokgyerekes cigány családban aki akarna sem tudna tanulni. Ez nem lenne baj ha más családokban sem KELLENE tanulni. Így viszont nyilvánvalóan tudásbeli különbségek lesznek. Nem beszélve arról hogy a cigányoknál pontosan le vannak osztva az alá és fölérendeltségi viszonyok fizikai erő alapján. Ezt a testi erő alapú mintát aztán az iskolában is érvényesíteni akarják. Valamikor, például a hetvenes években egy harminc fős osztályban volt 2-5 cigány és ha nem jól viselkedtek a tanár pofánvágta őket és rend volt. 

Hol tartunk most? 

Tiltott a testi fenyítés. Mi következik ebből? A tanár kezében nincs eszköz a fegyelmezésre. Ma már több tanárt vernek meg a szülők mint tanár a diákot. Ilyenkor szokott jönni az az idióta érvelés hogy bezzeg a Pali bácsi meg a Juci néni tudott fegyelmet tartani pofon nélkül is. Ez igaz. Csakhogy mondjuk egy harminc fős tanári karból kettő ilyen van. A többit terrorizálják és idegileg kikészítik a diákok. Persze, lehet tanácsolni hogy aki nem tud fegyelmet tartani válasszon másik szakmát. Aztán mi lesz? Olyan sokan akarnak tanárok lenni? Olyan vonzó a szakma? Olyan jól meg vannak fizetve? Olyan jók a munkakörülményeik? Kétlem...

Mondjuk ki nyíltan kertelés nélkül. Abban az osztályban ahol a cigányok aránya meghaladja a 25%-ot ott LEHETETLEN érdemi oktató munkát folytatni. Még egyszer mondom LEHETETLEN. Ennek következménye a spontán elkülönítés. Vagyis a szabad iskolaválasztást kihasználva a szülők cigányokkal kevésbé fertőzött falukba viszik a gyerekeiket tanulni. Igen, nem használtam rossz szót bizony egy bizonyos százaléknál nagyobb arányú cigány jelenlét az osztályokban az fertőzésszerű tüneteket produkál. Menekülnek akik tudnak a többiek pedig kénytelenek a cigány játékszabályok szerint játszani vagyis testi erőfölény alapján eldönteni a rangsort. Ez van idejutottunk. Nyilván erről nem szabad beszélni. Amiről nem beszélünk az nincs. Nyilván felháborítóan eretnek dolgokat írok le csak éppen mindenki tudja hogy igaz. 

Ráadásul a magyar iskolarendszert  gyengíti egy másik  ökör gyakorlat. A buktatás intézménye. MINDEN embernek van tapasztalata visszabukott két-három évvel idősebb és ezáltal testileg fejlettebb cigány gyerekek terrorjáról. Hogy lehet ilyet csinálni? Ha kétszer háromszor járja ugyanazt az évet akkor meg fogja tanulni? Lófaszt. Ő lesz a császár az osztályban mert lever mindenkit. Persze mostmár inkább az a gyakorlat hogy átrugdalják minden osztályon és analfabétán kikerül tizennégy évesen. Vajon melyik a jobb módszer, megbuktatni vagy átrugdosni és tudatlanul kitenni, vagy nekik megfelelő speciális oktatási szintű osztályokba tenni őket? Vagyis elkülöníteni. 

A probléma ott van hogy ezt nem szabad megtenni alapból bőrszín alapján.

Ha az EU-ban lehet nemi alapon fiú és lány iskolákat létrehozni vagy osztályon belül különböző tudásszintű csoportokat létrehozni akkor miért nem lehet magatartás alapon elkülöníteni? 

Azokat a jelenségeket amiket fentebb leírtam tudomásul kell venni és kidolgozni a megoldást rá. Senki nem tesz semmit mintha a probléma nem létezne és a szülők meg a tanárok próbálnak lavírozni ebben a lehetetlen helyzetben. Nem mindig törvényesen. 

A cigányok helyzete ma sokkal rosszabb mint a rendszerváltás előtt volt. Elképesztően ostoba feltételezés az hogy a cigányok tesznek valamit a beilleszkedésért. Lehetőségük van megválasztani néhány díszcigányt akik ellen aztán büntetőeljárás folyik mert lenyúlták a felzárkóztató pénzeket. 

Folyamatosan romlik a helyzet és a rendszerváltástól eltel harminc év alatt ötven évet estek vissza. Két generáció felnőtt úgy hogy nem látta  elmenni dolgozni a szüleit. Közben történt egy technológiai minőségváltozás. Lett nyugati autó meg lapos tv. Nyilván közmunkapénzekből nem tudják megvenni az Iphone-t meg az Ódit így aztán tovább nő a szakadék a magyarok és cigányok között. 

Valami kúrvára el lett baszva az tény. A 21. században élünk az Európai Unió tagja vagyunk miközben Magyarországon komplett utcák vannak ahol nincs SEMMILYEN WC. Ahol a cigánygyerek az osztálytársától veszi el a párizsis kenyeret mert két előző nap nem volt vacsora. Ugyanakkor minden szinten csak a duma megy a felzárkóztatásról. 

A kormány felismerte a probléma lényegét. Iszonyatos pénzeket tol a család és adópolitikába arra ösztönözve a magyarokat hogy minél több gyerek szülessen. Na de ez az elbaszott kisebbségi politikát nem fogja helyretenni rövid távon. Akinek MOST jár a gyereke iskolába az MOST vár megoldást. 

Itt tartunk most. Az a rasszista szar szemét ember aki a nevén nevezi a problémát. Legyek akkor most én ez az ember de kéretik elgondolkodni a fent leírtakon.

50 komment

süti beállítások módosítása