HTML

Ass blaster

Friss topikok

  • tanyasi értelmiségi: @diggerdriver: Én már egy jó ideje kizártam a napi politikát az életemből, a portfolio, és az in... (2024.04.19. 20:03) TE TETTED EZT KIRÁLY
  • Hejira: Fityesz himnusz: Most múlik pontosan (2024.03.28. 15:49) Gyerekiahóra...
  • diggerdriver: @Ferenczi Krisztián: Gratulálok a háthoz. A faváz sokszáz évig kitart és egybentart. A legöregebb ... (2023.12.17. 20:44) Házépítés itt és ott...
  • Móka Miki: Ez valami eszméletlen ahogy a sérült agy tirpák zotyi nyalja a munchhausen valagát. Ewwwww (2023.05.19. 21:44) Ki a rosszfiú?

Címkék

A normalitás abnormalitása.

2021.06.02. 15:01 diggerdriver

Kérem szépen megint meg kell szólalnom az emberi butaság és ostobaság kipellengérezése okán. 

Ami most a nyugati kultúrában zajlik az egy az egyben Mao Ce Tung Kínai Kulturális Forradalmának tökéletes leutánzása mikor minden kulturális értéket a szemétdomra dobtak. Az úgynevezett cancelcultúr, a cenzúra, a józan észt meghazudtoló történések a múlt század eleji bolsevik fénykort idézik. 

A kereszténység, a fehér ember, a heteroszexualitás, a család a férfi nő párkapcsolat szitokszó lett a tsudálatos nyugaton. A magyar konzervatív jobboldal mindezt abnormalitásnak, és Magyarország mindezzel való szembenállását normalitásnak nevezi. Nagyon helyesen. 

Magyarország próbál ebből az őrületből kimaradni és a béke szigeteként képviseli az egyetemes VALÓDI európai értékeket. Ez nagyon helyes de nem erről akarok most írni.

Szintén nyugati trend a különböző nemi devianciák előtérbe tolása, propagálása és az érdekükben való lobbizás. Vagyunk ezen a sárgolyón néhány milliárdan és világos hogy mindenféle természetes vagy beteges formáció előfordul. Ezzel semmi baj nincs amíg nem tolják TOLAKODÓAN az arcunkba. Merthogy fogadjuk el. Hiszen az természetes. Ez baj. Miért? Mert taszít és kontraproduktív. Ellenérzéseket kelt. 

Kérem szépen mindannyian elismerjük és becsüljük az orvosok munkáját. Szívesen nézzük a gyógyító tevékenységüket. Számtalan orvosos tv sorozat készül mind óriási nézettséget generál. Még a naturalisztikus műtéti ábrázolásokat is megnézzük. Van az orvostudománynak egy ága amelyik nélkül a gyógyítás sehol sem tartana. A patológus munkája az egyik legfontosabb orvosi szakág. Mégis az emberek többségében ellenérzéseket kelt. Nem készülnek a patológusok munkájáról népszerű sorozatok. A patológusok nem vonulnak az utcán a munkájukat népszerűsítve. Nem írnak róluk mesekönyveket. Nem népszerűsítik magukat. Ők pontosan tudják hogyha kezet fognak veled és bemutatkoznak mint patológus azért megfordul néhány gondolat a fejedben. 

Az átlagember a nemi másságokkal ugyanígy van. Tudja hogy van, hogy létezik, hogy természetes, hogy senki sem tehet arról minek születik mégsem szereti ha úton útfélen ilyenekkel találkozik. 

A heteroszexuális ember homofób. Pont. Bevallja vagy nem, kimutatja vagy nem de bizony homofób. Akkor is ha a saját családtagja, a saját gyereke homoszexuális. Elfogadja de homofób marad. 

Azt kéne legelőször tudomásul venni hogy az elfogadás és a homofóbia nem egymást kizáró tényező. Nagyon jól megvan egymás mellett. Mégis a homofóbiáját bevalló ember ma már üldözendő és kirekesztendő. Nagyon halkan megkérdem ha én azt mondom hogy mostantól nem vagyok homofób akkor VALÓBAN holnaptól nem leszek az? A homofóbia leküzdéséhez elegendő ha azt mondom hogy jó akkor mostantól nem leszek az? 

Az évezredes társadalmi elvárások a férfiakat belekényszerítették a monogám párkapcsolati formába. Vajon a férfi a genetikailag belekódolt poligámiából monogám lett? Az a férfi aki azt mondja hogy csak téged mindörökké, ásó kapa nagyharang, holtodiglan...stb az monogám lesz? Elfogadja a monogámiát? Elfogadja.    Monogám lesz? LÓFASZT...

Amit most le fogok írni arról soha senki nem ír. Erről senki nem beszél. Erről senki sem vesz tudomást. Ez az érem harmadik oldala. 

Magyarországon nem megengedett a homoszexuálisok házassága. A magyar társadalmi elvárások nem tolerálják a homoszexualitást. Az ilyen nemi identitású embereket az iskolákban a munkahelyeken a karrierlehetőségekben hátrányos megkülönböztetés éri. Azt hiszem ezt senki sem tagadja. 

Most teszem fel a kérdést amiért ez a poszt íródott. 

Hány nemi identitását eltagadó nő vagy férfi ment bele kényszerházasságba HETRÓSZEXUÁLIS nővel vagy férfival. Hány élet hány család ment már így tönkre? Mikor megtagadják a melegek házasságát őrájuk ki gondol? A tönkretett életekre amiknek a fele HETERÓ? Nagyon könnyű azt mondani hogy a család az férfi és nő kapcsolata. Legyen így. Én azt mondom hogy a lőtéri kutyát nem érdekli hogy nevezik a melegek házasságát, tőlem hiperventillációnak is nevezhetik csak végre engedjék meg nekik hogy házasodhassanak. Egyszerűen azért hogy kevesebb élet menjen tönkre elcsalt elhazudott de MEGENGEDETT és ELFOGADOTT házasságban. 

Miért nem beszélünk erről? Miért nem beszélünk róla hogy Szájer József felesége hogyan élte meg a házasságát? KÍVÜLRŐL biztos minden nagyon szép és jó volt. Belül???

Kedves férfi olvasó gondolj bele egy fordított világba. Ahol a homoszexualitás az elfogadott és a heteroszexualitás a kirekesztett. Neked el kell tagadnod a heteró identitásod és férfi létedre házasságot kell kötnöd egy férfival. Hogyan élnéd meg? Hogyan kényszerítenéd rá magad a szexuális kapcsolatra? Belegondoltál már ebbe? 

Ha erről az oldalról közelíted meg a problémát akkor nem ostobaság megtagadni a melegek házasságát? A homoszexuális ember beleszületik egy társadalmi közegbe és megoldja a problémát. Magával ránt egy jobb sorsra érdemes heteró embert de megoldja a problémát. Most akkor el lehet gondolkozni hogy a fentieket olvasva  mi a normális és mi az abnormális. 

Lépjünk tovább. 

Magyarországon a homoszexuális párok nem fogadhatnak örökbe gyereket. 

Mik az érvek. Miért nem engedik? Homoszexuális lesz a gyerek is. Ha ez igaz lenne akkor hogy lesznek homoszexuálissá az emberek? Hiszen ha a család a minta, mint ahogy  az érvelésben van  akkor MINDEN gyereknek heterónak kéne lennie hiszen heteró családból származik. Már ebből is látszik hogy nem a családi minta az alapja a nemi identitásnak. 

A másik érv hogy a gyereknek szüksége van apára és anyára. Kérem szépen Magyarországon minden harmadik család elválik. Onnantól kezdve a gyereket nagy általánosságban EGY anya vagy ritkábban EGY apa neveli tovább. Valahogy mégsincs az alkotmányba foglalva hogy kirendelt apának vagy anyának kell tovább nevelni a gyereket az egyszem  valódi szülővel. 

Mégis mi szól amellett hogy a melegek gyereket nevelhessenek?

Nemrég láttam a youtube-on a Partizán című műsort amiben egy meleg srác beszélt a szivárvány családokról. Miszerint felmérést végeztek hogy hány meleg kapcsolatban nevelnek gyereket. Nagyon érdekes adatokat mondott. A 2010-es évben 281 meleg családnál volt gyerek, a 2019-es évben 681-nél. Kicsit nézzünk a számok mögé. Ez nem hivatalos országos felmérés hanem egy meleg szervezet őáltaluk elért és felmért közösségéből származó adat. Magyarul a valós szám ennek a sokszorosa. A 681 sem kevés, de többet mond hogy ebből 24 család kapott HIVATALOSAN örökbefogadás útján gyereket. Nyilván megvan a módja annak is. Okosban. Mintahogy az ÖSSZES szivárvány család MEGOLDOTTA hogy gyereket neveljen. Mi következik ebből? Az hogy szart se ér a tiltás de legalább ellenőrizni sem tudja az állam hogy milyen körülmények közé kerül a gyerek. Gratulálok ez is jól meg lett oldva. 

 Harmadik téma.

Nézem a Bayer show-t.

A libernyákok rühellik Bayert mert nincs érvük ellene. Amit mond az ül. Többnyire. Kivéve mikor nem. Én a magam részéről kilencven százalékban egyetértek vele de van amikor olyan ökörséget mond hogy szóvá kell tennem. 

Röhögve vezeti fel hogy Londonban a transzneműek felháborodtak az miatt hogy az itteni egészségügy levette őket a méhnyakrák szűrésre behívandók listájáról. 

Hogy az elején kezdjem. Transznemű az aki rossz testbe születik. Női identitással férfitestbe vagy férfi identitással női testbe. Röhögve mondja Bayer hogy azok az emberek akik nőnek születtek de egész életükben azért küzdenek hogy férfiként ismerjék el őket, férfi nevet kapjanak...stb. 

Figyelj ide Zsótti te nagyon hülye. Tudod ez úgy van hogy a méhnyakrák sétál az utcán és jön vele szembe egy ember. Te például. Undorral elfordul tőled mert nincs méhed. Aztán jön egy másik FÉRFI. Gipsz Jakab. A méhnyakrák röntgenszeme átnézi és döbbenten látja hogy VAN méhe. Azt mondja hogy hopp akkor én ebbe beleköltözök. Beleköltözik, annak ELLENÉRE hogy az illető férfi identitású. Nyilván vannak olyan transzneműek akik átoperáltatják magukat de ez alapján nem lehet kizárni egészségügyi ellátásból kockázati tényezővel élő embereket. Méhe van? Ha igen akkor megilleti a szűrés. Ilyen egyszerű ez.

Szóval Zsótti, én a ti oldalatokon állok és tetszik amit csinálsz, egyet is értek veled de néha azért gondolkodni is kéne. 

Befejezésül.

Értem én hogy normalitás meg család meg gyermekvédelem meg minden...

A homoszexualitás nem betegség. Ugyanolyan emberek mint a heterók ugyanolyan jogok illetik meg őket. Kapják meg ezeket a jogokat. Viszont minden felvonulást propagandát nyomulást nemiség kihangsúlyozását kőkeményen visszaszorítani. 

77 komment

süti beállítások módosítása