HTML

Ass blaster

Friss topikok

  • tanyasi értelmiségi: www.youtube.com/watch?v=CeBzzs2-nTQ (2024.04.25. 20:36) TE TETTED EZT KIRÁLY
  • Hejira: Fityesz himnusz: Most múlik pontosan (2024.03.28. 15:49) Gyerekiahóra...
  • diggerdriver: @Ferenczi Krisztián: Gratulálok a háthoz. A faváz sokszáz évig kitart és egybentart. A legöregebb ... (2023.12.17. 20:44) Házépítés itt és ott...
  • Móka Miki: Ez valami eszméletlen ahogy a sérült agy tirpák zotyi nyalja a munchhausen valagát. Ewwwww (2023.05.19. 21:44) Ki a rosszfiú?

Címkék

Békében...

2013.09.21. 20:33 diggerdriver

Kényes témáról próbálok most írni. Előrebocsátanám hogy nem vagyok zsidó.Aki nálam kevésbé antiszemita az már zsidó.Mindez nem jelenti azt hogy csak pozitív a véleményem róluk..

Meggyőződésem viszont hogy a zsidógyűlölet egyszerűen az irigységben gyökerezik.Vitathatatlan tény hogy a világot a pénz irányítja. A pénz hatalom. A pénz kezeléséhez, megszerzéséhez a zsidóknak különleges érzékük van. Na de miért lenne ez baj?Ha elfogadjuk azt hogy a feketéknek kiemelkedő ritmusérzékük van vagy a saját példámat felhozva talán szerénytelenség nélkül állíthatom hogy van érzékem a gépkezeléshez, akkor miért bűn az sok ember szemében hogy vannak akik kiemelkedően tehetségesek a pénz világában?

Lehet bármilyen hozzáállásunk egy népcsoporthoz de a teljesítményt el kell ismerni..Semmi olyasmit nem tesznek amit bárki meg ne tehetne. Mindenki előtt nyitva a lehetőség a bankszektorban bármekkora karrierhez. Ja hogy ahhoz elsősorban tanulni kell. Nem keveset.Ha viszont hülye vagyok tanulni akkor nem fikázom azokat akiknek megvan a tehetségük hozzá.

Kaptak egy területet amit kősivatagból virágzó országgá tettek. Minden háborút amit a hazájuk ellen indítottak megnyertek. Mose Dajan tankcsatáit katonai egyetemeken a mai napig tanítják. A titkosszolgálatuk a mérce a műfajban.

Érdekérvényesítő erejük a világban semmihez sem mérhető.A nacionalista hazaffyak az antiszemita turulivadékok miért nem csinálják utánuk?Senki nem áll az útjukba. Gyanítom azért mert acsarkodni könnyebb mint tanulni.

A világtörténelem folyamán rengeteg népírtás történt. Az utóbbi kétszáz évben is.Az örmény genocídium a szovjeturalom sztálini gulagjai, és éhen halt milliói, valamint a legnagyobb, a holokauszt.

Egy biztos. Senki nem tudja olyan elképesztő hatékonysággal menedzselni saját népének katasztrófáját mint a zsidók. Az utolsó fillért kiveszik belőle és folyamatosan fenntartják a világ lelkiismeretfurdalását. Még olyan elképesztő ötletekkel is mint a MÁV beperelése mert az ő vagonjaival szállították az áldozatokat. Ezek azok a dolgok amik tovább szítják a gyűlöletet ellenük.

Igaz az is hogy elképesztő eredményeket is fel tudnak mutatni.A holokauszt tagadás büntethetősége a jog, a gondolat, és a szólásszabadság arculcsapása.Én nem tagadom a holokausztot de felháborít hogy előírják hogy mit gondolhatok és mit mondhatok róla. Ugyanis mint hazánk prominense mondta volt, jogomban áll hülyének lenni.Ezt elérni hogy törvénybe foglalják és embereket ítéljenek el érte az az érdekérvényesítő erő demonstrálásának legszebb példája.

London zsidónegyedben lakom. Zsidó házában élek a családommal. Egyetlen egy negatívumot sem tudnék mondani. Én csak maximális jóindulatot tapasztaltam.

Persze, összeesküvés elméleteket én is tudnék gyártani a világuralomra törő zsidó bankárokról. A bankokat úgyis népszerű szidni.

Nem teszem.

Inkább örülök hogy mikor bajban voltam akkor segítettek, hogy ilyen helyen ilyen lakásban lakhatok hogy korrekt a viszonyom velük.

Békében megférünk.

587 komment

süti beállítások módosítása