HTML

Ass blaster

Friss topikok

  • tanyasi értelmiségi: @diggerdriver: Egyébként ha van párt, amely megérdemelne egy hatalmas nagy zakót az EP-, illetve... (2024.04.23. 06:36) TE TETTED EZT KIRÁLY
  • Hejira: Fityesz himnusz: Most múlik pontosan (2024.03.28. 15:49) Gyerekiahóra...
  • diggerdriver: @Ferenczi Krisztián: Gratulálok a háthoz. A faváz sokszáz évig kitart és egybentart. A legöregebb ... (2023.12.17. 20:44) Házépítés itt és ott...
  • Móka Miki: Ez valami eszméletlen ahogy a sérült agy tirpák zotyi nyalja a munchhausen valagát. Ewwwww (2023.05.19. 21:44) Ki a rosszfiú?

Címkék

Boldikám hogy megy a Turgenyev?

2015.05.22. 23:55 diggerdriver

Kérem szépen a Turgenyev mostanában jól megy. Ez a poszt arról fog szólni hogy az utóbbi két évben hova jutottam munka frontján.

Ezt a témát méltatlanul mellőztem de most ígérem bepótolom. Ott hagytam abba hogy volt egy héten három egynapos melóm és utána hívtak Kilburn-be. Ez két éve volt de nem akarok most munkafolyamatokról beszélni hanem inkább a mögöttes játszmákról.

Kilburn-ban egy Galldris nevű cég alkalmazott. Az első cég amelyik nem ügynökön keresztül keresett meg hanem közvetlenül a saját HR osztályuk embere hívott fel. Hogy honnan tudták a telefonszámom azt a mai napig nem tudom. Ez nem változtatott a vállalkozói státuszomon csak kizárt egy közbenső állomást. Egy Simon nevű figurával vettem fel a kapcsolatot és 12fontos órabérért mentem dolgozni.  Mellékszál hogy Simon néhány hónap múlva kilépett a Galldristól és saját munkaközvetítő ügynökséget alapított ahonnan rendszeresen küldi a munkaajánlatait.  Ezen a munkahelyen találkoztam Garry barátommal aki Ír származású de 28éve él Londonban.  Hatalmas Ír hazafi és nagyon utálja az angolokat. Jó művezető és kiváló gépkezelő.

37 komment

A kritika kritikája...

2015.05.20. 22:15 diggerdriver

Kritizálom a kritikát

Nem tudom szokás vagy nem, kritizálni a kritikát de én most megteszem.  Amióta  kiderült hogy a blogomból színházi előadás lesz szinte szakadatlanul áramlanak felém a gratulációk és a jókívánságok. Barátok, ismerősök és ismeretlenek együtt örülnek velem. Tagadhatatlanul jó érzés ez. Csináltam valamit amire felfigyeltek, amiből egy művészi alkotás lett és óriási siker. Csodálatos ezt megélni és szeretném megköszönni mindenkinek hogy gratulált, hogy jó dolognak tartja.

35 komment

süti beállítások módosítása