HTML

Ass blaster

Friss topikok

  • Hejira: Fityesz himnusz: Most múlik pontosan (2024.03.28. 15:49) Gyerekiahóra...
  • tanyasi értelmiségi: Itt még olvasható Kónya Endre írása: pecsaktual.hu/balhe/megszolalt-k-endre-es-leirta-a-sajat-ver... (2024.02.17. 19:24) TE TETTED EZT KIRÁLY
  • diggerdriver: @Ferenczi Krisztián: Gratulálok a háthoz. A faváz sokszáz évig kitart és egybentart. A legöregebb ... (2023.12.17. 20:44) Házépítés itt és ott...
  • Móka Miki: Ez valami eszméletlen ahogy a sérült agy tirpák zotyi nyalja a munchhausen valagát. Ewwwww (2023.05.19. 21:44) Ki a rosszfiú?

Címkék

Háború vagy béke?

2015.11.14. 21:09 diggerdriver

Megtörtént. Európa is megkapta a maga ikertornyait. Az összehangolt, sok áldozatot követelő terrortámadást. Még fel sem ocsúdott senki, még ki sem hűltek az áldozatok de az ítélet már megszületett. A bevándorlók, a muzulmánok és a biciklisták...

Szörnyű ami történt. Megbocsáthatatlan. Üzenet volt hogy senki sehol nem érezheti magát biztonságban.

https://www.youtube.com/watch?v=j4MRT_fIbpg

https://www.facebook.com/sandor.vasvary/videos/1014819365236518/?pnref=story

http://alfahir.hu/europa_remegni_fog_minden_idok_legbrutalisabb_videojaban_uzen_az_iszlam_allam

A kérdés az hogy mi következik ez után? Felgyújtanak néhány menekülttábort és mecsetet, meg inzultus fog érni jónéhány ártatlan muszlimot. Tudom, már az is felháborító hogy ártatlannak nevezek iszlám vallású embereket. Mostantól kezdve ők az elsőszámú közellenség és a kollektív bűnösség bélyege rájuk van sütve. Viszaléptünk az időben közel száz évet.

Kicsit messziről kell kezdenem a mondanivalómat de így talán érthetőbb.

A holokauszt áldozatainak számát hatmillióra becsülik. Lehet ezzel vitatkozni de nem érdemes. Nem ez a lényeg. Ha csak egyetlen embert marhavagonba tesznek és elszállítanak egy táborba az ugyanolyan súlyos bűn mintha hatmillióval teszik. Elfogadhatatlan ami történt de legalább olyan elfogadhatatlan az amilyen indokkal történt. Embereket elítéltek azért mert zsidónak születtek...

Most embereket fognak megítélni azért, amiben hisznek. Nem tudom hány muszlim él Európa nyugati és északi fejlettebb régiójában de talán több tízmillió. Mostantól retteghet minden nem muszlim és muszlim egyaránt. 

Mit lehet tenni? Mit KELL tenni? 

Számtalan értekezés született már arról hogy az iszlám egy békés erőszakot elutasító vallás és legalább ugyanannyi arról hogy bizony egy erőszakos térítő vallás. 

Abban mindannyian egyetértünk hogy valamit tenni kell. Sokan fognak arról írni hogy Európának fel kell ébredni.

Én is azt mondom hogy valamit tenni kell. Ennyi ember halála nem lehet hiábavaló. Nem léphetünk túl rajta. A megoldás nem egyszerű.

El kell dönteni hogy az iszlám termeli ki a terrorizmust vagy nem. Ha igen akkor az iszlám ellen kell fellépni vagy elég a terrorizmus ellen. Most mondhatjuk azt hogy a teljes muzulmán közösséghez képest porszemnyi az a néhány terrorista, de az okozott szörnyűség mégsem porszemnyi. Sok választás nincs.

Ha az iszlám ellen lépünk fel akkor viszont radikálisan és az írmagját is kiirtva Európából nagyon keményen kell reagálni. Meggyőződésem hogy ez nem járható út. Olyan ellenreakciót váltana ki hogy annak beláthatatlan következményei lennének. 

Marad a terrorizmus elleni küzdelem. Na most azt úgy meglehetősen nehéz ha a menekültáradat ellenőrzés nélkül lepi el Európát.Ez akkor is igaz ha ki fog derülni hogy a menekülteknek semmi közük nem volt a támadásokhoz. Azok az országok amelyek kígyót békát kiabáltak Magyarországra a kerítés miatt azóta építik a maguk kerítését. Talán igazuk volt a magyaroknak hogy Európa nem átjáróház. A terrorizmus elleni küzdelem elsősorban titkosszolgálati feladat. Földalatti szervezet ellen csak földalatti szervezet harcolhat. A terrorizmus pajzsként tartja maga előtt a békés tömegeket. Volt már Európában sok terrorista mozgalom aminek nem volt vallási alapja(IRA, ETA) mégis békés polgárok voltak az áldozatok. Őket sikerült legyőzni. 

Most el fogják temetni sokan Európát. Joggal. Amit idáig produkált menekültügyben azt minősíteni sem lehet. Amiket produkált az iszlám szélsőséges megnyilvánulásai ellen az még ennél is siralmasabb. Kérdés mi fog történni. Ennyi ember véráldozata nem lehet következmények nélküli. Nem halhat meg ennyi ember úgy hogy minden megy tovább változatlanul. 

Amerika az ikertornyok után a létező legrosszabb megoldást választotta. Máig gyűrűző hatásai vannak annak hogy lángba borította a Közel Keletet. A terrorizmus újabb táptalajt kapott A kedvenc diktátoruktól megfosztott arab országok egyértelműen beálltak a terrorizmus támogatói közé. A Közel Kelet forrong és ennek egyik következménye a párizsi terrortámadás.

Számtalan elemzés fog születni.Az összeesküvés elméletek hívei újabb lökést kaptak."Na ugye", "megmondtam", az usákok, a zsidók, a bankok, a menekültek, a liberálisok, a konzervatívok az EU...

 A menekülteket és az iszlámot ördögnek fogják kikiáltani és az érdekükben szólókat szintén.

A bűnbak előállt üssük hát amíg meleg. 

 

41 komment

süti beállítások módosítása