HTML

Ass blaster

Friss topikok

  • tanyasi értelmiségi: www.youtube.com/watch?v=CeBzzs2-nTQ (2024.04.25. 20:36) TE TETTED EZT KIRÁLY
  • Hejira: Fityesz himnusz: Most múlik pontosan (2024.03.28. 15:49) Gyerekiahóra...
  • diggerdriver: @Ferenczi Krisztián: Gratulálok a háthoz. A faváz sokszáz évig kitart és egybentart. A legöregebb ... (2023.12.17. 20:44) Házépítés itt és ott...
  • Móka Miki: Ez valami eszméletlen ahogy a sérült agy tirpák zotyi nyalja a munchhausen valagát. Ewwwww (2023.05.19. 21:44) Ki a rosszfiú?

Címkék

Voks

2018.04.20. 16:59 diggerdriver

Magyarország választott. Rosszul választott jót. Vagyis a választás végeredménye az ország számára jó. A választás mikéntje nem jó. Mire gondolok? A Fidesz nyert. Miért ne nyert volna? Egyedül indult. Nem volt ellenfél. Vagy volt? Bolondozol polgártárs? Ki a tököm volt ellenfél? Az a bagázs amelyik elszabotált a langyosban nyolc évet? Mit ígértek? Mit kínáltak? Tizenharmadik havi nyugdíjat. Eszemfaszom megáll. Pofájukról nem sül le a bőr? Többlépcsős adórendszert? Hülyék ezek? Azt mondja hogy elvesz a fizetésedből szavazz rá? Azért arra még ugye emlékszünk hogy mikor többlépcsős volt az adórendszer a második lépcső az átlagfizetésből élő melóst is lerabolta? Úgy látszik volt aki emlékezett rá.Közel ötvenezer család jut úgy lakáshoz hogy bevállal három gyereket és a segge alá tolnak egy lakást. Én még emlékszem a szocpol rendszerre. Akkor építkeztem. Jó volt a szocpol csak éppen negyven százalék önerőnek kellett meglennie hogy megkapjam. Egy fillérem sem volt. Kölcsönből teremtettem elő az önerőt és a szocpolból fizettem vissza. Most mi van? Van három gyereke a bruttó fizetését gyakorlatilag nettóban megkapja. Kap ingyen tíz millát meg kedvezményes kamatra még tízet. ha nagyobbat akar még kölcsönt vehet fel és a törlesztő nem lesz annyi így sem mint gyerekek nélkül a nettó fizetése. A legutolsó csóró melós is lakáshoz juthat ha bevállal három gyereket. Miért kell három gyerek? Mert ingyen ebéd nincs.  Mit kínált az ellenzék? Családi pótlék emelést. Na menjetek a picsába. Járulék és adókedvezményt az kap aki dolgozik. Mondom DOLGOZIK. A többi süket duma.

Aztán csodálkoztak hogy megbuktak mint Rottenbiller. Ráadásul gusztustalan módon mikor kikaptak TORONYMAGASAN akkor jönnek az utóvédharcok. Tüntetés. Újraszámlálás.  A vidékiek lehülyézése. Mondjuk ezekben a jobboldal is otthon van ha veszít. 

Egész egyszerűen az történt hogy Magyarország a saját zsebére szavazott. Jól van ez így. Ideológiával nem lehet jóllakni. Aztán orbitális bukás után jönnek a "szakértők" hogy a Fidesz démonizálta a migránsokat meg Sorost. Igaz. Megették a népek? Meg. Mi a probléma? Az ellenzéknek egyetlen mondanivalója van nyolc éve hogy démonizálja Orbánt. Hogy lopnak csalnak hazudnak. Igaz. Ezek közül melyik nem igaz bármelyik volt kormánypártra? Most akkor mi legyen? Aszerint válasszon a nép hogy melyik párt lop KEVESEBBET? Ez a szempont? A nép nagyon okosan úgy döntött hogy arra szavaz aki többet tesz a zsebbe. 

Jól döntött de ROSSZUL választott.

Elmondom mi a bajom. Az hogy a nép FELTÉTEL nélkül a legkisebb fintorgás nélkül szavazta meg a Fideszt. Az a bajom hogy a nép ELFOGADTA hogy szemérmetlenül kilopják a szemét. A nép azt mondta hogy tegyél ide a zsebbe valamennyit a többit meg vidd, nem érdekel. Ha azt látom hogy a nép a Fideszre szavaz de csipesz van az orrán vagy kesztyűben fogja meg a szavazólapot akkor semmi bajom nem lenne. Ezzel a nép legitimálta a tolvajlást. Elfogadta. EZ a baj. Senki nem mutatta ki az ellenérzését. Nem mutatta hogy jó jó rátok szavazok mert nincs más de undorral teszem. Megkapjátok a voksomat de hányok tőletek. Nem volt ilyen.

Én 2010-ben megtettem. Ott a szavazókörben leguggoltam a hatéves fiam mellé és azt mondtam neki hogy nézd meg ezeket az embereket. Őmiattuk te egy másik országban fogsz felnőni. Az a lap a szavazólap a világ legmocskosabb papírdarabja mi nem vagyunk hajlandók kézzel hozzáérni. Leszavaztunk kesztyűben csipesszel fogva meg a szavazócédulát. Én negyvenhét évesen kifejeztem az undoromat a rendszer ellen. 

Most senkinek nem volt vér a pucájában azt mondani hogy tolvajok vagytok? FELTÉTEL nélkül a Fidesz? Fiatalság Y generáció mi történt? Ti a virtuális világ értői és használói kussoltatok. Nem feltételezem hogy benneteket meg lehetett vezetni a migráns meg Soros dumával. Ti vagytok a széles látókörű JÖVŐ. 

Azok vagytok a nagy lófaszt. Ugyanolyan, a sorba beállt bólogató birkák vagytok mint az aki felháborodik az arab számok bevezetése ellen. Aztán még van pofátok elítélni a Kádár kori kisember ügyeskedéseit? Mire fel? Ti ítéltek? Most ti is megítéltettetek.  Ti vagytok a jövő korrupciója. A jövő mutyigárdája. Ne értsük félre egymást. Nincs ezzel baj. Csak akkor pofa súlyba. HALLGASSATOK. Hallgassatok és TŰRJETEK. Hiszen a legkisebb ellenérzés nélkül megszavaztátok a Fideszt. Mégegyszer mondom nem a döntéssel van baj. Ki mást szavaztatok volna meg? Melyik statisztát? A hogyannal van a baj. 

Az ellenzék Orbán ELLEN szavazott. Mindössze azt nem tudja megmondani hogy MIRE szavazott. Aztán most megy a csodálkozás hogy az "Orbán takarodj"-al nem lehet nyerni. 

SOHA nem szavaztam a Fideszre. Nekem az úgynevezett népnemzeti jobboldal kormányzási stílusa taszító. Az arogáns gátlástalan pökhendi stílus nekem elfogadhatatlan. Mindez nem jelenti azt hogy elutasítom a kormányzásukat. A teljesítményt el kell ismerni. Bárki is nyújtsa azt. Emlékezzünk az MSZP-SZDSZ kormányzására. Az állandó veszekedésekre konfrontációkra nyilvánosság előtti szópárbajokra. Az minden volt csak kormányzás nem. Akkor mondtam hogy nemártana már az országnak egy gyenge diktatúra.

Most legalább kormányzás zajlik. Olyan amilyen de mégis kormányzás. Egyszemélyes? Igen. Kipróbáltuk a többszemélyest is de az nem jött be. Akkor? Mi a probléma? 

 

347 komment · 2 trackback

süti beállítások módosítása