HTML

Ass blaster

Friss topikok

  • diggerdriver: @tanyasi értelmiségi: Ne becsüld le a magyarokat. Ne becsüld le a szavazófülke magányát. 2002-ben ... (2024.04.18. 22:16) TE TETTED EZT KIRÁLY
  • Hejira: Fityesz himnusz: Most múlik pontosan (2024.03.28. 15:49) Gyerekiahóra...
  • diggerdriver: @Ferenczi Krisztián: Gratulálok a háthoz. A faváz sokszáz évig kitart és egybentart. A legöregebb ... (2023.12.17. 20:44) Házépítés itt és ott...
  • Móka Miki: Ez valami eszméletlen ahogy a sérült agy tirpák zotyi nyalja a munchhausen valagát. Ewwwww (2023.05.19. 21:44) Ki a rosszfiú?

Címkék

Normálisak vagyunk?

2015.09.13. 21:53 diggerdriver

Ez a poszt Terrer  egyik belinkelt oldala hatására született. Ide is beteszem a linket de kérek minden érzékeny lelkű olvasót hogy csak saját felelősségre nézze meg a benne található videót. A könnyebb érthetőség miatt leírom mi van benne. Egy nyilvános lefejezés  látható muszlimok által muszlim nézőközönség előtt. Az áldozatot, akin látszik hogy egy fiatal fiú, bekötött szemmel odavezetik, letérdeltetik majd egyetlen csapással levágja a hóhér a fejét. Utána beletörli a véres kardot a fiú ruhájába majd félrehúzzák egy már lefejezett hulla kupac közé. Brutális, véres, megdöbbentő.

http://shoebat.com/2014/12/02/just-came-muslims-conduct-mass-beheading-session-create-huge-puddle-blood/

Elgondolkodtam a látottakon. Itt élünk a XXI. században az űrkorszak hajnalán. Atomkorszak, kvantumfizika, részecskegyorsítók, internet, fantasztikus gyakorlati és elméleti felfedezések korszaka a miénk. Ugyanakkor a legkegyetlenebb módon lefejeznek egy embert mert másban HISZ.

Felfogtátok?

Semmit nem tett. Még az is lehet hogy ugyanaz a hite csak másképp értelmezi vagy más irányultságú vallási közösségbe tartozik. Azért ölték meg mert mást GONDOL mint kivégzői. Miután letérdeltették még néhányszor próbálja felemelni a fejét a halálos csapás előtt de mindannyiszor visszanyomják és végül megadva magát sorsának úgy marad.

Normálisak vagyunk?

A világ egyik felén fehérembert soha nem látott indián törzset fedeznek fel az esőerdő mélyén, a másik felén pedig reggeliéhez tolják Stephen Hawkingot. Egy Jivaró indián éppen fúvócsővel célbavesz egy lajhárt míg néhányszáz kilométerre tőle elstartol Francia Guyanaból egy műholdat földkörüli pályára állító rakéta.

Ekkora világképbeli különbségek az emberi történelem során soha nem voltak. Természetesen ennek a különbségnek minden átmenete jelen van.

Sokszor  sok ember megállapította már hogy mi teszi az embert emberré. Mi az ami kiemelte az állati sorból és mi az ami elindította a fejlődés útján. Arról kevés szó esik hogy mi teszi az állatnál is alacsonyabbrendűvé az embert.

Az összetett gondolkodás képessége ami kiemelte, és a másképp gondolkodókat a legváltozatosabb módon legyilkolás gyakorlata pedig lejjebb züllesztette mint ahonnan elindult.  Hogy a HIT nevében vagy az ELV nevében vagy csak egyszerűen egy kocsmai vita következményeként gyilkolnak az mindegy. Mindegyikben közös az hogy a másik mást GONDOL.

Normálisak vagyunk?

Egyetemet végzett fogorvos felszáll egy hátizsáknyi robbanóanyaggal a londoni buszra és felrobbantja magával együtt mert HITTESTVÉRE ezt parancsolta neki.

A kereszténység bár nem térítő vallás de a nevében  embermilliókat öltek meg. A kommunizmus ELVÉT elutasítók vagy másképp értelmezők millióit ölték meg. Az áldozatok többsége semmit nem tett, csak mást GONDOLT. Felfogtátok ennek az abszurditását? Az iszlám most éli legsötétebb korszakát annak a folyamatnak amin már a kereszténység és a kommunizmus átesett. a kommunizmus szinte megsemmisült, a kereszténység megreformálódott, megszelidült, megtalálta a helyét. A kapitalista államok összefogva, a legerősebb vezetésével hány országba fogják még elvinni a demokrácia ELVÉT? Olyan országokba akik nem akarják azt? Mennyi vér fog még folyni ennek érdekében? Most éppen ez a kép a képernyővédőm a számítógépen. Egy hasonló kép címe jut róla eszembe róla mindig. „A demokráciát viszem el hozzád.”

2015-08-24_205503.jpg

Hány EMBER halt meg hiába? Az a fiú a videón mit gondolt a halálos csapás előtt? Mi értelme volt a halálának? Siíta volt? Szunnita volt? Keresztény volt?

EMBER VOLT! Nyugodjon békében.

Normálisak vagyunk?

Két éve együtt dolgozok egy muszlim albánnal. Az egyik legjobb barátom. Jókat beszélgetünk jókat röhögünk, el nem tudnám képzelni hogy valaha ártson nekem. Összesen négy osztályt végzett de átlagon felüli műveltségű széles látókörű ember. Európában szinte egyedülálló az a vallási tolerancia ami Albániában van. A barátom nem vallásos, mindössze egy szabályt tart be, azt hogy nem eszik disznóhúst. Sokat szoktunk a vallásokról beszélgetni. Neki muszlim mivoltának ellenére csak egy végkövetkeztetés létezik. Egy az Isten. Azt mondja mindegy milyen vallású valaki, egy az Isten.

Ugyanakkor az ő hittestvére levágja egy ember fejét mert az nem ugyanabba a közösségbe született mint ő.

Hangsúlyoznám hogy mindkét ember muszlim.

Normálisak vagyunk?

Van még egy tulajdonság ami az embert lejjebb degradálja az állatnál. Ez pedig a rosszindulat.

Az céltalan rombolás, a céltalan bántás, a céltalan ártani akarás.

Emberek szétvernek egy fél várost mert nem nyert a focicsapatuk. Valaki belevágja a kését egy vonatülésbe mert úgy tartja kedve. Valaki közszolgálati tudósító létére belerúg menekültekbe.

Miért? Mi az indok? Mennyivel jobb neki ha ezeket megteszi? Miért kell ÁRTANI? Ha már segíteni nem tudok akkor miért ártsak?

Gondoljunk bele. Emberek ezrei adakoztak a menekültek javára. Emberek százai vállaltak önkéntes munkát hogy segíthessenek.  Az a néhány rúgás mindezt semmivé tette. Egy ország hírnevét két másodperc alatt porig rombolta. Ezekben a dolgokban nem számolnak arányokat.

Ezekben az esetekben  tíz jócselekedet után egy ilyen rúgásnak a végeredménye nem tízből egy az kilenc hanem nulla.

Ha csinálunk milliárdokért tíz, cigányokat felzárkóztató programot és utána történik egy Szögi Lajos eset a vagy Cosma eset az semmivé teszi az addigi munkáját sok száz embernek.

Ennek a műfajnak ez a matematikája.

Normálisak vagyunk?

Túl könnyen mondunk olyanokat hogy  lelőni, kiirtani, tengerbe lőni stb…

Persze senki sem tenné meg saját kezűleg. A piszkos munkát végezze el más. Van aki a vér látványától is irtózik, egy csirke nyakát se tudná elvágni. Megírtam már a disznóvágásról szóló posztban milyen trauma egy többmázsás állatot megölni. Mikor leszorítjuk, rátérdelek a nyakára, beleszúrom a kést és egy keresztmozdulattal elvágom az ereket, majd sugárban ömlik a vér és ott szenved ki alattam.

Az egy állat. Mégis bennem van a gátlás és már napokkal előtte stresszben vagyok.

Az emberekben nincs benn az ölés gátlása? Mekkora az út a pofázástól a tettig? Jászkarafaszajenői Ottokár patikáriust mikor besorozzák katonának, és kivezénylik a frontra az milyen lelki utat tesz meg az első lövésig?

Tudjuk hogy Hitler mit tett a német néppel. Az a nép amelyik óriási kulturális nagyságokat adott a világnak hogyan tudott úgy fanatizálódni? Nem a középkorban hanem a XX. század közepén.

Gondoljon bele mindenki minek kéne történni ahhoz hogy átmenjen a szomszédba és  kirángassa az ott élőt az otthonából és lehajtsa a Duna partig és belelője a folyóba. Pusztán azért mert más vallású. Mást GONDOL. Ott állnak emberek a Duna partján a cipőjük mellett. Semmit nem tettek, semmi sem indokolja hogy ott legyenek. EMBEREK. Másik „emberek” semmit nem tudnak róluk, és mégis gyilkolnak.

Mit gondol az egyik és mit gondol a másik abban a helyzetben?

Valóban ilyen olcsó az emberélet?

Normálisak vagyunk?

Jönnek a menekültek Európába.

Egyértelmű hogy nem megengedhető az illegális határátlépés. Egyértelmű hogy fizikai korlátokat kell állítani. Egyértelmű hogy regisztrálni kell őket. Egyértelmű hogy mindenképp integrálni kell az ittlévőket. Egyértelmű hogy az integrációnak nem önkéntes alapon választási lehetőségként kell felvetésre kerülnie. 

A legegyértelműbb viszont az hogy EMBER módjára kell velük bánni. Rengeteg szír vagy arab tolmácsot lehetne felkérni tolmácsolásra. Nem kell. Elég néhány aki megfogalmazza a közlendőket és szórólapon akárhány nyelven kinyomtatni. Aki belép a határon a kezébe nyomni és tájékoztatni hogy mi fog történni vele. Hogy mivel illegálisan léptek be ezért regisztrációnak kell alávetniük magukat majd táborokba kell menniük. Viszont alapvető dolog hogy ami le van írva VALÓBAN az történjen velük. Kommunikációból a kormány megbukott. Ez reakciót és ellenreakciót váltott ki. Emberséges és embertelen bánásmódból is bőven kijutott a menekülteknek. Mint a fentiekben levezettem az emberséges bánásmód nem kompenzálja az embertelent. Menekültek tömegei laknak pályaudvarokon, parkokban, köztereken. Vándorolnak autópályák mentén és szidják a hitelét vesztett kormányt, országot. Mindeközben politikusok passzolgatják a labdát egymásnak és mindent elkövetnek hogy a leghumanitáriusabb szerepben tetszelegjenek úgy hogy egy menekültet sem fogadnak be.

Normálisak vagyunk?

689 komment

Európa elrablása teveháton.

2015.09.08. 20:37 diggerdriver

Európa fél. Retteg. Nem a menekülthullámtól, bár kétségtelen hogy az további táptalajt ad félelmének.

Az iszlám veszélytől fél. Attól, hogy Európa veszít az iszlámmal szemben. Nézzük meg hogy mennyire valós ez a veszély. Nagyon sokáig meggyőződéssel hangoztattam hogy modern vallásháború zajlik. Aztán az egyik kommentelő társam akit egyébként nagyra becsülök, azt mondta hogy nem vallásháború zajlik hanem az iszlám és a liberalizmus harcol egymással. El kell ismernem teljesen igaza van. A kereszténység nincs jelen ebben a háborúban.

Innentől viszont teljesen más a harc végkifejlete.  A liberalizmus győzni fog.

 Miért?

Azért mert az iszlámot a saját fiatal generációja, generációi fogják cserbenhagyni. A világ felgyorsult, az idő pénz nem lehet fecsérelni hókuszpókuszokra. Ami a Közel Kelet kényelmes világában működött az nem működik a rohanó nyugaton. Az a vallás amelyik túlságosan rátelepszik a követőjére az lassú sorvadásra van ítélve. A nyugati életmód túl nagy csábítás a fiatalok számára. Mást látnak a világban mint amire kötelezik őket a hagyományok.  A kereszténységen pontosan nyomon követhető ez a folyamat. Legelőször a fiatalság hagyta őket cserben. Mára rájöttek hogy elsősorban rájuk kell hatni. Meg kell szólítani a fiatalokat, de nem úgy hogy plusz kötelezettségeket írnak elő hanem épp ellenkezőleg, be kell őket csábítani a templomba nem pedig beterelni. Ha nagyon lassan is de ennek látható eredményei vannak.

Az iszlám megújulásra képtelen, megkövesedett dogmákra épülő reformokat elutasító vallás. A fejlődést nem lehet megállítani, a középkort nem lehet visszahozni Európába. Az iszlám itt eleve vesztésre van ítélve. Sajnos azt kell mondanom hogy amíg a teljes vereség bekövetkezik addig még nagyon sok vér fog folyni. Ennek két oka van. Az egyik az hogy az olajpénzek amik az iszlám mögött vannak azok még sokáig rendelkezésre fognak állni. A másik pedig a radikalizálódás. Amikor látják majd hogy fiatalok tömegei fordítanak hátat az igaz hitnek akkor a megmaradó elszánt keménymag mindent el fog követni hogy a folyamatot visszájára fordítsa. Még több terrorcselekmény fog történni, még több áldozat lesz de ez mégjobban felgyorsítja a halódást. Európa túl szabad már ahhoz hogy neandervölgyi törvénykezést elfogadjon.

Nagyon érdekes harc lesz ez. Az iszlám harcolni fog, a liberalizmus pedig semmit nem tesz. Hagyja történni a dolgokat, hagyja hogy a muszlim harcosok akadálytalanul eljuthassanak mindenhová, aztán az iszlám azt veszi észre hogy alig van már katonája.

Egyszerűen túl nagy a csábítás. Európát a gyönyörű nőt meg akarják erőszakolni ő pedig  belemegy a játékba aminek végkifejlete hogy az erőszaktevő egy papucsférj lesz akinél mindenben az asszony akarata érvényesül.

Mindez nem fog gyorsan lezajlani. Generációk kellenek hozzá.

Londonban világosan végigkövethető a folyamat. A legtöbb muszlim integrálódott. Nem asszimilálódott, integrálódott. megőrizték hitüket hagyományaikat de mellette nem akarnak téríteni.

A baj egy agresszív kisebbséggel van akiken keresztül megítélik a többséget. Láttunk már ilyent. Az ő viselkedésük semmi más mint kapálózás a megmásíthatatlan ellen.

Más vallásokon is pontosan lekövethető az erodálódás folyamata.

A tavasszal  utaztunk haza. A repülőn velünk utazott egy legalább húsz fős szikh fiatalokból álló súlyemelő csoport. valami versenyre mehettek. Az tűnt fel hogy kivétel nélkül szikhek voltak de tökéletes angol szlenget beszéltek. Másod vagy harmadgenerációs fiatalok voltak és már a befogadó ország nyelvét beszélték egymás között is. A szikheknek tilos az alkoholfogyasztás bár ezt igen nagyvonalúan értelmezik. Ezek a fiatalok gyakorlatilag megitták a repülő teljes alkoholkészletét óriási forgalmat generálva az utaskísérőknek. A szikh fiatalok az öt kötelezően viselendő dologból már csak a karperecet hordják.

Golders Greenben ahol lakunk az egy zsidónegyed. A keményvonalas zsidók negyede. A kerek szőrmekucsmás haszid zsidóké, és a kaftános hosszúpajeszos zsidóké akik szigorúan betartják a vallás előírásait. Asszonyaik lányaik viselete kimerül a fekete és a szürke különböző kombinációiban.

Ahogy haladunk kifelé a Golders Green roadon csak ilyen zsidókkal találkozunk. Aztán elérjük a North Circular roadot ami a kerület határa és átmenve rajta kezdődik Hendon. Négy forgalmi sáv és egy világ választja el egymástól a két zsidó közösséget. Hendonban a laza zsidók laknak. Ott már szőrmekucsmát, kaftánt, pajeszt elvétve látni, általában fekete öltöny a divat, az asszonyok lányok is jóval színesebben és merészebben öltözködnek.

Visszatérve az iszlámra itt is megfigyelhető számtalan fokozat. A tetőtől talpig fekete lepelbe öltözött szemet is szövetráccsal takaró viselettől a miniszoknyás de kendőt viselő muszlim nőig minden előfordul. Az előbbiből egyre kevesebb, az utóbbiból egyre több.

Szóval megállapíthatjuk hogy Európának van oka félni de nem a harc végső kimenetelétől hanem az odáig vezető úttól.  El fog jönni az idő mikor a mecsetek turisztikai látványosságok lesznek mint a keresztény templomok.

A fent leírtakat sokan fogják vitatni. Nem ezt tapasztalják. Pedig folyamat már megindult és elkerülhetetlen. 

173 komment

süti beállítások módosítása