HTML

Ass blaster

Friss topikok

  • tanyasi értelmiségi: www.youtube.com/watch?v=CeBzzs2-nTQ (2024.04.25. 20:36) TE TETTED EZT KIRÁLY
  • Hejira: Fityesz himnusz: Most múlik pontosan (2024.03.28. 15:49) Gyerekiahóra...
  • diggerdriver: @Ferenczi Krisztián: Gratulálok a háthoz. A faváz sokszáz évig kitart és egybentart. A legöregebb ... (2023.12.17. 20:44) Házépítés itt és ott...
  • Móka Miki: Ez valami eszméletlen ahogy a sérült agy tirpák zotyi nyalja a munchhausen valagát. Ewwwww (2023.05.19. 21:44) Ki a rosszfiú?

Címkék

Normálisak vagyunk?

2015.09.13. 21:53 diggerdriver

Ez a poszt Terrer  egyik belinkelt oldala hatására született. Ide is beteszem a linket de kérek minden érzékeny lelkű olvasót hogy csak saját felelősségre nézze meg a benne található videót. A könnyebb érthetőség miatt leírom mi van benne. Egy nyilvános lefejezés  látható muszlimok által muszlim nézőközönség előtt. Az áldozatot, akin látszik hogy egy fiatal fiú, bekötött szemmel odavezetik, letérdeltetik majd egyetlen csapással levágja a hóhér a fejét. Utána beletörli a véres kardot a fiú ruhájába majd félrehúzzák egy már lefejezett hulla kupac közé. Brutális, véres, megdöbbentő.

http://shoebat.com/2014/12/02/just-came-muslims-conduct-mass-beheading-session-create-huge-puddle-blood/

Elgondolkodtam a látottakon. Itt élünk a XXI. században az űrkorszak hajnalán. Atomkorszak, kvantumfizika, részecskegyorsítók, internet, fantasztikus gyakorlati és elméleti felfedezések korszaka a miénk. Ugyanakkor a legkegyetlenebb módon lefejeznek egy embert mert másban HISZ.

Felfogtátok?

Semmit nem tett. Még az is lehet hogy ugyanaz a hite csak másképp értelmezi vagy más irányultságú vallási közösségbe tartozik. Azért ölték meg mert mást GONDOL mint kivégzői. Miután letérdeltették még néhányszor próbálja felemelni a fejét a halálos csapás előtt de mindannyiszor visszanyomják és végül megadva magát sorsának úgy marad.

Normálisak vagyunk?

A világ egyik felén fehérembert soha nem látott indián törzset fedeznek fel az esőerdő mélyén, a másik felén pedig reggeliéhez tolják Stephen Hawkingot. Egy Jivaró indián éppen fúvócsővel célbavesz egy lajhárt míg néhányszáz kilométerre tőle elstartol Francia Guyanaból egy műholdat földkörüli pályára állító rakéta.

Ekkora világképbeli különbségek az emberi történelem során soha nem voltak. Természetesen ennek a különbségnek minden átmenete jelen van.

Sokszor  sok ember megállapította már hogy mi teszi az embert emberré. Mi az ami kiemelte az állati sorból és mi az ami elindította a fejlődés útján. Arról kevés szó esik hogy mi teszi az állatnál is alacsonyabbrendűvé az embert.

Az összetett gondolkodás képessége ami kiemelte, és a másképp gondolkodókat a legváltozatosabb módon legyilkolás gyakorlata pedig lejjebb züllesztette mint ahonnan elindult.  Hogy a HIT nevében vagy az ELV nevében vagy csak egyszerűen egy kocsmai vita következményeként gyilkolnak az mindegy. Mindegyikben közös az hogy a másik mást GONDOL.

Normálisak vagyunk?

Egyetemet végzett fogorvos felszáll egy hátizsáknyi robbanóanyaggal a londoni buszra és felrobbantja magával együtt mert HITTESTVÉRE ezt parancsolta neki.

A kereszténység bár nem térítő vallás de a nevében  embermilliókat öltek meg. A kommunizmus ELVÉT elutasítók vagy másképp értelmezők millióit ölték meg. Az áldozatok többsége semmit nem tett, csak mást GONDOLT. Felfogtátok ennek az abszurditását? Az iszlám most éli legsötétebb korszakát annak a folyamatnak amin már a kereszténység és a kommunizmus átesett. a kommunizmus szinte megsemmisült, a kereszténység megreformálódott, megszelidült, megtalálta a helyét. A kapitalista államok összefogva, a legerősebb vezetésével hány országba fogják még elvinni a demokrácia ELVÉT? Olyan országokba akik nem akarják azt? Mennyi vér fog még folyni ennek érdekében? Most éppen ez a kép a képernyővédőm a számítógépen. Egy hasonló kép címe jut róla eszembe róla mindig. „A demokráciát viszem el hozzád.”

2015-08-24_205503.jpg

Hány EMBER halt meg hiába? Az a fiú a videón mit gondolt a halálos csapás előtt? Mi értelme volt a halálának? Siíta volt? Szunnita volt? Keresztény volt?

EMBER VOLT! Nyugodjon békében.

Normálisak vagyunk?

Két éve együtt dolgozok egy muszlim albánnal. Az egyik legjobb barátom. Jókat beszélgetünk jókat röhögünk, el nem tudnám képzelni hogy valaha ártson nekem. Összesen négy osztályt végzett de átlagon felüli műveltségű széles látókörű ember. Európában szinte egyedülálló az a vallási tolerancia ami Albániában van. A barátom nem vallásos, mindössze egy szabályt tart be, azt hogy nem eszik disznóhúst. Sokat szoktunk a vallásokról beszélgetni. Neki muszlim mivoltának ellenére csak egy végkövetkeztetés létezik. Egy az Isten. Azt mondja mindegy milyen vallású valaki, egy az Isten.

Ugyanakkor az ő hittestvére levágja egy ember fejét mert az nem ugyanabba a közösségbe született mint ő.

Hangsúlyoznám hogy mindkét ember muszlim.

Normálisak vagyunk?

Van még egy tulajdonság ami az embert lejjebb degradálja az állatnál. Ez pedig a rosszindulat.

Az céltalan rombolás, a céltalan bántás, a céltalan ártani akarás.

Emberek szétvernek egy fél várost mert nem nyert a focicsapatuk. Valaki belevágja a kését egy vonatülésbe mert úgy tartja kedve. Valaki közszolgálati tudósító létére belerúg menekültekbe.

Miért? Mi az indok? Mennyivel jobb neki ha ezeket megteszi? Miért kell ÁRTANI? Ha már segíteni nem tudok akkor miért ártsak?

Gondoljunk bele. Emberek ezrei adakoztak a menekültek javára. Emberek százai vállaltak önkéntes munkát hogy segíthessenek.  Az a néhány rúgás mindezt semmivé tette. Egy ország hírnevét két másodperc alatt porig rombolta. Ezekben a dolgokban nem számolnak arányokat.

Ezekben az esetekben  tíz jócselekedet után egy ilyen rúgásnak a végeredménye nem tízből egy az kilenc hanem nulla.

Ha csinálunk milliárdokért tíz, cigányokat felzárkóztató programot és utána történik egy Szögi Lajos eset a vagy Cosma eset az semmivé teszi az addigi munkáját sok száz embernek.

Ennek a műfajnak ez a matematikája.

Normálisak vagyunk?

Túl könnyen mondunk olyanokat hogy  lelőni, kiirtani, tengerbe lőni stb…

Persze senki sem tenné meg saját kezűleg. A piszkos munkát végezze el más. Van aki a vér látványától is irtózik, egy csirke nyakát se tudná elvágni. Megírtam már a disznóvágásról szóló posztban milyen trauma egy többmázsás állatot megölni. Mikor leszorítjuk, rátérdelek a nyakára, beleszúrom a kést és egy keresztmozdulattal elvágom az ereket, majd sugárban ömlik a vér és ott szenved ki alattam.

Az egy állat. Mégis bennem van a gátlás és már napokkal előtte stresszben vagyok.

Az emberekben nincs benn az ölés gátlása? Mekkora az út a pofázástól a tettig? Jászkarafaszajenői Ottokár patikáriust mikor besorozzák katonának, és kivezénylik a frontra az milyen lelki utat tesz meg az első lövésig?

Tudjuk hogy Hitler mit tett a német néppel. Az a nép amelyik óriási kulturális nagyságokat adott a világnak hogyan tudott úgy fanatizálódni? Nem a középkorban hanem a XX. század közepén.

Gondoljon bele mindenki minek kéne történni ahhoz hogy átmenjen a szomszédba és  kirángassa az ott élőt az otthonából és lehajtsa a Duna partig és belelője a folyóba. Pusztán azért mert más vallású. Mást GONDOL. Ott állnak emberek a Duna partján a cipőjük mellett. Semmit nem tettek, semmi sem indokolja hogy ott legyenek. EMBEREK. Másik „emberek” semmit nem tudnak róluk, és mégis gyilkolnak.

Mit gondol az egyik és mit gondol a másik abban a helyzetben?

Valóban ilyen olcsó az emberélet?

Normálisak vagyunk?

Jönnek a menekültek Európába.

Egyértelmű hogy nem megengedhető az illegális határátlépés. Egyértelmű hogy fizikai korlátokat kell állítani. Egyértelmű hogy regisztrálni kell őket. Egyértelmű hogy mindenképp integrálni kell az ittlévőket. Egyértelmű hogy az integrációnak nem önkéntes alapon választási lehetőségként kell felvetésre kerülnie. 

A legegyértelműbb viszont az hogy EMBER módjára kell velük bánni. Rengeteg szír vagy arab tolmácsot lehetne felkérni tolmácsolásra. Nem kell. Elég néhány aki megfogalmazza a közlendőket és szórólapon akárhány nyelven kinyomtatni. Aki belép a határon a kezébe nyomni és tájékoztatni hogy mi fog történni vele. Hogy mivel illegálisan léptek be ezért regisztrációnak kell alávetniük magukat majd táborokba kell menniük. Viszont alapvető dolog hogy ami le van írva VALÓBAN az történjen velük. Kommunikációból a kormány megbukott. Ez reakciót és ellenreakciót váltott ki. Emberséges és embertelen bánásmódból is bőven kijutott a menekülteknek. Mint a fentiekben levezettem az emberséges bánásmód nem kompenzálja az embertelent. Menekültek tömegei laknak pályaudvarokon, parkokban, köztereken. Vándorolnak autópályák mentén és szidják a hitelét vesztett kormányt, országot. Mindeközben politikusok passzolgatják a labdát egymásnak és mindent elkövetnek hogy a leghumanitáriusabb szerepben tetszelegjenek úgy hogy egy menekültet sem fogadnak be.

Normálisak vagyunk?

689 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://diggerdriver.blog.hu/api/trackback/id/tr777786026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

soad1221 2015.10.02. 16:11:45

@Mirjam2: tény, akár közbeszédben, akár nyilvánosan megjelenhetnek olyanok, amik No-Fro-Anglia, stb nem.
De, ezeket egytől-egyig ami nyilvánosságra kerül elítéli nagyjából minden értelmes ember, vagy nem veszi komolyan, stb...

Ilyen téren valóban rosszabb, sokat zsidóznak az emberek, nem vagyok zsidó (vagy legalábbis nem tudok róla), de nem nehéz elképzelnem, hogy szar ez...

viszont sokkal-sokkal kevesebb fizikai atrocitás történik, sokkal kevesebb támadás és erőszak ér itt bármilyen nemzetiséget, vallási kisebbséget stb... (Ez egyetlen, a cigányok akik konkrét hátrányt szenvednek el, már a megjelenésük miatt, de ennek egészen más okai vannak...)

és azért ez nagyon nem mindegy szerintem, charlie is inkább itt élne, mint Fro amit nagyon meg tudok érteni. (én pont Franciaországról tudok egy keveset)

2015.10.02. 16:27:16

@soad1221: Ok semmi gond :))). Megertem mert tenyleg nagyon mas korulmenyek vannak itt mint a vilag mas reszein, elegge ossze lehet zavarodni. Nem tudok Europatol kulonbozobb helyet elkepzelni mint ez - tarsadalmilag, etnikailag, foldrajzi adottsagok szempontjabol, minden szempontbol.

2015.10.02. 16:37:51

@soad1221: En szemely szerint az tudom mondani hogy soha nem elnek Mo.on meg egyszer, es ennek az egyik oka hogy nem vagyok hajlando azzal a fajta, mindennapi eletben megjeleno antiszemitizmussal egyutt elni amit ott tapasztaltam. En tudom hogy mashol (pl. UK) mennyivel jobb a helyzet, es nem vagyok mazochista hogy szenvedjek mikor van mas valasztasom. Nem tudom mihez kepest tortenik Mo.on kevesebb fizikai atrocitas - ha mondjuk Svedorszaghoz kepest, az meg mindig messze van a tokeletestol. Mo.on is tortennek zsidok ellen fizikai atrocitasok, a verbalis eroszak pedig mindennapos, ha lathatoan zsido valaki. A romak annyival vannak rosszabb helyzetben hogy ok ha akarjak sem tudjak sok esetben eltitkolni a szarmazasukat. Ez Angliaban egyaltalan nem igy van. Az antiszemitizmus, szexizmus nem torvenyszeru, csak sokan akik nem eltek meg Mo.on kivul gondoljak ugy hogy ez a mindennapi elet resze es elkerulhetetlen.

Hogy Franciaorszagban mi a helyzet azt nem tudom, eddig osszesen egy hetet toltottem ott es nem ereztem tul jol magam szoval valoszinutlen hogy jobban megismernem a jovoben. Hallottam hogy vannak ott a zsidoknak problemaik es sokan kivandorolnak. Olyan varosreszben laktunk Parizsban ahol sok zsido volt, eleg nagy vallasos kozosseg, es az alatt az egy het alatt amig ott voltam nem lattam hogy inzultaltak volna oket de persze ez nem sokat jelent, csak egy feluletes benyomas. Azt tudom hogy ha barmilyen orszagban az alakul ki amit regen Mo.on tapasztaltam - mindennapokban megjeleno antiszemitizmus - akkor en ott nem maradok, mert ezzel nem vagyok hajlando egyutt elni. Ez az en egyeni dontesem, mindenki mas azt csinal amit akar, termeszetesen.

2015.10.02. 17:05:41

@Mirjam2: Szaudiban nem fogsz latni zsidok ellnei attrocitasokat. De zsidot sem.

2015.10.02. 17:10:41

@soad1221: inkabb verbalis attrocitas, mint a gepfegyverrel lekaszabolt kisiskolasok Toulouse-ban, Franciaoban. Persze, de az elobbi sem jo, de osszehasonlithatatlan.
Eltertunk a fo tematol, muszlim import.

soad1221 2015.10.02. 17:14:58

@Mirjam2: na, azért ez már itt sem mindennapos.. Nem azt mondom, hogy ez természetes, nem határozok meg számot, mert nyilván minden atrocitás, legyen verbális vagy fizikai rossz és ne legyen, de ilyen hely meg egészen egyszerűen nincs a földön... vagy nem tudok róla, és nem hiszem el, hogy van.
Viszont egyrészt ma már ha nyilvánosan teszi vki, az büntethető, és büntetik is.
ÉS közel sem foglalkoznak az utcán, rendelőben, bkv-n, akárhol ennyit ezzel az emberek...
De hidd el, pl a Lauderban és a környékén nagyon kicsi az esély Bp-en is, bármiféle inzultusnak, ha olyan részen élsz itt, ahol sok zsidó van, akkor itt sem fog érni.
De mondjuk gyilkosságról egész egyszerűen nem tudok itthon, de franciaországról többet is hallottam.
igaz én eleve álszentnek és képmutatónak tartom franciaországot, szóval elfogult is vagyok, ez biztos.

tanato 2015.10.02. 17:16:58

@charlieharper: Nem provokáltam,belin keltem egy origós cikket Svédországról.

tanato 2015.10.02. 17:20:44

@Mirjam2: Helyes az jó ha nem vagy rosszban személy szerint muszlimokkal,mert tényleg felötlött bennem ilyen jellegű ellentét is.Hogy esetleg nagyon megbántott valamelyik közülük.

2015.10.02. 17:21:45

@tanato: en meg be tudok linkelni 10 masikat ennek elrettento peldakent.
Aki irta, az tul sok jointot szivott a gepeles elott es hallgatta a world peace dallamokat, mikozben a balnak megmenteserol almodozott

2015.10.02. 17:25:29

@soad1221:

Miután Magyarországon élsz, és nem vagy hinta klón, annak nincs jelentősége, hogy Te mit gondolsz. Alapvetően rosszul látod, és kész.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2015.10.02. 17:30:00

@soad1221:
Persze, de nehogy már én fizessem az otthonmaradásuk árát.

tanato 2015.10.02. 17:34:54

@charlieharper: Ilyenek az újságírók sajnos!

terrer 2015.10.02. 18:56:42

@charlieharper: Akkó te megnézheted jutalmul, hogy Jennifer Lawrence 11 pillecukrot töm a szájába:-)
www.youtube.com/watch?v=MEz8Td6w8Gg
1:55-nél kezdődik az ominózus jelenet... nem semmi látvány, már ha érted, mire gondolok...

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2015.10.02. 20:01:10

@charlieharper:
Na de ez egy normális beszélgetésből jött össze.
Részemről a megtiszteltetés hogy ilyen emberek látogatják a blogomat.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2015.10.02. 20:08:07

@terrer:
Az én legkedvencebb filmem a Sörgyári Capriccio. Abban van egy jelenet mikor a sörgyárosné disznóvágáskor eszi a hurkát.
Na az igen...

tanato 2015.10.02. 21:39:38

@tableno: Köszi,ez nagyon jó,ez telitalálat.

2015.10.02. 21:53:26

@tableno: www.spiegel.de/politik/deutschland/angela-merkel-in-der-fluechtlingskrise-jetzt-wird-es-ungemuetlich-a-1055894.html
Nem tudok nemetul, de ez volt belinkelve a Guardianon. Ez ir valami relevansat vagy csak szajtepes?

tableno 2015.10.02. 21:58:09

@tanato: egy ismert balliberális hírportálon jelent meg. :)

tanato 2015.10.02. 22:17:31

@tableno: Már be is linkeltem a HÁ-re

2015.10.03. 00:16:37

@charlieharper: Termeszetesen mint mindenhol, itt is vannak zsidok, csak nem reklamozzak magukat. En kulturalt emberekkel vagyok itt korulveve, akik kozott abszolut elkepzelhetetlen hogy antiszemita megjegyzeseket tegyen valaki. Ez nekem szemely szerint boven eleg. Egyebkent meg nyilvan nem tervezunk orokre itt maradni.

2015.10.03. 00:19:56

@soad1221: Nem hiszed el hogy ha Angliaban vallasos zsidonak oltozve maszkalsz, senki nem szol be, Mo.on meg sokan? Pedig igy van. Illetve lehet hogy manapsag mar Mo.on sem szolnak be, de ezen csodalkoznek. Hogy Angliaban nem szolnak be, illetve hogy teljesen tabu normalis tarsasagban zsidokra negativ megjegyzeseket tenni, az biztos. Franciaorszagban nem tudom mi van.

2015.10.03. 00:24:33

@tanato: Persze vannak olyan muszlimok akikkel rosszban vagyok. Mint ahogy vannak olyan zsidok, ateistak, keresztenyek es hinduk is akikkel rosszban vagyok. Minden ember kozott van jo es rossz, a muszlimok sem mind aranyosak meg jo fejek am... De tenyleg annyira egyszeru leleknek kepzelsz hogy azert nem orulok tobb szazezer kepzetlen muszlim pasi tomeges beozonlesenek Europaba mert utalok egy muszlimot?

2015.10.03. 00:39:37

@charlieharper: Roviden: egyre erosodo nyomas van Angelan hogy nyilvanosan beismerje, rossz iranyba mennek a dolgok. Egyre tobb vezeto politikus mondja ki hogy ez igy nem mehet tovabb, limitet kell bevezetni, eleguk van a 'menekultek' kovetelozesebol, azt akarjak hogy tartsak be a szabalyokat (tiszta iszlamofob nacizmus!), stb. Biztato jelek, talan megsem lesz ez egy masodik Svedorszag.

tanato 2015.10.03. 10:07:52

Sebestyén Balázsról már írtam a HÁ-n.Azegyik legnépszerűbb műsorvezető itthon.

tanato 2015.10.03. 10:08:55

@Mirjam2: Sok minden felötlik az emberben,de akkor jól van nem erről van szó szerencsére.

tanato 2015.10.03. 10:27:16

@Mirjam2: Na meg nőből is vagy,ti azért ha valakire nagyon megharagudtok,nagyon nehezen tudtok felengedni.

2015.10.03. 12:34:45

@tanato: Ne vedd szemelyeskedesnek, nem ellened iranyul, de ez meg a masik ok ami miatt nem koltoznek vissza Mo.ra: a mindennapokban megnyilvanulo idegesito szexizmus (mar majdnem irtam is fentebb, de nem akartam direkt provokalni, erre itt van) :))). Ezt utalom, ennel talan meg a nyilt szexizmus (lasd: Szaudi) is kevesbe idegesito. Ne haragudj tenyleg, de az ilyennel ki lehet kergetni a vilagbol, hogy azert mert pont no vagyok, akkor nyilvan nem tudok racionalisan gondolkodni mert 'ti nok' ilyenek vagytok. Ez pont ugyanolyan mint hogy 'ti feketek' eroszakosak vagytok, stb.

Inkabb azon kene elgondolkodnod (te ferfi vagy igy remelhetoleg tudsz gondolkodni, es nem tisztan erzelmi alapokon allsz mint az osztonleny nok :))) hogy te miert vagy erre annyira rakattanva hogy minden muszlim jo fej es milyen jo lenne ha egy egesz csapat, fokent kepzetlen, harmadik vilagbeli fiatal muszlim ferfi letelepedne Mo.on. Tenyleg ezen kene elgondolkodnod hogy miert nem vagy hajlando eszervekre hallgatni, es miert akarod magadat es masokat mindenaron meggyozni hogy ez jo lenne. Teljesen vilagos es nyilvanvalo hogy en miert gondolom azt amit - rajtam kivul meg sok millio ember gondolja kb. azt amit en errol a kerdesrol. A te allaspontodrol ez nem igazan mondhato el. Ez nem azt jelenti hogy nincs igazad, de valoszinu hogy neked van valami kulonleges es szokatlan motivaciod ebben az esetben es nem pl. nekem.

Azt kene vegre tobbek kozott megertened, hogy en meg pl. Charlie meg masok nem a muszlim embereket utaljuk. Ez nem az emberekrol szol, foleg nem egyeni szinten. Meg nem az utalatrol vagy a haragrol. Felesleges indulati, erzelmi alapon megkozeliteni ezt a kerdest, es ez rad is vonatkozik.

Az iszlamista ideologia magukat a muszlim embereket erinti a legrosszabbul. Naponta sok-sok ezer muszlim ember szenved, hal meg, el rettegesben az iszlamizmus miatt. Pakisztanban, Afganisztanban es mas helyeken a nok nagy resze szornyu korulmenyek kozott el, a ferfiak is rettegesben, szegenysegben, perspektiva nelkul, nagyreszt az iszlamista ideologia miatt.

Az ebben a fajta iszlamban hivo emberek azt mondjak hogy a foldi eletben a szenvedes nem szamit, egyaltalan nem celjuk hogy kenyelmes vagy biztonsagos legyen ez az elet, ok azt mondjak hogy ez csak egy probatetel aminek alapjan eldol hogy a pokolba vagy a mennyorszagba kerul utana az ember es mivel az orokre van, az szamit, nem ez az elet.

Ez az ideologia all pl. a terrortamadasok mogott: azt mondjak hogy nem lehet vele kart tenni, hiszen aki hivo volt az gyorsabban kerul a mennyorszagba, aki meg nem az ugyis a pokolra kerul. Nem ertek szamukra ez emberi elet, az oktatas, az emberi boldogsag, olyanokrol mint 'szabadsag' vagy 'egyenloseg', nem is beszelve. Ez a fajta gondolkodas jelenleg sok-sok millio muszlim eletet keseriti meg vilagszerte. Te nem sajnalod ezeket az embereket? Mert en szemely szerint igen, es pont ezert nem szeretnem ha Europaban is meg jobban elterjedne - mert mar terjed most is Nyugat-Europaban - ez a fajta ideologia.

Azt meg hiaba gondolod hogy majd mindenki 'integralodik', elfogadja a nyugati ertekrendet es majd mint egy nagy boldog csalad elunk egyutt: ez egyszeruen nem igy mukodik, amint azt a gyakorlat mutatja. Ezek a tomegek hozzak magukkal a problemat ami elol menekulnek. Persze sajnalom oket mert ok is aldozatok, de annak semmi ertelme hogy masok is aldozatokka valjanak miattuk. Es itt nem elsosorban terrortamadasokra gondolok, hanem az elet minoseget meghatarozo mas dolgokra. Eloszor a sajat tarsadalmaikban kene odaig eljutniuk hogy legyozik a demonaikat, es utana lesznek alkalmasak ra hogy egyutt eljenek masokkal anelkul hogy veszelyt jelentenenek rajuk. Es mondom, veszely alatt nem elsosorban a fizikai tamadast ertem.

2015.10.03. 13:00:04

@Mirjam2: theukdatabase.com/uk-child-abusers-named-and-shamed/muslim-paedo-rings-in-the-uk-why-how/
Ebbol lehet, hogy nem minden igaz, de sok teny van benne, az utobbi idokben elitelt (vegre!) pedofil halozatokrol, akik nagy%-ban muszlimok.
Mint a cikk irja, vannak nem muszlim pedofilok, de azok nem halozatban mukodnek tipikusan, akiket a sjata kis community-juk ved.
Leginkabb amivel talakoztam muszlim korben, hogy "tudom, hogy rossz, amit tesz, de megis csak a mienkbol valo, igy nem kopom be".
Ez mondjuk azt irja, hogy a UKben a pedo halozatok elkovetoi 90% muszlimok es mind "feher" lany az aldozat.
Allitolag Norvegiaban ugyanez a helyzet. A 90%-ot nem tudom honnan veszik, mert nem tudom mely rendori statisztika irja bele a vallast. Gondolom a "pakisztan" = muszlim.

Tudom, ez a soki szerint ok, mert majd egyszer rajonnek, hogy ez milyen rossz es majd mind jo utra ter.

2015.10.03. 13:02:07

@tanato: komolyan mondom, en nagyon szeretnek olyan elvarazsolt, szivarvanyos lelkivilaggal rendelkezni, mint Te. Sajnos nekem ez nincs meg, igaz egy kicsivel tobbet is tapasztaltam a muszlimokkal valo egyuttletbol

tableno 2015.10.03. 13:09:08

@charlieharper: te bocs, de nekem ez nem tűnik hiteles forrásnak. Az tény, hogy Afganisztánban és Pakisztánban eléggé elterjedt a kiskorúak erőszakos kiházasítása jóval idősebb emberekkel, tehát el tudom képzelni, hogy néhányan közülük Európában is megpróbálják követni ezt a "szép hagyományt", de azt nem hiszem el, hogy az európai kormányok ehhez csendben asszisztálnának. Akkor sem, ha megírták a zinterneten.

tableno 2015.10.03. 13:14:54

@charlieharper: mondjuk neked, mint zsidónak csoda, hogy nem jut eszedbe a tiszaeszlári vérvád az ilyen rágalmazó cikkekkel kapcsolatban...

2015.10.03. 13:21:54

@tableno: azert mondom, hogy nem tudom mennyire igaz. Ami igaz belole, az utobbi idok igencsak publikalt pedo ringjei mind pakisztaniak voktak.
Az aldozatok szama szinten ellenorizheto es az elkovetok, marmint az elkapottak kozul ellenorizheto.
Mostansag hirtelen nagyon megugrott az elkapott pakisztani pedo halozatok. Eddig csondbe maradt a rendorseg, mert felt a rasszista kartyatol. Az teny, hogy mostansag televolt az ujsag mindenfele elkapott halozattal es a nevekbol azonnal leveheto volt az elkovetok szarmazasa (Khan, stb ). Tehat, el tudom kepzelni, hogy a statisztika ezert torzit, mert hirtelen egyszerre 5-6 varosi halozatot kaptak el, darabonkent utobbi 15 evre visszamenoleg tobb, mint ezer aldozattal/halozat. Ez dob egyet a statisztikan.

2015.10.03. 13:23:17

@tableno: nagy kulonbseg az elkapott halozatok bizonyitottsaga es publikalasa
Szerintem ez nem parhuzam.

2015.10.03. 13:24:33

@charlieharper: En ugyanezt irtam mar Tanatonak kb. egy hete, amint latod, nem hiszi el. Egyszeruen nem hisz - ez van :))). A vallast a szarmazasi orszag alapjan konnyen meg lehet allapitani, miutan ugye a muszlim tobbsegu orszagokbol szo szerint kiirtottak a mas vallasuakat, igy pl. aki pakisztani vagy afgan, az muszlim (mig ugye pl. ha valaki indiai, az lehet sok kulonbozo vallas kovetoje). Es en is pontosan azt tapasztaltam amit mondasz (egyebkent nem csak muszlimok koreben, hanem mas vallasi kozossegekben is): nem jelentik a hatosagoknak a tobbiek, akkor sem ha tudnak rola es elitelik, sot inkabb segitenek eltitkolni a buncselekmenyt.

2015.10.03. 13:35:41

@charlieharper: Nyilvan a statisztikak nem 100% megbizhatoak, de teny hogy vannak foleg pakisztani ferfiak UKben akik szisztematikusan fiatal feher lanyokat haloznak be csapatosan es utana szexualisan kihasznaljak oket. Ez az o fogalmaik szerint nem pedofilia, egyebkent nagyreszt valoban nem gyerekekrol van szo, hanem tinedszerekrol (12-16 ev korul; ugye UKben 16 eves korig illegalis meg a beleegyezeses alapu szex is).

Itt az a helyzet hogy a lanyok ket 'kultura' talalkozasanak az aldozatai: egyreszrol az azsiai ferfiak koreben van ez szemlelet hogy ezek a feher lanyok nem emberek, 'megerdemlik' amit kapnak, es nekik joguk van barmennyi novel egyutt lenni akkor is ha mar hazasok stb. A masik reszrol meg a lanyok minden esetben olyan feher lanyok akiket magukra hagyott a csaladjuk, legtobbszor neveloszuloknel vannak, de mindenkeppen olyan kornyezetbol jonnek ahol senkit nem erdekel hogy egyedul maszkalnak ejjel, drogoznak, erzelmileg es fizikailag kiszolgaltatottak, es a rendorseg is lenezi oket sajnos (es/vagy felnek a rendorsegtol mert mar kerultek bajba korabban torvenyszeges miatt). Ez egy tipikus peldaja annak amikor ket kulonbozo kultura negativ aspektusai kombinalva valami meg negativabb dolgot eredmenyeznek.

2015.10.03. 13:37:58

@tableno: azert csendben megjegyzem az europai asszisztalasi pontodra, hogy Rotherham eseteben ez bizonyitott volt. Es ezt figyeld; 14 even keresztul.
Le is mondattak a teljes social service reszt es a tendorfonokot. Ez "csak" 1400 aldozatba kerult. Erdekes, mindegyik aldozat nem muszlim es feher volt. Ez is oriasi port kavart. A Guardian (hiresen baloldali napilap) kommenteloi hirtelen levegot sem kaptak, igy inkabb letiltottak a kommentelest, igazi balos Labour liberalis szellemben.
A Labour kormanyok aktivan batoritottak a szonyeg ala soprest.
Ezek a hirek csak azota vannak, miota Tory kormany van.

2015.10.03. 13:42:01

@tableno: mint zsido eppen olvasom a Kurucon, hogy a reptilianusokkal szovetkeztunk. Addig meg nem jutottam, hogy pontosan mire. Gyanitom arra, hogy literes uvegekben kihordjuk Magyarorszag vizkeszletet, vagy valami hasonlo.

2015.10.03. 13:43:58

@Mirjam2: a MET statisztikat neztem meg regebben. Pontos nyilvantartas van az elkovetok eredeterol, marha elso generacios. Namost, a masodik UKben szuletettekrol nem tudom mi a helyzet

2015.10.03. 13:52:31

Nemrégóta olvasom ezeket a blogokat, a határátkelőt, meg ezt, de az a véleményem, ez a tanato nevű nick egy troll.

2015.10.03. 13:58:25

@tableno: Amit irtal, az egyreszt rasszista, masreszt ostobasag. A tiszaeszlari 'vervad' hazugsag volt, egyetlen zsidonak sem volt semmi koze sem Solymosi Eszter halalahoz, sem egyetlen mas kereszteny lany halalahoz. Es a sajat lanyaikat sem gyilkoltak meg a zsidok azert mert megsertettek a csalad becsuletet, szemben nagyon-nagyon sok muszlim lannyal akit brutalisan meggyilkolt ilyen miatt a sajat csaladjuk, es ez nem legenda hanem bizonyitott teny, es mindennapos eset a mai napig vilagszerte muszlim orszagokban.

Ezzel szemben teny hogy voltak feher lanyok akiket azsiai muszlim ferfiak megeroszakoltak es meggyilkoltak Angliaban, lasd ezt: www.telegraph.co.uk/news/uknews/1552482/Missing-girls-body-put-into-kebab.html. Ez a cikk egy 14 eves angol lany megeroszakolasarol es meggyilkolasarol szol. Egy jordaniai ferfi tette ezt vele, es egy masik muszlim ferfi segitett neki eltuntetni a holttestet. Vilagosan elmondtak a tanuk a targyalas soran hogy a kislany egyike volt annak a nagy szamu feher tinedzser lanynak akik rendszeresen jartak a helyi azsiai ettermek koruli mellekutcakba, ahol naluk joval idosebb azsiai ferfiakkal talalkoztak szexualis tevekenyseg celjabol.

Szerinted ez hazugsag, a rendorseg hazudik, mindenki hazudik? Miert hazudnanak? Ne hasonlitsd ossze a jelenlegi brit rendorseget a mult szazadi, bigott rasszista magyar rendorseggel - es meg ok is felmentettek a zsidokat a keptelen vad alol. Ezzel szemben szamos azsiai ferfi van brit bortonokben feher lanyok megeroszakolasa es egyes esetekben meggyilkolasa miatt, es ezek a ferfiak nem artatlanok, bizonyitekok alapjan iteltek el oket.

Es az sem hazugsag peldaul, hogy Skociaban egy 15 eves feher fiut elrabolt, megkeselt, benzinnel leontott es felgyujtott tiz evvel ezelott harom azsiai muszlim ferfi, akik egy 'feher aldozatot' kerestek: www.telegraph.co.uk/news/uknews/1533624/Boy-murdered-by-gang-in-search-of-a-white-victim.html.

2015.10.03. 14:03:10

@Nyugi van Kenobi: Nekem meg az a velemenyem hogy te a 'Quercus' fedoneven ismert egyen sokadik nickje vagy.

2015.10.03. 14:07:11

@charlieharper: Masodik generacional is szamon tartanak valamit, legalabb ethnicity (Asian), de az is lehet hogy 'British Pakistani' vagy hasonlo.

2015.10.03. 14:07:47

@Mirjam2: Egyebkent meg a nevbol meg lehet allapitani hogy muszlim vagy nem.

2015.10.03. 14:29:23

@Nyugi van Kenobi: Nem az interneten szoktam baratokat vagy ellensegeket gyujteni.

tableno 2015.10.03. 14:41:24

@charlieharper: utána néztem a Rotherham ügynek, és úgy tűnik, igazad van. Ez esetben viszont gyalázat, amit a rendőrség és a hatóságok műveltek, és nem lehet szó nélkül tűrni.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2015.10.03. 14:53:34

@Mirjam2:
Nagyon érdekes az angolok hozzáállása a zsidókhoz. Semmiféle antiszemitizmust soha nem tapasztaltam inkább valamiféle tiszteletet. Tudják és szokták is mondani hogy gazdagok de semmiféle irigy felhangja nincs. Az albán haverom meg mindig azt mondja hogy milyen okosak.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2015.10.03. 14:54:45

@tanato:
Ez jó cikk volt és ha kihámozod a lényeget pont azt mondja amit mi.

2015.10.03. 14:55:29

@tableno: Szerintem inkabb az a gyalazat amit egyreszrol a ferfiak, masreszrol a lanyok szulei / gondviseloi muveltek (marmint akik nem viseltek gondjukat), es nem csak Rotherhamban. Az pedig teny hogy minden nyugat-europai orszagban kialakult egy olyan mechanizmus hogy a hatosagok tartanak attol hogy rasszizmussal es iszlamofobiaval vadoljak oket, ezert sok esetben nem mernek beavatkozni muszlimok ellen. Ez az elet minden teruleten megmutatkozik.

Es ez nagyreszt maguknak a muszlimoknak a hibaja, akik felvettek ezt a szokast hogy ha barki kritizalja oket barmiert, akkor elkezdenek mindenkit feljelenteni rasszizmus es iszlamofobia miatt. Pl. volt olyan eset UKben hogy muszlim lany jelentkezett fodrasznak, bejott probamunkara, mondta neki a tulajdonos hogy o a legjobb jelentkezo es szeretne felvenni de sajnos nem illik az uzlet profiljahoz hogy fejkendot hord mert naluk fontos hogy lassak a kliensek a stylist sajat frizurajat, esetleg megfontolna hogy leveszi munka alatt a fejkendot? Erre a csaj beperelte diszkriminacio miatt, es az uzlettulajdonosnak annyi penzt kellett karteriteskent fizetni hogy tonkrement a vallalkozasa. Sok ilyen eset van. A rendorseg es mindenki mas fel hogy meghurcoljak oket es elveszitik az allasukat, ezert inkabb felreneznek ha muszlimokkal kapcsolatban merul fel valami.

2015.10.03. 14:57:38

@diggerdriver: A britek alapvetoen tisztelik a teljesitmenyt, nem kezdenek el rogton irigykedni. Pl. nem zsidok is probaljak zsido iskolaba kuldeni a gyerekeiket mert tudjak hogy magas szinvonalu az oktatas.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2015.10.03. 15:08:23

@Nyugi van Kenobi:
Tanató egy köztiszteletben álló orvos akit én nagyon nagyra tartok.
Azért mert az ő véleménye nem egyezik a többségével még nem jelenti hogy nincs igaza.Azt sem hogy igaza van.
Azt hiszem humánum tárgykörben sokan tanulhatnának tőle.

2015.10.03. 15:10:31

@tableno: Igen, ezekrol tudok, elegge nyilvanvalo hogy egyszer ez lesz hiszen egyetlen kiralyi csalad sem tud orokke hatalmon maradni es itt abszolut kaosz lesz a monarchia nelkul, es / vagy egy sokkal kegyetlenebb diktatura. Az egyik legjobb dolog az egesz orszagban maga a kiraly csalad, ok a leheto legjobbat hoztak ki az orszagbol, nelkuluk mar nagyon regen hatalmas kaosz es eroszak lenne itt. Es amikor majd sikerul egyszer megbuktatni oket, akkor az is lesz. Kerdes hogy mikor, en abban remenykedek hogy meg akar evtizedekig is elhuzhatjak, bar lehet hogy sokkal korabban beut a krach. Azt gondolom tudod hogy a Daesh elso szamu celpontja Szaudi.

tableno 2015.10.03. 15:13:55

@Mirjam2: ugyanakkor az ideológiájukat is részben onnan vették át.

2015.10.03. 15:29:59

@tableno: Persze, szinte teljesen ugyanaz az ideologia - most erik be annak a gyumolcse hogy sok szaudi evekig tamogatta ennek az ideologianak a terjedeset vilagszerte. Pont ezert, egyedul nekik van realis eselyuk szerintem hogy atvegyek itt a hatalmat, mert oket elfogadna a lakossag nagy resze. Belulrol nem lehet az uralkodocsaladot megdonteni, mert olyan szorosan szovetkeztek a wahhabitakkal - Osama b.L. is elhagyta az orszagot es mashol epitette ki a szervezetet. De kivulrol, ugyanazzal az ideologiaval lehetne. Mar volt itt a kornyekunkon tobb terrortamadas amit a Daesh magara vallalt, es aktivan probaljak az itteni fiatalokat toborozni.

A sejtesem az hogy a yemeni haboru valojaban hadgyakorlat a szaudi elit reszerol: meg sosem vivtak egyedul haborut Amerika segitsege nelkul, de most rajottek hogy csak magukra szamithatnak, es ki akarjak probalni magukat meg az igazi bevetes elott - az igazi harc a Daesh es a mostani szaudi vezetes kozott varhato, legalabbis szerintem ok erre keszulnek.

Rovid tavon vagy atveszeli ezt az idoszakot a kiralyi csalad (en ebben remenykedem, foleg onzo alapon, mert jovore is szeretnek meg itt dolgozni...), vagy belso, csaladon beluli nyilt konfliktus lesz, ez meg a legjobb kiralyi csaladokban is elo szokott fordulni es itt is volt mar korabban, de normalis esetben ezt is at lehet veszelni. Most viszont realis veszely hogy barmilyen hatalmi vakuumra bemozdulnak kulso erok. Majd kiderul mi lesz, en remenykedem hogy nagyreszt minden marad meg egy ideig a regiben mert ennel mar csak rosszabb lehet, a szaudi emberek szempontjabol. Abban biztos vagyok hogy a nep nem fog 'fellazadni', itt ez egy ertelmezhetetlen koncepcio szerintem.

2015.10.03. 15:35:08

@tableno: kosz, hogy utananeztel. Sajnos, mint irtam, ez az eset nem egyedi.
A UK hatosagok impotensebbnek tunnek, mint az itteniek, ha a race card-rol van szo. De ez csak az en benyomasom es csak NYC-rol.

@Mirjam2: mi egy idoben gondolkodtunk, hogy befogadunk 1 vagy 2 gyereket az otthonunkba, ha jol emlekszem, lehet ugy, higy nem fogadsz orokbe, hanem "csak" ellatast nyujtasz.
Aztan sokminden miatt, nem vittuk veghez. Nagyreszben a tul sok papirmunka miatt.

2015.10.03. 15:36:31

@Mirjam2: szerintem ez attol fog nagyreszben fuggeni, hogy az oroszok mekkora takaritast vegeznek a szomszedban.

2015.10.03. 15:44:52

@charlieharper: Igen, ilyen esetben nem orokbefogadasrol van szo - a gyerekeknek / fiataloknak vannak szuleik, de azok nem torodnek veluk, igy kiemelik oket a csaladjukbol es neveloszuloknel helyezik el oket. Ha valakinek sikerul atragnia magat a papirmunkan es megfelel neveloszulonek, akkor penzt kap a befogadott gyerekek utan, ez meg sajnos arra osztonoz sok alacsony jovedelmu csaladot hogy neveloszulok legyenek de persze a gyerekekkel nem foglalkoznak. Es igy fordulhat elo hogy senkinek nem tunik fel mikor a 12 eves kislany felnott pakisztani ferfiak tarsasagaban tolti a szabadidejet, akik alkoholt, drogokat adnak neki es molesztaljak, gyakran honapokon, akar eveken keresztul.

2015.10.03. 15:47:42

@charlieharper: Igy van, az oroszok fellepese megvaltoztatja az eroviszonyokat. Szerintem meg ha sikerul is most visszaszoritani a Daesht, ujra fognak szervezodni valahol a tersegben, csak ido kerdese.

tanato 2015.10.03. 18:37:50

@Mirjam2: @charlieharper: Én nem mondtam hogy minden muszlim jó fej,meg hogy sok fiatal muszlim férfit be kéne költöztetni Mo.-ra.Csak a magyar idegengyűlölő hivatalos álláspont és ennek hatására a magyar lakosság idegenekkel/most éppen a muszlimokkal,vagy annak vélt bevándorlókkal/ szembeni totálisan ellenséges indulataival szemben próbálom itt/is/ felvenni a harcot.

tanato 2015.10.03. 18:39:10

@Mirjam2: A nők lelkivilága és érzelmei azért egészen mások mint a férfiaké.

tanato 2015.10.03. 18:44:01

@Mirjam2: A nevelőszülői hálózat Mo.-on is kiterjedt.Nagyon sok falusi tanulatlan nő és család gyakorlatilag ebből az állam által a gyermekekre kapott pénzből él.És természetesen nagyon sokszor nagyon alacsony a színvonal amit adnak a gyerekeknek. Sokszor lefizetik az ellenőröket is és így olyan nők is lehetnek nevelőszülők akik erre totálisan alkalmatlanok,/nagyon primitívek,alkoholisták/ stb.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2015.10.03. 18:44:54

@tanato: @Mirjam2:

Mirjam, szerintem egy kicsit túldimenzionálod ezt a dolgot. A doki megjegyzésében semmi szexizmus nem volt. Azt majd én fogom prezentálni alkalomadtán:)))))))))))))))))))
Viszont kár tagadni a férfi és a női lélek közötti különbséget.
Ez van ez a tény.
Ezen a feminizmus sem fog változtatni.
Ti olyanok vagytok mi meg ilyenek. Szerencsére...

tanato 2015.10.03. 18:48:38

@Nyugi van Kenobi: Birca nem troll,neki nagyon határozott állaspontja van ,igaz egy oldalról,abszolút híve Putyinnak és rendszerének,bármit csináljanak is az oroszok, ő támogatja.
De ha elolvasod vagy beleolvasol a régi origós HÁ-be láthatnád hogy én sem foglalkoztam benne igazán az aktuálpolitikával.Most is az emberi oldala érdekel a menekültválságnak,nem a politikai.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2015.10.03. 18:50:04

@tanato:
Én meg támogatom Bircának ezirányú véleményét.

tanato 2015.10.03. 18:50:28

@diggerdriver: Tényleg szexről nem is írtam,bár szexológusok szerint a lányoknál ott is erősen érzelmi a megközelítés.

tanato 2015.10.03. 18:51:04

@diggerdriver: Még majd Putyin fogja elhoznia békét a Közel keleten.ÁLdásom rá!

2015.10.03. 18:54:05

@tanato: @diggerdriver: Hat ezzel en egyaltalan nem ertek egyet, es most ki is szallok egy idore a tarsalgasbol, kisse tulporogtem magam itt a forumon - mentsegemre szoljon, egy borzalmasan unalmas dolgozat befejezo reszet irom de ma este vegre kesz lesz - ezuton is koszonom a kozvetett segitsegeteket, jo volt idonkent masra is koncentralni :). Tovabbi kellemes kommentelest.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2015.10.03. 19:34:37

@Mirjam2:
Semmi probléma, gyere máskor is mindig szívesen látlak.
Épp most írok egy posztot talán érdekelni fog.

tableno 2015.10.04. 09:15:20

Az osztrákok az oriásplakátnál és a pengekerítésnél is sokkal durvább, a genfi konvencióba ütköző módszert vetettek be a menekültek elijesztésére, avagy "Ha Ausztriába jössz, tiszteletben kell tartanos a kultúránkat!"

444.hu/2015/10/03/conchita-wurst-enekelt-a-menekultek-melletti-becsi-rendezvenyen/

tanato 2015.10.04. 09:27:27

@Mirjam2: Mégegyszer elnézést,csak hangosan gondolkodtam,hogy a francba kerülhettél te egy platformra a magyar jobboldal,populista,szavazatszerző, belpolitikai indíttatású menekültellenes retorikájával.
Mert ugye a magyar kisvárosi vagy falusi embert aki sosem látott még menekültet vagy arabot,őt megértem,neki ezt sulykolta,sulykolja a média.

tanato 2015.10.04. 09:28:27

@tableno: Ha ettől nem futnak vissza,akkor tényleg az életüket féltették azért jöttek.

soad1221 2015.10.05. 11:03:58

@Mirjam2: Dehogynem elhiszem. Viszont Te is hidd el, hogy Mo ebből a szempontból is rengeteget fejlődött, ami persze nem jelenti, hogy ne fordulna elő, de nem egy mindennapos, megszokott dolog. Összemérhetetlenül jobb a helyzet, mint mondjuk 20 éve.
És hidd el, hogy normális társaságban nemhogy tabu, hanem fel sem merül, hogy bárkire is származása alapján negatív megjegyzéseket tegyen. Nem normális társaságban nyilván előfordulhat, de gyanítom egy nem normális társaságban Angliában is bármi előfordulhat... :)

A szexizmusban igazad van, Mo kifejezetten szexista. Nem csak a férfiak, hanem a nők is, azt hiszem ez nem is fog változni soha, bár nem gondolom, hogy a mindennapi élet része kell, hogy legyen. :)

2015.10.05. 13:03:25

@Nyugi van Kenobi:

Ennek a tojónak a quercus szó egy virtuális vibrátor. Sorozatorgazmusa van tőle.

tableno 2015.10.05. 13:55:58

@Egyfeles, egysör: te nem quercus x-dik nickje és blogja vagy véletlenül?

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2015.10.05. 14:23:38

Közérdekű közlemény.
Valaki feltörte az email fiókomat és emaileket küldözget a nevemben.
Eleg ha megvaltoztatom a jelszavakat?

2015.10.05. 14:39:51

@diggerdriver:

Szóval erről van szó. Kaptam egy mailt a következő szöveggel:

"oda vagyok a seggedért

diggerdríver"

Kicsit elcsodálkoztam, bár meg nem lepett. Tényleg nagyon jó seggem van. DDDDDDD

wuaaa 2015.10.05. 15:20:02

@diggerdriver: Már megoldódott a gond?

terrer 2015.10.05. 16:50:11

@wuaaa: ki mondta, hogy ez gond volt? Digger nevében írt valaki most háromszáz felszedős emailt, ha válaszol minden nő meg nemheteró férfi, még a hónapban összejöhet neki 200 randi:-)

terrer 2015.10.05. 16:52:12

@diggerdriver: elég, persze. Magát az email-címedet úgyis tud(hat)ja akárki, nem? De most már jó jelszót válassz, ne az 1234-et...

soad1221 2015.10.05. 17:15:03

@Egyfeles, egysör: Te, igazán nem kötekedni akarok, de jócskán vannak olyanok akiknek 3-al kezdődik a személyi száma... ezek vagy 1800-as években született férfiak (van egy érzésem, hogy azok már nem használják a szexista kifejezést...), vagy 2000 után született fiúk...

egyébként tudtad, hogy 1-8-ig kezdődhet a személyi szám?

na ennyit a mai okoskodásról, folytatom a munkát.. :)

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2015.10.05. 17:35:13

@Quercus a favágó:
Ha en odaverek a seggednek akkor utána csak annyi lesz a fingás hogy pahhhh
:)))))))))))))))))))

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2015.10.05. 17:36:41

@wuaaa:
A jelszót megváltoztattam de még mindig nem kapom meg az emaileket se mastól se magamtól.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2015.10.05. 17:38:56

@terrer:
Haggyadmá ebben a korban már a kezem is úgy remeg hogyha pisilek kétszer jó.
:])))))))))))))

wuaaa 2015.10.05. 17:49:17

@diggerdriver: Hát ez eléggé fura... írj a szolgáltató supportjának szerintem, mert valami nem kerek. Lehet, hogy spamküldő címként blokkoltak, ha több visszajelzés jött olyanoktól akik spamet kaptak tőled.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2015.10.05. 17:55:32

@terrer:
Én ha beírom a jelszót mindig hat csillagot ad fel.
Lehet hogy az a jelszavam?
:)))))))))))))

wuaaa 2015.10.05. 21:09:03

@diggerdriver: Szivesen, remélem megoldódik az ügy.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2015.10.05. 21:25:28

@wuaaa: Mostmár küldeni tudok de fogadni nem.
süti beállítások módosítása