HTML

Ass blaster

Friss topikok

  • Hejira: Fityesz himnusz: Most múlik pontosan (2024.03.28. 15:49) Gyerekiahóra...
  • tanyasi értelmiségi: Itt még olvasható Kónya Endre írása: pecsaktual.hu/balhe/megszolalt-k-endre-es-leirta-a-sajat-ver... (2024.02.17. 19:24) TE TETTED EZT KIRÁLY
  • diggerdriver: @Ferenczi Krisztián: Gratulálok a háthoz. A faváz sokszáz évig kitart és egybentart. A legöregebb ... (2023.12.17. 20:44) Házépítés itt és ott...
  • Móka Miki: Ez valami eszméletlen ahogy a sérült agy tirpák zotyi nyalja a munchhausen valagát. Ewwwww (2023.05.19. 21:44) Ki a rosszfiú?

Címkék

Ez kínos volt...

2018.05.18. 20:15 diggerdriver

Előre bocsátanám hogy a mai médiabohócok közül Puzsér Robi az egyik kedvencem.  Vitaképes, jól érvel szenvedélyesen  adja elő és a nézeteivel jórészt egyetértek. Liberálisnak vallja magát de pont úgy elutasítja a túltolt liberalizmust és minden túltolt ideológiát mint én. Van neki a "Sznobjektív" című műsora amiben mindig egy témának 10 prominense vagy aspektusa kerül terítékre. Néha hülyeségekről van szó de összességében egy nézhető jó műsor. A minap a magyar liberális elit tíz főbűne volt a téma. Fodor Gábor volt a vendég és olyan terjengősen védte a védhetetlent hogy csak két adásba fért bele.

Amiért írok róla az a Puzsértól szokatlan reagálás volt. Fodor Gábor szó szerint a földbe döngölte lealázta, kicsontozta és ebek harmincadjára vetette Robit. Megismétlődött a Sváby-Orbán interjú ami Sváby karrierjébe került. Teljes joggal.

Ami megdöbbentett az az hogy Fodor Gábor végig magas labdákat adott fel amit Robinak csak le kellett volna ütni, ehelyett lefagyottan hallgatott. Néha volt valami erőtlen próbálkozása de kevés sikerrel.

Miközben a NYERŐ lap végig a kezében volt, és a végén csak ki kellett volna játszani.

Menjünk sorban.

Fodor mindjárt az elején óriási eredménynek könyveli el a sorkatonaság megszüntetését ami az SZDSZ érdeme. Puzsér valószínűleg ezzel egyetért, és ez nem baj de én szívesen visszahoznám, látva a mai fiatalság testi és szellemi állapotát. Ok, ez az én heppem lépjünk túl rajta.

Utána Fodor kiállt Soros György mellett és gyakorlatilag cáfolta a Soros hálózat mítoszát és elmondta hogy akik ma támadják azok mind kaptak tőle támogatást. Ezzel én egyetértek. Az egész Soros démonizálás porhintés, ellenségképkreálás és  hatalmas bullshit.

Majd jött az első magas labda. Gábor elmondta hogy a liberalizmus elleni idegenkedés abból fakad hogy a liberális eszme túl sikeres volt és ilyenkor van egy visszahatás ami szerint természetes viszolygást kelt egyesekben.

Ez egy ritka nagy baromság. Pontosan az történt amit már régóta ugatok hogy egyszerűen nem tudtak megállni és túltolták. Felépítettek valamit és ugyanazzal a lendülettel lerombolták. Szó sincs itten visszahatásról meg liberalizmus elleni ellenforradalomról. Egyszerűen az emberek megcsömörlöttek a szabadosságtól az értékek semmibevételétől az erkölcs devalválásától.

Robi próbálkozott egy gyenge kísérlettel hogy hol van a liberális elit de Fodor azonnal elvitte a elit kérdését a sima értelmiség liberalizmusa felé. Ügyes hárítás volt Robit elterelte attól hogy hol a tökömbe van a liberális elit, pedig ezen kellett volna végigmenni.

Majd Fodortól megtudjuk hogy a liberáliis eszme nem azonos az SZDSZ-el. Nabazmeg. A kommunizmus sem volt azonos Sztalinnal mégis tízmilliók életébe került. A liberalizmus nem azonos a liberális párttal de azért az ország koldusbotra jutott tőle. Ez kész, eszemfaszom megáll. Azt mondja Fodor hogy a magyar társadalom 20%-a liberálisnak vallja magát. Szerintem alábecsülte de a kérdés nem ez. Itt kérdezném meg hogyha ennyi a liberális akkor hogyhogy kidobták a történelem szemétdombjára a liberális pártot? Mert ez alapján vagy nem volt liberális párt vagy az volt de olyan kóklerekből állt hogy a szavazóbázisa bottal sem piszkálná meg.

Végigmehetnék most mind a tíz kérdésen és minden mondatát cáfolhatnám.

Egyet emelnék még ki ami a hazugság legmagasabb foka és a pofátlanság non plus ultrája. Az SZDSZ az 1994-es választás előtt végig azt hangoztatta hogy az MSZP-vel nem nem soha... Soha nem lép koalícióra. Aztán a választás után úgy hogy az MSZP-nek sima többsége volt a kormányalakításhoz az SZDSZ a karjaiba omlott. Fodor Gábor pedig elkezdte magyarázni hogy mindez az ország érdekében történt mindezt MAGYARORSZÁGÉRT tették. Itt dobta le az agyam az ékszíjat ekkora pofátlanságot ebben a században még nem mondott senki. Elképesztő. 

Aztán elkezdtem gondolkodni. Néha szoktam. Rájöttem hogy igazat szólt. Mert ha megkérdem a bankrablót miért megy a bankba mit válaszol? Pénzért. ZSÁKMÁNYÉRT.

Fodor Gábor szerint miért lépett koalícióra szükségtelenül az SZDSZ az MSZP-vel? Magyarországért. ZSÁKMÁNYÉRT.

Tizenkét év koalíció alatt végig zsákmánynak tekintették Magyarországot és ki is csontozták padlóra is tették olyan sebészi pontossággal hogy minden MEO átvenné.

A végén kellett volna kijátszani a nyerő lapot. 

Tiszteletlenül megkérdezném hogyha a műsorból az derült ki hogy az SZDSZ a kisdedek gyámolítója, idősek istápolója és Magyarország számára a tejjel mézzel folyó kánaán elhozója akkor hol a picsába van MOST?  HOL VAN? 

Kérem szépen ha én megkérdezek egy saját mocskában fetrengő hajléktalant hogy hogy jutott az utca kövére és elkezdi nekem magyarázni hogy korszerű nevelési elvek hatására verte a családját és a túl sikeres nevelés ellenhatásaként rúgták ki pedig valójában a családja érdekében itta pocsolyarészegre magát minden nap akkor ez a magyarázat pontosan megfelel Fodor Gábor szerecsenmosdatásának. 

Az egész műsor az SZDSZ szarból való kimosásáról szólt olyan magas labdák feladásával hogy csak egy gúzsbakötött ember nem tudná leütni. Puzsér gúzsba volt kötve. A saját megilletődöttségének kötelékében vergődött. Mintha Svábyt láttam volna mégegyszer.

Az SZDSZ jelenleg a saját hányadékában fetreng a történelem szemétdombján. Nagyon jó helyen van. Regnálásának minden éve felért egy sáskajárással. Lehet védeni. Lehet mosdatni. A végső kérdést mégsem lehet félresöpörni.

HOL VAN AZ SZDSZ? 

Aztán ha megtaláltátok jöhet a következő kérdés. MIÉRT van ott? Miért van ott ha Fodor Gábor szerint mindent jól csinált mindent Magyarországért tett? Tessék liberális polgártársaim hozzatok fel mellette ezer érvet. Attól még ott marad ahova való.

19 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://diggerdriver.blog.hu/api/trackback/id/tr2213977898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gabors 2018.05.24. 05:25:32

" Nincsenek hozzászólások."

5 nap utan ez "ez_kinos" :-)

gabors 2018.05.24. 05:27:34

Nincsenek hozzászólások.

ez_kinos

tanato 2018.05.24. 06:31:03

Fodorről linkeltem egy cikket a fő posztnál.A szerzőnek is az a véleménye mint nekem, acímszereplő,nem politikus,nem liberális hanem megélhetési ügyeskedő.

Auralianus 2018.05.24. 07:06:45

rég jártam erre...

@diggerdriver

Hogy hol az SZDSZ? Hát hol vagy Te? Hol vagyok én? Ott ahol szükség van ránk. Az SZDSZ ugye sehol...

Puzsért nem szeretem (nekem túl médiabohóc) a SAJÁT műsoraiban... ha valahol meghívott vendégként szerepel, akkor szívesen hallgatom az érveit.

+1 kívánság (ha lehet ilyent)

Nem tudom született-e már ilyen bejegyzés - igen szívesen olvasnám - értékelted már a Brexit jelenlegi állását? Érdekelne a véleményed (ha született márilyen bejegyzés, akkor nemszóltam, majd rákeresek :P )

tanato 2018.05.24. 07:37:50

@Auralianus: Brexit - Egyre több brit lesz német állampolgár
2018. május 23. 20:11, szerda
Tízezernél is több brit állampolgár vette fel a német állampolgárságot az utóbbi két évben - jelentette szerdán a német szövetségi statisztikai hivatal (Destatis), amely szerint a fejlemény összefüggésben állhat a brit uniós tagság megszüntetésével (Brexit).

A Destatis adatai szerint 2017-ben 7493 brit vette fel a német állampolgárságot, ami történelmi csúcs és 162 százalékos növekedés 2016-hoz képest. Akkor - a Brexitről tartott népszavazás évében - 2865 brit vette fel a német állampolgárságot, ami 361 százalékos növekedés az egy évvel korábbi 622-höz képest.

Így az utóbbi két évben az Európai Unióból távozó ország 10 358 polgára vette fel a német állampolgárságot, ami több mint kétszer annyi, mint a megelőző másfél évtizedben, a 2000 és 2015 közötti időszakban regisztrált 5092 - áll a hivatal közleményében, amely szerint kézenfekvő, hogy a növekedés összefügg a Brexittel.

Tavaly összesen 112 200 külföldi vette fel a német állampolgárságot, ami 1,7 százalékos növekedés az egy évvel korábbihoz képest. A legnagyobb csoportot a törökök alkották 14 984 fővel, utánuk a britek következnek, majd a lengyelek 6613 fővel, az olaszok 4256 fővel és a románok 4238 fővel.

A kimutatás szerint a német állampolgárságot felvevő magyarok száma is emelkedik. Tavaly 1081, 2016-ban 1030, 2015-ben 842, 2014-ben 801 magyar vette fel a német állampolgárságot.

(mti)

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2018.05.24. 08:06:50

@tanato:
Ez nem jelent semmit.tíz ezer embert 60millióból. Ahogy egy barátom mondaná lepkefing a virágos mezőn.
Az ilyen statisztikák bullshitek. Mit mond el?
10ezer ember elėgedetlen a 60 millióból. Ebből kb 5ezren óva nősültek ott laknak.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2018.05.24. 08:08:39

@Auralianus:
Nem szūletett és nehéz írnom róla mert semmilyen változást nem tapasztaltam. Nem tudom mit írjak.

Auralianus 2018.05.24. 09:06:52

@diggerdriver:

Ez kb annyit jelent, hogy az eddig is itt élő (6 év minimum) 10K Brit honosított...

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.05.24. 09:09:42

Az SZDSZ és a Fidesz voltak a rendszerváltozás legkárosabb pártjai. Programjuk ez volt: önfeladás, gyarmati modell, rombolás, nyitott társadalom, perverzió.

A Fidesz megváltozott azóta, az SZDSZ meg eltűnt. Jó hír ez.

Auralianus 2018.05.24. 09:11:28

@diggerdriver:

...a közvetlen hatások ugye még nem mérhetőek, mivel a konkrét jogi keretek sem ismeretesek... ezekre ugye nem is lehet reagálni.

Ami engem elsősorban érdekelne az a saját belső reflexióid... mint kiderült azóta a "fele sem volt igaz" amit mesélgettek, volt egy igen durva orosz befolyás (Cambridge Analytica) a kampány kapcsán és úgy tűnik, hogy se az önálló bevándorláspolitika, sem a csökkentett pénzügyi hozzájárulás [cserébe a közös piaci hozzáférésért] nem lesz elérhető anélkül, hogy komoly következményei ne lennének...

Auralianus 2018.05.24. 09:50:07

@tanato: a magyarok kapcsán az idei és a jövő évi trendek lesznek érdekesek... most lesz meg egy rakás embernek a minimum 6 év... jövőre még többeknek stb. A "minimum 6 év" ugye jó nyelvtudás + állandó munkaviszony mellett értendő... a többieknek simán 7-8 év...

...a 2012-es munkaerőpiaci nyitás hatásai most lesznek először mérhetőek. Ezt tetézi nemsokára a várható pénzügyi szigor a 2020-tól induló 7 éves költségvetésben és az erre adott magyarországi reakció...

upgrade 2018.05.27. 14:02:07

Na, megneztem a Fodor Puzser meccset.
En nem ertem, hogy miert mondjak azt, hogy Fodor lemosta Puzsert.
Szerintem Fodor faszan elmagyarazta, hogy az SZDSZ hogyan lotte fobe sajat magat.
Valoszinuleg nem ezt akarta (marmint ezt megmagyarazni), de ahogy ervelt, tokeletesen kirajzolodnak azok a hibak, amivel az SZDSZ kivegezte sajat magat.

Egyreszt az SZDSZ sosem volt igazan befolyasos, mindig arra ment, hogy tudja egy kormanyzo part golyoit szoritani. Ez volt a taktikaja.
Aztan amikor az MSZP-vel lepett koaliciora es hat nem maradt semmi, amit szorithasson, akkor szunt meg.

P.Elliot 2018.06.03. 13:52:50

En kineznek beloleg egy musorvezetot Diggikem ezutan a poszt utan, nem hinnem hogy hagynad hogy beledszoruljon a szo.
Nem ismerem az otthoni musorokat, vezetoket, a temat hogy hogy es miert de valaki igazan benyomhatna a tevehez probara hogy "akkor beszeljunk csak oszinten kodosites nelkul"....
Kiasni / kidiggerelni digger altal/ az igazsagot....
Klassz vagy, oszinten....minden elismeresem...

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2018.06.03. 14:22:53

@P.Elliot: Újabban szoktam műsort vezetni. Ha érdekel megmutatom.

P.Elliot 2018.06.03. 16:25:05

@diggerdriver: Koszi, megkaptam, este valaszolok ra.
süti beállítások módosítása