HTML

Ass blaster

Friss topikok

  • tanyasi értelmiségi: www.youtube.com/watch?v=CeBzzs2-nTQ (2024.04.25. 20:36) TE TETTED EZT KIRÁLY
  • Hejira: Fityesz himnusz: Most múlik pontosan (2024.03.28. 15:49) Gyerekiahóra...
  • diggerdriver: @Ferenczi Krisztián: Gratulálok a háthoz. A faváz sokszáz évig kitart és egybentart. A legöregebb ... (2023.12.17. 20:44) Házépítés itt és ott...
  • Móka Miki: Ez valami eszméletlen ahogy a sérült agy tirpák zotyi nyalja a munchhausen valagát. Ewwwww (2023.05.19. 21:44) Ki a rosszfiú?

Címkék

Billog

2019.03.02. 16:04 diggerdriver

Ez a poszt egy aluliskolázott alulképzett bevallottan proli posztja. Makacsul prolinak vallom magam mert ezt az egy szellemi örökséget hagyta rám apám és én büszke vagyok erre az örökségre. Megint egy politikai helyzetelemzés következik vulgáris szókimondó formában. Akinek nem tetszik az úgy járt.

A billogot többféleképpen használják. Régen állatok tulajdonjogának igazolására egy, a tulajdonost igazoló jelet sütöttek bele az állat valamelyik testrészébe. Vagy pedig a társadalom által kivetett úgymond rosszéletű embereket jelöltek meg vele hogy mindenki tudja kivel áll szemben. Bűnözőket kurvákat stb... Talán a leghíreseb ilyen megjelölt a Három Testőrben szereplő főgonosz milady. Lényeg hogy a billogot a letörölhetetlenség szándékával sütötték valakire. 

A FIAT cég valamikor közkedvelt és jó autókat gyártott. Talán a 60-as évek végéig. Aztán valami elromlott. Hamar szétrohadó, folyamatos műszaki problémákkal küzdő autókat kezdtek gyártani. Vita tárgya hogy a mai nap is, vagy már ez megváltozott jó irányba. A németek azt mondták hogy ki se kell hozni a szalonból mert már a katalógusban szétrohad. Egy biztos a FIAT a közvéleménytől egy billogot kapott. A szar olasz autó billogát. Tegyük fel hogy hirtelen elkezdenek megbízható autókat gyártani. Mennyi időbe telik a megbízható FIAT imázsát felépíteni? Néhány emberöltőbe biztos.

A falusi embernek a már 30 éve a faluban lakó bevándorló is gyüttment. Ha valakit meggyanúsítanak gyilkossággal de kiderül hogy ártatlan az haláláig gyilkos lesz a falu szemében. 

Na most térjünk rá a politikára. A fentiek ismerete szükséges a továbbiak megértéséhez. 

A Fidesz negyedik kormányzati ciklusát tölti. Mi az első ami az emberek eszébe jut a kormányzó pártról? A gátlástalan leplezetlen, kirakatba tett korrupció és tolvajlás. Már az első kormányzati ciklusukban rájuk égett a billog. A székházügy a Kaya Ibrahim Josip Toth féle cégeladások és még sok egyéb. Minden kormányzati időszakuk a pofátlan tolvajlás jegyében telt, telik. 

Van egy barátom aki szerint az időközben hozott jóléti intézkedések megfogják változtatni az emberek véleményét merthogy el fognak gondolkodni hogy ha ilyen sokba kerül például a családprogram akkor mégsem lophatnak annyit. 

ÓRIÁSI TÉVEDÉS. Nem tud a Fidesz olyan átlátható tiszta üvegzsebű kormányzást folytatni 100 éven keresztül hogy a billogtól megszabaduljon. Elkéstek és tévedtek. A Fidesz tolvajkormányként vonul be a történelembe. Na nem mintha ez a magyar választópolgárt egy kicsit is zavarná abban hogy rájuk szavazzon. Az ellenzéken kívül senkit sem zavar hogy lopnak. A magyar ember így szocializálódott. (Természetesen te vagy a kivétel kedves olvasó mielőtt...)  Ő is visz mindent ami nincs lebetonozva és MINDEN politikusról tudja hogy lop és akkor hazudik mikor mozog a szája. 

A Fidesz saját tábora sem vonja kétségbe a lopás tényét. Ők azt hozzák fel mentségül hogy a másik oldal is lop. A másik oldal azzal menti magát hogy igen de a Fidesz aztán többszörösét és nyíltan és pofátlanul a szemünk előtt. 

Mintha mérték számítana. Ha elvágják a nyakad az kisebb bűn mintha elvágják és még ki is beleznek?

Hogy valóban olyan sokat lopnak vagy nem azt nem tudom. Egy biztos. MEGTEHETIK. Miért? Csak egy név a magyarázat. Polt Péter. Ő az aki áll a vártán és elporlad rajta minden feljelentés  minden vád  minden gyanú, ő a Fidesz garanciája a következmények nélküli tolvajlásra. A következő időben jöhet bármi a billogot az isten se mossa le róluk. A vád ki lett mondva beleégett az emberek tudatába innentől kezdve ezt tényként kezelt alapvetés.

Nem esek bele abba az ellenzéki hibába hogy MINDEN amit a kormány tesz az rossz. A liberálisok a demokráciát 29 éve mindennap temetik, a Fidesz kormányzása diktatúra, Orbán pedig a patás ördög. 

Elemezzük egy kicsit ki a kormányzati munkát. 

A kommunikációjuk hatásos csak gyomorforgató. A Soros György elleni kampányt kajálják a népek pedig önmagában közröhely. Milyen ország az amelyik fél egy aggastyán tőzsdelovagtól? Ki ő? Osama Bin Laden reinkarnációja? A világ ura aki egy tollvonással eltörli Magyarországot a föld színéről? Magyarország fél egy embertől? Tízmillió ember fél egy idős bácsitól? Ha igen akkor az egy gyenge ország, egy gyenge kormány. 

Sajtószabadság. Elkövetik sokan azt a hibát hogy összeszámolják hány média és hány sajtótermék van egyik meg a másik oldal kezében és aszerint temetik a demokráciát. Attól függ a sajtószabadság hogy ki számolja. Pedig  ez nem számít. A nézettség és az olvasottság számít. Hogy melyik oldal üzenete hány emberhez jut el az számít. A kormány még besegít ebbe az óriásplakátokkal és máris az egész ország Sorosozni kezd. 

Szólásszabadság. Közeledünk a Rákosi rendszerhez ezen a téren. Ott volt utoljára hogy a melóst vegzálták a kimondott véleményéért. Mert ABBAN a rendszerben a melósnak is volt vesztenivalója. Elvitték kitelepítették vagy csak simán megverték, feketelistára tették stb... A Kádár rendszerben ez már nem állt fenn. Az értelmiségieket megfigyelték de a melós mondhatott bármit. Úgy voltak vele addig nincs baj míg kimondja, ha csönd van akkor van baj. Fideszék visszatérnek a Rákosi érába. MEGINT van a melósnak vesztenivalója. Az állása, a kenyere. Ennek elvesztése nagyobb csapás mintha megvernék. Fideszék pedig élnek vele. A mamelukok, a csinovnyikok tudják a dolgukat. A seggnyalás érdem lett. A túlteljesítő ganaj ember megbecsült kutya az asztalnál. Ez nagy hiba. A félelem és a demokrácia nem fér össze. A félelemben tartott ember csak a diktatúrában eszköztelen. Demokráciában, szabad választások demokráciájában félő hogy a szavazófülke magánya bátorrá teszi. 

Minden ellenkező híreszteléssel szemben Magyarországon demokrácia van. Néhány területen korlátozott de a szabad választás még garantálja a demokráciát. Itt álljunk meg egy kicsit. Gyakori a vád hogy megváltoztatták a választási törvényt. Nem számít. Ez csak az ellenzék gumicsontja. 2010-ben még nem volt megváltoztatva mégis kétharmaddal nyertek. Az első ciklusban meghozták a lényeges kétharmados törvényeiket és utána nem számít mennyivel nyernek csak nyerjenek. Ostoba emberek még mindig ott tartanak hogy ha nem változtatják meg a törvényt akkor nem nyernek. Dehogynem . Ráadásul törvényi felhatalmazásuk volt arra hogy megváltoztathatják. 

Kultúrpolitika. A Kádár korszak kultúrpolitikája nagyságrendekkel szabadabb volt. Aczél elvtárs a rendszerkritikának is teret adott. Ma minden kultúrát közvetítő eszköz állami csöcsön lóg. Ha a csöcsöt elvonják tőle tönkremegy. Ilyen egyszerű. Innentől kezdve az rendeli a nótát aki fizeti a cigányt. Ugye érthető? Orbán a legelső miniszterelnöksége idején megrendelte a saját nagyságát bemutató filmet a Hídembert. A film üzenete pont ellentétes Orbán tetteivel. Az építő hidat verő ember helyett, az árkot ásó,megosztó, embereket szembefordító családi, baráti és munkahelyi közösségeket tönkretevő embert kellett volna bemutatni. Várom a mostani Orbán éra gigantomán filmjét. 

Nem, Nincs diktatúra Magyarországon. ÖNKÉNYURALMI rendszer van. Bármelyik csókos megkíván valamit azt meg is kapja. Így vagy úgy de az övé lesz. Rongyrázás, pökhendiség, kivagyiság, gátlástalanság jellemzi a Fidesznyikeket. 

Gazdaság. Az unortodox gazdaságpolitika fényes győzelmet aratott. Az ellenzék egyetlen jóslata sem jött be amelyik az összeomlására mutatott. A gazdaság köszöni szépen jól van. Matolcsi zseniális gazdasági szakember, a megfelelő ember a megfelelő helyen.

Család és adópolitika. Az egyik fő ok amiért harmadszor is nyertek. Végre a csóró melósnak is van esélye lakáshoz jutni. Régen mi volt? Proli csinált három gyereket kapott kedvezményes kölcsönt aztán összerántotta a famíliát és felhúzott egy kádárkockát.  Most csinál három gyereket megkapja a kedvezményes kölcsönt , amit lazán kifizet abból a pénzből amit NEM kell adóban befizetnie, mert van három gyereke és anélkül hogy a kisujját mozdítaná alátolnak egy lakást kulcsrakészen. Nyilván ingyenebéd nincs. Három gyerek felnevelése nem kis feladat. Az ellenzék persze kézzel lábbal tiltakozik rendkívül hatásosan, így aztán Orbánnak megint összehozták a harmadik kétharmadot. Nagy gratula faszfejek. 

Aztán Viktor bejelentette a hétpontos csomagot ami az ellenzéknek a kegyelemdöfés volt azóta a helyüket sóval hintették be, emléküket megőrizzük. Gyanítom a következő választásig lesz még néhány jóléti intézkedés és az a néhány lézengő ritter is Tasmániába költözik akik ellenzéknek merik nevezni magukat még. 

Külpolitika. A magyar külügyminiszter egy olyan figura akinek megpillantásakor egy becsületes magyar zsebében kinyílik a bicska és ökölbe szorul a kéz. Az az igazi hamisítatlan tenyérbemászó arc akit még a mentőben is ütnék. HA. Ha nem lenne olyan kiváló külügyminiszter. Kemény, határozott Magyarország érdekeit szem előtt tartó bátran kiálló figura akiből ezt a teljesítményt molekulányi méretekben sem feltételezném ránézésre. Én a kutyám megpisiltetését nem bíznám rá, Orbán viszont az ország külügyeit adta neki és lám, milyen jól tette. 

Számomra a legnagyobb pozitívum Orbán Európai Unióhoz való viszonya és a kelet felé nyitás. Az ellenzéki vélemény az hogy nem harapunk abba a kézbe amelyik etet. CSAKHOGY. A magyar ember már régen leszámolt azzal a hiedelemmel hogy az EU felzárkóztatja a keleti államokat. Lófaszt. Lerabolja és csak annyi alamizsnát lök neki hogy meg tudja venni a szar minőségű élelmiszereiket és parasztvakító Iphone 67-es ipari hulladékaikat. Az EU lefölözte az ország szakembergárdáját(igen, én is köztük vagyok) vagyis ingyen befektetés nélkül jutott sokmillió Kelet Európai szakemberhez majd piacnak használva az újonnan csatlakozókat fellendítette a SAJÁT gazdaságait. Mit érez a magyar ember az EU csatlakozás óta? Csonka lett a család mert mindenhonnan hiányzik valaki aki kivándorolt. Pozitívumot? Ja azt semmit. mert mi történt? Amikor a magyar balliberális oldal volt kormányon és csontig nyalt az Uniónak , na AKKOR döntötték be az országot pénzügyi válsággal. Az EU aki meghatározza az uborka görbületét meg hogy a malacokat Mozart zene mellett kell hízlalni NEM TETT SEMMIT a válság ellen. 

Ezek hátterében miért is csodálkozunk hogy tapsol a magyar mikor Viktor üti vágja az EU-t? Micsoda? Merkel mutti beenged egymillió migránst majd szét akarja osztani a tagállamok között? Anyád. Hülye picsa. 

Oroszbarátság? Kérem szépen Putyin korunk legnagyobb államfője. Agresszív politikája tizede sincs az USA agressziójának. Ki rohanta le Irakot koholt vádak alapján? Ki volt a tevőleges felelős az ISIS megalakulásában? Kinek az elkúrt politikája okozta a migránsok Európába indulását? Egyikért sem Oroszország a felelős. Hogy a liberális sajtó minek állítja be Putyint az a lőtéri kutyát nem érdekli. 

Mi van most Magyarországon? 

Van egy kormány amelyik KORMÁNYOZ. Igen kérem, ez nem magától értetődő Magyarországon. Ott már annak is örülni kell ha valaki tesz valamit. Jót vagy rosszat de tesz. A közvélemény szerint lopnak csalnak és hazudnak. A fő csapásirány jó. Határozottan kiállnak a nemzet mellett ugyanakkor az egyéni szabadságjogokat lábbal tiporják a tulajdonjog pedig igen tág fogalomként van értelmezve. Magyarul pofád lapos és ne legyél Fidesz háttér nélkül túl sikeres mert esetleg megkívánják. A jóléti intézkedések sikeresek az ellenzék érdemi választ nem tud adni rájuk. Van az ő seggükön egy furunkulus amit úgy hívnak hogy Kereszténydemokrata Néppárt. Haszontalan ingyenélő banda de a nevükben szereplő keresztény szó miatt bevették őket a brancsba, azóta mint parazita a gazdaállatón növelik potrohukat.  

A kormányzó párt mint látjuk meglehetősen ellentmondásos és bizonyos elemeiben hányingerkeltő, de ezzel szemben van egy totálisan ALKALMATLAN ellenzék amelyikről mármár felmerül hogy rajta van a Fidesz fizetési listáján. Merthogy ingyen nem lehetnek ennyire balfaszok. A TV székházban a földön fetrengenenek, esetleg visszapattanak az ajtóról vagy nem tudják mi a különbség az ly és j között. 

Kunhalmi Ágnesnak van egy kétségtelenül figyelemreméltó tulajdonsága. Ahogy a magamfajta suttyó prolik szokták mondani "meg hát" . Ilyen szempontból rendben van a csaj. Tény hogy nem lopnák el az eszéért de nem is atomfizikusi kvalitásaival hívja fel magára a figyelmet. 

A többire amit el lehet mondani talán annyi hogy súlytalan vizesnyolcasok akik karakterben, karizmában, egyéniségben azon versenyeznek egymással hogy ki tűnik szürkébb egérnek a másiknál. 

Egyik barátom szimpatizál valamelyik pártcsökevénnyel. Kérdésemre elmondta hogy nem tartja őket alkalmasnak a kormányzásra, nem tudna mondani közülük egy miniszterelnök jelöltet, és ugyanez vonatkozik a lehetséges koalíciós partnerekre, de majd egyszer lesz belőlük valami. Fasza. Ez igen...

Tehát elmondhatjuk hogy az ellenzék egy eszköztelen jelentéktelen képződmény, hogy egyik barátom szavait használjam sánták bénák pitiánerek és buzeránsok gyülekezete. Alternatívát felmutatni nem tudnak, valahol az "Orbán takarodj" szövegnél megakadt náluk a lemez és ők akarják leváltani a Fideszt. 

Ok. Sok sikert átlagjózsik de mi lenne ha tényleg nyernétek valamikor?  Mit kínáltok? Nyugatbarát EU seggnyalást melegszarig? Juncter vagy Merkel ánuszgyűrűje szorul majd a nyelvetekre? Ha nyertek atomvillanás gyorsaságával dobjátok sutba magyarságotok, a magyar nemzeti identitást és mindent aminek eredményeképp még MEGVAN a magyar nemzet. Mit akartok? Mi a gazdaságpolitikátok, a családpolitikátok az adópolitikátok? Ki lesz a góré? Ki tudtok választani valakit? Meg tudtok egyezni valakiben közösen? Mert az elmúlt három választáson nem úgy tűnik... Szégyen a létetek is. 

Egy okot mondjatok amiért RÁTOK szavazzon a magyar és nem Orbán ellen. 

Nehéz most ellenzékinek lenni. Nehéz most liberálisnak lenni. Tolnátok a szekeret de a talpatok alatt nincs semmi.. Nincs hol megvetni a lábatokat. Nincs alattatok talaj. Kapálóztok.  "Orbán takarodj".

93 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://diggerdriver.blog.hu/api/trackback/id/tr2014660527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Helga Beauty Salon. 2019.03.03. 07:53:27

"A kommunikációjuk hatásos csak gyomorforgató. A Soros György elleni kampányt kajálják a népek pedig önmagában közröhely. Milyen ország az amelyik fél egy aggastyán tőzsdelovagtól? Ki ő? Osama Bin Laden reinkarnációja? A világ ura aki egy tollvonással eltörli Magyarországot a föld színéről? Magyarország fél egy embertől? Tízmillió ember fél egy idős bácsitól? Ha igen akkor az egy gyenge ország, egy gyenge kormány. "

Ha a kormány kommunikációja nem tetszik, akkor ne kritizáld még ócskábban, még balfaszabbul!
Az idős bácsid világgazdasági konferenciákon szólal fel egyenrangúként államfőkkel, és bevallottan a nyílt társadalom apostola, EU vezetőkkel tárgyal, a magyar kormányt is nyíltan kritizálja. Amerikában betámadja az elnököt.
A mi ellenszenvünknek is ezer oka lehet, de ha alaptalan is lenne, (nem az egyébként) csak önmagában az OTP ügy kapcsán joggal szólíthatjuk fel hogy tűnjön innen a francba, hagyjon minket békén a civil bagázsaival!
Idős bácsi a nagy lófaszt! Kiknek írod ezt a gagyit?

Helga Beauty Salon. 2019.03.03. 08:29:25

@diggerdriver: Kamu volt? Nagy fasz vagy, annyi gyanús volt hogy utána objektív lett a hangvételed.
Az eleje tömény hülyeséghalmaz, egy agyrém, amihez hozzászóltam színtiszta libsimantra, a vége emészthető.
Úgy írsz ahogy akarsz, de ha egyben tolod a kretént is meg a tutit is, az hülyén veszi ki magát és a tököm fog filózni melyik micsoda!

Helga Beauty Salon. 2019.03.03. 08:33:36

@diggerdriver: A "röhelyt" is direkt írtad mi? Még jó hogy nem kajáltam be és nem tettem szóvá! :DDDDDDDDDDDDDDDD

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2019.03.03. 08:46:30

@Helga Beauty Salon: Most mi van? Egyetemet végzett embereknek szabad egy aluliskolázott prolinak meg nem?

A Gyuri bácsira írtakat meg komolyan gondoltam. Arra utaltam hogy TE kajáltad be a kormánypropagandát. Nincs ezzel baj. Nem te vagy egyedül. Csak tudod el szoktam gondolkodni hogy azon a hazán már keresztülment tatár török labanc és már ott tartunk hogy egy tözsdecápától is a berottyantotok a nadrágba. Ki a következő aki a haza vesztére tör? Szálló Fing valamelyik indián rezervátumból vagy egy mongol jurtalakó?

Helga Beauty Salon. 2019.03.03. 09:03:02

@diggerdriver:
Amit leírtam azt mind az úgynevezett független sajtó írta, egyébként se magyarázd már meg hogy én kormánypropagandából tájékozódok vagy sem!
A világgazdasági fórumon történt felszólalásról, az EU vezetőkkel tárgyalásról, az általa üzemeltetett szervezetekről, Trump elleni harcáról te semmit sem tudsz? Nem a lófaszt! Színtiszta átlagnyugger szerinted?
Tatárról, törökről, labancról hablatyolsz? Vazze Ázsiában csődöt csinált a tőzsdecápád, manapság már veszélyesebbek mint egy hadsereg.
Az egész dumádra meg azt felelném, hogy tudod ugye hogy kivel nagyképűsködj? Ezzel nem belőlem csinálsz hülyét hanem magadból.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2019.03.03. 09:15:06

@Helga Beauty Salon:
Semmi baj. Én hiszek neked. Gyuri bácsi egy nagyon veszélyes ember. Egyetlen tollvonással országokat töröl el a föld színéről.
Mindössze egy apró dolog hibádzik. Nem áll össze a kép. Van egy nagyhatalmú ember aki gazdaságokat képes tönkretenni. Van egy ország amelyik valami elképesztő lejárató kampányt folytat ellene évek óta. Üti vágja ahol éri. Már a neve is szitokszó.
Aztán nem történik SEMMI. Nincs reakció. Nincs retorzió.
Szerinted itt nincs valami ellentmondás?
Ő aki a háttérben olyan pénzmozgásokkal is komoly károkat tudna okozni(szerintetek) amihez nem köthető a neve, nem tesz semmit.
Mi van? Mi történt? Árnyékra vetődtetek?

2019.03.03. 09:22:24

Nagyon alul értékeled szarosgyurkát. Megfog haragudni. Persze annyira nem veszélyes, mint a plakátok sugallják, de kitűnő köpőcsésze az arca, ha az embernek összegyűlik a nyála. Egy zsidó spekuláns gazember.

Pótpetivel kapcsolatban teljesen egyetértünk. Egy orbitális orbáncsicska. Magyarországon akkor fog helyre állni a jogállam, ha Poltnak még az unokájára is rárohad a börtön műanyag lakata.

Ma Magyarországon napról napra egyre több olyan terület van, ahol ha nincs mögötted fidesz háttér, nem rúghatsz labdába. Ilyen pl. a termőföld. Magyarországon ma csak az tud földet venni, akit a fideszes agrárkamara támogat. Akit nem az mehet a Jóistenhez panaszra.

Van pénz. Sok pénz. Ha egy kormány 1000 forintból ellop 1000 forintot, akkor azt a nép elzavarja. Ha 10 000 forintból ellop 5000-ret a másik 5000-ret meg szétosztja, az az idők végezetéig kormányozni fog.

Az ellenzékre nem pocsékolok egy percet sem. Isten ajándéka Orbánnak.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2019.03.03. 09:26:32

@Quercus erdész:
Hmn...
Nagyjából igazoltad amit írtam. Nagy részét már megtárgyaltuk fő vonalakban egyetértünk.

2019.03.03. 09:27:07

@diggerdriver:

Van retorzió. Az eju részéről. Nem is kicsi. És egyértelműen a zsidó gazember szarosgyurka áll a háttérben. Olvass bele az agymenéseibe. Ha van ma a világban ország, aki keresztbe tesz szarosgyurka elmebeteg vágyálmainak, az elsősorban Magyarország. Nem a betegségtől (Orbán) fél ez a patkány, hanem attól, hogy a betegség másokat (országokat) is meg fog fertőzni.

Helga Beauty Salon. 2019.03.03. 09:27:41

@diggerdriver: Ha szerintetek gumicsont, akkor miért nem szemlélitek elnéző mosollyal mindezt?
Ezek az őrjöngő ellenakciók teljesen alátámasztják a csapásirány helyességét és már megint hülyén hablatyolsz, mi az hogy nincs retorzió, az egész EU Orbánt presszionálja, az országot fenyegeti, tele van a sajtó hogy hú most ez lesz, az lesz a plakátok miatt!

2019.03.03. 09:35:15

@diggerdriver:

A migráncsáradat egyedül képes lesz lerombolni Európát. Képes lesz hosszú évtizedekig tartó káoszba, anarchiába dönteni minden olyan országot, amely szabad teret ad ennek az inváziós hadseregnek.

Aki támogatja, szervezi ezt a hordát, az ellen minden eszköz megengedett. És itt nem csak szarosgyurkáról beszélek, hanem azokról a kormányokról is, akik ehhez asszisztálnak.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2019.03.03. 09:39:00

@Quercus erdész: @Helga Beauty Salon:
Nehogymá' ráfogjátok az EU tehetetlen dühét Sorosra. Az EU azt akarja leverni Orbánon hogy szembemegy vele. A jogos kritikát. Milyen retorzió? Miről beszéltek?

Kisztihand csócsálom a kezét, hát pont hogy elnéző mosollyal és szarkazmussal írtam Gyuri bácsiról.
Ennek őrjöngő ellenrekcióját kegyed produkálta. Bocsánat de ÉN tartom jelentéktelen embernek és önök démonizálják.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2019.03.03. 09:41:02

@Quercus erdész: Ebben is egyetértünk. Csakhogy Magyarország ebből ki akar maradni. Eddig sikerült.

Helga Beauty Salon. 2019.03.03. 09:51:17

@diggerdriver:
Kisztihand csócsálom a kezét,.................

Nem nő vagyok, a nicknek van egy tékozló homárhoz köthető története, de most nem fárasztanálak vele.
Jó ez a szarkazmus szöveg, utólag lehet vele mosni a szennyest! :D Ja! Akkor én sem őrjöngtem, csak szarkazmus volt! Sakk! :P

2019.03.03. 09:52:39

"„Csak írja azt, hogy a korábbi szovjet birodalomból Soros-birodalom lett.” (Soros György, Temesvár, 1994)

A világkapitalizmus értesítője, a Financinal Times 2018-ban egyenesen az „év emberének” választotta Soros Györgyöt, mondván: „a filantróp a liberális demokrácia hordozója, amely manapság a populisták támadásainak kereszttüzében áll”, s mint ilyen, „az egyetlen magánszemély, akinek saját külpolitikája van”

a szovjet típusú, központi zárt társadalmat a 21. század elején sok kis zárt társadalom váltotta fel,
amelyben a legnagyobb problémát a nacionalizmus és a nemzeti államhatalom cselekvési körének növekedése okozza."

És akkor a teljesség igénye nélkül néhány szarosgyurka idézet:

„Gyerekkorom óta meglehetősen erős messianisztikus vágyakat dédelgettem.”

„Én zseninek tartottam magam, messiásnak.”

„Egy földművelésügyi minisztériumi osztályvezető vett magához, és együtt mentünk le vidékre egy zsidó birtokot átvenni. […] 1944 – amikor tizennégy éves voltam – életemnek talán legboldogabb éve volt.”

„Én filozófusnak érzem magam!”

„Óriási hatással volt rám Karl Popper filozófiája, és kisebb mértékben Friedrich [von] Hayeké.”

„1962 és ’65 között filozófiával töltöttem az időmet. Volt állásom, de nem azzal foglalkoztam, hanem filozófiai elmélkedést írtam. Túlságosan követtem Poppert. […] ’65-ben annyira elvesztettem a kapcsolatot a való világgal, hogy föladtam a filozófiát, és visszatértem a tőzsdéhez.”

„Nekem többet jelentene, ha a filozófiámat jobban ki tudnám bontani. Csak véletlenül Amerikában pénzt keresni könnyebb, mint filozófiát írni. És ezáltal ott érvényesültem. Ha olyan filozófus lennék, aki befolyásolni tudja a világ sorsát, akkor inkább lennék filozófus, mint pénzember.”

„Soha nem lettem igazán amerikai, zsidóságom pedig nem nyilvánult meg törzsi lojalitásban, ami arra vezetett volna, hogy Izraelt támogassam.”

„Nem érzem magam közel Izrael gondolatához. Nem vagyok cionista. Ha Izraelben élnék, bizonyosan az ellenzékhez tartoznék.”

„Mániákus depressziós vagyok, de csak annyira, mint a tőzsde. Hasonlítunk egymásra, a tőzsde és én.”

„Meggyőződéses egoista vagyok ugyan, de saját érdekeim kizárólagos követése túlságosan szűk alapot kínált rendkívül fejlett énem számára.”

„Szenvedélyesen foglalkoztat a nyitott társadalom eszméje, amelyben a magamfajta emberek szabadon élhetnek.”

„Nemzetközi befektetésekkel foglalkozom. Azelőtt spekulánsnak neveztem magam, és tréfából azt szoktam volt mondani, hogy a befektetés voltaképpen [egy] rosszul sikerült spekuláció.”

„1997 januárjában valóban árfolyamcsökkenésre játszottunk mind a thaiföldi baht, mind a maláj ringgat esetében. Amikor kitört a válság, ott sem voltunk a piacon. De ha aktívan benne lettünk volna, akkor sem lenne semmi lelkiismeret-furdalásom. A piacok arra valók, hogy használják őket. És mi élünk a piac kínálta lehetőségekkel!”

„Apám, aki átélte az 1917-es forradalmat, azt mondta, hogy forradalmi időkben minden lehetséges, és ez a tanácsa vezérelt.”

„Ma már jóval többről van szó, mint csupán az alapítványokról – gazdaságpolitikáról és nemzetközi ügyekről.”

„Közéleti személyiség lettem, sőt, szinte államférfiként kezdtem szerepelni. Ez a helyzet némileg visszás volt, hiszen nem képviseltem semmilyen államot, de hamar hozzászoktam.”

„A zárt társadalom felbomlásakor a kommunizmus dogmájának lerombolása az egyetemes értékek általános tagadásához vezetett; […] a legjellemzőbb a nemzeti és etnikai identitás vezérelvvé avatása olyan egyetemes értékek helyett, mint például a demokrácia, az emberi jogok, a jogállamiság vagy a nyitott társadalom.”

„Azáltal, hogy a zárt társadalom összeroppant, még nem születik meg automatikusan a nyílt társadalom. […] A kommunizmus univerzális zárt társadalom volt. Félő, hogy kisebb zárt szisztémák alakulnak ki a nyomában: a nacionalizmus valamilyen változatai.”

„A nacionalizmus, sovinizmus dominál-e, vagy pedig létrejön a nyitott társadalom? Ahogy én most látom, szerintem nyugati segítség nélkül nem jöhet létre a szabad társadalom.”

„Magyarországon, Lengyelországban és Litvániában nem nyugtalankodom az egykori kommunista pártok újkeletű sikerei láttán. Ezek a pártok ugyanis reformkommunista pártok […] Újbóli feltűnésük a politikai spektrum kiszélesedésének üdvözlendő jele. […] A Magyar Szocialista Párt koalíciója a szabaddemokratákkal egy jól átgondolt és egyértelműen megfogalmazott reformprogram keretében biztató előjel a jövőre.”

„Lelkes híve vagyok az európai nyitott társadalom eszméjének.”

„Ha léteznek emberi jogok, azon elsőbbséget kell, hogy kapjanak a szuverenitással szemben. Nem kétséges, hogy az államok szuverenitását korlátozni kell.”

„A hatalom mámorító, és én több hatalomra tettem szert, mint amit valaha is lehetségesnek tartottam.”

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2019.03.03. 09:56:10

@Helga Beauty Salon:
Most őszintén...
A posztomból az derül ki hogy ÉN félek tőle? Ki jött ide kommentelni hogy dehát a micsoda veszélyes ember?
Haggyá' má' a hülyeségeddel.

2019.03.03. 09:56:33

Remélem a szarházi zindexesek ezt a posztot is kirakják az étlapra.

Helga Beauty Salon. 2019.03.03. 09:58:10

@diggerdriver: Bocsánat de ÉN tartom jelentéktelen embernek és önök démonizálják...............

Fura ez a szómágia, mert rá lehet húzni a tényszerűen bizonyíthatóan mocskokra hogy csak démonizálás!
Viszont addig már tényleg ne menj el hogy jelentéktelenezed, mert körberöhöglek! Az egyikünk ennek tartja, a másikunk annak, de ebben most megvédem, mert a pali igencsak nagyformátumú, jelentéktelennek nevezni már bohócműsor kategória tőled is, bármennyire is akarod bizonygatni az ártatlanságát!

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2019.03.03. 10:03:05

@Helga Beauty Salon:
Látod milyen buta vagy..
Én egy kúrva szóval nem védtem az ártatlanságát. Hol írtam hogy ártatlan? Tipikus libsi vitakultúra. Egy Morzi nevű barátom élt ilyen tisztességtelen módszerekkel. Elmondja a libsi sorrendet. Vita. Belemagyarázás. Kirekesztés. Kivonulás. Van még két stációd.

Helga Beauty Salon. 2019.03.03. 10:05:03

@diggerdriver: A posztomból az derül ki hogy ÉN félek tőle? Ki jött ide kommentelni hogy dehát a micsoda veszélyes ember?
Haggyá' má' a hülyeségeddel.............

Látom kezded beleterelni a vonalat a hülye személyeskedés ködébe, csak azt nem tudom miért! Te írtad a posztban hogy micsoda veszélytelen ember és mekkora marha aki támadja! Én leírtam a saját nézőpontjaimat, semmi egyéb! Az meg hogy ide jövök? Azt hittem azért van a poszt hogy hozzászóljunk, de ha tévedtem akkor dugd fel magadnak a blogodat, van elég másik leszarom!

Helga Beauty Salon. 2019.03.03. 10:10:34

@diggerdriver: Látod milyen buta vagy..
Én egy kúrva szóval nem védtem az ártatlanságát. Hol írtam hogy ártatlan? Tipikus libsi vitakultúra................

Csak hogy jelentéktelen és hogy démonizálják! Ne játszadozz már a rokonértelmű szavakkal, elhiszem hogy találsz olyat amit te nem írtál.A lovagolás a szavakon az a libsi vitakultúra jele!

Helga Beauty Salon. 2019.03.03. 10:13:57

@diggerdriver: Elmondja a libsi sorrendet. Vita. Belemagyarázás. Kirekesztés. Kivonulás. Van még két stációd.............

Rábasztál velem bazmeg, mert ha nem tiltasz ki, akkor én maradok!
És ne szánalmaskodj tovább ezzel a libsizéssel, mert sok minden lehetek, de az pont nem!

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2019.03.03. 10:18:03

@Helga Beauty Salon: Még mindig nem kaptam választ arra hogy milyen Soros szankciók érték Magyarországot A kampány miatt.
Elvitte a CEU-t. Egyből inflálódott a forint 30%-ot. Ja nem...
Valami alapítványt is elvitt. Micsoda csapás. Azért 9-nél csak sikerül feltápászkodni.
Szóval mi van?

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2019.03.03. 10:19:50

@Helga Beauty Salon:
Eszem ágában sincs kitiltani. Ilyen emberek a legszívesebben látott vendégek itt és ezt komolyan mondtam.

2019.03.03. 10:27:15

Még két dolgot.

A szólásszabadság és a munkahely két külön dolog. Még csak véletlenül sem összekeverendő.

Az, hogy Magyarországon alapjaiban van gond a jogállamisággal abban legalább annyiban sáros az alkalmatlan, tehetségtelen, kormánypárti, pénzéhes ügyvédi kar, mint a kormány, és a kormánycsicska ügyészség.

Helga Beauty Salon. 2019.03.03. 10:29:16

@diggerdriver: Még mindig nem kaptam választ arra hogy milyen Soros szankciók érték Magyarországot A kampány miatt. .......

Jó érv, mert közvetlenül Soroshoz köthetően egy sem!
Ugyanakkor Soroshoz köthető nímandok által rengeteg támadásról beszélhetünk és a témák amikben a támadások történnek világosan alátámasztják Soros szerepét mindebben!
Ez most a kriminalisztikában ismert közvetett bizonyítékok logikus láncolata szerintem, amit lehet tromfolni a libsi "összeesküvéselméletezéssel" !

Helga Beauty Salon. 2019.03.03. 10:42:48

@diggerdriver: Beszélj a szankciókról.................

Támadást írtam, talán azért is mert bevezetett szankciók nincsenek, belengetett viszont rengeteg! Megint csak játszol a szavakkal!
Vitázhatnánk úgy, hogy a mondatokat nem elemezzük ki három körön keresztül, hanem egyből a natúr jelentésüknek esünk neki?
Vannak homályosabb mondatok, de ne sompolyogjuk már körbe az összeset minden lehetséges oldalról.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2019.03.03. 10:45:23

@Helga Beauty Salon: Akkor másképp kérdem. Milyen hátrány érte Magyarországot eddig a Soros elleni kampányért?

Helga Beauty Salon. 2019.03.03. 10:45:31

@diggerdriver: Beszélj a szankciókról............

Tudtommal ezt a szót le sem írtam.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2019.03.03. 10:47:04

@Quercus erdész: Tudod mikor a nyugdíjas mamának megsúgják a piacon hogy óvatosabban beszéljen mert a lánya közalkalmazott és talán az is akar maradni akkor nehéz nem látni az összefüggést a szólásszabadság és a munkahely között.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2019.03.03. 10:48:09

@Helga Beauty Salon:
Bazmeg tőlem nevezheted kisnyúlnak is csak mondjál már végre valami konkrétumot.

2019.03.03. 10:51:51

@diggerdriver:

Elképzelhető. Ma a közszférában nem a tudás, a rátermettség, a tehetség számít, hanem a lojalitás, és a szolgalelkűség. Ezért van tele a közigazgatás alkalmatlan emberekkel. Tisztelet a kivételnek.

De munkáltatót kritizálni nem okos dolog kritizálni sehol. Nem Magyarország a világelső a munkavállalók megfigyelésében.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2019.03.03. 10:56:38

@Quercus erdész:
Nanana...
Álljunk meg egy szóra. milyen szintről van szó? Ha jól értem nem lehet szidni a Fideszt senkinek aki kormányzat által fizetett állásban van? Az orvosnak, tanárnak, kukásnak, vízóraleolvasónak, kéményseprőnek, stb...?

Helga Beauty Salon. 2019.03.03. 11:02:29

@diggerdriver: Akkor másképp kérdem. Milyen hátrány érte Magyarországot eddig a Soros elleni kampányért?............

Napi szinten támadják, ez mindenképpen tekinthető erkölcsi kárnak. Az antiszemitázás és fasisztázás manapság veszélyes fegyver. A komolyabb kár azért nem következik be, mert túlzásba viszik és elveszik a súlya. Egyrészt a holoközpont építő zsinagógafelújító Netanjahu haver Orbán nehezen nevezhető annak, másrészt meg bármennyire is úgy szeretnék beállítani, de Sorost egyértelműen nem a zsidósága miatt támadják.

2019.03.03. 11:04:21

@diggerdriver:

Tanárnak, orvosnak, kormányhivatali ügyintézőnek, vagyis olyanoknak, akik nem tudnak elhelyezkedni máshol,......na nekik veszélyes. Kukásnak, kéményseprőnek, vagyis melósnak lehet. Bármikor talál állást, pótolni viszont nem tudják.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2019.03.03. 11:07:38

@Quercus erdész: Akkor most megkérdem, van szólásszabadság Magyarországon vagy nincs?

NEM AZ ÉRDEKEL HOGY MÁS ORSZÁGOKBAN SINCS!!!

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2019.03.03. 11:09:51

@Helga Beauty Salon: Akkor semmi. Helyben vagyunk.
Nincs több kérdés.

Elég szépen alátámasztottad Gyuri bácsi veszélyességét. Én sem állítottam mást.

Helga Beauty Salon. 2019.03.03. 11:21:51

@diggerdriver: Akkor most megkérdem, van szólásszabadság Magyarországon vagy nincs?...............

Szólásszabadság van! Senkit sem csuknak börtönbe a szavai miatt. Az, hogy nagypofájúan kormányellenes közalkalmazottak megütik a bokájukat más kategória, az élet egyéb területein is vannak következményei, példa rá a PC, vagy ha káromkodsz a villamoson, akkor rád szólnak, esetleg le is dobnak. Bayerrel is visszaadatták a lovagkeresztet, jogosan e vagy sem, de ugyanúgy beleillik a szólásszabadság gátolásába ez is!
Nincs oldal amelyik valahogy nem korlátozná a szólásszabadságot, az indok lényegtelen, laboratóriumi tisztaságú szólásszabadság nem létezik és szerintem ne is létezzen, államilag üldözött pedig nincs!

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2019.03.03. 11:28:39

@Helga Beauty Salon:
Ok. Elég meggyőzően cáfoltad a szólásszabadságot. Tudod a Kádár rendszerben MINDEN nagyobb cég állami cég volt. Tele pofával szidhattam a komcsikat a kutyát se érdekelte.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2019.03.03. 12:57:37

@Quercus erdész:
A Fidesz mióta munkaadó? Itt ha valaki szidja a torykat vagy labourt semmi nem történik.

Helga Beauty Salon. 2019.03.03. 13:52:46

@diggerdriver: Ok. Elég meggyőzően cáfoltad a szólásszabadságot.........

Milyen szelektív a veszély iránti érzéked! :D
Soros aranyos bácsi, itt viszont szörnyű szólásszabadság lábbal tiprás folyik!

Helga Beauty Salon. 2019.03.03. 13:52:47

@diggerdriver: Ok. Elég meggyőzően cáfoltad a szólásszabadságot.........

Milyen szelektív a veszély iránti érzéked! :D
Soros aranyos bácsi, itt viszont szörnyű szólásszabadság lábbal tiprás folyik!

Helga Beauty Salon. 2019.03.03. 13:58:19

@diggerdriver: Tudod a Kádár rendszerben MINDEN nagyobb cég állami cég volt. Tele pofával szidhattam a komcsikat a kutyát se érdekelte........

Tudod a Kádár rendszer legvégén a haveromat tanúnak idézték.
A vádlott az egyik szakmunkásképzős osztálytársa volt, a vád pedig izgatás!
Egy fiatal hülyegyereket simán perbe fogtak! Hogy mi lett a vége azt nem tudom, de ennyit a "még a Kádár rendszerben is jobb volt a helyzet" című dumádról!

Helga Beauty Salon. 2019.03.03. 16:09:35

@Konni: Nagyszerű, megnyugtató hogy észnél voltak. Köszi hogy megosztottad, amúgy tényleg nem tudom mi lett a vége, nem azért nem írtam mert felmentették és az nem lett volna ütős.
Különben pedig a lényeg maga az hogy ebben és a te esetedben is eljárást indítottak, ami nem azt támasztja alá, hogy a Kádár rendszerrel lehet különösebben példálózni szólásszabadság ügyben.

Helga Beauty Salon. 2019.03.03. 16:12:04

@diggerdriver: Mi köze a kettőnek egymáshoz?..............

Semmi, haggyad Imre!

mgdé 2019.03.03. 22:53:01

@Quercus erdész:

"Ma a közszférában nem a tudás, a rátermettség, a tehetség számít, hanem a lojalitás, és a szolgalelkűség. Ezért van tele a közigazgatás alkalmatlan emberekkel. Tisztelet a kivételnek."

:)

Jé! Akkor mégsem a mostani érában - 2010-19 - működik a legprofesszionálisabban a közigazgatás, a hivatalok?
Nahát ...

Helga Beauty Salon. 2019.03.04. 10:19:08

@Én de genere Mi: Jé! Akkor mégsem a mostani érában - 2010-19 - működik a legprofesszionálisabban a közigazgatás, a hivatalok?
Nahát .........

Milyen csodát kérsz számon? Egy ilyen nagy rendszer majdnem érafüggetlen, hiába szervezgetik át, hiába más a vezetés, maga a gépezet, a dolgozók ugyanazok maradnak, nehéz látványos eredményeket elérni! És bazmeg, ha van is eredmény, akkor is a negatívumok jönnek a legkönnyebben a felszínre, mert az elégedett ügyfél ugyanúgy elméleti kategória mint a "normális nő" !

mgdé 2019.03.04. 11:23:08

@Helga Beauty Salon:

Ó, kedves Helgácska kisasszony, ez csak egy visszautalás volt kedvenc zöldruhása egy korábbi hsz-ére a Diggernews egy másik rovatából, mely szerint 2010 óta a korábban minősíthetetlen magyar hivatalok egyenesen az ókor 8. csodái, de megbocsátom a tájékozatlanságát, hisz kiskegyedtől mégsem várhatom el, hogy a cenzor jóváhagyta kötelező irodalmon kívül mást is olvasson. :P

S bár nem kötelező, szerintem ezt szeretni fogja:
"Légy hát, akár az állatok,
oly nyersen szép és tiszta,
bátran figyelj, mint ők figyelnek
kegyetlen titkaikra."

:)

Helga Beauty Salon. 2019.03.04. 11:29:28

@Én de genere Mi: kiskegyedtől mégsem várhatom el, hogy a cenzor jóváhagyta kötelező irodalmon kívül mást is olvasson. :P.......

Hízelgő szavak ismét és kaptam még egy verset is! Megható.
Köszönöm és szopjál le! :P Hülyebuzi! :D

mgdé 2019.03.04. 11:45:20

@Helga Beauty Salon:

Helgácska kiskegyed nagyon-nagyon összekeveri a férfi és a saját női szerepét egy szexuális aktusban. :P

Próbálja némi értelemmel - már bocsánat, hogy ilyesmit feltételezek egy ily csinos hölgytől ... :P - újragondolni hálateli indítványát.

:D

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2019.03.04. 12:06:02

@Helga Beauty Salon:
8éve vagyunk kint. Minden évben mikor hazamegyek elég sok ügyintézést kell csinálni.
A 8 év alatt egyenletes tempóban nagyságrendeket nőtt az ügyintézés minősége.
Iitt nem találkozok ügyintézővel mert mi dent online el lehet intézni.
Otthon ez a háttér nincs meg. Viszont a kedvesség a gördülékenység a segítőkészség maximálisan jó az én tapasztalatom szerint.
A háttér az még elavult de emberi bánásmód alap. Csak jót tudok mondani.

Helga Beauty Salon. 2019.03.04. 12:31:27

@Én de genere Mi: Helgácska kiskegyed nagyon-nagyon összekeveri a férfi és a saját női szerepét egy szexuális aktusban. :P
................

Nem te osztod a szerepeket világos?
Szavalni és szopni fogsz és kész! :PPPPPPPP

Helga Beauty Salon. 2019.03.04. 12:33:46

@diggerdriver: Akkor jó, szerintem is sokat javult, bár én tavaly pont belefutottam egy idióta ügyintézőbe.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2019.03.04. 13:09:03

Lehet fanyalogni a Fideszen (sok esetben még ok is van erre), de a tény tény marad: sikeresen megvédik az országot, növelik annak mozgésterét, lassan emelik az életszínvonalat, s a legfontosabb: szétzúzták a halálos liberális egyenruhásdit a szellemi szférában.

mgdé 2019.03.04. 13:12:41

@Helga Beauty Salon:

Hiába hord kiskegyed kockás flanell férfiinget, majd akkor hiszem el, hogy valóban egyenrangú a férfiakkal, ha egy szál lándzsával elejt egy oroszlánt a szavannán. Én ugyanis maradéktalanul hiszek a maszájok kollektív bölcsességében!

Addig meg #metoo-zzon csak nyugodtan ... :P

mgdé 2019.03.04. 13:22:02

@diggerdriver:

Ebben igazad van, az ügyfélszolgálat színvonala valóban sok helyen javult, csak hát - mint azt anno írtam - nekem éppen a háttérbe kell belefutnom szinte nap mint nap. Neked szokott beleszólni tory/labour pártejtőernyős abba, hogy milyen szögben dőljön az az árok, s talál ki olyat, hogy most inkább az út fölött vidd el az árkod? Meg olyan megrendelővel, aki szerint ha "feladat" van, azt a vállalkozónak meg kell csinálnia, függetlenül attól, hogy van-e rá szerződés, s kifizetik-e a munkát vagy sem ... Ugye, ugye ...

mgdé 2019.03.04. 13:39:28

@diggerdriver:

ui.:

Hogy tovább 'keserítsem' :) a kedved, ha útba esik valahol, kóstold meg a Ratajt (Rychtar Rataj).
(Úgy emlékszem, egyelőre csak csapolva kapható.)

Helga Beauty Salon. 2019.03.04. 14:03:59

@Én de genere Mi: Mi vagy te királylány, hogy feladatokat adsz a kezed elnyeréséért? Ha megjövök az oroszlánbőrrel akkor meg győzzem le a sárkányt mi? Lóf.szt barátom! :P
Úgy csináljuk ahogy én mondom!

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2019.03.04. 14:08:25

@Helga Beauty Salon:
Persze. Az emberi tényező belejátszik de óriási az előrehaladás.

mgdé 2019.03.04. 14:19:55

@Helga Beauty Salon:

Én legalább már láttam maszájt.

A kedves kisasszony meg még csak kisegeret, de azt is a szék ülőkéjére felugorva, vagy ijedten a csilláron lógva.

Úgyhogy kedves Helgácska továbbra is úgy ugrál, ahogy én engedem ki az egereket ... :P

Helga Beauty Salon. 2019.03.04. 14:27:49

@Én de genere Mi:
Én legalább már láttam maszájt................

Fúj maga disznó! Ez a láttam már olyat duma nálam nem jön be!

mgdé 2019.03.04. 16:22:23

@Helga Beauty Salon:

Pedig dagesztánit is láttam már, szomálit is, ibót is, fulanit is, berbert is, szingalézt is, de még szittyát is, bizony egyik se Helgácska szűzkisasszony ártatlan européer szívecskéjének való műszempillarebegtető látvány! :P

Helga Beauty Salon. 2019.03.04. 16:38:25

@Én de genere Mi: Engem nem érdekel hogy hogy hívja, az enyémet nem fogja látni!

mgdé 2019.03.04. 16:58:41

@diggerdriver:

Szép tiszta kesernyésség.
Nekem jobban bejön mint a nálunk csapolt Pilsner Urquellek.
Azért Prágában mondjuk a Jelinkovában a Pilsner se rossz ... :)

mgdé 2019.03.04. 17:01:19

@Helga Beauty Salon:

Pedig a dagesztáni törzsfőfi apja még oroszul is tudott!
Így hát, kismagának, nyugodtan kimondható, egész jó parti ... :D

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2019.03.04. 17:07:43

@Én de genere Mi:
Te figyu most mi van, a Helgának másféllel kezdődik a személyiszáma?
Mert nekem nem egyértelmű.

Helga Beauty Salon. 2019.03.04. 17:12:25

@diggerdriver: Nem, én férfi vagyok, de nőnek képzelem magam, viszont leszbikus vagyok, ezért csak csajokkal csinálom! :D

mgdé 2019.03.04. 17:20:18

@diggerdriver:

Van ffi nickje, meg női nickje is, de én csak a női nickjével állok szóba. :) (Meg még csehszlovák stukkere is van, a harisnyakötőjébe szokta rejteni.)

Helga Beauty Salon. 2019.03.05. 07:56:36

@Én de genere Mi: Van ffi nickje, meg női nickje is, de én csak a női nickjével állok szóba. :) ...........

A nickeket már letárgyaltuk, említettem hogy ez egy szalon, ergo nem személy és ugye a Mária Terézia laktanyában sem számíthatott a betérő gyengéd női kényeztetésre, dacára a két női névnek! :D

mgdé 2019.03.05. 16:23:49

@Helga Beauty Salon:

Velem ugyan nem tárgyaltad le, az vki más lehetett ...
Helgácska drága, te ugye az a szőke típus vagy, aki "Aktuális pasim" névvel menti el a telójába a számokat, mert még a nevek megjegyzésére sem képes, lévén az evolúció kizárólagosan csak a hitelkártyák típusai és a sportkocsik márkái felismerésére trenírozta? :P

Nőkkel egyébként is csak személyesen tárgyalok le bármit is, az kézzelfoghatóbb :P , az fb, tinder, insta és tsaik nem hoznak lázba. Hisz úgyis 20 évvel és 30 kilóval korábbi képet küldenél. :PPP

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2019.03.05. 16:40:58

@Én de genere Mi:
Állat...
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Helga Beauty Salon. 2019.03.06. 07:25:02

@Én de genere Mi:
Velem ugyan nem tárgyaltad le, az vki más lehetett ...............

Ne játszd az agyad, mindegy hogy kinek írtam mert szoktál kukkolni, a stukkert sem neked írtam és azt biztosan nem is írtam hogy rendelkezem vele, csak azt, hogy az a típus jó!

mgdé 2019.03.06. 11:38:29

@Helga Beauty Salon:

Nagyjából azt írtad, hogy hivatásodból kifolyólag elég jól lősz vele. Következésképp valódi csehszlovák női testőr vagy! :P

(Bár azok kevésbé értenek a nyomozásipapiros dolgokhoz, tehát mégis inkább rendőr irodistalány vagy, akit a kigyúrt TEK-es főnök pasija, a szolgálati terepjáróval, néha elvisz lődözni, kölcsönpisztollyal. :D A jó sört szereted-e?, mert akkor tárgyalhatunk Diggerrel hármasban :) .)

mgdé 2019.03.06. 11:42:14

@Én de genere Mi:

ui.:
Amúgy a szoli nem szégyen, csak az általános felmelegedés korszakában teljesen felesleges ... De őrizni azt is kell. :D

BRAAJEN 2019.03.31. 23:32:55

Milyen szép ez a fasz verés.

BRAAJEN 2019.03.31. 23:32:58

Milyen szép ez a fasz verés.

lpt1 2019.04.23. 16:33:27

Ó, a családoknak kifizetett támogatásoknak megvan a hozadéka bel- és külföldön is.
süti beállítások módosítása