HTML

Ass blaster

Friss topikok

  • diggerdriver: @Forestarius Csaba: Szerintem ez nem így van. Az emberek nem a múltra vagy a múlt ellen szavaznak ... (2024.04.26. 20:34) TE TETTED EZT KIRÁLY
  • Hejira: Fityesz himnusz: Most múlik pontosan (2024.03.28. 15:49) Gyerekiahóra...
  • diggerdriver: @Ferenczi Krisztián: Gratulálok a háthoz. A faváz sokszáz évig kitart és egybentart. A legöregebb ... (2023.12.17. 20:44) Házépítés itt és ott...
  • Móka Miki: Ez valami eszméletlen ahogy a sérült agy tirpák zotyi nyalja a munchhausen valagát. Ewwwww (2023.05.19. 21:44) Ki a rosszfiú?

Címkék

Hangulatkeltés

2020.02.02. 15:51 diggerdriver

A minap hallgattam a miniszterelnök sajtótájékoztatóját. Egyszercsak olyat hallottam benne hogy az állam a földön koppant. Azt mondja hogy a gyöngyöspatai cigányoknak a kártérítésként megítélt százmillió forint igazságtalan mert NINCS MÖGÖTTE MUNKA. Merthogy a helyi magyarok fel vannak háborodva hogy ők a munkahelyen keccsölnek(sic) míg a cigányok munka nélkül jutnak milliókhoz. 

Kérem szépen eszem-faszom megáll. Egy jogvégzett ember pláne miniszterelnök hogy moshatja össze a kártérítést a munkajövedelemmel? Számtalan jövedelem van ami mögött nincs tényleges munka. Ha nyerek a lottón akkor én igazságtalanul gazdagodtam mert nem dolgoztam meg azért a pénzért? A miniszterelnök szerint igen. Ha levágják a jobb lábamat a beteg bal helyett és kártérítést kapok akkor az nem jár mert nincs mögötte munka? Ha valakinek a lánya építkezik és a szülők adnak neki százezer forintot cementre akkor a lány tisztességtelenül jutott pénzhez? Ha a miniszterelnök úr vesz egy ingatlant és később eladja haszonnal mert felment az ingatlanok ára akkor az mögött milyen munka van? A tőzsdén szerzett jövedelem mögött milyen munka van? Az állampapírok hozama mögött? 

Hogy lehet ilyet mondani? Jogvégzett embernek. Miniszterelnöknek. Hogyan kéne kárpótolni az elkülönítetten tanított cigányokat? Mondják azt a 25 éves Lakatos Rambónak hogy menj vissza elsőbe és járd végig a nyolc osztályt mostmár nem elkülönítve? Nyilván a cigányokat kár érte, tehát kártérítés jár nekik. Hasonló esetben NINDEN embernek járna. 

A sors fintora egyébként hogy kártalanítást váró családok közül az egyik nyert 25 millió forintot kaparós sorsjegyen. Nosza Miniszterelnök Úr vegyék el tőle iziben hiszen nem dolgozott meg érte. Mi az hogy nyer 25 milliót a magyarok meg keccsölnek a kormány által meghatározott minimálbérért magyarra fordítva szaré'-hugyé'. Felháborító. Égbe kiáltó. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ... Égbe kiáltottam. 

A fent leírtak az érem egyik oldala. Nézzük meg a másikat is.

Hagyjuk mostmár a mérhetetlenül ostoba liberális polkorrekt süket dumát. Beszéljünk egyenesen mondjuk ki a valós helyzetet. 

Első alapvetés hogy az iskola oktatásra való és nem nevelésre. Nevelni otthon kell a gyereket. A probléma ott van hogy mind az iskola mind a szülő összekeveri a szerepeket. A szülő elvárja hogy az iskolában végezzék el az ő feladatát és neveljék meg a gyereket. Az iskola elvárja hogy otthon a gyerek még órákig tanuljon egyedül vagy a szülővel házifeladat címén. A házifeladat a legigazságtalanabb oktatási rákos daganat. A gyerek munkahelye az iskola. Reggel elmegy délután hazamegy. Milyen jogon rabolja el az iskola a gyerekkorát? Az otthoni idejét? Anyuka a varrodából hazavisz tíz inget hogy majd otthon megvarrja házifeladatként? A szakács otthon készíti elő a másnapi ebédet a menzára? Milyen elmebeteg szokás a házifeladat? Aztán ha a tanár felelősségre vonja a szülőt hogy nem nevelte meg a gyereket mi a válasz? Mikor neveltem volna bazmeg ha négy órányi házifeladatot adsz neki minden nap? Meg még hétvégére is? Összekeveredtek a szerepek. 

A cigány családokban egyszerűen megoldják a dolgot se nem nevelik és még tanulni sem hagyják a gyerekeiket. Lássuk be egy sokgyerekes cigány családban aki akarna sem tudna tanulni. Ez nem lenne baj ha más családokban sem KELLENE tanulni. Így viszont nyilvánvalóan tudásbeli különbségek lesznek. Nem beszélve arról hogy a cigányoknál pontosan le vannak osztva az alá és fölérendeltségi viszonyok fizikai erő alapján. Ezt a testi erő alapú mintát aztán az iskolában is érvényesíteni akarják. Valamikor, például a hetvenes években egy harminc fős osztályban volt 2-5 cigány és ha nem jól viselkedtek a tanár pofánvágta őket és rend volt. 

Hol tartunk most? 

Tiltott a testi fenyítés. Mi következik ebből? A tanár kezében nincs eszköz a fegyelmezésre. Ma már több tanárt vernek meg a szülők mint tanár a diákot. Ilyenkor szokott jönni az az idióta érvelés hogy bezzeg a Pali bácsi meg a Juci néni tudott fegyelmet tartani pofon nélkül is. Ez igaz. Csakhogy mondjuk egy harminc fős tanári karból kettő ilyen van. A többit terrorizálják és idegileg kikészítik a diákok. Persze, lehet tanácsolni hogy aki nem tud fegyelmet tartani válasszon másik szakmát. Aztán mi lesz? Olyan sokan akarnak tanárok lenni? Olyan vonzó a szakma? Olyan jól meg vannak fizetve? Olyan jók a munkakörülményeik? Kétlem...

Mondjuk ki nyíltan kertelés nélkül. Abban az osztályban ahol a cigányok aránya meghaladja a 25%-ot ott LEHETETLEN érdemi oktató munkát folytatni. Még egyszer mondom LEHETETLEN. Ennek következménye a spontán elkülönítés. Vagyis a szabad iskolaválasztást kihasználva a szülők cigányokkal kevésbé fertőzött falukba viszik a gyerekeiket tanulni. Igen, nem használtam rossz szót bizony egy bizonyos százaléknál nagyobb arányú cigány jelenlét az osztályokban az fertőzésszerű tüneteket produkál. Menekülnek akik tudnak a többiek pedig kénytelenek a cigány játékszabályok szerint játszani vagyis testi erőfölény alapján eldönteni a rangsort. Ez van idejutottunk. Nyilván erről nem szabad beszélni. Amiről nem beszélünk az nincs. Nyilván felháborítóan eretnek dolgokat írok le csak éppen mindenki tudja hogy igaz. 

Ráadásul a magyar iskolarendszert  gyengíti egy másik  ökör gyakorlat. A buktatás intézménye. MINDEN embernek van tapasztalata visszabukott két-három évvel idősebb és ezáltal testileg fejlettebb cigány gyerekek terrorjáról. Hogy lehet ilyet csinálni? Ha kétszer háromszor járja ugyanazt az évet akkor meg fogja tanulni? Lófaszt. Ő lesz a császár az osztályban mert lever mindenkit. Persze mostmár inkább az a gyakorlat hogy átrugdalják minden osztályon és analfabétán kikerül tizennégy évesen. Vajon melyik a jobb módszer, megbuktatni vagy átrugdosni és tudatlanul kitenni, vagy nekik megfelelő speciális oktatási szintű osztályokba tenni őket? Vagyis elkülöníteni. 

A probléma ott van hogy ezt nem szabad megtenni alapból bőrszín alapján.

Ha az EU-ban lehet nemi alapon fiú és lány iskolákat létrehozni vagy osztályon belül különböző tudásszintű csoportokat létrehozni akkor miért nem lehet magatartás alapon elkülöníteni? 

Azokat a jelenségeket amiket fentebb leírtam tudomásul kell venni és kidolgozni a megoldást rá. Senki nem tesz semmit mintha a probléma nem létezne és a szülők meg a tanárok próbálnak lavírozni ebben a lehetetlen helyzetben. Nem mindig törvényesen. 

A cigányok helyzete ma sokkal rosszabb mint a rendszerváltás előtt volt. Elképesztően ostoba feltételezés az hogy a cigányok tesznek valamit a beilleszkedésért. Lehetőségük van megválasztani néhány díszcigányt akik ellen aztán büntetőeljárás folyik mert lenyúlták a felzárkóztató pénzeket. 

Folyamatosan romlik a helyzet és a rendszerváltástól eltel harminc év alatt ötven évet estek vissza. Két generáció felnőtt úgy hogy nem látta  elmenni dolgozni a szüleit. Közben történt egy technológiai minőségváltozás. Lett nyugati autó meg lapos tv. Nyilván közmunkapénzekből nem tudják megvenni az Iphone-t meg az Ódit így aztán tovább nő a szakadék a magyarok és cigányok között. 

Valami kúrvára el lett baszva az tény. A 21. században élünk az Európai Unió tagja vagyunk miközben Magyarországon komplett utcák vannak ahol nincs SEMMILYEN WC. Ahol a cigánygyerek az osztálytársától veszi el a párizsis kenyeret mert két előző nap nem volt vacsora. Ugyanakkor minden szinten csak a duma megy a felzárkóztatásról. 

A kormány felismerte a probléma lényegét. Iszonyatos pénzeket tol a család és adópolitikába arra ösztönözve a magyarokat hogy minél több gyerek szülessen. Na de ez az elbaszott kisebbségi politikát nem fogja helyretenni rövid távon. Akinek MOST jár a gyereke iskolába az MOST vár megoldást. 

Itt tartunk most. Az a rasszista szar szemét ember aki a nevén nevezi a problémát. Legyek akkor most én ez az ember de kéretik elgondolkodni a fent leírtakon.

50 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://diggerdriver.blog.hu/api/trackback/id/tr4415450708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.02.02. 16:26:48

Ha 10 % a cigány, már az is káoszt teremt, nem kell 25 % ehhez.

kiskolompár 2020.02.02. 21:58:44

@Grimbusz Makszimusz:
Úgy kellett ez a hozzászólásod mint egy falat sz@r. Van elég baj a cigányokkal, erre még az internet is felszínre hoz százezernyi hozzád hasonló agyatlant.

kiskolompár 2020.02.02. 21:58:53

@Grimbusz Makszimusz:
Úgy kellett ez a hozzászólásod mint egy falat sz@r. Van elég baj a cigányokkal, erre még az internet is felszínre hoz százezernyi hozzád hasonló agyatlant.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2020.02.02. 22:04:12

@kiskolompár: Igazad van. Sosem törlöm ki az ilyeneket mert egyrészt önmagukat minősítik másrészt pontosan tükrözi a helyzetet.

kiskolompár 2020.02.02. 22:19:49

@MAXVAL bircaman közíró:
Nem vagyok internet guru, nem tudok magamtól hozzászólni, ezért csapódtam a Te írásodhoz. Bár tapasztalatom szerint ez bevett gyakorlat, elnézésedet kérem.
Boldogult emlékű Horn Gyulánk sóhajtott fel egyszer miszerint az nem lehet, hogy széles néptömegek rendezzék be az életüket, hogy munka helyett segélyből éljenek és ezen mindenképp változtatni kell. A fideszes társaság úgy esett neki, hogy egy szélsőségesen liberális is röstelte volna magát.
Moldova a hatvanas években írt egy könyvet, Tisztelet Komlónak címmel. (fogadjunk, hogy olvastad!) Remek alkotás volt. Elkerült a szomszédos cigánytelepre, s megrázóan írta le a nyomort majd meghallgatván a környék óvónőit, pedagógusait megosztotta javaslataikat, minél hamarabb ki kell ebből a környezetből ragadni a purdékat mert csak így lehet elkerülni a nagyobb bajt.
Aztán kiváló szerzőnk 50 év múlva liberális eszméktől áthatva sikítófrászt kapott mikor az egyik párt hasonló következtetésre jutott. Azt ugye nem is kell mondani, immár sokkal rosszabb körülmények között.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2020.02.02. 22:23:53

@kiskolompár:
Azt azért ne felejtsd el hogy közvetlenül a rendszerváltás előtt volt a cigányság a legközelebb az integrációhoz. Dolgoztak és tanultak.

kiskolompár 2020.02.02. 22:30:11

@diggerdriver:
Valamikor az éji homályba vesző időkben találtam rá blogodra és napokon át néztem az építkezéseket bemutató filmeket annak ellenére, hogy nekem egy talicska beindítása is bonyolult feladat. Ha azok eljutottak volna szakmaválasztó lurkókhoz, akkor ma több nehézgépkezelő lenne mint amennyi lapátot ki tudnának osztani közöttük.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2020.02.02. 22:37:21

@kiskolompár: Valahol ebben a blogban már leírtam hogy sok cigány gépkezelő kollégám volt otthon is és itt is. Az itteniek román cigányok. Soha egyikük munkájával sem volt probléma. Kiváló gépkezelők.

Grimbusz Makszimusz 2020.02.03. 07:31:24

@diggerdriver: " Igazad van. Sosem törlöm ki az ilyeneket mert egyrészt önmagukat minősítik másrészt pontosan tükrözi a helyzetet."

Köszi hogy nem töröltél ki és tényleg tükrözi a MAI helyzetet, csak nem úgy, ahogy te gondolod! Ez nem a teljes véleményem, viszont mivel manapság kötelező őket ma született báránynak, a körülmények és a többség áldozatának beállítani, mert ha pl. a szegregáció kapcsán konkrét példákat hozol, hogy ez nagyon is indokolt, akkor rasszista vagy, meg náci, meg blablabla! Ugyebár gyöngyöspatai tanárok is megszólaltak, elmondták az "élményeiket", de a libsi sajtó ezt nem reklámozza! Az utóbbi napok fehér, hetero és kereszténygyalázása után én is radikalizálódtam! A válaszom a posztra válasz, mert amelyik cigány akar, az simán kitör ebből a helyzetből, amelyeket meg példának hoznak a libsik, hogy szegregálták őket, meg rossz börtönkörülmények között tartottak, azok pontosan azok aminek leírtam őket, ÁLLATOK!

2020.02.03. 10:54:28

Az alapvetés az, hogy a cigányok elsöprő többsége nem akar integrálódni, fölzárkózni. Ugyan ez érvényes egyébként a már korábban Európába érkező, élő muszlimokra, de főleg az utóbbi évek Európát megszálló migráncs hordákra is. A beilleszkedés, az írott, és íratlan szabályok elfogadása, a kötelezettségek, és a jogok összekapcsolása nem szerepel még a hosszútávú terveik között sem.

A kérdés az -amiről nem lehet, nem szabad nyíltan beszélni-, mi a teendője ilyen esetben a többségi társadalomnak.

Tehát, ha a néni nem akar átmenni a zebrán mi a teendő?
Erővel át kell vinni? Könyörögni kell neki, hogy menjen át? Ajándékokkal, kiváltságokkal, "pozitív diszkriminációval" kedveskedni kell neki, hátha meggondolja magát? Azoknak akik túloldalon vannak, vissza kell jönni, mert ha nem akkor a néni ki lesz rekesztve?

Vagy....vagy el kell magyarázni a néninek, hogy miután nem élt a lehetőséggel, így a következőkben már maga felelős a sorsáért, és innentől kezdve ez azt jelenti, hogy minden írott, és íratlan szabály betartása kutya kurva keményen számon lesz kérve rajta. És ha hibázik, akkor a szankciókat von maga után.

Ez utóbbi a helyes megoldás.Mind a cigány,mind a migráncs fronton.

tanato 2020.02.03. 12:10:41

@Quercus (de csak Géza kedvéért....): A cigányokra passzol a néni meg a zebra.amigránsokra nem./rengeteg a "migráns"orvos nővér,rendőr taxisofőr,pincér,zöldséges tanár vasutas stb.Nyugaton.Cigány viszont nálunk/de másutt sem,nyugaton sem a SZOMSZÉD posztkomm. államokban nemigen láttam cigányt ilyen állásokban/

Violet Taylor 2020.02.03. 12:12:35

@Grimbusz Makszimusz: Kedves egyaltalan nem allat G. M.

Csak szeretnek reagalni a posztodra.
Ketsegbe vontad, hogy tudok-e ervelni, ertelmesen reagalni egy elozo hozzaszolasodhoz.
Nos, nem tudok.
De ez a mostani valahogy kiverte a biztositekot nalam.
Diggernek sok mindenben igaza van, de neked????
En egy kis faluban nottem fel, ahol mindosszesen egy cigany csalad lakott. Soha senkinek nem volt veluk problemaja, tisztessegesen vegeztek a dolgukat, ugy is mondhatnam, beilleszkedtek, dolgoztak, megeltek. Megis, a mai napig szegyellem magam, amiert kisgyermekkent, az oreg ciganyembert csufoltuk, ha talalkoztunk vele, hogy "cigany,cigany, dik-dik-dik, paszulyt eszik, megdoglik". Szerinted, ki volt az a allat?
Aztan egy elit gimnaziumba kerultem, ( hala az akkori rendszernek, akik kotelezove tettek, hogy nehany munkas-paraszt szarmazasu gyermeket is fel kell venniuk), ahol az egyik evfolyamtarsam echte cigany volt.Orokbe fogadtak a szulei, es kivalo tanulo, es sportolo volt, biztosan tobbre vitte, mint en. Szerinted ki volt az allat?
Aztan volt egy baratnom, akinek az apja muzsikus cigany volt, es en, akinek akkor a kabitoszere az olvasas volt, lelki tarsra talaltam benne. Ha O elkezdett egy mondatot, en befejeztem, es vica versa.
Rendkivul szep es tehetseges lany volt, aki kesobb osztalyvezeto lett egy romaugyi miniszteriumban, nem ugy mint en, aki siman elkallodtam. Szerinted ki volt az allat?
Aztan talalkoztam egy igazi, minden hajjal megkent cigany emberrel, aki mar a harmadik diplomajat szerezte meg,felnott fejjel ,szerinted ki az allat?
Es vegul, de nem utolsosorban, en, aki imadom az allatokat, soha, de soha nem tudnek annyira elfogulatlan lenni iranyukban, ha csak egyszer is tapasztaltam volna ilyen melyseges eloiteletet bennuk, mint benned! Udv!

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2020.02.03. 12:42:13

@Grimbusz Makszimusz: @Violet Taylor:
Az állat jelző semmiképp sem helyénvaló.
Viszont semmivel sem súlyosabb mint azokra akik végre kimondják amit mindenki tud azt mondják hogy náci rasszista fasiszta vagy Bayer Zsótti.
A valós helyzet folyamatos elkenése vezet oda hogy azt mondják a libsik hogy nincs cigánybűnözés sőt cigánykérdés sincs.
Ja nincs cigánykérdés, csak kérdés nélkül is válasz van rá például a törvénytelen szegregáció. Meg az állatok jelző. Ezek válaszok a fel nem tett kérdésre.
A tisztességes és beilleszkedett cigányokat jópéldaként felhozni viszont megintcsak nem tisztességes. Mert nem velük van baj.
Ugye ha egy népnek kiemeled a jótulajdonságait például hogy a magyarok vendégszeretők meg keményen dolgoznak akkor nem teszed hozzá hogy pedig vannak köztük börtönviseltek is.

Grimbusz Makszimusz 2020.02.03. 12:51:55

@Violet Taylor: Baz+ írj belőle egy etnikai lektűrt belpesti pc picsáknak, meg egyéb jogvédésre hajlamos,de cigányt sosem látott bölcsészeknek! Az írásomból egyedül azt hagytam ki, hogy a helyzet elfajulásához a hozzád hasonló mindenhol felbukkanó libsik kavarása vezetett,, egyre rosszabb minden, amióta hivatásos jóemberkedőket uszított Soros a témára! Örülj, hogy ilyen remek cigányokkal találkoztál és nem azzal akivel Bándy Kata, vagy nem azokkal, mint Szögi Lajos, Marian Cozma, a névtelen hetente meggyilkolt idős emberek, akikre bizony nem a te csilláfaszpóni álomvilágodban leírt cigánytípus tört rá és hiába rabolhatta volna ki simán a védtelensége okán, hanem kegyetlenül meg is gyilkolta! És ez a nagy büdös valóság és ezért állatozom ezután le őket, meg a hozzád hasonlót, mert nektek semmi sem drága, jókodtok a szar libsi agytorzszüleményetek alapján,de mellette az ilyen eseteket leszarjátok és a magamfajtának estek neki és jöttök ezzel az előítélet dumával jó esetben, de inkább nácizás rasszistázás következik! Fogadunk szarcsimbók, hogy a lelked mélyén te is tudod, hogy miről beszélek és nem mernél bemenni az általam javasolt helyre fél órára? Ja, a filmet megnézted, amit belinkeltem?

Grimbusz Makszimusz 2020.02.03. 13:03:33

@diggerdriver: A tisztességes és beilleszkedett cigányokat jópéldaként felhozni viszont megintcsak nem tisztességes. Mert nem velük van baj......................

Dehogynem, én is ismerek párat, be kell mutatni őket, hogy nem kellett őket szegregálni, nem közösítették ki őket mert cigányok, kapnak munkát, csak mert tesznek érte és nem másra mutogatnak, mástól kérnek állandóan és hogy nem lennének, ha a magyar olyan lenne, amivel a libsik vádolják! Tehát nem kikerülhetetlen cigánysors nemzedékeken keresztül iskolázatlannak, munkátlannak lenni!
Itt a kisasszonnyal az a baj, hogy ismert öt cigányt életében (ha nem hazudik, bár szvsz. kamu) és az alapján szerinte minden csilivili!

Grimbusz Makszimusz 2020.02.03. 13:21:10

@diggerdriver: Egyébként látod, ez a libsizmus, bedobom az "állatok" jelzőt és már velem van foglalkozva, hogy mekkora szemét vagyok, azt meg sem próbáljátok kitalálni, hogy miért vagyok így felháborodva, hanem örömmel megy a terelés a dühöngő rasszizmusról! :D
Utólag akkor megsúgom, hogy tudatos provokáció volt a kis tőmondatom, látod tudok én bővebben írni, csak kíváncsi voltam (bár biztos) hogy ez lesz e az eredmény, ami lett!

Violet Taylor 2020.02.03. 13:23:19

@Grimbusz Makszimusz: G.M. Nem vagyok libsibolsi picsa. Csak egy olvasni es tajekozodni szereto "nember ". Ez mar egy rossz pont, ugye?Szoval idefigyelj Grimbusz Maximusz es meg a jo eg tudja hany nick neven publikalo, Orban kiralyunkat elteto sza....asz ! Kereszteny ,nem cigany, feher ember kisebb vetsegert bemegy a bortonbe.Elso alkalom. Mar az elso nap halalra verik, abban a cellaban ,ahova beraktak. Na jo, nem halalra, de majdnem. Ket es fel napot nem csinalnak semmit vele, majd mikor mar leall a legzese, mentor hivnak hozza.3 es fel honap korhazban, mutet, meglekelik a fejet, mint egy dinnyet, utana hazaadjak a nyugdijas anyjanak, hogy mestersegesen taplalja, pelenkazza,szoval kinlodjon vele ,mindezt minden komment, karterites nelkul.Pedig nem cigany, nem gyilkos, nem pedofil, nem ALLAT!

2020.02.03. 13:43:44

@tanato:

Mihez képest.

Hány millió muszlim gyökerű migráns él ma Európában? A számukhoz képest hány % az általad említettek.
De ami ennél is fontosabb. Ezek a migránsok, a szírek, afgánok, pakisztániak, líbiaiak, algériaiak, stb. nemzetet alkottak, alkotnak, működtettek, működtetnek, jól-rosszul. Még ha náluk a nemzet, az állam, az ország valószínűleg mást is jelent mint egy fehér embernél. Ahhoz, hogy a nemzetet működtetni tudják szükség volt olyanokra, akiket te fölsoroltál. Ugyan úgy, mint itt Európában.
A 70-es, 80-as években legálisan érkezők között nagyon sok ilyen volt, mert konkrét munkakörök betöltésére jöttek, és náluk nagy esély volt arra, hogy a gyerekeik, unokáik is így gondolkodnak, mert a példa valószínűleg ragadós volt.

De az évek óta tartó illegális migráncsinvázió nem erről szól. Az ilyen végzettséggel rendelkezőknek ugyan is nem kell illegálisan, éjszaka áttörni a határon. Nappal, legálisan is szívesen fogadják őket szerintem.

A Kelet-Európai cigányoknak azonban soha nem voltak olyan gondjai, hogy egy nemzetet, államot működtessenek. Ezt átengedték az "öslakosoknak". Megelégedtek, és megelégednek azzal, ha a nemzet simán eltartja őket.

Megjegyzem, soha,sehol nem tudnának nemzetként, önálló entitásként élni.
Azért nem, mert genetikailag alkalmatlanok erre.

Grimbusz Makszimusz 2020.02.03. 13:48:33

@Violet Taylor: ????????????
Erre milyen választ vársz, semmi köze a témához, terelni akarsz, vagy nem tudod felmérni, hogy mi tartozik ide és mi nem!
A másik következetlenséged, hogy azt sugallod, több nicken is regnálok, ami megint nem szerencsés részedről és hatalmas öngól ezt számonkérned, hiszen az előző kommentedben jelezted, hogy volt dolgod velem, viszont a violetes profilodnál nem található hozzám intézett hsz. tehát te váltogatod a nickeket! Ez gáz!
Akarsz még játszani? :DDDDDDDD

Szabi DMC · http://delorean.blog.hu 2020.02.03. 14:40:39

Lesznek meg erdekes nehezgepkezelos es angliai elmenyeket leiro sztorik, vagy egyszerubb lesz leiratkozni a blogrol?

Vegre a blogger is eljutott a felismeresig, hogy 15 millio magyar Kedves Vezetoje meg ahhoz sem ert, amit annak idejen megtanult (azota meg egy percet sem dolgozott, tehat nem is tanulhatott semmit). Ezek utan talan tullep majd a blogger azon az elmeleten, mely szerint nincs a Kedves vezetonel alkalmasabb ember annak a szerencsetlen orszagnak a vezetesere.

Violet Taylor 2020.02.03. 16:09:08

@Grimbusz Makszimusz: Latom, torolgetsz szorgalmasan. Allati! De sebaj, less meg mit takaritanod, ha eljon az ido, remelem, mind a 30 000 gyulolkodo hozzaszolasodat sikerul eltuntetned idoben :)

Grimbusz Makszimusz 2020.02.03. 16:48:22

@Violet Taylor: De a te hozzászólásodat csak nem tudtam volna törölni! :DDDDDDDDDDD Az hol van?

2020.02.03. 17:41:00

@Szabi DMC:

De egész biztosan van. Név szerint.....ki?

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2020.02.03. 19:06:15

@Szabi DMC:
Nézd jóbarát. Egyikünk sem lesz szegényebb ha leiratkozol.
Mellékesen megjegyzem hogy minden nap rakok fel a munkámról videókat a youtube-ra. Már kb az 1500.-nál tartok. Szombatonként élő chatot szoktam közvetíteni e munkahelyemről és szintén élőben vagyok minden szombaton magyar idő szerint 7-től kb 11-ig.
Csaxólok...

Még mindig Orbánt tartom alkalmasnak Magyarország vezetésére. Ugyanis az általatok emlegetett Mr Bárki és Mr Akárki még nem mutatta meg magát.

tanato 2020.02.03. 19:57:30

@Quercus (de csak Géza kedvéért....): Más véleményen vagyok,a cigányokkal kapcsolaTBAN NAGYJÁBÓL EGYEZÜNK(kIVÉVE A GENETIKÁT az fasiszta hozzáállás/inkább aközösség visszahózó erejét érzem a mindennaPI GYAKORLATBAN.
MENEKÜLTEKNÉL VISZONT SZERINTEM JÓVAl nagyobb az integrálódni vágyás, mint a romáknál 80.-20,20-80 arányban a romák kárára.

tanato 2020.02.03. 19:57:36

@Quercus (de csak Géza kedvéért....): Más véleményen vagyok,a cigányokkal kapcsolaTBAN NAGYJÁBÓL EGYEZÜNK(kIVÉVE A GENETIKÁT az fasiszta hozzáállás/inkább aközösség visszahózó erejét érzem a mindennaPI GYAKORLATBAN.
MENEKÜLTEKNÉL VISZONT SZERINTEM JÓVAl nagyobb az integrálódni vágyás, mint a romáknál 80.-20,20-80 arányban a romák kárára.

2020.02.03. 20:31:02

@tanato:

Nincs olyan, hogy fasiszta hozzáállás Doktor.
Olyan van, hogy nem PC hozzáállás. De mint tudod, sok más mellett a PC-t is leszarom.

Szabi DMC · http://delorean.blog.hu 2020.02.04. 19:20:03

@diggerdriver:
Szerintem a 30 es 330 perc kozotti hosszusagu, szerkesztetelen es tobbnyire kommentar nelkuli videok 2020-ban mar nem alkalmasak sem informaciokozlesre, sem szorakoztatasra. Nem mondom, hogy nino karottai (totalcar) magassagokba kellene emelkedni ezekkel a videokkal, de esetleg nezz bele st22lacika kamionos videoiba, amelyek egyszerre informativak es szorakoztatoak, pedig engem rohadtul nem erdekelnek a kamionok.

Mivel Angliaban elek, nem kovetem mar, hogy kit nem uldozott el vagy kenyszeritett onkentes felrevonulasra a Kedves Vezetod, de akkor most igy hirtelen ajanlanam helyette ket nagytudasu egyetemi professzoromat, akik mind emberileg, mind szakmailag ezerszer alkalmasabbak a buta alcsuti maffiafonoknel: Suranyi Gyorgy es Chikan Attila.
Raadasul ok meg csak nem is ellenzekiek (hogy nehogy elfogultsaggal legyek vadolva). Persze nem ismered oket, ezert ragaszkodsz inkabb az ismeros, langymeleg posvanyodban kiralykodo varacskosdisznohoz.

Kivansagodnak megfeleloen leiratkoztam.

Herr Géza 2020.02.05. 01:05:51

@Quercus (de csak Géza kedvéért....): Ugrifüles :) Az ugye pusztán a képzelet műve, hogy a Pogátsa et. kegyvesztett lett nálad, mert kibaszott a blogjáról/FB oldaláról, mint macskát szarni? Aztán meg most megint ő az etalon? Visszafogadott?

33621 2020.02.11. 09:34:29

Sok Boldog Születésnapot kívánok öcsi!:-)

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2020.02.12. 08:53:09

@33621:
Köszönöm és viszont kívánom Bratyó.:))))

tanato 2020.02.15. 11:54:58

magyarnemzet.hu/belfold/aki-tisztessegesen-viselkedik-azt-nem-kozositik-ki-7770320/

Ezt most találtam a neten de alapvet6eően egyetértek a cikk mondanivalójával.

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2020.02.15. 12:41:05

@tanato:
Egyetértek én is. Viszont az is igaz hogy egyre nagyobb a különbség a tisztességes beilleszkedett cigányok között és a lecsúszott lumpencigányok között. Utóbbiak alapján ítélik meg az összeset.

Virago_1000 2020.02.18. 00:03:16

@Grimbusz Makszimusz: az alalt nem szemeteli / szarja ossze a sajat feszket, tehat a ciganyok allati szint alaltt vannak.

Virago_1000 2020.02.18. 00:03:52

@diggerdriver: "Viszont az is igaz hogy egyre nagyobb a különbség a tisztességes beilleszkedett cigányok között és a lecsúszott lumpencigányok között. Utóbbiak alapján ítélik meg az összeset. "

- mert az utobbibol van tobb!

Grimbusz Makszimusz 2020.02.18. 07:24:49

@diggerdriver: "egyre nagyobb a különbség a tisztességes beilleszkedett cigányok között és a lecsúszott lumpencigányok között. Utóbbiak alapján ítélik meg az összeset."

Felültél a PC-nek, ráderőszakolták a libsik, önként mentegetőzöl? :DDDDDDDDDD Bizony komám ezek reprezentálják a viselkedésükkel a cigányságot és késztetik az embert ilyen következtetések levonására! Emlékszünk még a "magyar ne lopj" feliratokra Ausztriában?
Az sem volt szép dolog, de alapjában nem az osztrákok felelősségét kell boncolgatni, hogy volt ilyen tábla!
Arra értendő amelyik deviáns nyilván, a többire nem, de ha annyira magukra veszik a normálisak is, akkor sértődjenek meg arra, aki miatt így néznek rájuk és szóljanak a tesóknak, hogy vegyenek vissza!

Grimbusz Makszimusz 2020.02.19. 12:56:44

@diggerdriver: Korántsem, mert én arra mutattam rá, hogy amikor valaki "cigányozik" valami disznóság alkalmával, akkor azt nem az összesre érti, mint ahogy azt a libsi narratíva szeretné beállítani,hogy tudjon rasszistázni, hanem szigorúan a kriminalizált rétegre címezi!
Tehát nem az összesre értik a bűnözők miatt, még ha ezt nem részletezik!
Nekem sincsenek előítéleteim a cigányokkal szemben, ismerek én nagyon rendes cigányokat, mégsem hiszem, hogy mindegyik az!

üregi 2020.04.09. 08:58:00

"Egy jogvégzett ember pláne miniszterelnök hogy moshatja össze a kártérítést a munkajövedelemmel?" - Szándékosan!

"Abban az osztályban ahol a cigányok aránya meghaladja a 25%-ot ott LEHETETLEN érdemi oktató munkát folytatni." - Az átlagos tanerő már 2 deviáns diákkal sem bír! 3 pedig képes bojkottálni bármelyik tanárt, legyen bármilyen jó, osztály/csoportlétszámtól függetlenül.

"Na de ez az elbaszott kisebbségi politikát nem fogja helyretenni rövid távon." - Melyik párt kovácsolt politikai tőkét a cigányokból? Beindítva egy olyan lavinát, aminek a megoldását a baloldal csak a saját jelentős szavazatvesztése árán kezelhetett volna! Konkrétan betojtak attól, hogy se egy cigány, se egy roma szavazatot nem kapnak, ha a nem általuk beígért lóvét nem adják. (Hasonló eset: a határon túli magyarok állampolgárságának népszavazás és máig tartó hatásai!) Be is szálltak a romák integrálása programba, az ismert eredménnyel. A "legalkalmasabbak" számára ügyes húzás volt, de megint mi, adófizetők fizetjük a számlát!
És már hány ilyen eset volt, az ismert problémákon túl is!?!

diggerdriver · http://diggerdriver.blog.hu 2020.04.09. 10:09:49

@üregi: A Fidesz soha nem bánt kesztyűs kézzel a cigányokkal. Nem véletlenül soha nem a családi pótlékot emelte hanem adókedvezményt adott mert azt csak az kapja akik dolgoznak. A közmunkaprogram is jó ötlet volt. Dolgozol vagy segélyt sem kapsz. Sok cigány eljutott oda hogy ha már dolgozni kell akkor keres jobban fizető állást.

üregi 2020.04.09. 12:44:47

@diggerdriver: Nem szabad összemosni az összes orbán kormány intézkedést! Az első 2 intézkedéseire reagálsz a 2/3-os intézkedésekkel. Csakhogy amire hivatkozol nem teszi jóvá az előzők által eddig okozott gazdasági és erkölcsi és demográfiai(!) károkat. Semmissé pedig végképp nem!!!

J.Cs 2020.10.19. 23:16:25

@diggerdriver:

Ha megszavaztok,én elvállalom.
süti beállítások módosítása